Nyah*
|
Ojla cvekice! Samo na hitro, ker tezko sedim . Na zalost me je vceraj prijelo v krizu in sem napol invalidna, komaj dvignem Najo, vse me boli, danes grem k zdravnici, upam, da mi bo lahko pomagala. Se dobro da je bil vceraj in je danes mozek doma, kaj bo pa jutri pa ne vem . Nasa Naja je tudi prava vrtavka, na noc se tudi po dvakrat obrne za cel krog, pa zjutraj nikoli ne vem, kje jo bom nasla, vcasih mi ritko pod nos moli , vcasih nogice, spet tretjic me gleda,... v glavnem, ni kaj, zaceli so se obrati, paziti jih je treba. Ste me pa kar zasekirale s tem uvajanjem, jaz namrec se vedno precej mleka dajem, kako kasico cez dan, zjutraj in opoldan flasko, zvecer pa rizek v mleko dam. Pa vidim, da sem v zaostanku za vami, moramo se bolj resno lotit uvajanja, ni kaj. Tudi nasi se gnusi, ce na koscek naleti, ji moramo fjst pretlaciti, ce hocemo, da poje. Kako pa veste, kdaj priblizno bodo spet lacni? Pri flaski tocno ves, koliko poje in tudi za koliko casa bo dovolj , pri kasicah pa ne. Pa tudi nimam obcutka koliko narediti, koliko je pojedla . Huh, cela znanost..... A mi svetujete prosim? A je vazno, da je en obrok sadni, drugi zelenjavni, ali sta lahko enkrat dva sadna,... Ovnica, hodila sem na LJ univerzo, a si ti tudi prof. RP? Se katera? Nic, grem lezat, mislite kaj name! Alenka, drzim pestke, da se cimprej pozdravite, pa upam, da vasi (nasi) ne zboljo vec!
|