|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
5.7.2006 22:34:42   
Ovnica78
rija a pri aventovem teče, če vleče? Pri tem ne teče, ker ima varovalo, da se iz njega ne poliva. Zato mora v tulec ugriznit, da kaj priteče. Dobili smo ga pa za darilo, saj bi sama verjetno tudi aventovega kupila, ko imamo vse ostale stvari od aventa.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 651
5.7.2006 22:58:47   
XXYY
Evo še zadnji sveži podatki!

PODATKI O ROJSTNIH DNEVIH:

25.12.05: user posted image  IZA = Tinkamiška - 12.2.1974

30.12.05: user posted image  HANA = *hana* - 5.1.1977

31.12.05: user posted image  AJDA = Lonja - 12.7.1973

31.12.05: user posted image  LARA = Ovčka - 19.4.1980

04.01.06: user posted image  TIL = Rija - 8.7.1970

04.01.06: user posted image  VLADIMIR = Renan - 22.10.1975

06.01.06: user posted image  KLARA = Caffee - 19.8.1980

06.01.06: user posted image  TIN = Ovnica 78 - 1.4.1978

08.01.06: user posted image  LOVRO = AjdaN - 12.6.1978

08.01.06: user posted image  MAJ = Puri - 12.2.1980

10.01.06: user posted image  LARA = JanjaE - 22.7.1976

10.01.06: user posted image  ALEKSEJ = Mayflower - 22.7.1978

15.01.06: user posted image  TINKARA = LE&TA - 14.12.1977

16.01.06: user posted image  MATIC = Lumpy - 12.9.1982

16.01.06: user posted image  JURE = Alenkica - 13.9.1974

17.01.06: user posted image  SARA = AlenkaIST - 19.4.1978

17.01.06: user posted image  ANŽE = Srečica - 22.5.1980

19.01.06: user posted image  MANCA = Bobika - 24.5.1981

21.01.06: user posted image  NAJA = Nyah - 6.1.1978

21.01.06: user posted image  ŠPELA = Tašonka - 2.1.1979

22.01.06: user posted image  KLAVDIJA = Nemsis - 14.11.1980

23.01.06: user posted image  ZOJA = Pikica - 2.9.1977

26.01.06: user posted image  ALEX = Kornelija - 18.1.1971

28.01.06: user posted image  DAVID = gigica - 3.7.1980

Povprečna starost januark = 27,5 let user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bravo januarke.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 652
6.7.2006 0:18:23   
Anonimen
O groza, pa saj ste nore, koliko ste napisale v dnevu in pol! Sinoči sem bila gor, pa že ful napisala, pa me je ven vrglo. Sem bla jezna ko hudič in šla kar spat! Dans mi pa spet zeza internet, tako da ne vem, če bom uspela vse spisat. Kar noče mi vseh strani odpret, tako da niti prebrat ne morem vsega.

Zato grem najprej po spominu, potem bom pa probala še kaj odpret pa prebrat, če ne pa mogoče jutri. Upam.

Gigica in Ovnica78, dobrodošli! In Gigici še vse najboljše za nazaj! Pa ko smo ravno pri čestitkah, in če mi jutri ne rata pridet na net, še vse najboljše za jutri za 6 mesecev Klari in Tinu!

LE&TA, mi smo kupili Tatonko, kar v BC, ker nismo mogli čakat, pa še ne znam ne preko e-baya nabavljat ne nemško ne razumem. Sta ga pa tast in tašča refundirala, drugače ga itak ne bi mogli nabavit. 3x smo že bili na Šmarni, tamala ful uživa not in sploh smo super zadovoljni!  Danes sem bila frajerka in sem jo jaz gor in dol nesla. Sem mislila, da bo težje, pa je blo za zdržat.

Vsem škratkom, ki so bolni, žellim čimprejšnjo ozdravitev!

Včeraj sem dala tamali za probat najprej borovnice, potem pa še češnje, pa je oboje ven spljuvala, se kremžila in spakovala zraven kokr da misli bruhat. Sploh nisem mogla verjet. Tako da mi še vedno maramo izključno samo jabolko, banano in breskev. Aja, pa marelico tud dol spravimo.
Sedi vedno dlje sama, čeprav jo še ful zanaša. Koliko časa ponavadi rabijo,da začnejo čisto samostojno sedet? In koliko časa, da se znajo že sami usest? Aja, da ne boste misnle, da se mi mudi, samo firbcam. Koliko so vaši rabli, od tistih, ki že sedijo?

