|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
10.8.2007 21:34:14   
Marogica
Pupe, se mi je kolcalo, ko ste me toliko omejaleuser posted image

Moram vas razočarati. Naša picerija je do 19.8. zaprta-imamo kolektivni dopust(uradno), kar pomeni, da imam zopet kaj za delat, popravit, pobarvat.....v glavnem dela, ki se lahko naredijo samo, če je picerija zaprta.

Tako, da...žal....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7476
10.8.2007 21:39:29   
tinkamiška
ojej, Marogica, pa tako so se mi že sline cedile po tvojih pizzah, ampak razumljivo ja, da je treba vzdrževazt tako lep prostoruser posted image sej se bomo še dobile in takrat bomo zavile k tebi...user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7477
10.8.2007 21:44:52   
Marogica
Tako pač je...user posted image , se vidimo, kdaj drugič...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7478
10.8.2007 21:56:24   
rija
Jaz pa sem blond, pa sem mislila, da bo srečanje 14. septembra user posted image user posted image
A po 19 sept. pa nebi šlo? Je pri Marogici res krasen plac?

Čokolino: v naši bajti ga nobeden ne mara, pa tudi nobenih tovrstnih kašic ne.
Naš mali je danes za večerjo zmazal piščančji file po florentinsko s solato iz graha in koruzeuser posted image

In večerjo imamo v zanjem času prav za nek obred, ko se v miru vsedemo za mizo. Obvezna je mešana solata in kak kos mesa.
Za zajtrk po novem naš mali noče več ničesar, niti kruha z marmelado ne. Potem okrog desetih zmaže jogurt ali skutico in potem kosilo.

PUMPICE: če jo katera, Bobika user posted image , rabi, jih bom naročala, ker so me RRjevke zasule z naročili user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7479
10.8.2007 22:42:09   
XXYY
Ohoj!

Upam, da me ne bo spet vrglo ven, kot prej user posted image  k sm napisala cel roman.

Res se že dolgo nisem oglasila. Saj vas redno berem, ampak pisat se mi pa žal ne ljubi. Mi Lara veliko energije pobere.

Posvetovalnico smo imeli v torek. Cepljenje je lepo prenesla, ni bilo nobene reakcije. Vse je BP, tudi njena teža user posted image  .

Imamo že 20 zobkov user posted image  user posted image  user posted image  .

TRMA: tudi pri nas je zdaj kar veliko prisotna. Če kaj ni po njeno, ali da ji kaj ne rata, se začne kar po glavici udarjat  roko. Kar me zelo stisne pri srcu k to dela in bolj ji govorim, da se ne sme tepst, slabše je. Sploh ne vem kje se je to naučila (pri nas doma je ni še nobeden po glavi udaril). Mogoče je to iz vrtca pobrala, tam je vse možno.

Prehlajeni smo še vedno od junija naprej. Sploh ne vem kaj ji je. Pa je en teden OK, pa sta potem spet 2 tedna smrkava. Katastrofa. Pa 2x sve mele že vnete učke.

Začela je kar na veliko govorit, še po svoje, ampak jo malo že razumemo kaj hoče.

SREČICA: ja imam nek seznam še, samo takrat so mi več ali manj dale oz. povedale samo katero izobrazbo imate oz. imamo. Nekatere so pa le povedale, kaj delajo. Ti pa predlagam da ti narediš novi seznam, če punce želijo. Lahko pa ti pošljem ta seznam po emailu, pa boš videla.  A maš še isti email?
Zdaj ne vem kaj želiš imeti, pa vseeno lahko za mene napišeš, da imam: šola: vrtnarski tehnik in trgovec (prekvalifikacija), delo, ki ga zdaj opravljam: prodajalec.

Drugi teden (v soboto) pa gremo na morje. Že komaj čakam, da si malo odpočijem od tega dela. Gremo pa v Paklenico pri Zadru. Upam, da bo lepo vreme.

