|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
5.7.2006 13:38:18   
srečica
RIJA, PROSIM OPROSTI, DA NISO BILE TVOJE SLIKECE PRAVOČASNO V ALBUMU. Sem bila prepričana, da sem jih dala gor pa očitno ni šlo skozi. Ravno takrat je zmanjkalo elektrike in je očitno prekinilo.

Sem pa jih zdaj in prosim punce, da si čimprej pogledate novejše slikice lepotca Tila.

RIJA še enkrat OPROSTI.

Dobrodošla ovnica 78.

Z zamudo pa še čestitke za dopolnjenih 6 mesečnikom.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 626
5.7.2006 13:50:35   
AlenkaIST
Jaz bi pa rada za raspredelnico še kraje kjer živite user posted image user posted image

A ste zato da bi dodala še tel. št. mobijev? Ta podatek bi ostal skrit drugim uporabnikomv ali pa bi naredila seznam čisto posebej. Saj 1x se bodo res vse dobile a ne? Pa da ne bo tako kot takrat ko smo še s trebuhi okrog skakale in nobena ni imela telefona user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 627
5.7.2006 13:58:54   
pikica*
AlenkaIST, očitno je tvoja Sara tudi fasala virozo, tako kot naša Zoja. Nimaš kaj. Čakaj in upaj, da bo kmalu bolje. Pri nas se zdaj stanje že izboljšuje. Ponoči jo je še kuhala vročina, zjutraj enako, zdaj je pa termometer končno pokazal normalno cifro. Upajmo, da tako ostane.

Aja, vse novinke pa seveda dobrodošleuser posted image .

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 628
5.7.2006 14:19:48   
puri
Gigica, naš je imel REAKCIJO pri tretjem cepljenju. Imel je vročino en dan. Tudi pri prvem cepljenju je bilo tako, pri drugem je pa ni imel.

Alenka, upam, da se Sara čim prej pozdraviuser posted image

Nemsis, v nosek ji probaj dati malo fiziološke, da bo lažje dihala.

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 629
5.7.2006 14:25:46   
AlenkaIST
sem hotla pokazat kako tabelca izgleda pa

se je vse sfuzlalo user posted image

< Sporočilo je popravil AlenkaIST -- 5.7.2006 14:27:01 >

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 630
5.7.2006 15:11:34   
Nyah*
Ojla!

Sem se komaj prebila skozi branjeuser posted image , na vse nimam casa odgovarjat, sorryuser posted image , ker se lahko Naja vsak cas zbudi (saj spi ze celih 20minuser posted image user posted image ).

Najprej povem, da z Najo drziva pestke, da se vasi prehlajencki cimprej pozdravijo, pa seveda posiljava cel kupuser posted image user posted image user posted image user posted image  za  vase user posted image !

Puri, faca si, kar se enegauser posted image , me pa smo cisto hin ze z enim, huh, dobra si punca!

Nasi flekci pocasi izginjajo. To vem povem, da mi je zdravnica rekla, da so vrocinski izpuscaji pikice, ki so na mestih, kjer se user posted image  najvec poti (vrat, hrbet, pazduha, ...). Kar je flekasto, je alergija, lahko da se pojavi le enkrat, pac zaradi spremenjene prehrane, lahko pa je tocno na nekaj, kar se pokaze kasneje.
Malo z zamudo (za nekatere), a iz srca:

user posted image user posted image VSE NAJBOLJSE ZA 6. MESECuser posted image user posted image !!

Alenka, dobra ideja, vec podatkov si izmenjamo, bolj se bomo zblizaleuser posted image user posted image , jaz sem za!
Gigica, ovnica, skratka vse noveuser posted image user posted image , DOBRODOSLEuser posted image user posted image , uzivajte v cvekanju z nami, tukaj ni nikoli dolgcas!

Aja se to, nasa Naja tudi vsak dan odkrije nekaj novega, veselo ze vriska in poje na svoj nacin, obraca se levo in desno (ponoci za cel krog- tudi veckratuser posted image user posted image user posted image ), na hrbet in trebuh (vcasih malo rokica nagaja, se zatakne...user posted image ), radovedno opazuje, se zamoti tudi po 1uro skupaj, ce je vse ok (sedaj nas matrajo prihajajoci zobeki, pa je bogica skoraj stalno v jokuuser posted image - kaj storiti? dude namrec nikoli ni hotelauser posted image , pa bi ji fjst pomagala sedaj).

Nic, alarm ze klice, upam da se mi bo ratalo se kaj oglasit!

