|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  297 298 [299] 300 301   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
9.8.2007 21:43:35   
bobika
Tudi Manca je uspešno prestala dan in cepljenje. Je hotela zraven gledati in ji je tudi uspelo. Nič ni jokala in dobre volje je odšla iz posvetovalnice. Po moje bo kar zdravnica, ko bo velika user posted image user posted image user posted image Po tv ne sme zamuditi kakšnega odlomka od zdravnikov . To tako napeto gleda, da je kaj.
Zaspala je pa že ob pol osmih. In takrat je še bila brez otekline.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7451
10.8.2007 1:09:28   
Kornelija
Sigurno že vse spite, jaz pa sem pravkar prišla iz kleti, kjer sem zložila obleke iz sušilca. Ko sem šla po hodniku, pa sem zagledala lepo debelo sivo miško, ki je bežala proti meni, prvo sem pomislila, joj kak je debela, potem, le kje je not prišla, šele potem sem opazila, da nima repa in je to naš Ruski hrček Mišo. Sploh nisem opazila, da ga ni v kletki, si pa je izgrizel malo luknjico, da je lahko ušel iz nje.
Pa vsem hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TAŠONKA user posted image  uf sem važna, ker sem dobila od tebe kompliment za letauser posted image
Ja, saj se bo verjetno tudi Alex počutil, kot edinček, mi nismo načrtno izbrali tako velike razlike v letih, smo pa srečni, da ga vsaj zdaj imamo.
Želim ti, da čim prej ujamete ritem, ki vam bo najbolj odgovarjal.

RIJA če bi že imela 14l otroka, potem bi pa imel Mario frenda-ico, Til pa ne bi bil edinček, ker Tila bi še imela, drugače bi se preveč razvadilauser posted image . Pa kje je ta mestna fontana v MS?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za EEG!

RENAN upam, da Vladimir dobro prestane ceplenje. Bodi vesela, ker imaš živo srebro,sploh veš kako si potem bogatauser posted image

BOBIKA tudi Manci user posted image , da bo brez stranskih učinkov po cepljenju. Danes sem izvedela, da je izvid urina od Alexa končno OK! Ker si pisala o Marogičinih pizzah si mi take lušte naredila, mnjami... Manco pa moraš res za ritko držati, če ti takšne uganja. Na koliko ti je pritisk porasel, ko si jo zagledala stati na toboganu?

SREČICA kako se Anže prisrčno smeji, tako da jaz bolj težko opazim posledice pika, ampak vem kako hudo lahko izgleda pik komarja. Ne vem ali so res naši otroci alergični na pike od komarja ali pa so komarji že prav strupeni, ker je itak vsa narava že po svoje zastrupljena.

LIJU a je pri vas  potres v spalniciuser posted image user posted image ?????
Opeka pa je pri nas še cela, čeprav včasih mož dobi kakšno pod rebra, če preveč smrči, zjutraj se itak nič ne spomniuser posted image

TINKAMIŠKA tvoja Iza pa je bila v Grčiji prava atrakcijauser posted image  Tebi je bilo nerodno, ker je takšne uganjala, gosti pa so se sigurno ful zabavali. Iza je tak sonček, da ti takoj priraste k srcu.

RAHELCA uživaj na user posted image  in naj si mala Sara nabere ogromno moči in energije, da bo lahko kljubovala bacilom.

ALENKICA tudi naš še ničkaj ne govori in včasih si mislim, kako smo mamice ponosne, ko naši malčki spregovorijo, potem pa nam začnejo " lapati " in takrat bi bile vesele, da bi bili malo tihouser posted image
Kakšne slikice pa zbiraš?? Sem zamudila pa mi ni nič jasno.

user posted image user posted image user posted image  nočko

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7452
10.8.2007 10:28:42   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Ma sem bolj lena te čase za pisatuser posted image

Kornelijauser posted image vaš hrček že ve zakaj mora ponoči okoli smukatuser posted image Verjetno jih je Iza v Grčiji res zabavala, ampak meni so pa kr lasi siveli in vsa potna sem bila, jedla tisto musako, ki sem si jo prej tako želela, pa je kr padla v želodec...ona pa samo muc, muc in vreščala, vlekla prte, ko bi lahko vse posnela taktrat in ji pokazala enkrat, ko bo starejša, po mojem bi se prav nasmejali, pa kje sem mela čas še na kamero mislituser posted image

