tinkamiška
|
Ooooo babe, kolk ste spet čvekale Grem po vrsti, ker si nisem nič zapomnila, pa špegam lepo nazaj : AlenkaIST pri nas traja "ena plavalna ura 15-20min, potem pa počnemo kar nam paše. Lahko si vzamemo kakšne igračke, ali pa kr tako malo čofotamo, al pa gremo v kakšen drug bazenček. Če pridemo na prvo uro, ki se začne ob 16.30, smo potem lahko tam do konca-18.30. Ampak Iza je vedno prej zaspana in gremo okoli 17.30-18ih domov. Puri želja je že, samo ne vem , če sem sposobna met tri otročke, pa rada bi majhno razliko med njimi, ker si velike ne morem več privoščit Vejretno bomo nekje decembra ali pa januarja začeli spet kakšnega pacat Ti, pa če že obvladaš tri, si pa še četrtega umisli Lumpy ti lahko napišem kakšno igirco. Naprimer: majprej damo Izo v obroč, potem vzamemo kanglico in z njo polivamo najprej svoje roke, potem njene, pa malo po hrbtu, pa poskušaš jo s tem curkom vzpodbudit, da ga poskuša prijet. Potem primemo rob obroča in ga malo zibamo sem in tja, obe tem zapojemo pesmico. Ena vaja je, da primem Izo za nogice in jo malo pocukam, potem pa na rahlo odrinem od sebe, za zaplava. Vzamem igračko in jo mečem pred Izo, da se potrudi in začne bincat z nogicam, ker bi rada zaplavala proti igrački. Z atijem si jo podajava tako, da jo borneva proti enemu in si njene nogice upreva v svoj trebuh ali roke inse potem sama odrine. JanaE tudi tebi hvala za čestitke Tašonka mi hodimo na tečaj v Dobrno. Srečica super albumček in sem tudi za še enega nas mamic s svojimi Bom izbrala slikico in ti jo pošljem. Gigica pozdravljena in želim ti veselo druženje z nami, bomo fajn čvekale Bobika jst sem si Raimonda vlekla z Limewire, ampak je samo 5 komadov, sem si morala presnet en sposojen CD če katera ve, kje se ga dol vlečt mene tudi zanima. Nemsis kr vztrajaj z zelenjavo, poskusi jo mešat z krompirjem, rižkom, kakšnimi kosmiči, pa najprej daj bolj malo zelenjave in več krompirja, recimo, potem pa razmerje povečuj. Jst dodam še malo adapriranega mlekca, da ublaži okus, pa Iza lepo popapa. Alenkica jst bučke skuham s krompirej, zmečkam, dodam adaptirano melko in malo masla(Becel), pa čisto malo posolim. Ovčka, jst bom napisala vse podatke od Ize, kar jih imam: Težo iz porodnišnice že imaš, potem pa: 2.2.-prva posvetovalnica-1,5 meseca:4530g 5305cm 2.3.-druga posvetovalnica-2,5meseca:5290g 56cm 10.4.-tretja posvetovalnica-3,5mececa:6490g 61cm sva merila sama doma med 5.in 6. mesecem:7500g 63cm so nam prestavili 3 posetovalnico na 18.7. takrat pa spet napišem mere, Iza bo takrat skoraj 7 mesecev...nevem kako boš to spravila v razpredelnico, ker mamo mi tako čudme datume , no sej v bistvu je vse skupaj bolj za informacijo, ampak je fajn pokukat Uf sem vse obdelala , zdej sre pa spet sigurno kej napisale Tinka