Papa

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 631
5.7.2006 15:38:37   
LE&TA
Mi pa že od dopusta slabo spimo, prej celo noč, zdej se pa okrog 1h začne jamranje in jokanje v spanju, sploh ne odpre oči, tko da sumim da so zobki na poti. Enkrat prej sm mislila da nekej bo pa se je vse skupi skrilo, zdej pa kr čakam da bo, sam se še nič ne vidi. Je pa mela prjatlca iste fore s hčerko, čez dan ok, ponoči jamranje! Bom poročala kaj in kako bo naprej!

Drgač pa vam težko sledim ker ste tko pridne za pisat, taprave čveke!!user posted image

Lep dan!

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
5.7.2006 16:05:30   
tinkamiška
Hoj!

Najprej Pikica in AlenkaIST in Nemsis zdej pa vašimuser posted image user posted image user posted image Iza pošilja pljubčke, da se čimprej zdravijo!user posted image user posted image user posted image

Iza je pa verjetno prebolela 6.otroško bolezen, ker je danes dobila pikive po hrbtu , vratu in še malo po lasišču. Ampak zdej je najhujše že zanamiuser posted image .

Renan sprašuješ, če smo opazile razloko pri naših malih, Iza je samo glasno začela izražati svoje nezadovoljstvo. Se na glas zadere kadar ji kaj ne paše, če jo recimo "pozabimo" obrniti iz trebuška na hrbet, če ji čistim nosek, če ji pade duda ven, pa bi onaradaše z njo spala,...user posted image

Nemsis sem si jst dva CD-ja(Raimond Lap) sposodila iz knjižnice, pa si ju skopirala, bi bila zdejle kregana, če bi to prebrala kakšna knjižničarkauser posted image
Upam, da se je stanje z vašim noskom izboljšalo. Veliko izspiraj z fiziološkouser posted image

Ovčka medve sva se že na privat zmenle gelde Izinih podatkovuser posted image

Gigica še od naju z Izo VSEEE NAJBOLJŠEEEuser posted image user posted image user posted image Tudi mi že uporabljamo stolček za hranjenje, smo ga kupili že pred Izinim rojstvom, ker je bil tako znižan. Je pa ob B'rui'n( al kako se mu že reče), v glavenm od Toysa.
Lonja, Izi so res pomagale vse vaše lepe željeuser posted image user posted image user posted image

Ovnica tudi od mene DOBRODOŠLA!user posted image Tudi mi še nismo prespali noči...user posted image enkrat bomo že...takrat nas bo pa že drugi budiluser posted image user posted image user posted image

LE&TA dobrodošla nazajuser posted image Po mojem se bo v parih deneh stanje glede spanja spet znormaliziralo. Pri nas je bilo takouser posted image

Lepo bodite!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 633
5.7.2006 17:04:17   
renan
pozdravljene!

mi pa danes res lepo spimo cez dan, se jaz sem se naspala zdaj popoldan. bom videla ponoci, ce drzi ona teorija, Tinka.

le&ta mi se na te uboge zobke ze tri mesece zgovarjamo, a se vedno niso prikukali na plan...

veste kaj me se zanima, kaj dajete vasim malckom za piti. tudi one soke iz trgovin ali cajcke? katere cajcke? midva za zdaj pijeva samo vodo in sicer tu s pipe, ker naj bi bila zelo kvalitetna. ne vem, ce mu naj  ponudim se kaj drugega...

ah ja, se vsem bolnim bebicam cimprejsnje okrevanje!user posted image user posted image user posted image

je med januarskimi dojencki se kaksen junak ali junacica, ki se sploh ni bil bolan do zdaj, kakor nas vladimir? upam, da ne bodo vse te bolezni zdaj enkrat za nazaj na nas navalile..

zdaj pa greva atija pricakat...

lp vsem, renan

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 634
5.7.2006 17:20:01   
Ovnica78
Obiska je že konec. Je pa ena mamica manjkala s svojim malčkom, tako, da nismo bile vse. Pa je bilo vseeno fajn, saj smo se veliko načvekale. Tin in njegov kolega, ki je sta rojena na isti dan sta se danes končno opazila, pa se srečujemo že skoraj tri mesece. Mogoče, ker bosta jutri stara že pol leta. Ta prava deda!user posted image

Tinkamiška imaš prav, da ko bo pa tale spal nas bo pa že drugi budil. Tudi midva bova v roku 3 let sigurno še drugega naštimala, če bo ratalo.