Evo miš se dere, pa sem se ravno usedla semuser posted image eh ga sračka, že tri dni bi samo koruzo jedla in se dere "luzi, luzi", že ko se zbudi in se obesi za ročaj hladlnika in ga moram odpret. Upam, da ne bojo en dan kr vrata odpadlauser posted image

Mi pa še vedn nismo dobili poziva za svetovlanicouser posted image
Rija sem vesela za EEGuser posted image user posted image user posted image user posted image

Srečica, bogi Anžeuser posted image še sreča, da pri nas ni komarjev...

Bobika, Izin nosek je že vredu, je že  tak kot mora bituser posted image Ti pa tudi pazi na Manco, ko jetak živa...Pa fino, da ste dobro prestali cepljenje.

Taši, sem vesela, da si se malo spočila...pri vašem tempu je to res težko...naj vam čimprej mine tole obdobje...

Tako Iza zahteva cartanje in moram šibat, me čaka z dudico in govori "plit, plit"user posted image

papa,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 7453
10.8.2007 11:13:48   
Rahelca
Hojla,
danes pa res zadnji pozdrav pred odhodom nauser posted image . Tudi sama, tako kot Rija potrebujem ta dopust.
Kornelija, hvala za lepe želje. Upam, da se bo Sara utrdila, čeprav ni recepta. Je bila doma 7 tednov, sem upala, da bo OK, pa je po dveh tednih vrtca spet zbolela.

Bom mislila na vas. V ponedeljek je tako hudo padla s postelje, da ima še sedaj hudo in veliko buško.

user posted image

Pa še ena pred morjem...
Sara s pujski.....

user posted image
Lepo se mejte, ne pište preveč....user posted image .

< Sporočilo je popravil Rahelca -- 10.8.2007 11:16:57 >

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7454
10.8.2007 11:20:15   
tinkamiška
Rahelca krasni slikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se imejte, dobite kakšen super luškan apartma, imejte lepo vreme in spočijte se, naberite energije in slikajte se, da vas bomo potem lahko občudovaleuser posted image

Tinka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7455
10.8.2007 12:06:20   
KatjaD
Rija user posted image user posted image user posted image za EEG!

Mi smo tudi imeli včeraj posvetovalnico in imamo 86 cm in 13,4 kg. Cepljenje je pa tokrat ful slabo prestal, ampak sem šele potem ugotovila, da ima na nogi kjer ga je cepila zadaj ful veliko modrico (mi Aleš ni povedal, da se je v banji vrgel direkt na igračo) in valjda ga je ful zabolelo, ko mu je P prijela nogo, da ga bo cepila. Tako, da smo imeli 10 minut huronskega dretja dokler ga nisem oblekla in ni več videl tiste vate polimane gor, potem je bila pa v redu. Reakcije pa kot do zdaj prav nobene - še bule na mestu cepljenja ne...

Kornelija - sem se pošteno nasmejala prigodam vašega hrčka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 7456
10.8.2007 12:07:43   
KatjaD
Sej res, a se bomo zdej kaj zmenile za 13. ali 14. - ega za srečanje pri Marogici???

Bobika - hvala za ZS, se javim ko bomo kaj na vašem koncu!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7457
10.8.2007 12:12:17   
XXYY
Dober dan!

Po dolgem času.

Kolikor sem uspela najti nekaj podatkov naših sončkov pri 1 letu in pol, vam jih sedaj pošiljam.
Če je kaj narobe napisano, ali da kaj manjka, mi sporočite in bom naslednjič napisala, ko vas bo že nekaj veliko (za popravit).

