|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
6.7.2006 13:44:34   
AlenkaIST
Ovčka sorči, ampak pojma nimam user posted image  ti pa želim veliko uspeha user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 676
6.7.2006 14:07:47   
Ovnica78
Rija imaš prav! Sem šele potem poštudirala, ko sem že napisala. Imata najina dva fanta zelo podobna imena, se razlikujeta v samo eni črki Sorry! user posted image  Seveda pa tudi vse najboljše za vaših 6 mesecev, ki ste jih praznovali 2 dni nazaj. user posted image

Ovčka nisem iz teh koncev tako, da ti ne morem pomagat. Lahko ti pa napišem le to, da le pogumno delat izpit za avto, saj brez njega je kar težko.

Alenka IST a tako, da dobi flaško samo še zjutraj in zvečer? Tudi jaz bi rada, da bi mi več goste hrane jedli, če pa noče. Sploh, če pa ni čisto spasirano pa še manj. Se mi zdi včasih, da bom diplomirala zraven tega uvajanja goste hrane. Ko se naje nikoli ne vem, če je dovolj sit. Sem mu pred eno uro naredila kašico iz banane in melone, ki jo ima zelo rad, tako, da je je kar veliko pojedel. Pa se mi zdi, da je zopet lačen, tako, da mu bom naredila še malo flaše. user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 677
6.7.2006 14:24:09   
pikica*
Ovčka, nimam pojma kam bi šla delat izpit. Sej, če je samo še izpitna vožnja za naredit, pojdi na to avto šolo, kjer si že bila, da ti ne bo treba vsega še enkrat dela.

Čestitke vse slavljenčkom!

Naša punči se je pa odločila za gladovni štrajk. Že tri dni skoraj nič ne je, ampak je enako živahna. Mogoče je to posledica dejstva, da je imela nekaj dni vročino in se še malo spravlja k sebi. Kaj pa vem. Ampak čez dan komaj kaj spravi vase. In ne kaže nobenih znakov lakote. No, vsaj čaja spije veliko.  Očitno se je odločila za dietouser posted image . Zaenkrat se še ne mislim sekirat, ker ima itak veliko zaloge in najbrž ne bi smelo biti nič narobe. Očitno bo treba it v trgovino po kakšno ribo, ker bo po moje to edina stvar, ki jo bo v teh dneh spravila vase. Drugače pa ni težav z gosto hrano, ker je jedla že praktično vse, kar smo ji dali. Eh, ti otroci. Kdo bi jih razumeluser posted image .

AlenkaIST kakšni pa so znaki pete in šeste bolezni?

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 678
6.7.2006 14:36:03   
puri
Ojla!

ajdaN, veš saj bi blo luštno, če bi bla res še enkrat ena punčka, samo bi bila s šeenim fantkom tudi zadovoljna, važno da je zdravo, potem pa karkoli že jeuser posted image
Ne bi bila rada šeenkrat noseča samo zato, ker bi si želela punčko, ampak nasplošno si želim šeenega otročka......enkratuser posted image

Ja, punce, je kar treba poskrbet za medsebojne odnose, če ne se lahko slabo konča, če se preveč odtujimo z našimi možekiuser posted image , zato si konec tedna res vzameva bolj zase.

Danes gremo pa na morje do nedelje, tako da se vam oglasim spet po morju.
Pravijo pa, da bo vreme boljuser posted image

Pa čestitke vsem, ki ste in ki boste še praznovali pol letauser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 679
6.7.2006 14:40:17   
AlenkaIST
Pikica, meni so rekli da ni panike če zaradi te ali one vročine manj poje. Ko se stanje normalizira nadoknadi tudi hrano. Baje ni tudi nič hudega če v tem času ponoči dodaš flašo če vidiš da se pogosto zbuja (je lačen) in podnevi poje manj kot ponavadi.