Sem zasledila, da nekatere že hodite delno v službe, mene je kar groza ko bom morala decembra zopet nastopit. Pa drugače rada hodim v službo, sem se jokala ko sem šla 28 dni pred rokom na porodniško. Pa je bil res že zadnji čas, saj sem se imela kar daleč za vozit, pa še sneg je bil, tako, da so bili doma že tečni. Zdaj se bom pa jokala, ko bom morala nazaj in bom morala mojega pikeca pustiti doma.

Gigica tudi od mene VSE  NAJBOLJŠE!!!user posted image

Ovčka, evo naše podatke:
           * ob rojstvu: 3.760g in 52cm
           * 1 mesec: 4.600g in 54cm
           * 2 mesca: 5.800g in 61cm
           * 3 meseci: 6.530g in 62cm
           * 4 meseci: 7.300g in 64 cm
           * 5 mesecev: 7.800g in 68cm (merjeno doma)
Za šest mesecev bom pa napisala jutri, ko imava posvetovalnico in dobiva tudi tretjo pikico.

V nedeljo sem opazila prvi zobek, pa mislim, da je drugi tudi že kar odzadaj.user posted image  

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 635
5.7.2006 17:27:17   
Ovnica78
renan jaz mu dajem za pit čajek, vodo, pa tudi sokce od fruteka sva že poskusila. Če mu dam sok ga zelo rad spije, vode in čaja pa malo manj. Pa mu vseeno raje ponudim vodo, da se ne bo preveč na sladko navadil. Občasno, ko bolj trdo kaka mu dam kakšen jabolčni sokec. Drugače mu pa dajem prekuhano vodo.
Tin je med tistimi, ki je že bil bolan. Imel je vnete uhece in grlo. Groza!!! Me je tako skrbelo, kot da bi blo ne vem kaj, pa smo se hitro pozdravili. Ko bo drugič bolan pa mogoče ne bo več take panike. Al pa tudi?

Lep dan!

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 636
5.7.2006 17:44:04   
rija
Srečica, jaz pa sem že mislila, da pa naju nimaš rada....user posted image

Pa sploh ni problem....

Aja: naš Til še tudi ni bil (trkam na les) bolan....enega smrklja ne štejem..user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 5.7.2006 17:45:02 >

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
5.7.2006 18:10:30   
Anonimen
Klavdija se vam zahvaljuje za dobre želje.

Očitno smo res se malce prehladili. Nosek nam nagaja, da je joj. Enkrat je zabit, drugič teče iz njega. Ga pa zalivamo z fiziološko in upam, da bomo ponoči lahko kaj pančkale.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
5.7.2006 18:55:03   
mayflower
Renan: midva pijeva čajček krtek-trebušček od Matika. sam ga ne mara glih preveč-po žlički še gre, z magičnim lončkom pa si raje masira dlesni.user posted image

Alenka IST: jst mam že kar dosti izkušenj z vročino. načeloma se vročine do 38,5 ne zbija. Izjema je zvečer, ko daš otročka spat- takrat lahko zbijaš že če je nad 38 C. Ma pa Aleksej ponavadi normalno tam okoli 37,2 C v ušesu. Pomemno je, kako se otrok počuti. Tud če ma 37,5 C in je otroček živahen, pol ni panike.

Ovnica78: dobrodošla!

gigica: naš je že od rojstva težka kategorija. Se je že v prvih dveh tednih zredil za pol kile. Pa kako mu ne bi dala jest- veš kako dretje je, ko je lačen

*Hana*: pr nas je blo pr pediatru isto glede uvajanja goste hrane. najprej pr petih mescih: dojit do šestega mesca! Čez dva tedna pa: ja, sej zdej pa mate že en obrok sadne kašice, a ne?user posted image user posted image user posted image

Drugače pa naš mali že drugi dan ni kakal. Že od rojstva kaka vsak dan.že dva dni pa samo prdka. Punce, vem, da imate veliko izkušenj s tem. Prosim za nasvete, kako spodbudit kakanje. Smo pa že sprobali slivovo kašico, pa zaenkrat ni nič pomagala.

< Sporočilo je popravil mayflower -- 5.7.2006 18:56:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 639
5.7.2006 19:13:59   
alenkica
Hvala vsem, ki ste mi svetovale glede pripravljanja bučk. Jutri bom začela.

Glede albuma da se predstavijo SAMO mamice sem za, torej da naredimo album kjer damo vsaka po 1 sliko in ničveč. Lahko smo same ali pa z našimi tamalimi.