PODATKI pri 1 LETU in POL:

LOVRO: 14600g in 91,5cm (AnjdaN)
             (4440g in 56cm)

ALEX: 14000g in 91 cm (Kornelija)
         (3600g in 52cm)

MATIC: 13400g in 86cm (KatjaD)
           (4250g in 54cm)

VLADIMIR: 13300g in 87cm (Renan)
                 (3600g in 53cm)

ZOJA: 12000g in 80-86 cm (Pikica*)
         (3730g in 52cm)

TARA: 11500g in ??? cm (Lifcsi)
          (3100g in 52cm)

ANŽE: 10900g in 82 cm (Srečica)
          (3540g in 52cm)

TIJAN: 10870g in 82 cm (Mmetka)
          (3070g in 49cm)

AJDA: 10800g in 82 cm (Lonja)
         (2800g in 48cm)

NINO: 10130g in 80 cm (Liju)
          (3300g in 49cm)

MANCA: 10100g in 80 cm (Bobika)
             (2330g in 47cm)

LARA: 10000g in 81,5 cm (Ovčka)
         (3200g in 50cm)

ELA: 10000g in ??? cm (Fiona apple)
        ( ??? g in ??? cm)

No, to so zaenkrat vsi podatki, katerih sem jih zasledila (po mojem sem jih veliko zgrešila). Če katere manjka, naj napiše, ali pa če sem karkoli narobe napisala, naj pove, da popravim po dopustu (šele drugo soboto gremo na morje in 14 dni dopusta user posted image  user posted image  user posted image  ).

TINKAMIŠKA: ti jih pa pokliči v posvetovalnico za datum, če te še niso obvestili, kdaj pridet na pregled in cepljenje. Po mojem so na vas pozabili, ker so zdaj dopusti.

Neposredna povezava do sporočila: 7458
10.8.2007 12:45:19   
renan
pozdravljena ovčka! te dolgo ni bilo brati...

srečanje: bi se lahko zmenile za 14.8., če vam odgovarja? kaj praviš bobika?

rija: ti mogoče veš, katero zobno pasto svetujejo v posvetovalnici? sem pozabila vzeti letak in si nisem zapomnila imena..

meni je pa eno majhno drevo padlo na cesto ob neurju in ga zdaj grem poskušat s ceste zvleč. upam, da je vladimir že zaspal, ker se danes stalno nekaj budi. mogoče je to mala reakcija na cepljenje..

kornelija: bolje mišo kot miš.user posted image

lp, renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 7459
10.8.2007 12:59:56   
KatjaD
Renan - jaz sem v DM-ju kupila Kinder Zahngel od Welede in Matic si odkar imamo tole zadevo ful z veseljem umiva zobe, prej pa smo imeli borbe, ko da ga hočeva zaklat.

Meni je vseeno kateri dan se vozim v MB, tako da čisto komot 14.8.! Kaj pa ostale???

ovčka - tebe je pa po dolgem času lepo spet brat!!! Pridna kot vedno do sedaj!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7460
10.8.2007 13:12:42   
srečica
Ovčka zelo, zelo, zelo sem vesela, da si se nam javila. user posted image user posted image user posted image
Ravno danes sem mislila nate in se že mislila napisat da se kaj javi.

Ti imaš tudi naše poklice oz. dela, ki jih opravljamo. Jih boš dala na forum, če ostale punce dovolijo?

Naš ANže je že boljši. Malo še ima oteklino a je mnogo boljše.

Papa

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7461
10.8.2007 13:45:29   
Rahelca
Zdaj pa res zadnji pozdrav.
Ovčka: mi imamo pregled in cepljenje šele septembra. Javim podatke.

Tudi mi imamo zobno pasto od Welede. Je baje najboljša.

Tudi ve se lepo imejte.
Tinkamiška: vzeli bomo polpenzion. Jaz nerada kuham. In je to idealna prilika ko mi ni treba. Se bom pa najbrž jeseni vpisala v kuharski tečaj....user posted image .

LP

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7462
10.8.2007 14:08:50   
bobika
Rahelca: če si še tukaj - lep dopust in naj ostane Sara zdrava.
Ovčka: lepo, da si se javila user posted image . Pa kar s seznamom! Pridna user posted image user posted image user posted image user posted image
Kornelija: je verjetno vaš hrček od Alexa pobral nočni direndaj user posted image user posted image user posted image . Sedaj še samo Maria počakaj, da bo ponoči prišel od kod user posted image .
Sem vesela, da so izvidi vredu.
Tinka: a Izo tudi matrajo zobki? Manca je prejšnji mesec dobila 6 zobijev. Sedaj jih ima 10.
Srečanje: meni je prav 14. Kaj pa ostale? Rija, Srečica, Tinka, lifcsi, ...
Shooo, se pa že tudi celo večnost ni oglasila. Ve katera kako je z njo?