ŠESTA BOLEZEN
Je akutna virusna bolezen majhnih otrok. Najpogosteje obolevajo otroci spomladi in jeseni. Inkubacijska doba 10-14 dni.
Bolezen se začenja z naglim dvigom telesne temperature (tudi do 40). Tak hiter dvig temperature lahko pri otroku do dveh let izzove vročinske krče. Prisotni so znaki vnetja zgornjih dihalnih poti. Temperatura ostaja visoka 3 dni, nato pade na normalno. Istočasno s padcem temperature se pojavi izpuščaj, ki spominja na ošpičnega. Otrok se ob tem dobro počuti in zdi se, kot da se je z izbruhom izpuščaja bolezen pozdravila. V dveh dneh izpuščaj popolnoma izgine. kar pomeni, da je otrok zdrav.

ZDRAVLJENJE
V času visoke temperature dajemo otroku veliko tekočine, zdravila, ki znižujejo telesno temperaturo, mlačne kopeli.

---------------------

Upam da bo vsem malo v pomoč user posted image

Aja pri PETI BOLEZNI pa gre za

- virusno obolenje
- izbruh izpuščaja nastopi nenadoma brez poprejšnjih prehladnih znakov
- ni povišane temperature
- bolezen se začne z živordečim izpuščajem na licih ki spominja na metuljeva krila, 2-3 dni kasneje se pojavi rdeč lisast izpuščaj na udih in obeh ritnicah,....

user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 680
6.7.2006 15:25:24   
Kornelija
Pozdravljene mamice,

Tašonka tudi meni internet nagaja, vendar zato, ker moj prvi sin neprestano gor spravi neke viruse (antivirusni program včasih zatajiuser posted image )

Malega Alexa malo treniram, da bi se sam zamotil, ampak moram po njega, ker ne morem poslušati njegovega joka..... Tako, že mi pomaga pisati, pa toliko ima povedati za vašeuser posted image user posted image user posted image  ej aj brr bababamaaa....Vaši user posted image user posted image  bodo že razumeliuser posted image
gigica in Ovnica78 dobrodošliuser posted image user posted image
KLARA in TIN user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajine pol svečke.

Rija dobra ideja, da Tila preseliš na blazino, kajti sedaj ga noben povšter ne bo več zadržal na postelji. Še dobro, da si prišla še pravi čas k njemu.

Renan, jaz tudi našega položim na igralno blazino v dnevni sobi, skočim za trenutek v kuhinjo in ko pridem nazaj ga najdem sredi dnevne na parketu okrog glave pa je imel zamotano plenico, kot turbanuser posted image
Ovčka sedaj bo toliko punc navijalo za dobro opravljen izpit, da ga boš, kar mimogrede naredila. user posted image user posted image
Alenkica našemu je včeraj ob 18h tako pasalo spanje na trebuhu, da sploh ni več vstal, ampak je kar potegnil do jutra.

AlenkaIST  javi, kako se bo pri vas obnesla hrana, ki ne bo več miksana, kajti naš se že pri mali pikici, ki ni tekoča davi.
LE&TA kako dolgo pa kuhaš polento in  kdaj dodaš Aptamil, pa kako?

Tako, sedaj pa greva z Alexom ven, ker postaja tečnobica, zato vsem user posted image user posted image user posted image , ki jih kaj muči zaželim čimprejšno ozdravitevuser posted image user posted image user posted image  sedaj pa šibam...pa pa!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 681
6.7.2006 15:34:43   
renan
pozdravljene!

nas misek se vedno spi, ze od dveh, pa se jaz sem si odpocila.
za kosilo smo danes prvic imeli meseka in sicer piscancja prsa v obicajni zelenjavni juhici. sem jih cisto na drobno narezala. odziv je bil nekako nevtralen, mogoce zato, ker je bil malo zaspan. sicer pa sem jaz samo enkrat hrano spasirala, drugace jo vedno samo dobro pretlacim. vcasih se se malo davi, a zdaj ze kar fajn zveci s svojimi brezzobimi celjustmi, glede na zacetek. se pa veliko dlje hrani, ker pocasi zveci- kot kaksna brezzoba babica..user posted image user posted image user posted image

fajn bojte vse,

renan

< Sporočilo je popravil renan -- 6.7.2006 15:37:20 >

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 682
6.7.2006 16:21:09   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke!!

Tin, čestitke in poljubčke!

