|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
14.8.2007 14:52:47   
tinkamiška
Rija si nas prišla rešituser posted image
Ja nevem ni neke prave volje za pisat...pa meni čas tako drvi zadnje čase in vem, da gre Iza čez 14 dni v vrtec, pa me je začelo tako stiskat in sem ves čas z njo, malo sem uletim in šibam nazaj...zdej pa spančkauser posted image

Poleg tega sem mela danes ornk čistilno akcijo, dobimo moževe sorodnike na pobisk in sem morala malo pajčevine pobrisatuser posted image user posted image user posted image Pa še spečt moram eno pecivo, ko se Iza zbudi, pa kosilo sem prej skuhala, ja dans sem bla res pridnauser posted image

Premisšljujem, če je kej novga...Iza vsak dan nekaj ušpiči in je zelo pestro. Včeraj je z enim prijateljčkom(sosedom) norela in plezala, je šprišla domov kot en ciganček, cela je bila umazana, ampak znorela se je pauser posted image

Bobika, lepa kuhinjauser posted image user posted image user posted image samo meni tudi miza ni najbolj všeč, ampak je pri nas enako, tudi mi imamo mizo in stole, ki so še od prej, za novo pa še ni din, din. Mava pa končno luči namontirane v kuhinji, Izini sobi, delovni sobi in stensko luč v spalnici, tako, da nama ni treba več vstajat, jo kr iz postle ugasnevauser posted image

Lepe slikice Mance in Ninauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Renan, lepe slikice!user posted image user posted image user posted image

Pikica, potem si le nekaj dobila za oblečtuser posted image , drugače je pa menda boljše ob sredah hodit v H&M, ker bi naj novo robo takrat dobivali...čeprav sem jst tudi že velikokrat zvisela in šla praznih rok od tam...sreča za denarnicouser posted image

Alenkica pa že uživa na morju...

papa
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7501
14.8.2007 14:55:45   
A & T
Najprej lep pozdrav vsem januarkam 2006!

Morda se me še kdo, razen Rije spomni, če ne, pa tudi vredu. Ker že nekaj tednov vsake toliko poškilim k vam, sem malo na tekočem z vašimi zakladi. Vsi so zelo lepi, bistri,  skratka pravi mali sončki.

Jaz sem mamica dveh fantkov. Dion je star 9,5 let, Tino pa je rojen 14. januarja 2006. Aja, danes mu je 19 mesecev.

Trenutno sem v službi, zato vam ne morem prilepiti slike mojih fantkov, obljubim pa , da vam bom jo od doma.

Če mi bo čas dopuščal, se vam bom kaj oglasila, do takrat pa pazite na male frajere in frajlice, ter se imejte lepo.

Caouser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7502
14.8.2007 15:01:01   
rija
A, fajn ka si prišla poškilit user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 7503
14.8.2007 15:20:36   
A & T
Danes še lahko diham, ker so sodne počitnice, v četrtek pa se začne spet delo s polno paro. Res lepo, da je jutri praznik, da bomo doma. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7504
14.8.2007 18:17:09   
Anonimen
Tud meni ni kaj preveč za pisat, ampak se vam bom vseeno malo javila. Psihično sem čisto sesuta. Fizično sicer tudi, ampak to lažje prenašam. Mali mi sploh noče spat, skoraj nič ne spi in skoz samo tečnari, pa non stop bi mi na joški visel in mi je že spil zadnje kaplje psihične energije in se pogrezam vedno globlje.user posted image Sploh ne vem, kaj naj naredim...

Bobika, kuhinja je res krasna user posted image (meni se pa miza ne zdi tako zelo grozna, da bi se rabila sekirat), Manca pa tudi čudovita!user posted image

A & T, jaz se te bežno spomnim. Nick mi je znan, pa če se ne bi javila, da si januarka, ne bi vedela, vem pa, da si na RR, toliko mi je pa znan nick.

Ostalim pa samo pozdravček, nimam energije kaj komentirat.