Danes zvečer, pa gremo s prijateljicama v kino. Se že veselim, ker bo to prvi večer od kar imamo Manco, da grem na lušno in bo moral ati porihtati Manco.

lp

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7463
10.8.2007 14:58:25   
ajdaN
Dan!

Se še jaz javim, dokler otroka še spita.

Pri nas sije sonce in pada dežuser posted image . Kakšno usrano vreme!

Bobika prvič greš ven, odkar imaš Mancouser posted image ?! Dobra si! Sem mislila, da sem bila jaz pozna, ko sem šla nekje pri 8m!

Vidim, da se menite za srečanje. Če slučajno prepričam user posted image , pridemo tudi mi, glede na to da bomo tam blizu. Ampak za to imam zeeeeloooo malo šans.

Ovčka WB! Ko se oglasiš pa direkt s seznamomuser posted image user posted image . Dobra si, da se ti da.

Rahelca Sara ima pa res veeeliko buškouser posted image ! Dobro da so tako "trpežni", da jim kmalu vse zgine - da lahko dobijo nove buškeuser posted image .

Taši dans sem še na netu, drugač ti pa lahko pošljem telefonsko na ZS, da mi sporočiš kaj rabiš. Pa okvirno ceno prosim povej da vem koliko denarja vzet dodatno s sabo.

Lovro je zadnja dva dni postal nemogoč user posted image  user posted image .Samo vpije, tečnari, tepeuser posted image user posted image ... Včeraj je dvakrat po glavi mahnil eno kolegico, za povrh pa še njenega dojenčkauser posted image . Obup! Upam, da se kmalu unese, ker tole je kriza.

Sem bila včeraj že ob enih obeh sita do konca!!! Lovro mi je itak požrl vse živce, potem je pa še pol ure trajalo, da je mala gospodična zaspala... user posted image . No vsaj potem je bil mir do štirih (Lovro) oz. skoraj do petih (Ana).

Popoldne moram pa še vse spakirat - kako se mi ne dauser posted image . Bom samo cunje kompletno zmetala v potovalko pa bo. Dobro, da tolikokrat gremo, da imam kar seznamček, pa potem samo kljukam kaj imamo in kaj neuser posted image .

No to bo to - uživajte!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7464
10.8.2007 15:23:58   
pikica*
En pozdravček še od meneuser posted image .

Mi smo imeli danes tudi cepljenje. Na srečo zadnje pred šolo. Se pravi, da bo za nekaj let mir. Je pa Zoja jokala, kot da jo iz kože dajejo. Tega pediatra res ne prenaša in doživi živčni zlom takoj, ko pride v njeno bližino. Kar se reakcije na cepljenje tiče pa upam, da je ne bo, glede na to, da je v bistvu po nobenem cepljenju ni imela. Enkrat sem zasledila, da je ena pisala, da je moral mali dat dudo dojenčku ali nekaj takega. Pri nas ni ne duha ne sluha o kakšnih testih. Danes me je p. edino vprašal pri kolikih mesecih je Zoja shodila. Ma katastrofa od pediatra, čeprav ga nekateri ful hvalijo. zdaj pa res ne vem, če nisem mogoče jaz malo za lunouser posted image .

Drugače pri nas nič posebno novega. Razen mojega počutja, ki je na psu. Včeraj me je začelo bolet in zategovat po desni strani trebuha, do večera je bilo pa že tako hudo, da skoraj več nisem mogla stat. Danes je malce bolje, vseeno pa še ni dobro. Bomo videli kaj bo moja g. rekla v ponedeljek na pregledu. Moram pa priznat, da me kar malo skrbi. Ampak mislim, da je to samo posledica napora in se bo s počitkom umirilo. Upajmo....

Sploh ne vem kakšno vreme je pri nas, ker imam v pisarni zavese (lamelne) zagrnjene. Je bilo pa včeraj prav čudno. najprej sonce,potem dež, zvečer pa taka fuuul lepa mavrica. Res nikoli še nisem videla tako lepe. Pa kar dvojna je bila.