AlenkaIST;
a 5. bolezen imate? Pismo, Klara ima zdaj že kakšen teden na ličku rdeč flekec (danes je malo obledel) in po ritki prav tako. Najprej sem pomislila, da so bile surove breskve malo "agresivne" ampak zdaj ko tole berem se mi pa zdi bolj podobno 5. bolezni. Sem jo mazala z Bepanthenom, ritko zračila, pa ni nič bolje, zdaj ima flekce tudi okoli lulike user posted image Vročine pa nima. Najbolje da gremo kar k zdravniku? A je kaj nevarna ta bolezen?!

Nyah; Odločitev je padla. Gremo na Vir. Kaj pa vi?

Babyphone se mi dere...ŠIIIIIIIBAM!!!user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
6.7.2006 20:16:16   
Anonimen
Se samo na hitro javim!

KLARA   IN  TIN   VSE NAJBOLJŠE

user posted image

Zdaj pa grem še malo pospravit, jutri pa me čaka še malo pospravljanja in peka peciva.

VSI user posted image , KI PA STE BOLNI PA ČIMPREJŠNE OKREVANJE.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
6.7.2006 20:17:07   
Anonimen
POŠILJAM PA ŠE ČESTITKE ZA V SOBOTO:

ELA,      LOVRO    IN    MAJ  VSE NAJBOLJŠE 

user posted image

(v soboto imamo krst in se ne bom imela časa oglasiti.)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
6.7.2006 20:17:31   
tinkamiška
Hoj!

Najprej čestitke za 6 MESECEV!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AlenkaIST Iza je imela 6. ot. bolezen. Najprej je imela 3 dni vročino najvišje je prišla do 38,8(merjeno v ustih), zbija se jo, ko pride nad 38,5(tam nekje), razen zvečer, ko jolahko zbijaš že prej. Po treh dneh pa je dobila izpuščajčke najprej na vratu, potem so se razširili po hrbtu in 5 dan še po trebuščku. Nič ne srbijo in, ko se pojavijo izpuščaji, je bolezen že za namiuser posted image

Danes ni in ni hotela spat čez danuser posted image Potem je pa zaspala ob 16.30 in spala do 19ih, ponavadi gre takrat že spat. Zdej sva jo že skopala in nahranila in že spančka(upam, ker je ravno nekaj jamrala).

Da grem po vrsti...

Iza pije vodo, milupin instant čajček(komarčkov, pa šipek z gozdnimi sadeži), pa od Alete(čaje vrečke-neki, pa neki in rdeča pesauser posted image ), včasih pa razredčen hippov sokec, če se mi zdi, da bi lahko bila zaprta. Takrat ji dam tudi jabolčni kompotek...Myflower dam ji tudi hippovo slivovo kašico in predvsem ji kr naprej ponujam za pit, pa tudi z bebi palčko sem že poskusila. Ko vidim, da se napenja, ji pa še malo nogice na trebušček pritiskam, potem ponavadi nardi klobaso. Čeprav ponavadi zdej nimamo več problemov z kakanjem.

Rija tudi meni se dopate vaša hiškauser posted image user posted image user posted image Jst skrbno zbiram vse ideje, ki jih vidim v raznih revijah, netu,...da jih bom enkrta(upam, da kmalu) lahko uporabila za našo hiškouser posted image

Gigica, veš ni najbolje, če vsak dan čistiš ušeska, ker tisto maslo je tudi zaščita. Samo čisto na začetku sluhovoda malo počisti. Pa želim, da ni vnet ušesek!user posted image

Iza uporablja Aventov magični lonček že dva meseca in sem z njim zadovoljna. Je res, da včasih pri tisti luknjici(ki je namenjena za zrak) kaj ven priteče, ampak samo takrat, ko Iza notri pihauser posted image user posted image

Ovčkauser posted image user posted image user posted image user posted image za razpredelnicouser posted image Pa ja, pejt nardit izpit, bomo navijale zateuser posted image

Iza še ne govori MAMA, reče pa ATA  in TATAuser posted image

Bobika, pridna tvoja pupa, da takole papauser posted image Iza trenutno malo štrajka, odkar je bila bolana, malo manj je, ampak bo žeuser posted image

Puri fino se mejte na morjuuser posted image , mogoče pa ne bo slabega vremena pri vasuser posted image

Mene pa nekaj zanima Kako skuhate juhico in kako jo potem date za papat, nič ne zmiksate?