(odgovor članu A & T)
  Neposredna povezava do sporočila: 7505
14.8.2007 22:20:33   
liju
Lep pozdravček!
Zdaj sem ravno kar prišla domov iz službe, jutri pa zjutraj, kljub temu da je praznik, delam nedeljski delovni čas.user posted image user posted image
A&T: se še te spomnim, upam da ti rata še kaj prit na našo stran. user posted image  tudi za tvoja sončka.
Bobika: hvala ti za nameščen avatar. Res si se potrudla.user posted image user posted image

Tinkamiška:user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj vse ti je ratalo danes. Zdaj ko pa si že v taki formi, pa se lahko še pri nas kaj oglasiš.user posted image user posted image user posted image

Tašonka:user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe. Želim ti, da se hitro postaviš na močne noge in razmišljaj pozitivno, to je najbolj važno. Ti pa se kar razpiši tukaj gor, ko boš imela težke trenutke, boš videla da bo bolje, že to da ti stojimo me ob strani in te spodbujmo je veliko bolje, a neuser posted image user posted image

Nič, grem pod tuš, sem že zaspana, jutri pa itak moram zgodaj vstat.
Lahko noč!

< Sporočilo je popravil liju -- 14.8.2007 22:34:19 >

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7506
15.8.2007 10:55:07   
rija
Joj, kakšen tečen dan je danes....user posted image
Ati dela, sva z malim sama,  mali siten ko user posted image  že drugi dan...no, zdaj intenzivno kuha in je že celih 5 minut mir in ne rabim cel cajt za njim hodit in ga za rokico držat user posted image  sicer pa nič od praznika. Perem že 3 stroj perila, pa še eden me čaka....pa bajta je zasvinjana do amena....pa sem predvčerajšnjim zvečer vse gor pomila, pa je zopet katastrofa user posted image user posted image user posted image  V takih trenutkih si res zaželim 60 kvadratnega stanovanja user posted image user posted image

Popoldan pa gremo malo na "tuje"...gremo v eno drevesnico, da si nekaj drevja nabavimo okrog hiše, da bo drugo leto vsaj kaka senčika user posted image

...vox populi...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 7507
15.8.2007 12:44:43   
renan
pozdravljene!

jaz tudi nimam veliko od praznika. niti na proščenje dol v vas nismo šli..imam tudi perilo za oprati, da lahko jutri spakiram za na morje. mož je končno doma. se je pa vladimir kar precej ta mesec dni navezal name. danes je en avto odpeljal z dvorišča in je mislil, da sem jaz odšla. je zapadel v totalno paniko in se je komaj pomiril..

rija: a še ni malo prezgodaj za drevje sadit? kam greste po sadike? na madžarsko?

a&t: jaz sem se ravno včeraj spomnila nate, potem sem pa videla, da si se oglasila na ringaraji. telepatijauser posted image user posted image

liju: imaš prekrasnega fantiča na avatarjuuser posted image

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7508
15.8.2007 13:17:04   
rija
renan je....saj jih bomo še nekaj časa v lončkih pustili. ja tja gremo.

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7509
16.8.2007 8:46:45   
A & T
Prav imate, včeraj je res bil nek čuden dan. Mi smo bili pri Tašči in tastu od jutra d večera in Tino podnevi sploh ni spal, drugače pa spi 3 ure skupaj, smo ga zato zvečer dali že po sedmi uri v posteljo. Pekli smo koruzo in je bila zelo dobra. Najprej smo jo skuhali, nato pa malo popekli. Dion je pojedel dve, Tino pa je vmes govoril še papo, še papo.

Rija - ste dobili lepe smreke? Mi imamo vse smreke iz Madžarske in so res lepe. Edino ena je neka čudna.

Renan - zanimivo, da si mislila name, potem pa se jaz tu oglasim. Vladimir je tak lušen, da bi ga popapal. Škoda le, da si ga ostrigla, mi Tinoja še nismo, tak je kot punčka.

Tašonka - lepo, da se me spomniš. Nekaj malega sem na tekočem, da vem, da imaš malega sinčka in točno vem, kako ti je, ko otrok ne spi. Jaz sem tako srečna, da so pri nas ti časi mimo, tudi mene so noči, ko nismo spali, čisto iztirile. Jaz ti želim, da bo boljše. Pazi nase in poprosi koga za pomoč, če imaš seveda koga.

liju - hvala tudi tebi za dobrodošlico in objeme za moja otroka, ti pa poljubi Ninoja, sladkega fanteka. Kje pa delaš, da delaš še za praznik?

