Nyah*
|
Ojla! Sem se komaj prebila skozi branje , na vse nimam casa odgovarjat, sorry , ker se lahko Naja vsak cas zbudi (saj spi ze celih 20min ). Najprej povem, da z Najo drziva pestke, da se vasi prehlajencki cimprej pozdravijo, pa seveda posiljava cel kup za vase ! Puri, faca si, kar se enega , me pa smo cisto hin ze z enim, huh, dobra si punca! Nasi flekci pocasi izginjajo. To vem povem, da mi je zdravnica rekla, da so vrocinski izpuscaji pikice, ki so na mestih, kjer se najvec poti (vrat, hrbet, pazduha, ...). Kar je flekasto, je alergija, lahko da se pojavi le enkrat, pac zaradi spremenjene prehrane, lahko pa je tocno na nekaj, kar se pokaze kasneje. Malo z zamudo (za nekatere), a iz srca: VSE NAJBOLJSE ZA 6. MESEC !! Alenka, dobra ideja, vec podatkov si izmenjamo, bolj se bomo zblizale , jaz sem za! Gigica, ovnica, skratka vse nove , DOBRODOSLE , uzivajte v cvekanju z nami, tukaj ni nikoli dolgcas! Aja se to, nasa Naja tudi vsak dan odkrije nekaj novega, veselo ze vriska in poje na svoj nacin, obraca se levo in desno (ponoci za cel krog- tudi veckrat ), na hrbet in trebuh (vcasih malo rokica nagaja, se zatakne... ), radovedno opazuje, se zamoti tudi po 1uro skupaj, ce je vse ok (sedaj nas matrajo prihajajoci zobeki, pa je bogica skoraj stalno v joku - kaj storiti? dude namrec nikoli ni hotela , pa bi ji fjst pomagala sedaj). Nic, alarm ze klice, upam da se mi bo ratalo se kaj oglasit! Papa
|