Lepo bodite!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.7.2006 20:18:48   
tinkamiška
JanjaE lepo se imejte na krstu!user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.7.2006 20:37:06   
lumpy
                                    user posted image      KLARA in TIL
                                             VSE NAJBOLJŠE !!!user posted image

Ovnica 78,
jaz sem prav tako v šolo hodila k Ireni Sovičevi, če si imela to gospo v mislih, v SG.

Mi imamo magični lonček za pitje, pa ga kar pridno uporabljamo. Moje mnenje je da ga ne silit, večkrat mu ga ponudi , mu pokaži kako to gre, amapk če ne bo sprejel, pač ne , bo pa kdaj drugič, sigurno pa pride čas ko bo tudi to sprejel, tudi naš Matic je rabil nekaj časa. Imamo pa tudi Avenotovega kot Rija.
Nič nam ne pušča, smo kar zadovoljni edino to me jezi da mora bolj kot ne lažati da lahko pije saj ima drugače zadelan nosek s flaško. Je pa tudi tako narejen da ko potegne šele teče in ga lahko meče sem in tja pa ne teče ven.

Rija,
v bolnici po rojstvu, tretji dan ste pa že verjetno dali kri, a ne? Mi smo bili že kar nekajkrat pikani po rojstvu zaradi zlatenice, v sklopu  posvetovalnice pa še nismo šli v laboratorij.

Renan,
naš Matic je po rojstvu imel zlatenico, drugače pa je bil le malo prehlajen nekrat.

Mi imamo ritem hranjenja približno enih 14 tak:

user posted image mleko
user posted image sadna kašica
user posted image kosilo ( zelenjava, juhica, krompir mesek, rižek...)
user posted image mleko
user posted image skuta s sadjem ali samo sadje
user posted image žitna kašica z mlekom

Smo pa včeraj na novo poskusili polento s sadjem in je bilo njami.

Se še zvečer kaj beremo, če ne pa jutri, me lubi čaka da pogledava en film.

Časo, čao

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.7.2006 20:49:11   
rija
Lumpy: ja bili smo pikani v porodnišnici...so vsi mislili, da ima zlatenico, pa so mu 3 x vzeli kri samo zaradi tega...pa je bil mali tako temne poltiuser posted image  o zlatenici pa ne duha ne sluha.

tinkamiška: ideje pa le zbiraj, ti bodo vse prav prišle.....user posted image  če pa katero rabiš, pa sem ti na voljo, sem še "sveža" v gradnji in opremljanju...user posted image
Juhica: moja mama skuha meso in zelenjavo skupaj, samo za Tila se razume, pa pač ne začini.....potem pa je vse po vrsti....

renan, naš že tudi fajn žveči, sploh kekse, sem sedela ene tri dni pred njim in na polna usta žvečila.....tako, da se nama zdaj ne zatika več kaj dosti....

Pa še nekaj: naš Til je danes par sekund STAL!! Držal se je samo za leseno telovadnico.....Upam, da to ni prezgodajuser posted image  Da nebi bilo kaj potem z nogicami narobeuser posted image  
In zelo očitno, da bomo morali nehati uporabljati čebriček, ker ga pri najboljši volji  že par dni več ne dobim noter. Noče in noče pokrčiti nog....bi samo stal...

Jemo pa cel dam počasi, ker se mu meša, če kdo kaj pred njim je. Mleko imamo obvezno zjutraj in tik pred spanjem, vmes pa tu in tam. Drugače pa dopoldan fruchtzwerge, opoldne kakšno zelenjavo, popoldne sadno kašico, ob sedmih pa mlečno kašico. Danes smo probali tisto z butter keksom....in je naravnost ODLIČNA!!!! Bi jo še sama, za razliko od teh kašic, jedla......

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.7.2006 20:56:41   
Anonimen
Ojla

Mi smo pa morali Klavdijo sedajle buditi. Mi je frčafela spala tri ure skupaj. Ponavadi pa samo pol urce. Tako, da še ven nismo šle. Pa še komaj smo jo zbudili. Me prav zanima kdaj bo šla danes spat.