Pa pa , se beremo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7510
16.8.2007 12:34:26   
Kornelija
A&T pozdravljena, jaz pa se spomnim tvojih poročnih slikic, ste tak lepa družinica in če se ne motim, je slikica user posted image  v listju tvoja - mi je ful všeč.

TAŠONKA ne vem kaj bi ti lahko svetovala, da bi ti resnično pomagalouser posted image  Najbolj bi ti sedaj pomagalo, da bi ti nekdo vsaj za nekaj časa popazil tvoja nadebudneža, ko tvojega ni doma. Pa, če bi to bila slaba urica na dan, bi si ti lahko opomogla. Ne vem pa, če imaš takšno osebo, da ji lahko zaupaš in da je seveda pripravljena pomagati.

RIJA kakšna drevesa pa ste kupili? Tudi mi moramo nekaj kupiti, da bo malo sence okrog hiše. Verjetno se cenovno veliko bolj splača kupiti drevesa na M, ampak jaz ne vem čisto nič M, bi bila moj prevajalec ? Pa ne še letos, tam nekje na spomlad?user posted image

BOBIKA res ste si lepo porihtali vaš domek, pa Manca je tak srčkana na slikicah, samo Nino pa že sedaj ve, kje se mora tako luštno punco prijetiuser posted image
 Liju imaš že pravega zapeljivcauser posted image

TINKAMIŠKA a imaš uvajalno krizo za vrtec? Boš videla kako bo Iza uživala, ti pa jo boš  res pogrešala, čeprav bo tudi tebi ugajalo, da boš imela več časa za sebe. Jaz sem tak čudak, da pogrešam Maria, dokler ne pride iz šoleuser posted image

RENAN uživajte na morju! Kam pa greste na morje? Tudi mi gremo jutri na morje, na Lopar.

Bila sem pri svoji G, ki mi je vzela bris in sedaj lahko samo čakam, kakšen bo izvid, ker če bo slab grem na odščip, potem pa bomo videli za dalje. Si je pa G vzela ful čas za mene in mi je vse podrobno razložila, tako me je pomirila in sedaj sem še bolj optimistična glede mojega stanja. 

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 7511
16.8.2007 13:00:38   
A & T
Kornelija, ti pa imaš spomin. Ne morem verjeti, da se spomniš vseh teh slik. Iz tvojega pisanja sem razbrala, da imaš gin. težave, zato ti želim, da jih čimprej odpraviš in da bo vse vredu. Tako je prav, misli pozitivno, to je najboljše zdravilo. 

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 7512
16.8.2007 13:44:41   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Zatišje, zatišje....user posted image

Kornelija, bom držala pesti zate veš?user posted image Jst mam pa res malo krize ja, čeprav imamo zelo pestro obdobje in Rija, zdej te zelo razumem, ko si pred časom pisala, da imate zelo stresno obdobje...tako kr ni časa za razmišljat...največkrat me popade ponoči, se zbidim in tuhtam pol noči kako in kaj bo v naši prihodnosti in seveda me žre en črviček, ki mi ne da miru...si pa zelo želim, da bi Iza rada hodila v vrtec, ker ne vem kako bi jo puščala tam jokajočouser posted image Sem vesela, ker bojo v vrtcu trije otročki-sosedje, ki jih Iza obožuje in vem, da ji bo že zaradi tega lažje, ker bo vsaj koga poznala.

Punce držite pseti za nas, ker se nam mogoče res obeta nekaj pomembnega. Bom napisala kaj več, ko bo bolj jasno, če nam bo ratalo...

A&T, tudi jst se te spomnimuser posted image in fino, da si se spet odločila malo družit z nami, čeprav je tukaj zadnje čase zatišje, zatišje...user posted image bo, ko se vrnejo pupe iz dopustov verjetno bolj veselouser posted image

Rija, tudi mene zanima kakšna drevesa ste kupiliuser posted image Kdaj jih boste pa sadili? Jst sem še totalni trot glede tega, sem samo iz knjig razbrala, da se sadijo bolj pozno jeseni...Kaj se splača na Madžarsko po drevesa?

Tašiuser posted image

Mi srček danes tako razbija...ne morem preveč mislit, zato vas samo lepo pozdravljam!