No, zdej grem pa spet probat, če mi bo odprlo strani, da preberem, kaj ste pisale... O, mi je celo stran 26 odprlo. No, pa grem malo po vrsti.

Ranan, naša Špela tudi še ni bila bolana. Tega, da je bila dvakrat mal šmrkava, ne štejem. Kolikor berem tukaj, tisti , ki imajo zamašen nosek, ne morejo spati (dobr) ponoči, naša je pa spala skoz. Tako da je bilo vsega samo za vzorec.
Za pit ji pa dajem ali čajčke (zeliščni ali jabolčni) ali pa jabolčni sokec z vodo razredčen.

Slikic še zdaj nisem šla pogledat od nobene, ker mi tko internet zeza, v službi bom pa šele v soboto, tako da bom pomoje šele takrat pogledala albume.

Lumpy, mi še nismo nič dali krvi. Tudi vode ne, pa sem mislila, da bomo vsaj to dali.

Špela se tudi sama zamoti, vedno večkrat celo. Danes sem uspela kosilo skuhat, tako je bila pridna in se sama igrala. Jaz sem tudi mnenja, da se morajo otroci znat sami zamotit, tako da ne met slabe vesti, če se ne ukvarjate z njimi 24/7. Slabše bo za njih, če ne bojo sekunde brez vas zdržal. Jaz pri Špeli edino to opazim,da je zadovoljna, da me vidi, ko za trenutek pogleda stran od igrač, potem se pa že dalje igra. No, meni to itak ni problem, ker smo v garsonjeri, pa se ji nimam kam umaknit, tud če ni se hotla.

Grrrrrrrrrrr , spet mi noče odpret nobene druge strani!!!! Dost mam! To je za dans vse, pa ne tolk pisat punce, ker vas doma ne dohajam sploh! Bemti državo, k ne izvaja zakonov, k si jih sama zmisli, da moram jaz met takle internet!

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
6.7.2006 6:47:54   
gigica
jutro
dons vas sam na hitro pozdravim, gremo na izlet. JUPIIIII!
KLARI PA TINU PA VSA NAJ NAJ NAJ NAJBOLJŠE ZA POL LETA!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa letim še par stvari prpravt.user posted image
se slišmo zvečer.
lep dan*

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 654
6.7.2006 7:35:11   
*hana*
Dobro jutro!

Najprej glede reakcije .......NIČ, še manj kot pri 2. pikici, ko jo je malo zbujala rahla vročina ponoči. Super!
Pa še glede nočnega spanja gremo očitno na "stare tire".......danes sem le enkrat dala dudo in enkrat sva se hranile, zdaj pa je še v posteljici, sicer se že nekaj pogovarjauser posted image . Pa po mojem še takrat, ko ji dam hrano (okrog 4h), če bi dala dudo bi bilo OK, samo ker že čez dan boj malo poje, naj ji bouser posted image , pa še lepo vse poje in to ves čas miže od takrat, ko jo dvignem, do ko jo položim nazaj, bog ve če sploh ve, da je jedlauser posted image user posted image .

Zdaj kar upoštevava nasvet pediatrinje in sva na flaški samo zjutraj(to štejem tisto od 3h-4h enkrat) in zvečer+po kašici, če gre tiste bolj malo. Včeraj po sadni nisem dala mleka, ker ta gre brez problema, po zelenjavni (kosilo) pa. Najprej sem dala samo krompir+cvetačo, pa ni šlo, ko pa sem primešala  še veliko žlico kupljene kašice jabolko, pa je šlo user posted image  in to še kar za prvič.

Glede dajanja krvi........pri nas jo bomo dali naslednjič (imam že napotnico za lab.) v oktobru, zdaj pa smo dali vodo. Pa ne vem, katero (3. ali...user posted image ) posvetovalnico smo imeli sedaj, ker ne vem, kako ve štejete, ali obiske, ali ceplenja????? Mi smo imeli pač 4 obiske (pri 1 mesecu) in 3 ceplenja (pri 3, 4,5 in 6 mesecev).........očitno pa imate večina vsak user posted image  mesecuser posted image

Pri nas pijemo samo čaj instant od Milupe jabolko+melisa. Vem, da je dodan sladkor, pa klinc, saj sem ji na začetku kuhala bebe, pa brez sladkorja ni šlo nič dol, voda pa sploh ne. Soka pa še nismo nobenega poskusili.

