XXYY
|
Dober večer! Kako ste? Upam, da se nekatere januarke pozdravijo in tudi nekateri . Samo za vas in vaše sončke, da se hitro pocartate pa veliko teh . VOZIČEK: sem kar razočarana nad CHICCO-tom, štirikolesnik, velik (glih za samo v enga karavana), težek, pa še ne spremenljive ročaje ima. Jah, to pa je to, k najprej vidiš, da je v akciji in ko pa domov pridš, si pa razočaran. Saj bomo kmalu kupili kakšno marelo, tako da bo lažji in tudi (upam), da bo Lara rada bila v vozičku. SPOL: jah, pri nas pa je bilo takole. Moj ni hotel vedeti, kaj bi bilo, mene pa je malo firbec matral.Ko sva šla prvič skupaj z mojim na pregled (20 tednov), naju je ginek. vprašala, če naju zanima spol. Pa sem jaz mojga pogledam, pa prav, da ne. Pa jaz tko ginek. pravm, ma saj je fant (po občutku), pa prav, da glih ne vidi tega. Jah dobro, pa pravm, ja pol je pa punca, pa pravi, jah tudi to se ne vidi. Tako, da takrat nisva izvedela nič. Potem je pa mojga čedalje bolj zanimal, kateri spol bo, ker si je želel imeti punčko. No, potem mi pa celo nosečnost govori, da bo punčka. Ampak jaz še kar nisem hotela verjeti, da bo , ker se tudi ginek. včasih zmotijo. In sva kupovala v bistvu bolj nevtralne barve (tako za in za ). No, potem svo pa bili 100%, da je , ko sem jo rodila, prej pa le 70%. Danes sve papale mlečni riž z adaptiranim mlekom. Pa je bil zelo dober. Jutri bove pa verjetno makarončke, ki jih tudi zelo rada papca. Nč, lepo se imejte in se slišimo.
|