Kornelija
|
A&T pozdravljena, jaz pa se spomnim tvojih poročnih slikic, ste tak lepa družinica in če se ne motim, je slikica v listju tvoja - mi je ful všeč. TAŠONKA ne vem kaj bi ti lahko svetovala, da bi ti resnično pomagalo Najbolj bi ti sedaj pomagalo, da bi ti nekdo vsaj za nekaj časa popazil tvoja nadebudneža, ko tvojega ni doma. Pa, če bi to bila slaba urica na dan, bi si ti lahko opomogla. Ne vem pa, če imaš takšno osebo, da ji lahko zaupaš in da je seveda pripravljena pomagati. RIJA kakšna drevesa pa ste kupili? Tudi mi moramo nekaj kupiti, da bo malo sence okrog hiše. Verjetno se cenovno veliko bolj splača kupiti drevesa na M, ampak jaz ne vem čisto nič M, bi bila moj prevajalec ? Pa ne še letos, tam nekje na spomlad? BOBIKA res ste si lepo porihtali vaš domek, pa Manca je tak srčkana na slikicah, samo Nino pa že sedaj ve, kje se mora tako luštno punco prijeti Liju imaš že pravega zapeljivca TINKAMIŠKA a imaš uvajalno krizo za vrtec? Boš videla kako bo Iza uživala, ti pa jo boš res pogrešala, čeprav bo tudi tebi ugajalo, da boš imela več časa za sebe. Jaz sem tak čudak, da pogrešam Maria, dokler ne pride iz šole RENAN uživajte na morju! Kam pa greste na morje? Tudi mi gremo jutri na morje, na Lopar. Bila sem pri svoji G, ki mi je vzela bris in sedaj lahko samo čakam, kakšen bo izvid, ker če bo slab grem na odščip, potem pa bomo videli za dalje. Si je pa G vzela ful čas za mene in mi je vse podrobno razložila, tako me je pomirila in sedaj sem še bolj optimistična glede mojega stanja.
|