Ja, glede komentarjev kakšnega pametnega, tudi mene včasih kar "pogreje". Ravno prejšnji vikend smo bili pri meni doma in so naši imeli polno obiskov, potem pa vsaka babnica svojo.......samo da je Hana dala roko v usta......otrok je lačenuser posted image , potem so me spraševale, si že kdaj dala to in ono in ena bi ji kar tiščala puding v usta, druga Grisinuser posted image , ker jo matrajo zobki kaouser posted image , potem borovnice ven iz štrudla (ga je moja mami naredila).....mislim za pop......., sem kar rekla, da bi njim današnji pediatri kar socialno na dom poslaliuser posted image user posted image user posted image , z mami sva kar zavijali z očmi. Sem samo še čakala, da bo kakšna prijavila, naj malo dudo v vino namočim grrrrruser posted image

Tudi naša ne pogrunta aventov magični lončekuser posted image

Zdaj pa počasi akcija, potem pa na potep.

Čestitke današnjima slavljencamauser posted image  .
Čau

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 655
6.7.2006 7:59:12   
Nyah*
Samo na hitro:
 user posted image user posted image CESTITKE KLARI IN TILU ZA 6. MESECEVuser posted image user posted image !

Mi smo ok, prespali noc kot ponavadi (ceprav v sanjah joka- zobki???), sedaj se igra v posteljici, ker me se ni videlauser posted image , takoj ko me zagleda, jo pa moram vzet, kaj pa.

Danes gremo za cel dan nekam v sencko lezatuser posted image , pocivat in uzivat. Je oci doma.

Aja, nasa pije najvec cajcka, kamilico od Milupe, pa vodo tudi, ce pa ful slabo je, ji pa dam tudi kak sokec Frutek, kako breskev ali hrusko, da je malo bolj kaloricen.

Dva dni nazaj je zacela govorit MAMAMAMAMA, me je kar ganilo, kaj pa, faca mala.

Vidim, da nas je veliko 78 letnic tukaj. Pa nekatere ste uciteljice ane? Da nismo bile sosolke na faksuuser posted image user posted image ?

Ni, grem, upam, da se mi uspe se javit kaj!

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za tabelce, super ste!

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 656
6.7.2006 8:21:30   
ajdaN
Dans pa samo na hitro čestitke slavljencema!

user posted image  user posted image  user posted image   VSE NAJBOLJŠE KLARA IN TIN user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 657
6.7.2006 8:36:22   
rija
ovnica78: naš ima tri luknjice in teče brez da stisneš....a niso nastavki različniuser posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 658
6.7.2006 8:47:42   
renan
vse najboljse klari in tinu!!!user posted image

mi imamo tudi magicni loncek od aventa in tece sele, ko mali vlece. z njim pa nisem prevec zadovoljna, ker mi vcasih pusca in imam vse mokro. ne vem, v cem je fora... drugace se nas mali kar fajn trudi z njim.user posted image

smo danes zjutraj prvic poskusili marelice, pa se je kar nekam kislo drzal...

zdaj pa klice dolznost...

lp vsem,
renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 659
6.7.2006 9:09:19   
AlenkaIST
Čestitke! Prihajamo za vami!!user posted image

Nyah, naša že skoraj en mesec govori mamama pa bababa. Je tolk dobra! Sploh če ji kaj razlagaš pa ti reče baba user posted image

Mayflower, naša je živahna še pri 38,5. Pojma nimam kaj ji je user posted image

Tolk počakam da se zbudi pa grem mal do dr. pogledat. Je blo ponoči spet hudouser posted image  Se javim ko prideva nazaj! čao

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 660
6.7.2006 9:29:47   
bobika
Danes bova dopoldan spet doma, popolda pa se greva kopati user posted image user posted image user posted image

Bogi user posted image , koliko vas je bolanih. Me je kar strah, da Manca česa ne faše. VSI SE HITRO POZDRAVITE!!! user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENCEM!!!! user posted image user posted image

Spanje: mi se zbujamo sredi noči (ob dveh), jokamo in hočemo jesti. Upam, da to obdobje z vrtenjem po postljici hito mine in bomo spali, kot smo do pred tednom dni.