Zdaj se bom pa počasi spokala domov. Petek je in grem uživat.

Čau

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7465
10.8.2007 15:27:34   
fiona apple
Hojla,

Ne srečanja že ta mesec- mi sedaj odhajamo za dva tedna na dopust. Pa tako sem se veselila, da bom končno vidla vse te cefizlje male (sej mamice tudi, ampak sem bolj nora na otroke). Kdo ali kaj je pa Marogica? Se vidi, da do sedaj nisem hodila na srečanja. Pa od Taši novo pridobitev (beri Jureta) bi rada videla.

Ja dopust pa je končno prišel tudi za nas tri- se mi že fuzla... Mi tudi nismo za hotele, pa zudi za kampiranja ne- ker se mi zdi mala še premajhna- oz. bole rečeno rabimo svoj luksuz. tako da smo si najeli hišico v Nerezinah.

Pikica jaz tudi vsako jutro jem čokolino -OBVEZNO. Tako, da vsako leto trogamo s sabo namorje goro čokolina oz čokota.user posted image
Mere sporočim, ko pridemo iz morja-, ko imamo posvetovalnico in cepljenje- upam, da bo kaj več kot 10000g.
Tudi družinsko fotko bom zbrala in poslala Alenkici, ko se vrnemo- obljubim.

Lepo se imejte in upam, da bo veliko prijetnega branja, ko se vrnem.

Petra

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7466
10.8.2007 15:44:51   
Anonimen
Koončno mi oba spita in se lahk mal odklopim. Danes n imali skoraj nič spal, samo na men je hotu viset. Še dobro, da je Špela pridna.

14.8. nas ne bo na srečanje, nam je še prezgodaj.user posted image Upam, da se bomo res kaj septembra dobili, po dopustih, ker si tega ful želim, pa Marogičine pice in uživanja na njenem vrtu tudi.user posted image

Srečica, bogi Anže, grozno je zatečen. Tudi naša ima vedno reakcijo na komarjev pik, samo tako hudo pa ne. Ima pa vedno kar velike rdeče kolobarje okrog pika. Se mi zdi, da je tako, kot je Kornelija napisala, da so komarji že tako strupeni, ker je vsa narava zastrupljena, ne pa da so današnji otroci tako občutljivi. Drugače je pa Anže pravi pozer. Bo maneken.user posted image

Alenkica, nisem pozabila nate, samo imamo ludnico in ponavadi, ko privlečemo fotoaparat na dan, sem kot strašilo in se ne pustim slikat.user posted image

Rija, čudovito za EEG!user posted image user posted image user posted image

Kornelija
, saj nisem mislila, da ste načrtno izbrali tako veliko razliko, saj tudi moji so samo pri zadnjem bratu in meni načrtno izbrali 5 let razlike, pa mi je preveč, druga dva sta pa itak polbrata, pa ni moglo bit načrtno. Sva pa midva zato načrtno izbrala tako majhno razliko. Zarad otrok, zarad sebe ne bi nikoli, zdaj, ko resnično vidim, kaj to pomeni, še manj.user posted image
Super za izvide.user posted image

Tinka, vi poziv za posvetovalnico čakate? Mi moramo sami poklicat in se naročit.user posted image Pa smo za Špelo dobili šele 25.9., za Jureta pa dva tedna prej.
Spočita nisem pa nič več.user posted image Se mi rata na dan za kakšne pol ure ali uro uležt, da malo baterije nafilam, da glih dol ne padem, ampak sem najkasneje zgodaj popoldne naslednji dan že čisto iztrošena. Zdajle že na škrge diham.user posted image Hvala bogu sta zaspala oba, da bom lahko kmal spet mal na pljuča zadihala.user posted image

Rahelca
, pa ma res ornk šljivo Sara.user posted image Bogica. Je pa res luškana pupika.user posted image Imejte se super na morju!!!user posted image

Ko se glih o velikosti in teži pogovarjate. Uradno iz posvetovalnice bo šele čez mesec in pol, sva jo pa doma zmerila in stehtala in ima 83 cm in 10,4 kg. Joj, pa ne vprašte, kok Jure raste k konoplja. Mali ima že 61 cm, tehtala ga pa nisva, ampak mora met okrog 5,5 kg.user posted image

Ovčka, helou.user posted image Moji podatki za Špelo so v prejšnjem odstavku.user posted image V pomoč ti lahko tu napišem porodno težo in višino - 3.900 g in 53 cm. Vau, v letu in pol se je zredila 6,5 kg in zrasla za 30 cm.

