Anonimen
|
Koončno mi oba spita in se lahk mal odklopim. Danes n imali skoraj nič spal, samo na men je hotu viset. Še dobro, da je Špela pridna. 14.8. nas ne bo na srečanje, nam je še prezgodaj. Upam, da se bomo res kaj septembra dobili, po dopustih, ker si tega ful želim, pa Marogičine pice in uživanja na njenem vrtu tudi. Srečica, bogi Anže, grozno je zatečen. Tudi naša ima vedno reakcijo na komarjev pik, samo tako hudo pa ne. Ima pa vedno kar velike rdeče kolobarje okrog pika. Se mi zdi, da je tako, kot je Kornelija napisala, da so komarji že tako strupeni, ker je vsa narava zastrupljena, ne pa da so današnji otroci tako občutljivi. Drugače je pa Anže pravi pozer. Bo maneken. Alenkica, nisem pozabila nate, samo imamo ludnico in ponavadi, ko privlečemo fotoaparat na dan, sem kot strašilo in se ne pustim slikat. Rija, čudovito za EEG! Kornelija, saj nisem mislila, da ste načrtno izbrali tako veliko razliko, saj tudi moji so samo pri zadnjem bratu in meni načrtno izbrali 5 let razlike, pa mi je preveč, druga dva sta pa itak polbrata, pa ni moglo bit načrtno. Sva pa midva zato načrtno izbrala tako majhno razliko. Zarad otrok, zarad sebe ne bi nikoli, zdaj, ko resnično vidim, kaj to pomeni, še manj. Super za izvide. Tinka, vi poziv za posvetovalnico čakate? Mi moramo sami poklicat in se naročit. Pa smo za Špelo dobili šele 25.9., za Jureta pa dva tedna prej. Spočita nisem pa nič več. Se mi rata na dan za kakšne pol ure ali uro uležt, da malo baterije nafilam, da glih dol ne padem, ampak sem najkasneje zgodaj popoldne naslednji dan že čisto iztrošena. Zdajle že na škrge diham. Hvala bogu sta zaspala oba, da bom lahko kmal spet mal na pljuča zadihala. Rahelca, pa ma res ornk šljivo Sara. Bogica. Je pa res luškana pupika. Imejte se super na morju!!! Ko se glih o velikosti in teži pogovarjate. Uradno iz posvetovalnice bo šele čez mesec in pol, sva jo pa doma zmerila in stehtala in ima 83 cm in 10,4 kg. Joj, pa ne vprašte, kok Jure raste k konoplja. Mali ima že 61 cm, tehtala ga pa nisva, ampak mora met okrog 5,5 kg. Ovčka, helou. Moji podatki za Špelo so v prejšnjem odstavku. V pomoč ti lahko tu napišem porodno težo in višino - 3.900 g in 53 cm. Vau, v letu in pol se je zredila 6,5 kg in zrasla za 30 cm. Renan, kako pa nameravaš drevo zvlečt s ceste? Dobra si... Zobno pasto bom pa jaz, ko jo bom, kar še ne bo kmalu, tudi kupila najverjetneje tole od Welede, o kateri piše Katja. IZVIRNO SPOROČILO: srečica Ti imaš tudi naše poklice oz. dela, ki jih opravljamo. Jih boš dala na forum, če ostale punce dovolijo? Od mene ima samo izobrazbo, ne dela, ki ga opravljam. Takrat se sploh nismo zjasnile, kaj naj podamo... Vsaj zdi se mi tako. Ene so podale izobrazbo, ene kaj delajo... Zobna pasta - vidim, da jo že kar nekaj uporabljate. Kak pa to? Saj pravijo, da se jo začne uporabljat šele, ko zna otrok to izpljunit in razume, da je ne sme pogoltnit. Naša bi jo ziher požrla , če bi sploh dovolila, da ji s pasto umijem. ajdaN, prosim za telefonsko ja, bom pa še jaz tebi mojo poslala. Čakam na nov katalog, ki baje pride 11.8. ven in ti bom iz njega naročila. Pa sej stari itak ne bo aktualen. 16.8. greste, ne? Za denar se bova pa na ZS zmenle, ti bom naraje kar nakazala na račun, da ne boš zalagala. Uh, vidim, da počasi pri vseh januarčkih začenja ven tolčt trma in histerija. Meni Špela že kak mesec živce pije, pa glih zdej jo je moglo pičit, ko mamo še Jureta. Tud je začela tepst pa kričat v tri planke, pa še pred kratkim sem se "hvalila", kako nežna je in nič ne tepe. Zdaj pa brca, tepe, grize... In take histerične napade dobiva, da men pritisk do neba naraste. Še dobro, da imam v osnovi nizkega, da me ne zadane fršlok.
|