Magični lonček: mi ga imamo od mathercare in je od treh mesecev dalje. Mi pa ni najbolj všeč, ker pušča pri navoju user posted image . Se trudi in kdaj pa kdaj ji celo uspe piti iz njega. Raje ji pa dam še vseeno po flaški, saj takrat več spije.

Pije čaj (vedno majn rada) bebe ali pa hipov komarček (instant) in najraje sok, ki ji ga full zmešam  vodo.

Zaprtost: je pri nas še vedno prisotna. Kaka max dvax na teden. Pa še to se zadnje čase pošteno matra zraven. Pediatrinja je rekla, da bo bolje, ko bomo začela z žitaricami. Je pa že zdaj boljši, ko je malo bolj gosto hrano, kot pa takrat, ko se je samao dojila.Takrat smo jo morali po desetih dneh  vedno prisiliti.

Ovnica78 dobrodošla v klubu.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 661
6.7.2006 10:05:42   
alenkica
VSE NAJBOLŠE KLARI IN TILU ZA 6 MESECEV PA OBEMA KOŠ POLJUBČKOV user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo pa danes ponoči zelo slabo spali. So nas pikali komarji, prvič. Zato pa je stric že montiral mrežo na okno. Jure pa zdaj nadomešča spanje kar ga je ponoči zamudil. user posted image user posted image user posted image

Smo pa že pohajali, je  cel čas spal ampak na trebuhu in je bil prav smešen, ker tako še ni spal. Ko se je zbudil, pa je bil jok, ker je bil še prevtrujen da bi se sam obrnil user posted image , Ubožček, ko sem ga obrnila, pa se je začel tako smejat,kot da bi se mi zahvaljeval.

Včeraj pa sem mu naredila bučke, kot ste rekle in jih je jedel kot zmešan.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 662
6.7.2006 10:52:50   
Anonimen
No, danes mi malo hitreje dela internet in do zdaj ga še ni ven zabrisalo. Lahko bi bilo še bolje, ampak za silo je. Grem še malo za nazaj predelat.

IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Glede albumov imam en predlog. Ker je res toliko lepih slik in se težko naučiš kdo je kdo.
Moj predlog je namreč takšen. Takšen album imajo (imamo) na forumu mon, v skrinjici idej. Lahko bi naredile album na http://www.moj-album.com/, kjer bi lahko naredile vsako forumko v svojo mapo in bi v mapi imela slikice sebe in svojih dragih. Zgledalo bi nekako tako, kot je to iz mona:http://servetke.moj-album.com/ namesto srvetk pod imeni, bi me imele fotke. Da ne bi imela ena preveč dela, bi lahko same urejale svoje albume. Je pa ta album lahko tudi zasebni in gesla dobimo vse po pošti, kot sedaj.
To je pač samo moj predlog, če ga pa upoštevate, se pa same odlčite.

Men se zdi pa ta predlog dober.user posted image

Magični lonček imamo od Aventa. Tamala počasi dojema, kako se pije iz njega. Sicer ful malo čaja popije, tako da sem kar malo nervozna zarad tega. Aja, večinoma pa ta nastavek uporablja za drgnenje dlesni. Šiba si ga levo in desno, da ful škripa.user posted image  Moti me pri tem nastavku edino to, da je na vrhnjem delu (nad ustnikom) luknjica, ki je verjetno mišljena, da gre tam ven zrak, ampak tudi čaj tam ven kaplja in ji nos zaliva.user posted image

Albume bom pa v soboto pogledala, ko sem v službi. Doma mi preveč štrajka net, da bi mi slikce odpiral tako kot je treba.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
6.7.2006 11:08:16   
XXYY
Dober dan!

Najprej: KLARI in TINU vse najboljše in najlepše za dopolnjenih pol let user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

NYAH: tudi naša že nekaj govori sam MAMAMAMAMAMA, pa včasih tudi ANANANANANANA,  kakor kdaj ji uspe izgovoriti. Tudi mene je preganilo, ko sem slišala jo govoroiti MAMAMAMA.