Nč, lepo se imejte in uživajte. Upam, da se kaj kmalu oglasim.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7480
11.8.2007 0:12:56   
Anonimen
No Marogica, pa mi bo malo manj hudo, da nam je zdajle še prezgodaj za srečanje.user posted image Se vidimo septembra.user posted image

Rija, jaz sem tudi za po 19. septembru.user posted image

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 7481
11.8.2007 0:14:30   
rija
ja, zdaj vidim, da sem napisala po 19. septembruuser posted image user posted image user posted image  sem mislila avgust....user posted image  pa vseeno....meni je vseeno, jaz 99 posto pridem zdaj ali trakrat user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7482
11.8.2007 11:36:10   
tinkamiška
hojlauser posted image

meni je prav tudi po 19. avgustu in septembruuser posted image user posted image user posted image

ovčkauser posted image sem vesela, da si se oglasila, sem pa tudi sama malo bolj lena ratala za pisanje...pride tako, ampak važno je, da si na tekočem, pa lahko mimogrede uletiš in nam kej napišešuser posted image

iza včasih udari, ampak se mi zdi, da jo prime ena taka strast, neekaj tako močnega, da ne zna drugače izrazit in takrat ji vedno rečem, da na boža in potem tako lepo poboža in se stisne. Da bi pa kr tako tepla pa zaenkrat ne.

pupmice
:rija, jst sem ti tako hvaležna za njo, ker brez nje bi bili pa čisto fuč, ko je imela iza tako hud nahod in šmrklej, da bi lakho tapete z njim lepila. s pupmico smo vse vn spravli in od takrat ji čiščenje noska predstavlja zabavouser posted image mi smo res zadovoljni...malo reklameuser posted image

no napišite kaj je z srečanjem...

lepo se imejte kljub dežju...

papa
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7483
11.8.2007 12:18:02   
renan
Meni je tako žal, da je marogica na dopustu, ker zdaj bi mi bila res idealna prilika za srečanje. 19.8.  gremo mi na morje in potem ostanemo v zg. čez teden od tam definitivno ne bom mogla na srečanje. sem se tako veselila, da bom spet videla januarčke in mamice, in da se bodo otročki malo igrali..user posted image

druge alternative za marogico ni v mb? jaz ga ne poznam tako dobro..

lep deževen dan,
renan

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7484
11.8.2007 12:45:03   
KatjaD
Eh, škoda. Se lahko pa kasneje dobimo. Midva sva sicer od 18.8. do 23.8. spet malo na morju, ker moramo pospravit prikolico, ampak potem pa lahko. Seveda pa tudi september ni problem...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7485
11.8.2007 14:13:14   
bobika
Dan!
Tudi jaz sem se veselila srečanja. Pa drugič, bodo že več znali pokazati naši malčki.

Pumpica: rija, bom jaz kar dve naročila, da te ne bom čez pol meseca zopet gnjavila. Bom kar eno v rezervi imela.
Trma in pretepanje: se še spomnite kako sem jamrala kako je Manca agresivna? Sem kar vesela, da so vaši tudi stopili v to obdobje in da to očitno pač mora biti takšno obdobje user posted image . Sedaj sem vsaj potolažena, da to ni samo moj otrok takšen in da nisem kaj pretirano zgrešila v vzgoji.
Za vse ki doživljate to, vas popolnoma razumem kako se počutite. Ampak, za tolažbo naj vam povem, da to kar hitro mine. Manco že malo spušča user posted image

Pri nas je tako nore vreme. Bi morali neki les rezati in barvati, ker bomo konec naslednjega tedna delali rušt in streho, pa nas vsakih 5 minut moči dež.

lepo bodite

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7486
11.8.2007 19:46:49   
alenkica
Pri nas je tudi že cel dan vglavnem dež. Sva Z juretom prvič sprobsla njegov dežniček in zelo uživa, tudi če ga še ne zna dobro držati. Seveda luže so pa vedno najboljša zabava.

Mi za zajtrk obvezno jemo čokolino (tudi jaz ga pojem), z malicoo mu dam sadje. Zdaj najraje je' domače hruške, jabolka ... Češnje bi pa jedel non stop, tudi če ni sezona. Sem jih letos vložila, tako da mu jih dam vsake toliko.

Mi pa imamo posvetovalnico šele 11.9. Upam, da ne bo reakcije lih na moj roj. dan user posted image user posted image user posted image

V pon. pa gremo na morje. Gremo pa k prijateljem od mojega. Njih ni, tako da bova imela hišo samo za naju. Tudi jaz komaj čakam, da se malo odpočijem.