Tinka

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 7513
16.8.2007 14:06:24   
rija
Ojla....

evo o naših dreveščkih:Kupili smo neke boriče, če me zdaj vprašate za imena pojma nimam, samo so pa ful lepi, taki čopasti in največji ca. 1,4 m je stal celih 4600 ft, kar je ca. 18 eur....pri nas bi verjetno kaj podobnega stalo 100 eur....v glavnem smo kupili same boriče, različnih sort in različnih velikosti ene 10 komadov....pa je vse skupaj prišlo 72 eura...user posted image  bomo še šli user posted image user posted image

Kornelija: upam, da bodo izvidi odlični user posted image  Prevajalec ti pa ne morem biti, ker sem madžarščino pozabila user posted image  in mi je ful žal, glede na to da sem govorila tekoče....user posted image user posted image

Tinka: držim pestiuser posted image Sadili jih bomo kar jutri, saj sem tudi jaz brala, da se sadijo pozno jeseni ampak pri nas so se prijela vsa, četudi smo jih sadili ob najbolj nemogočih terminih...user posted image  ene trave sem sadila skoraj pozimi, pa so letos dobesedno pošizile kak so zrasle....

...vox populi...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7514
16.8.2007 14:11:52   
renan
res zveš polno zanimivih stvari tukaj na forumu: npr. da se splača kupit drevesa na m. jaz tega nisem vedla. mogoče bomo v prihodnosti zasadili ciprese..

a&t: tvoja mulčka imata verjetno laseke po atiju, ne? se  spomnim, da je v gimnaziji veliko punc padalo na njegove kodre- tudi ena moja sošolka.user posted image

kornelija: držim pesti za izvid!!!! mi gremo v poreč v sob zjutraj iz zg. sem tudi jaz nekaj gledala ta lopar. boš potem poročala, kako je bilo, pa mogoče pride v poštev za drugo leto.

tašonka: moj recept za prebroditev večino kriz v življenju: ko imaš kakšno težavo, npr. izčrpanost zaradi otrok, si predstavljaj, da hodiš po eni poti in si trenutno zabredla v blato. v blatu je težko hodit, ampak potem spet enkrat prideš na suho. ne misli na to, kdaj prideš ven, pač pa se prepusti težki hoji, opazuj gazenje in dviganje nog. dobro, malo glupa primerjava, ampak poanta je, da ko imaš stresno situacijo, se sprijazni z njo. opazuj pozitivne stvari, ki se dogajajo okrog tebe: prvi nasmeh, ljubezen špele do jureta, ljubezen očka do otrok in obratno, povezanost vseh štirih..sprijazni se, da vse težave, ki jih imaš, tudi neprespane noči, ne morejo izginiti čez noč. ko sem jaz v taki težki situaciji, pravim temu, da se priklopim na avtopilota. delam, kar moram in skušam ne preveč misliti. in nekega lepega dne se stanje začne izboljševati in kot bi trenil je vse bolje. joj, kako sem zabluzila...upam, da si boš kaj pomogla s tem.

lep dan vsem...

renan

< Sporočilo je popravil renan -- 16.8.2007 14:13:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 7515
16.8.2007 14:15:29   
Anonimen
A & T, zdaj se mi že malo bolj svetlika, ko je Kornelija omenila tiste slikice.user posted image

Kornelija, bom mislila nate in zelo držala pesti za dobre izvide! In sem tudi vesela, da te je G pomirila.user posted image

Tinka, držim pesti, da ti uspe!user posted image

Hvala vsem za vzpodbudne besede.user posted image Včeraj je bilo malo lažje, ker je bil mož doma in je ful pomagal, danes sta pa oba dokaj pridna, sem imela samo kakšno uro in pol cirkusa zaenkrat. Samo kaj, ko vem, da je to samo zatišje pred nevihto.user posted image Pride pa jutri ena prijateljica na obisk, da bom lažje preživela, v soboto, ko je mož na terenu mi pride pa mama pomagat. Jaz res samo komaj čakam, da vse tole mine. Saj mi gre čas res hitro, pa še vseeno prepočasi.

(odgovor članu A & T)
  Neposredna povezava do sporočila: 7516
16.8.2007 14:18:36   
rija
Taši: zate pa en velik user posted image

To je tudi razlog, da bo moj mali ostal edinček. Meni je bilo že z enim prehudo, pa sem se komaj pred kakim mesecem izkopala iz moje poporodne depresije......