Nč, pridne bodite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.7.2006 11:35:41   
renan
nas pa govori memememeuser posted image   edino kar lahko vkljucimo v razumen kontekst je:  ge (v prekm. jaz) in aj (ko mu je tezko)user posted image user posted image user posted image

zdaj pa kuhat...

lp, renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 665
6.7.2006 11:48:10   
Anonimen
Ojla

user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENCEM user posted image user posted image

Mi smo pa danes kar v redu spali. V bistvu smo kar spali. Le nekajkrat je Klavdija malce pojokla in zajamrala ker ji je malce nosek nagajal. Pa sem jo malce dvignila, pa je že tisti hip spala. Ob pol štirih pa se je zbudila, smo malce nosek očistile, malce čaja spile in potem sem jo dala kar v mojo posteljo spat. In frajla se je začela obračati na trebuh. S spodnjim delom telesa se je že čisto obrnila, glavico je tudi dala nastran, le rokico, ki jo ima pod sabo ne ve kam bi dala. No, bo že pogruntala. user posted image  Klavdija

Drugače je pa kljub temu, da ji nosek nagaja zelo živahna. Tako, da ne bi mogla ravno reči, da je bolana. Ker jemo normalno, igramo se normalno, tečkamo nič več kot prej. Lahko bi rekla, da do sedaj še nismo bili nič bolni. Le tale nosek nam trenutno nagaja.

Mi imamo pa lonček od Nubya. Pa tudi še ni pokapirala kako mora vlečt. Ga tudi Klavdija porabi za dlesni drgnit.

Pijemo pa mi Hippov čaj iz kamilic, janeža in komarčka ali pa kakšen frutek (jabolko, jabolko + čaj). Zadnjič pa sem ji dala od Hippa slivov sokec in ji je bil njami. Sploh ni hotela spustiti flaške in ko ga je zmanjkalo je seveda protestirala.

Glede cepeljenja pa vam ne morem povedati naših izkušenj, saj bomo če bo vse po sreči ta mesec šele prvič cepljeni.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
6.7.2006 11:56:00   
rija
Mi pa pijemo že vse povprek, še najmanj čaja. Najpogosteje pijemo frutekov sok z višnjo, ki ga obožuje, ker je malce kisel, pa vodo, pa vse žive soke, ki jih obvezno rečim v razmerju 1 : 3, tako, da niso pretirano sladki.

Mi je pa včeraj skoraj s postelje padeluser posted image  sem ga slišala, da se je zbudil in se zamotil sam s sabo, pa nisem šla gor. Obesim perilo, ga s terase še vedno slišim, kako se pogovarja. Potem pa grem vseeno gor, pa vidim, da je pojšter, s katerim sem ga omejila zbrcal na tla in visel s petkami s posteljeuser posted image user posted image user posted image  Mi je kar slabo postalo in niti pomisliti nočem, da bi bil na tistem koncu z glavo.
Grem danes takoj v Spar kupit tisto veliko blazino za napihnit pa bo spal na tleh, ker v posteljici itak noče....

Tako da, punce, pri tej starosti moramo biti očitno še bolj previdne kot ponavadi!

< Sporočilo je popravil rija -- 6.7.2006 11:57:00 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.7.2006 11:59:40   
Ovnica78
Lepo pozdravljene!

VSE NAJ NAJ BOLJŠE KLARI ZA 6 MESECEV. user posted image user posted image user posted image  Bo treba pol tortice spečt in pol svečke prižgat!user posted image

Hvala vsem za čestitke!user posted image  Tin (ne Til user posted image ) jih je bil zelo vesel.

S Tinom sva malo prej prišla iz posvetovalnice. Naši podatki za 6 mesecev: 7950g in 68cm. Je pa za pol leta dobil fajn darilo, pikico, ki pa jo je kar vredu prestal. Upam, da tudi reakcije ne bo prehude. Zdaj je zaspal kot polh. Na nogico sem mu pa dala obhladek s kislo smetano.

Rija nastavki za aventove magične lončke so res različni, ampak najin je od tomee tipee. Je drugače super saj če ga obrneš nič ne teča z njega, tako da se ne more polit.

nyah, kam si pa hodila na faks, v MB ali LJ?