Renan, kako pa nameravaš drevo zvlečt s ceste? Dobra si...
Zobno pasto bom pa jaz, ko jo bom, kar še ne bo kmalu, tudi kupila najverjetneje tole od Welede, o kateri piše Katja.

IZVIRNO SPOROČILO: srečica

Ti imaš tudi naše poklice oz. dela, ki jih opravljamo. Jih boš dala na forum, če ostale punce dovolijo?

Od mene ima samo izobrazbo, ne dela, ki ga opravljam. Takrat se sploh nismo zjasnile, kaj naj podamo... Vsaj zdi se mi tako. Ene so podale izobrazbo, ene kaj delajo...

Zobna pasta - vidim, da jo že kar nekaj uporabljate. Kak pa to? Saj pravijo, da se jo začne uporabljat šele, ko zna otrok to izpljunit in razume, da je ne sme pogoltnit. Naša bi jo ziher požrlauser posted image , če bi sploh dovolila, da ji s pasto umijem.

ajdaN, prosim za telefonsko ja, bom pa še jaz tebi mojo poslala. Čakam na nov katalog, ki baje pride 11.8. ven in ti bom iz njega naročila. Pa sej stari itak ne bo aktualen. 16.8. greste, ne? Za denar se bova pa na ZS zmenle, ti bom naraje kar nakazala na račun, da ne boš zalagala.

Uh, vidim, da počasi pri vseh januarčkih začenja ven tolčt trma in histerija. Meni Špela že kak mesec živce pije, pa glih zdej jo je moglo pičit, ko mamo še Jureta. Tud je začela tepst pa kričat v tri planke, pa še pred kratkim sem se "hvalila", kako nežna je in nič ne tepe. Zdaj pa brca, tepe, grize...user posted image In take histerične napade dobiva, da men pritisk do neba naraste. Še dobro, da imam v osnovi nizkega, da me ne zadane fršlok.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7467
10.8.2007 15:52:16   
Anonimen
pikica*, katerega pediatra pa imate?
Upam, da je sicer vse ok, verjetno so res samo od naprezanja te bolečine. Držim pesti.user posted image Kak magnezij si privošči in počitek.

Fiona
, se bomo konec septembra spet zmenili, da se vidimo in spoznamo.user posted image Mene tudi ta mesec ne bo. Marogica je pa ena RR-jevka, ki ima v MB picerijo z odličnimi picami, ki si jih lahko sestaviš po svojem okusu in pa z zame najboljšim vrtom, kar sem jih kdaj v kaki piceriji/gostilni/lokalu videla.

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7468
10.8.2007 17:51:52   
nemsis
Ojla punce

Kako ste kaj? Pa vaši user posted image ? Pri nas je tako pestro in živo, da mami nima časa, da bi vam kaj napisala. Je tamala ves čas v pogonu. Za tiste urice, ko pa čez dan spi, pa si mami privošči branje knjige.

Drugače pa je pri nas novo to, da so nam končno pokukale spodnje dvojkice. Sem že mislila, da bomo brez njih. Pa smo jih le dočakali. Tako da imamo sedaj vsega skupaj 12 zobkov. S pasto jih pa tudi mi še ne umivamo.

Posvetovalnico in sistematski pregled pa imamo mi šele v oktobru. Sem zadnjič klicala,pa je sestra rekla, da bo imela pregled enkrat med 18 meseci in 2 leti. Potem pa je le povedala, da ker je januarska, bo imela pregled enkrat oktobra. Smo jo pa doma zvagali in zmerli, zato so tudi mere tako bolj na okroglo (12 kg, 85 cm).

Me pa zanima, kaj vaši user posted image  jedo zjutraj za zajtrk? Naša ima še vedno najraje flaško mleka. Zvečer pa flaško kakava (s tem pa tudi zaspi).