Ampak bi prosila moderatorje, da naredijo nek podforum, kjer bodo objavljeni naši seznami, ker drugače se ne da potem iskat seznamov po prejšnjih staneh, ker jih je res ogromno. PROSIM, to bi bilo zelo lepo, pa še na tekočem bi bili, kdo ima kdaj rojstni dan.

Danes je pa Jure zelo priden,je samo spal, jedel in se igral,nič ni bil tečka, pa cel dan ga je bil sam smeh, še med dojenjem bi se smejal in spuščal svoje glasove. Zdaj ima novega in dela brrr, pa dela balončke, kot da se ne slini dovolj. Je pa ful zlati.

Lepo se imejte!

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 640
5.7.2006 19:16:01   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower

Drugače pa naš mali že drugi dan ni kakal. Že od rojstva kaka vsak dan.že dva dni pa samo prdka. Punce, vem, da imate veliko izkušenj s tem. Prosim za nasvete, kako spodbudit kakanje. Smo pa že sprobali slivovo kašico, pa zaenkrat ni nič pomagala.

Termometer v rito, pa boš videla, kako bo kakal....

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 641
5.7.2006 20:13:48   
renan
rija hiso imate kot iz kataloga, til je pa samo se pika na i !user posted image ste sami gradili hiso ali imate montazno? pa kako pospravljeno imate vse...mi smo v primerjavi z vami pravi kaoticariuser posted image

pozabila sem povedati, da nas vladimir zadnje case na puzzlih breakdance plese: na trebuscku se vrti sem in tja...user posted image user posted image user posted image

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 5.7.2006 20:25:27 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 642
5.7.2006 20:40:08   
srečica
Renan, kje pa si videla slikice? Punce jaz bi tudi rada videla vaše slikice in nekatere jih imate v zasebnih albumih in ne vem gesla. Mi poveste geslo?

Kako ste?

Naš Anže pa je bil danes full priden. Spal včeraj od 20.30 do 1 pa do 4 pa do 8 potem pa še do 10. Popoldan pa 2 uri in zdaj gre spet počasi ajat.

Ste pogledale naš novi album mamice?

lp

Darja

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 643
5.7.2006 20:43:42   
renan
pa to so slikice z albuma, ki ga ti urejas. tu je notranjost in prejsnjic sem videla se teraso...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 644
5.7.2006 21:46:34   
lumpy
user posted image  Pozdravljene  user posted image

Le - ta,
dobrodšla nazaj, vidim da ste uživali.

Mi kakamo dvakrat na dan, včasih pa še kaj vmes. Ima pa ritem zjutraj po prvem obroku obvezno naredi kupček.

Naš Matic se tudi zelo rad sam zaigra, prav tako na tleh ga dam na koco in se veselo igra po uro. V začetku sem tudi jaz imela salbo vest , sam sem milsila pa ne bom te motila, se bom takrat ukvarjala s tabo ko me boš potreboval in ti bo postalo dolgčas in prav je tako, tako lahko mi v miru naredimo še kaj ko se oni veselo igrajo.

A ste vse dale na 3. posvetovalnici kri, tiste ki ste že bile?

Ovnica 78,
bravo za zobek!Ja kako ste se lepo nastavile s svojimi prijateljicami vse naenkrat, ali ste se sedaj spoznale? Kam ste pa poslale atije med vašim druženjem?

Renan,
ni pijemo čaj, če smo pa kje na poti pa tudi frutkov sokec ( jabolko in čaj).

Srečica,
ma si pridna, lepo si uredila album.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
5.7.2006 21:54:45   
gigica
helou bejbe,
pa je za nami še en dan. uff kako čas hiti. pred dobre pol leta smo še s trebuščki okol hodile user posted image , zdaj bojo pa že naši user posted image kmalu sami shodili.

Dones dopoldne sem bla tako jezna obenem pa tako hvaležna, da smo na svojem. Bila sta moja mami in oči tuki; za popiuser posted image . Skos mi je govorila "zakaj pa to ne tako, zakaj ga pa tako držiš, zakaj pa nimaš tega tle, zakaj"......in nič nisem prav nardila. grrrr.user posted image al bi ji kar kaj rekla, sam vem da bo pol nos do ... res, če bi živel pod eno streho, bi najbrž kar znorela.  sej je vse kar je prav, ampak...