VSEM SONČKOM, KI SO BOLANI ŽELIM ČIM PREJŠNJE OKREVANJE! user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 668
6.7.2006 12:04:41   
renan
rija pri nasem ze kaksen mesec ni sanse, da ga samega na posteljici pustim. se posebno zdaj, ko se kotali vsevprek. jaz ga puscam na tleh-pa se tu se mi nonstop tja odkotali, kam naj nebi, ali ga dam v lupinico ter ga privezem ali pa v njegovo posteljco..

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 669
6.7.2006 12:05:46   
rija
A veš da je meni iz lupinice ene parkrat ven zlezeluser posted image  Seveda ni bil privezan.....ker ga dam z lupinico v prenosno posteljico in nima kam past....

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 670
6.7.2006 12:06:47   
rija
ovnica78 pa saj jih je Til bil tudiuser posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 671
6.7.2006 12:37:31   
bobika
To, pa vam moram povedati, ker se že vse tak pritožujete nad papanjem zelenjave (bučk). Manci sem danes prvič poskusila dati kuhano bučko, mnenja, da tako in tako ne bo kaj veliko pojedla. Frajla je pojedla celo bučko, brez kakršnih koli mešanj in dodatkov soli in masla. user posted image  Ja bučka je bila srednje velika. Jaz sem je dobila vstran le toliko, da sem poskusila, če je še vroča user posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 672
6.7.2006 12:47:19   
LE&TA
Bobika , fino da je tako jedla, moja pupa je pa dans jedla polento z malo mlekca Aptamila! Ampak problem je ker ne vem kolko naj ji dam, ker mi kar odpira usta, tko da poje od 150-200ml! Bučko in ostalo zelenjavo sm ji pa dala skupaj s krompirjem ali rižem! Pa je tud jedla!

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 673
6.7.2006 13:37:32   
XXYY
Spet dober dan vsem!

Nekaj vas moram nujno vprašat. Vem, da ta tema glih ne sodi sem, ampak vas moram vseeno vas prej malo vprašat in upam, da mi boste svetovale. Vem, da mi boste.

Malo sem zdaj študirala oz. mi nekaj melje v glavi, da bi šla rada spet v kakšno AVTO ŠOLO, da bi že naredila ta user posted image  izpit za avto. Ker vem, da vas ima veliko že izpit, pa me zanima: TISTE, KI STE IZ LJUBLJANE oz. TISTE, KI STE DELALE IZPIT ZA AVTO V LJUBLJANI - KATERO AVTO ŠOLO MI PRIPOROČATE. Sem že delala izpit za avto v Mostah (MRX-international), ampak sem prišla do glavne vožnje (sem padla) in potem nisem imela več veselja za delat izpit. Sedaj se mi je pa spet malo premaknilo v moji glavi, da bi bilo res pamentno narediti že ta izpit. Moj ga tudi že zelo dolgo dela, pa še ni naredil. Tako, da bi to vzela v svoje roke.

Res vas prosim za nasvet: KATERO AVTO ŠOLO MI PRIPOROČATE?

Hvala vam!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 674
6.7.2006 13:42:13   
AlenkaIST
Smo nazaj!
Imamo verjetno 6 bolezen (ne vem zakaj je zdravnik rekel 5 pa opisoval šestouser posted image )

Tako da mormo počakat. Katera je rekla da ste jo tud preboleli? Ste dobili izpuščaj in kako izgleda?

Zelenjavo še vedno ne spravljamo po grlu z užitkom. Sem se pa še mal s sestro pogovarjala in je rekla čim manj komplicirat pa naj ima za kosilo to kar ostali. Tudi ne več kašic delat ker se potem navadi na tekočo hrano in ko bo dobila mal večji košček v usta ne bo vedela kaj z njim počet.
Tako da mi ukinjamo mikser! Bomo danes verjetno probali makarončke brez jajc. Ne vem pa kaj zraven user posted image  Moram res mal recepte v roke vzet user posted image  

Jedilnik čez dan naj bi bil takšen:
zjutraj - mleko
sadna malica
kosilo
sadna malica
večerja - mleko s kašico

Grem jedilnike študirat........

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.