Drugače pa je tudi naša frčafela bila že doskrat popikana. Prvič v porodnišnici, nato pa skoraj vsak dan na neonatalnem oddelku. Pa transfuzijo je tudi že dobila. Je bilo kar hudo. Ampak od takrat pa še ni bila bolana. Tako, da jaz tisto bolj štejem k posledicam poroda.

JanjaE lepo se imejte na krstu pa poročaj kako je bilo. Pa kakšno slikico objavi.

No, zdaj grem pa še mal tamalo zabavat potem pa spat.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
6.7.2006 21:04:20   
LE&TA
Kornelija, polento skuhaš v slani vodi, sem jo ful malo osolila, kuhala sm kr instant ki je v 2 minutah, dala na krožnik cca. 5 velikih žlic in dodala še 30mleka in zmešala - to je vsa umetnost. Še prej sm v lonec ko je bla kuhana dala malo masla!

Aventov magični lonček pa pri nas ne funkcionira, sej neki popije ma vse skupi nič, pol ji dam pa v flaško pa takoj 150ml spije! Pa zdej ko je vroče je kr fajn da dosti popijejo!

Mi mamo še vedno 4 obroke, danes je blo tako:
ob 8.30  200ml mleka
ob 12.30 polenta z mlekom
ob 16.30 riževa kašica s polovico banane
ob 20.30 200ml mleka z enim plasmonom

Verjetno pa bom uvedla vmes še enga z mlekom, bom vidla kako bo lačna. Se v bistvu še sama ne znajdem dobro s tem hranjenjem zdej ko že jemo ko veliki!!user posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.7.2006 21:06:39   
LE&TA
Lumpy, kako si pa polento s sadjem nardila, a sam dodala zmiksano sadje v kuhano polento? Katero sadje si dala?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.7.2006 21:12:24   
renan
rija nas tudi nogice trdno iztegnjene drzi in poskusa vedno stati, ko je priloznost. pediatrinja mi je rekla, da naj ga ne vzpodbujam, ker je za to se prezgodaj. in ves kaj se dela: nonstop, ko ga polozim na hrbet nogice iztegne, rokice pa kvisku moli in tako vse misice napreza kot da bi bil na body building tekmovanjuuser posted image user posted image user posted image

mi smo pa danes fajn zaspali, mogoce tudi zato, ker je zunaj zacel dez padat in ni tako vroce. upam, da bo tudi noc tako fajn.

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.7.2006 21:17:05   
renan
IZVIRNO SPOROČILO: renan

rija nas tudi nogice trdno iztegnjene drzi in poskusa vedno stati, ko je priloznost. pediatrinja mi je rekla, da naj ga ne vzpodbujam, ker je za to se prezgodaj. in ves kaj se dela: nonstop, ko ga polozim na hrbet nogice iztegne, rokice pa kvisku moli in tako vse misice napreza kot da bi bil na body building tekmovanjuuser posted image user posted image user posted image

tinkamiska: juhico naredim tako, da dam malo vec vode, raznorazno zelenjavo in danes se meso, potem pa od tega malo odvzamem in pretlacim. ostalo pa midva pojeva in seveda dosoliva, ceprav sem se ta mesec uvajanja ze total na neslano zelenjavo navadila.user posted image vcasih mu potem se po obroku ponudim samo vodo iz juhice, namesto soka.

mi smo pa danes fajn zaspali, mogoce tudi zato, ker je zunaj zacel dez padat in ni tako vroce. upam, da bo tudi noc tako fajn.

lp, renan

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.7.2006 21:17:57   
renan
ups, sama sebe citiramuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.7.2006 21:27:24   
gigica
ojla
mi bli pa danes v lj, prvič da smo šli tako daleč s tamalim. je bil kr pridkan, sam revež bil čist mokr po hrbtku. Ful vroče, plus tega še klime nimamo.

Mi imamo tud aventov magični lonček, lahko samo teče al pa mora vlečt, pa mali lih ni navdušen nad njim; on ga ma bol za grizljat, pije pa ne, raje iz kozarca.

Naš če kakšen mesec govori bababa, mamama, največkrat pa gigigi.