*hana*, ja baje da je 3. pikica najhujša. bomo vidl.

renan, ej supr ma prebavo tale tvoj vladimirček. naš pa tm na dva dni, pa ne vem kaj bi še nardila. dala sem mu za pit fajn sladkane kamilice, pa ni blo nč, potem sem probala s termometron, kar mi je ful zoprno, ampak če bi pomagal, pa tud ni. tud z jabolko sva probala, pa nč. ne vem.

rija, tud naš se je dost bolj sam zamotu, ko je bil ene 2 - 3 mesce star, zdej pa nikakor ne. se igra pod igralnico, če nekdo leži zraven.

Tud naša mala družinica pošilja kup user posted image za Klavdijo in Saro, pa upamo da se kmalu pozdravita!

Eno vprašanje, naš žabi se skos vleče, pa drgne desen ušesek, ma že čist rdečga. Mu čistim ušasa vsak dan, saj ima velik ušesnega masla. Mislite, da ga to srbi al bi to lahko bilo kej druzga?

mirno nočkouser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.7.2006 22:05:51   
renan
gigica nekje sem prebrala, da zna to biti znak za vnetje usesa, ki ga nekateri dojencki prebolijo kar tako brez antibiotikov. ce se drugace fajn pocuti, potem verjetno ni panike...

lp in lahko noc,

renan

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 647
5.7.2006 22:09:42   
Ovnica78
Naš tamali že pridno drnjoha v svoji posteljci. Sem zelo vesela, da mi ga ni potrebno uspavat. Ko se umijeva in se naje, ga položim v njegovo posteljco, prižgem njegovo zvezdico, ki mu poje in on pridno zaspančka.user posted image

Lumpy s kolegicami, ki smo se danes dobile smo se na videz že prej poznale. Še bolj pa nas je povezala telovadba za nosečnice, katero smo vse obiskovale. Že takrat smo redno hodile s svojimi velikimi trebuhi na vročo čokolado po telovadbi. Sedaj pa se enkrat na teden dobimo pri eni doma, da malo počvekamo. Tista, ki je na vrsti tudi kaj skuha za ostale, skupaj gremo na sprehod in čvekamo. Moram reči, da kar paše, pa še račun za telefon je tako manjši. Atiji so takrat tako v službi, saj se dobimo že dopoldan, če pa pride kateri domov pa tudi ni panike. Tudi njim malo paše, da se načvekamo, da nismo potem sitne. user posted image
Kam si pa ti hodila v šolo za nosečnice, če si hodila? Tudi k Ireni?

Puri zelo mi je všeč kako z možem poskrbita zase in si privoščita večere ob petkih in sobotah zase.user posted image

Pa še eno vprašanje. Ali uporabljate magični lonček? Mi ga imamo doma (od Tomee tipee) ampak user posted image  ga nekako ne pogrunta. Vse drugo naokoli grize, v ta lonček pa noče ugriznit, da bi kaj priteklo ven. Iz njega hoče pit kot iz navadne flaške, pa seveda tako ne gre in potem se razjezi, da je joj. Kako ga naj navadim?

L.P.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 648
5.7.2006 22:12:08   
rija
user posted image user posted image user posted image  renan, saj nas ni nikoli doma, da bi jo razmetali....
drugače pa smo jo gradili, klasično. Je pa res malce drugačna od vseh, ki so jih ljudje vajeni....opremljanje je pa moj fetiš....jaz bi jo vsako drugo leto na novo opremila.....user posted image  samo dinarčkov ni....

ovnica78 magični lonček že uporabljamo ene dva meseca, predvsem ko smo doma,  imamo pa aventovega...navadili smo se čisto brez problema....naš vleče, samo da je kaj...user posted image

lumpy, mi še nikoli nismo dali krviuser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 5.7.2006 22:14:47 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 649
5.7.2006 22:28:23   
XXYY
O dober večer.

No, me že malo roka boli od tega tipkanja tukaj. Najbolje bo, da začnem nekje delat v pisarni za pisalni stroj (če sploh majo še kje), k sem že full v formi. Madona, ma saj sploh ni panike. Za podatke se je treba buniti, a ne punce (nekatere že veste o čem sploh govorim) in zraven ZELO POTRPETI.

LUMPY: mi smo pri 3 posvetovalnici dali in kri in vodo.

RENAN: mi pijemo Hippov čaj od komarčka, ji je pa zelo dober. Pa včasih tudi prekuhano vodo pipije ali kakšen frutkov sokec za pregnat blato.

SREČICA: ti si mojstrica za albume user posted image .

*hana*: pri nas je bilo 3 cepljenje najhujše. Vročine je imela za pol stopinj več, kot ponavadi. Na mestu vboda je imela full zatečen, tako da sem ji dajala full velik obkladkov gor. Bila je full, full sitna.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.