Danes sem vglavnem že vse spakirala.

Uživajte,pa čestitam za 300. stran.

Kje pa je myflower? že zeo dolgo ni nič pisala.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7487
11.8.2007 21:47:05   
renan
Pri nas pa še ni agresivne faze in upam, da je ne bo. Ko je zaspan,  začne stvari na tla metat na vse strani in brca me, ko noče, da ga dvignem. imam že vsa modra stegna. To je pa tudi vse..
Danes smo spet pridelali eno redno buško. je padel z naslonjača na pručko. na srečo je zadel z ličko, ker če bi z usti, bi si verjetno spet kaj presekal. zdaj ima modrico na čelu in na levem ličku. manjka še samo na desnem, da bo lepše zgledalo..user posted image

jutri bo lepše vreme, hvala bogu. bova nedeljo preživela zunaj v pričakovanju torka, ko končno pride tata.

rija: kakšen je piščanec po florentinsko?

ringaraja bi nas lahko kaj častila za 300. stran..user posted image

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 11.8.2007 21:53:22 >

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7488
12.8.2007 15:03:39   
bobika
Zopet vikend,pa nikogar. Jaz pa imam trenutno toliko časa, da sem tukaj gor user posted image

Zajterki: pri nas je za zajter in večerjo vedno kruh. Namazan z pašteto, margarino, marmelado, malslom, medom, skutinim namazam, sirčkom, eurokremom, klobase, hrenavke, ... V glavnem pa že po večini kar sama pove, kaj hoče jesti, tako, da nimamo problemov. Niso ji pa všeč razni linoti in cornflexi.
Ponavadi jem tudi jaz to, kar ona in imam velikokrat lušte po čokolinu in kakšnem chocopopsu, ki pa jih manca ne mara preveč.

Nimam druge teme za komentirati, pa se bom malo pohvalila s svojo kuhinjo. Mi jo je danes uspelo malo poslikati.
Če katero zanima si lahko pogleda na tem linku: kuhinja
Manjka nam še luč, napa in preoblečeni stoli, ki pa bodo 3 rdeči in 3 sivi.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7489
12.8.2007 15:14:28   
bobika
Pa še slikice naše babike user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
naša telefonistka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7490
12.8.2007 19:29:34   
rija
bobika: zelo lepa kuhinja user posted image user posted image  
kaj miza in stoli pa ostanejo?

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7491
12.8.2007 20:11:40   
renan
bobika: lepa kuhinja. meni bi bilo kar škoda kuhat v njej.user posted image manca je pa tudi pravi sonček.user posted image

hvala bogu, da je konec vikenda...user posted image

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7492
12.8.2007 20:50:43   
liju
Alo!
Po dolgem času se vam malo javim. No jutri je konec mojega dopusta in spet služba.user posted image  Dane smo pa preživeli eno krasno popoldne pri bobiki in družinici.user posted image user posted image  Upam, da bo bobika prilepila kakšno slikico najinih fakinov.user posted image  Bilo jih je res luštno videt, kaj vse sta se učila drug od drugega. Najboljše pa je bilo skakat po sedežni, pa tak fajn je bilo na ritko past.user posted image user posted image user posted image

Nič, moram it malega spat spravit, je že v pižami, samo cartanje še čaka.user posted image

Lahko noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7493
12.8.2007 20:53:07   
liju
Bobika:Super slikice! Kuhnja in tudi vse ostalo je zelo lepo. Manca pa itak "carica milica". Res lepa pupa.user posted image user posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 7494
12.8.2007 21:24:34   
bobika
Hvala za pohvale kuhinje. No meni je tudi všeč, le še malo mi gre na živce, ko ni vsega tipi topi porihtanega.
Rija: miza zaenkrat ostane ta. Sma ji menjala noge, da bol paše zraven (prej so bile črne). Stole boma pa tudi zaenkrat pobarvala malo temneje (kot je miza) in preoblekla sedala. Bi pa imela nekaj malo bolj elegantnega, ampak zaenkrat se bo moralo še s tem živeti. Čeprav bi bilo sedaj najbolje, ko imamo vse novo to narediti , pa finance trenutno ne dopuščajo. Je še veliko pomembnejših stvari za narediti.
Poleg tega se mi pa kar zdi, da nam ta miza paše v prostor, ker so že okvirji oken takšne temne barve in pa v dnevni (en prostor) se nadaljuje regal v sivo rjavi in beli barvi. Pa kljubska mizica je enake barve.
renan: se navadiš kuhati, sploh če ti ne preostane kaj drugega kot pa kuhanje user posted image , pa če rad kuhaš, je še pa toliko bolje user posted image