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7517
16.8.2007 18:56:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

pa sem se komaj pred kakim mesecem izkopala iz moje poporodne depresije......

Zanimivo, kako jo znamo skrivati pred drugimi. Meni bolj malo ljudi verjame, da sem depresivna, pa tudi jaz zate ne bi nikoli rekla, da si bila.
No, pri nama je bila želja po treh, če bi kdaj finančno zmogla, pa ni šans, se ne dam prepričat. Želja po drugem je bila prevelika, čeprav se zdaj skoraj vsak dan vpraša, a mi je blo treba tega, potem se pa vrtim še v začaranem krogu slabe vesti, da sploh pomislim na to in kako grda sem do svojega otroka.
Ah, upam, da bo kmalu mimo...

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7518
17.8.2007 8:01:28   
renan
dobro jutro!

mi pa danes gremo...moram še milijon stvari v ms uredit, jutri bom se pa že kopala.user posted image

držite se! tašonka, ti pa poskusi z mojo metodo!user posted image

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7519
17.8.2007 8:10:56   
pikica*
renan, uživajte na morjuuser posted image . Nas ena runda še čaka v septembru. Komaj že čakam.

Tašonka, glede poporodne krize (ni nujno, da je to ravno depresija) je pa tako - prav spomnim se, kako mi ej bilo prve tedne težko it pogledat na naš januarski forum in brat tiste navdušene poste, sama pa sem bila čisto sesuta. Takrat ni nobena povedala, da jo kaj matra.  Sami smajliji so se kazaliuser posted image . Potem pa vidiš, da je itak povsod enako. Prvi tedni ti počasi minevajo, čez par mesecev se boš pa vsemu skupaj že smejala (ko bomo drugi v istem šmornuuser posted image ). Se mi pa zdi nasvet, ki ti ga je dala renan, zelo dober. Si ga bom še jaz dala nekam v spominuser posted image .

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7520
17.8.2007 16:01:45   
Anonimen
Renan, želim vam čudovit dopust! Hvala za nasvet, bom poskusila upoštevat.user posted image

pikica*, jaz se že celo življenje borim z depresijo. Pa pride in mine. Zdaj je zadnja leta veliko bolje, predvsem po zaslugi moža, samo me pa tale poporodna kriza fejst pahne nazaj. Verjamem, da bo kmalu bolje.user posted image Samo mi to vseeno ne pomaga dosti. No, en mesec smo že preživeli, ta je ponavadi najtežji. Zdaj bo šlo samo na bolje.user posted image

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7521
17.8.2007 22:39:03   
tinkamiška
Samo en pozdravček, da ne bomo padle slučajno na drugo stran, ko tolk čvekamouser posted image user posted image user posted image

Pa tebi renan želim lep, lep dopust!user posted image

lahko noč pupe!

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7522
19.8.2007 0:57:25   
Anonimen
Bom pa dans jst pridna in nas rešila pred padcem na naslednjo stran. Za kaj drugega napisat sem pa preveč slabe volje. Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 7523
19.8.2007 15:44:53   
ajdaN
Hojla!

Vas samo pozdravim - mi smo včeraj prispeli domov in se počasi navajamo nazaj na "vsakdanjik".

Lepo da niste preveč čvekaleuser posted image .

Rija, Renan - gre mogoče katera v bližnji prihodnosti v Avstrijo v KIK? Ali pa katera druga? Nekaj bi nujno rabila.

Taši vidim, da še niste iz najhujšega - drži se user posted image . Kdaj se vidimo? Ravno na pošto ne bi dajala. Lahko s tamalčico en dan priletiva v LJ, če že kaj hodite okrog.

Nič šibam skuhat, preden bo hiša spet poooolna naspanih otrokuser posted image ! Slikice sledijo ob priliki.

Alenkica - še 1x prosim napiši mail, se mi ne da iskat. Imam celo skupno slikico za albumuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7524
19.8.2007 20:11:16   
rija
AjdaN: kik imamo tudi v MS....kaj pa rabišuser posted image

Mi smo s kopanja v Moravskih toplicah.....crknjena....pa sem danes celo popoldan spala s tamalim....glede na to, da je bila noč bolj burna user posted image

Komaj čakam morjeeeeeeeeeeeeeeeeeee................ali pa tudi neuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?