Pijemo največ instant čaj, jabolko ali pa vodo.

rija, naš čez dan spi na najini postli (baje je dobro če  čez dan spi drugje kot zvečer) in sem ga tud že dobila čiiiiiist na robu postle. Tako, da ga zdej "ogradiva" s kovtri. user posted image

LE&TA, a polento ste jedl? mi jo bomo pa jutr. kolk si pa nardila mlekca zravn? pa lepo je? nš tud ni odpiral ust, zdej se je pa že kr navadu. ko zagleda žličko, on že aaaaaa.user posted image

AlenkaIST, mi mamo tud problemčke z malo večjimi koščki. sem mu zadnjič skuhala riž, pa sem ga samo z vilico zmečkala, pa se je začel kar davit. nikakor dol. Dej mi povej, koko so šli danes makarončki??

ovčka, kar pogumno. USPELO TI BO!

janjaE, lep dan želim v soboto!

tinkamiška, hvala za želje. vem, da ni dobro vsak dan čistit, ampak mu res kar "teče". pa sem že vprašala v posvetovalnici, pa je rekla,da ni to nič.
bomo videli.

nč punce, mama je zmatrana in se gre crklatuser posted image
lepo in mirno nočkouser posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.7.2006 21:56:58   
LE&TA
Gigica, 30 ml mleka. Odvisno kako gosto polento skuhaš, če je bolj gosta pol daš več mleka al pa tud ne, sam gre lažje po grlu. Jst delam vse po občutku, pa nič ne kompliciram!user posted image

Se je pa Tinkara danes že cel dan za levo uho prijemala, sm se mal ustrašla da jo morda uho boli, sam ni nič pokazala da bi jo, se je cel dan smejala  in bla dobre volje kot vedno.

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.7.2006 22:15:42   
rija
Evo, kak naš mali spi....user posted image user posted image  škoda, da mu nismo samo 1/3 posteljice kupili...user posted image user posted image  potem pa se zadane v rob in tuli....jaz pa šečem ene 7x do polnoči....user posted image user posted image  madonca, skrbi za moje ritne mišice....user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.7.2006 22:32:44   
bobika
Dober večer.

Naša tudi štrajka pri hranjenju (dojenje). Jedla bi samo po žlički. Jaz pa imam toliko mleka.

Zanima me kdaj lahko dam ajdovo moko (žgance)? Prebral sem, da so antialergeni in sem ji danes malo dala za poskusiti. Tako so bili gosti, da sem jih jaz komaj žvečila, ona pa  jih je jedla kot nora.

Babica je nabirala maline in Manca je seveda mogla asistirat. Dala sem ji pol maline in jo je zmamzala. Na koncu je pojedla kar nekaj (cca 20) malin. Jaz jih ne maram preveč, zaradi koščic, ona pa jih obužuje. Koščice sploh niso ovira. DO sedaj sem ji dajala samo malinov sokec.
Res imamo srečo, da tako je in to že kar velike koščke. Jih lepo prežveka pa poje. Kot mali ptiček je tako odpira usta.

Pridema domov in ona cela mokra. Polulana. Jo previjem in vidim, da je kakala. user posted image user posted image user posted image , saj je ponavadi le dvakrat na teden kakala. Ta teden je pa že včeraj in danes. Babica pravi, da ravno koščičice pri malinah in ribezu mehčajo blato in pospešijo kakanje. Tako, da lahko poskusite, tiste, katerih user posted image  imajo težave z zaprtjem.

Juhico kuham tako, da vso zelenjavo skuham in jo potem pretlačim. Nič ne solim. Manca pač vse lepo popapca.

Ovčka: saj bo šlo! Le potrpljenje in upanje moraš imeti. Bomo držale pesti, ko boš na izpitni user posted image .

JanjaE - prijeten krat vam želim.

lepo pančkajte!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.7.2006 22:36:06   
bobika
Rija, kaka faca je tvoj mali! Bi z našo Manco lahko delila poslico. Ona jo tudi uporabi le četrt. Vedno se stišči poprek in pol tudi za moje ritne mišice skrbi user posted image user posted image user posted image  Bi se lahko pol noči vstajal jaz, pol pa ti, a ne.user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.