tinkamiška
|
Hoj! Najprej čestitke za 6 MESECEV!!!! AlenkaIST Iza je imela 6. ot. bolezen. Najprej je imela 3 dni vročino najvišje je prišla do 38,8(merjeno v ustih), zbija se jo, ko pride nad 38,5(tam nekje), razen zvečer, ko jolahko zbijaš že prej. Po treh dneh pa je dobila izpuščajčke najprej na vratu, potem so se razširili po hrbtu in 5 dan še po trebuščku. Nič ne srbijo in, ko se pojavijo izpuščaji, je bolezen že za nami Danes ni in ni hotela spat čez dan Potem je pa zaspala ob 16.30 in spala do 19ih, ponavadi gre takrat že spat. Zdej sva jo že skopala in nahranila in že spančka(upam, ker je ravno nekaj jamrala). Da grem po vrsti... Iza pije vodo, milupin instant čajček(komarčkov, pa šipek z gozdnimi sadeži), pa od Alete(čaje vrečke-neki, pa neki in rdeča pesa ), včasih pa razredčen hippov sokec, če se mi zdi, da bi lahko bila zaprta. Takrat ji dam tudi jabolčni kompotek...Myflower dam ji tudi hippovo slivovo kašico in predvsem ji kr naprej ponujam za pit, pa tudi z bebi palčko sem že poskusila. Ko vidim, da se napenja, ji pa še malo nogice na trebušček pritiskam, potem ponavadi nardi klobaso. Čeprav ponavadi zdej nimamo več problemov z kakanjem. Rija tudi meni se dopate vaša hiška Jst skrbno zbiram vse ideje, ki jih vidim v raznih revijah, netu,...da jih bom enkrta(upam, da kmalu) lahko uporabila za našo hiško Gigica, veš ni najbolje, če vsak dan čistiš ušeska, ker tisto maslo je tudi zaščita. Samo čisto na začetku sluhovoda malo počisti. Pa želim, da ni vnet ušesek! Iza uporablja Aventov magični lonček že dva meseca in sem z njim zadovoljna. Je res, da včasih pri tisti luknjici(ki je namenjena za zrak) kaj ven priteče, ampak samo takrat, ko Iza notri piha Ovčka za razpredelnico Pa ja, pejt nardit izpit, bomo navijale zate Iza še ne govori MAMA, reče pa ATA in TATA Bobika, pridna tvoja pupa, da takole papa Iza trenutno malo štrajka, odkar je bila bolana, malo manj je, ampak bo že Puri fino se mejte na morju , mogoče pa ne bo slabega vremena pri vas Mene pa nekaj zanima Kako skuhate juhico in kako jo potem date za papat, nič ne zmiksate? Lepo bodite! Tinka