puri
|
Renan, jaz sem čisto navdušena nad otroci, pa tudi nad nosečnostjo in vsem kar paše zraven, tako da še nisem rekla konec ,....mogoče enkrat še enega, več pa ne. Sedaj mi je prav hecno, ker je Tim(najstarejši) začel govoriti o eni punčki, prej pa tudi slišati ni hotel za šeenega dojenčka, kaj šele, da bi bila punčka. Zadnjič mi je rekel "Mami, jaz pa nekaj slišim, v tvojmu trebuhu je ena punčka ",...."veš, maš že mal večji trebuh " In sedaj ji je že celo ime izbral NINA Pa sem mu rekla, da mogoče bo enkrat res noter, samo sedaj jo še ni, pa ni hotel slišati o tem,...on pravi, da je že noter Potem sem se pa kar malo zamislila, če nisem sličajo res kaj noseča, tako me je prepričal, ker je govoril s takim navdušenjem. Sedaj enih 14 dni, mi je skos res nekaj slabo , ampak pomojem je to bolj od vročine, ker mislim, da skoraj ni možnosti, ker še niti prve nisem dobila. Ampak željo imam pa res še po enem............ENKRAT Lumpy, ne vem, v čem je skrivnost, dela je res ogromno, sploh ni časa, da bi se kaj dol vsedla, dokler zvečer ne omagajo. Sedim samo takrat, ko si vzamem mal časa za RR Jem takrat, ko je čas, največkrat bolj na hitro vase zmečem , kar v stoje in kadar je čas. Jem pa čez cel dan, ampak bolj po malem. Vsem domačim se kar smilim, samo jaz se pa nič ne pritožujem in se mi ne zdi tako hudo, kot to vidijo drugi,......saj sem sama tako hotela in to mi je v veselje. če so otroci, še posebej, če so majhi, je vedno dosti dela, potem pa še ostale stvari, ki pašejo zraven (pranje, likanje, pospravljanje, kuhanje,....), pa je cel dan zapolnjen. Ampak veselja in lepih trenutkov, pri katerih se pa skoraj solzica potoči od sreče, pa tudi ni malo. In to mi je največ vredno!
|