No, moram letet. Se že dere in me kliče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7469
10.8.2007 18:49:04   
Anonimen
Eros, Špela za zajtrk je kruh pa marmelado. Že kar nekaj časa ima obdobje, ko hoče to zajtrkovat. Včasih tudi mleko popije, ko vstane, zdaj mi sploh to prav pride, da lažje zdrži do zajtrka, ko jaz Jureta rihtam, ampak glavna hrana je pa kruh z margarino in marmelado.

(odgovor članu nemsis)
  Neposredna povezava do sporočila: 7470
10.8.2007 19:11:48   
KatjaD
Taši - tale pasta od Welede nima notri ničesar takega, kar ne bi smeli pojesti. Zato jo pa že uporabljamo. Umivanje zob je pa z njo postalo pravi mačji kašelj, ker mu je blazno fensi, da tudi on dobi pasto na zobno ščetko tako, kot midva z Alešem. Edini problem, ki ga imamo je ta, da on bi jo imel ene 5x user posted image !

Zajtrk - skutke s sadjem ali jogurti (navadni ali sadni), kruh (samo občasno, če je res zeloooooo lačen, drugače ga noče). Druga pa mne spravim vanj zjutraj. Isto je z večerjo. Obvezno čokolešnik ali gris s kakavom, druga ne konzumiramo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7471
10.8.2007 19:13:08   
KatjaD
Pa še to - danes sem posebej pozabljiva. Kdaj bi se pa dobile - ob 15-ih, 16-ih??? Da malo vem kako zorganizirat.
A bo katera Marogici omenila??? Da nam kakšen kotiček "rezervira".

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7472
10.8.2007 19:50:35   
tinkamiška
hojla

mi bi prišli 14. na srečanje, ampak bomo spet malo zamudili, ker možek do 15h dela, potem ga bova pa kr pobrali in šibamo proti mbuser posted image

zajtrk: iza je kruh, puter in med ali marmelado. ne mara ne skutk, včasih še mogoče kakšno pašteto ali sirček, ampak obvezno kruh. mleka ne pije od 9. meseca. včasih ji ga nalijem malo v kozarček. ima pa rajši tekoči jogurt, ampak tega pa za malico...

bom v ponedelje poklicala za posvetovalnico...

tudi mi ne uporabljamo zobne paste, samo nakažem z najino, kot, da ji jo dam na ščetko in je zadovoljnauser posted image

šibam...

papa
tinka

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7473
10.8.2007 19:51:39   
tinkamiška
aja petra si ti spraševala za marogico? marogica je rr-ovka in ima svojo pizzerijo v mb, tako lušno, prirejeno za najmlajše in z zeloooo dobrimi pizzamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7474
10.8.2007 20:36:45   
renan
pozdravljene!

vladimir nekaj cvili v postelji. upam, da bo zaspal...

tašonka: drevesa seveda nisem mogla niti premakniti. sem poklicala cestne in so ga razžagali in dali s ceste. bo ga možek pospravil, ko pride.user posted image

pikica: spij kakšen magnezij in počivaj. mene je tudi znalo ob naporih na eni strani tako bolet, da sem se morala sredi mesta počepnit, da sem potem lahko nekako do doma prišla.

ZOBNA PASTA: pediatrinja je svetovala eno takšno, ki se jo lahko pogoltne in se dobi v lekarni. imena še vedno ne vem..

SREČANJE: tudi prognoza je boljša za torek, kakor za ponedeljek. midva bova pobrala tatija na želežniški ob 16.17, potem pa prihitimo na pico.user posted image

rahelca: tvoja punčka ima zelo lepe velike očke!user posted image

čokolino: tudi mi ga kupujemo po 2 kg. največ ga poje mož, potem sem jaz, in šele na koncu je vladimir.

zajtrk: še vedno ovseni kosmiči, banana, jogurt. tu in tam kruh z margarino in medom ipd. mleka vladimir skoraj nič ne pije razen, ko je v hrani npr. pri večerji v grisu.

lp, renan

Neposredna povezava do sporočila: 7475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  297 298 [299] 300 301   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  297 298 [299] 300 301   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?