Anonimen
|
O groza, pa saj ste nore, koliko ste napisale v dnevu in pol! Sinoči sem bila gor, pa že ful napisala, pa me je ven vrglo. Sem bla jezna ko hudič in šla kar spat! Dans mi pa spet zeza internet, tako da ne vem, če bom uspela vse spisat. Kar noče mi vseh strani odpret, tako da niti prebrat ne morem vsega. Zato grem najprej po spominu, potem bom pa probala še kaj odpret pa prebrat, če ne pa mogoče jutri. Upam. Gigica in Ovnica78, dobrodošli! In Gigici še vse najboljše za nazaj! Pa ko smo ravno pri čestitkah, in če mi jutri ne rata pridet na net, še vse najboljše za jutri za 6 mesecev Klari in Tinu! LE&TA, mi smo kupili Tatonko, kar v BC, ker nismo mogli čakat, pa še ne znam ne preko e-baya nabavljat ne nemško ne razumem. Sta ga pa tast in tašča refundirala, drugače ga itak ne bi mogli nabavit. 3x smo že bili na Šmarni, tamala ful uživa not in sploh smo super zadovoljni! Danes sem bila frajerka in sem jo jaz gor in dol nesla. Sem mislila, da bo težje, pa je blo za zdržat. Vsem škratkom, ki so bolni, žellim čimprejšnjo ozdravitev! Včeraj sem dala tamali za probat najprej borovnice, potem pa še češnje, pa je oboje ven spljuvala, se kremžila in spakovala zraven kokr da misli bruhat. Sploh nisem mogla verjet. Tako da mi še vedno maramo izključno samo jabolko, banano in breskev. Aja, pa marelico tud dol spravimo. Sedi vedno dlje sama, čeprav jo še ful zanaša. Koliko časa ponavadi rabijo,da začnejo čisto samostojno sedet? In koliko časa, da se znajo že sami usest? Aja, da ne boste misnle, da se mi mudi, samo firbcam. Koliko so vaši rabli, od tistih, ki že sedijo? No, zdej grem pa spet probat, če mi bo odprlo strani, da preberem, kaj ste pisale... O, mi je celo stran 26 odprlo. No, pa grem malo po vrsti. Ranan, naša Špela tudi še ni bila bolana. Tega, da je bila dvakrat mal šmrkava, ne štejem. Kolikor berem tukaj, tisti , ki imajo zamašen nosek, ne morejo spati (dobr) ponoči, naša je pa spala skoz. Tako da je bilo vsega samo za vzorec. Za pit ji pa dajem ali čajčke (zeliščni ali jabolčni) ali pa jabolčni sokec z vodo razredčen. Slikic še zdaj nisem šla pogledat od nobene, ker mi tko internet zeza, v službi bom pa šele v soboto, tako da bom pomoje šele takrat pogledala albume. Lumpy, mi še nismo nič dali krvi. Tudi vode ne, pa sem mislila, da bomo vsaj to dali. Špela se tudi sama zamoti, vedno večkrat celo. Danes sem uspela kosilo skuhat, tako je bila pridna in se sama igrala. Jaz sem tudi mnenja, da se morajo otroci znat sami zamotit, tako da ne met slabe vesti, če se ne ukvarjate z njimi 24/7. Slabše bo za njih, če ne bojo sekunde brez vas zdržal. Jaz pri Špeli edino to opazim,da je zadovoljna, da me vidi, ko za trenutek pogleda stran od igrač, potem se pa že dalje igra. No, meni to itak ni problem, ker smo v garsonjeri, pa se ji nimam kam umaknit, tud če ni se hotla. Grrrrrrrrrrr , spet mi noče odpret nobene druge strani!!!! Dost mam! To je za dans vse, pa ne tolk pisat punce, ker vas doma ne dohajam sploh! Bemti državo, k ne izvaja zakonov, k si jih sama zmisli, da moram jaz met takle internet!
|