Tudi mi smo se imeli fajn, ko je bil pri nas Nino. Je liju mislila, da je Nino živec, pa mislim, da je ugotovila, da to še ni nič, ko je videla Manco user posted image
Manca ga je bila zelo vesela.
Pa še nekaj slikic:
Nino
user posted image

oba veselo zobata čipseka
user posted image

poglejte, kje ima Nino roko user posted image
Mancin ati že hudo gleda user posted image
user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 7495
12.8.2007 22:42:18   
rija
bobika: mogoče sem malo nerodno zastavila vprašanje....user posted image
žal sem na teh fotkah lahko videla samo detajle, ki mi nekak niso šli zraven te kuhinje.....nikjer pa ni videti, kam prostor prehaja.....saj veš, jaz sem mali frik, kar se tiče opreme stanovanjauser posted image  in tu pač ne morem iz svoje kože.....imam pač zelo kritično oko user posted image user posted image
itak pa je pomembno, da je všeč vam.

Sicer pa sem pozabila: deca pa so itak no. 1 user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7496
12.8.2007 23:13:41   
bobika
Rija: sem zelo vesela tvoje kritike, saj vem, da si mojster za to. Sem si kar mislila, da ti ne gredo stoli in miza zraven. Če se spomniš, sem te celo enkrat spraševala kako bi šla ta miza in stoli zraven k kuhinji. V dnevni pa imamo trenutno še pol Mancine sobe, tako, da ne bom še lepila slikic kako zgleda. En del se sicer vidi na slikici kjer je samo Nino. Ko bo pa porihtana pa še te nalimam in te seveda prosim za strokovno mnenje user posted image
Lahko pa mi tudi sedaj poveš kateri detajli so ti še padli v oči user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7497
13.8.2007 8:16:14   
pikica*
Dobro jutro!

No, malce povoženo, ker se je Zoja zaradi prehlada precej zbujala, ampak bomo preživeli.

Uf, nova kuhinja....jaz bi tudiuser posted image . Naša je že bolj stara, samo fronte so bile nekaj let  nazaj zamenjane. Ampak so to naredili še prejšnji lastniki stanovanja. Mi smo jim samo nekaj malega plačali in kuhinja je ostala. Vsi pravijo, da je čisto lepa, mene pa moti en kup stvari. Predvsem mi je pretemna. Ampak bo že. Zanekrat je še ne bomo menjali, ker ne bo $ za kaj takega. Moramo najprej stanovanje odplačat, potem pa imava v planu prenovo koplanice in wc-ja. To je pa kar lep zalogaj. Bi pa rabili kakšen nasvet glede dnevne sobe, ker bo potrebna manjših spremembuser posted image .

Bobika, Manca pa ima enih igrač (vsaj po košarah sodeč)user posted image .

Ta vikend smo bili pa v Celju. In to samo zaradi šopingiranjauser posted image . Ni bilo druge, ker je to najbližji H&M z nosečniškim oddelkom. Lahko bi bil malce bolj založen, ampak je to verjetno posledica dejstva, da se menja sezona. Sem pa dobila nekaj stvari, tako da se je splačalo. A mogoče katera ve, če bodo po prenovi tudi v LJ imeli nosečniški oddelek? Glede na to, da bo v dveh nadstropjih, bi se skoraj spodobilouser posted image . Drugače mi je pa tale City center v Celju prav simpatičen. V bistvu veliko bolj kot City park.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7498
13.8.2007 12:26:23   
renan
pozdravljene!

danes sem bolj brez teksta, zato bom prilepila eno slikico. to je vladimir z najboljšo prijateljico v parku pred gradom. mogoče bom kateri naredila kaj luštov, da pride na izlet v naše kraje.user posted image

user posted image

lp, renan

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7499
14.8.2007 13:59:31   
rija
user posted image Joj, skoraj smo na drugi strani pristale......

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?