*hana*
|
Dobro jutro! No, pa smo končno porihtali in lahko spet čvekam . Se je pa toooooliko nabralo, da sem samo bolj preletela in bom pokomentirala tisto, kar imam še v glavi......brez zamire. Najprej hvala za čestitke naši polletnici, danes pa midve pošiljava čestitke in Vladimirju in Tilu!!!!!!!!! Caffee......ravno takrat, ko si se javila za Bled, ni bilo več interneta, tako da škoda, da te nisem poklicala, ker sem se samo z lonjo menila (preko mobija), samo potem ona ni uspela, pa bi se lahko dobile midve. No, pa drugič, a si še vedno večkrat dopoldne po Bledu???Te kar nisem poklicala, ker sem mislila, da zaradi vročine ne hodiš več ven z avtom. Glede last minute potovanj pa imava midva dobre izkušnje, sva bila v Turčiji in Grčiji na to varianto v septembru mesecu in je bilo OK, nama pa je bila veliko bolj všeč Grčija. Vidim, da je nekaj tudi januarskih mamic kozorogov (Tašonka, Nyah, Kornelija). Jaz sem rojena 05.01.1977, ja in Tašonka, tudi meni so govorili, da bi se lahko naredilo, da rodim za RD, pa sem govorila, da to bi bilo pa huda, saj bi morala prehitevati več kot tri tedne, nazadnje pa se je Hana rodila še 6 dni pred mojim RD . bobika, renan, pikica*......tudi pri nas je sedaj že 5 noči zbujanje "kar tako", danes je bilo prvič že malo pred polnočjo , sicer je razen enkrat (hranjenje) dovolj, da ji dam dudo ali pa obrnem, samo vstajam kot bebo . Je pa groza, zdaj, ko se obrača, ker se v trenutku obrne na trebuh, potem pa stok, pa imam polovice posteljice pregrajene z kovterčkom, pa se mali akrobat vseeno "naguzi" in obrača . Pa zanimivo, če je čez dan na tleh, obvlada tudi kontra....iz trebuščka nazaj na hrbet, v posteljici pa ne. Jutranje bujenje pa je tudi prestavila za eno uro prej, tako da sem zadnje čase veliko bolj ne naspana . Drži pa pri nas, kar je rekla Tinkamiška, da več ko spi podnevi, lepše je ponoči. Rija, tudi Hana še kdaj bruhne tudi uro ali več po hranjenju (mlečni obrok, po kašicah ne), sploh ko je na trebuščku in sem sigurna, da je to zaradi aktivnosti, tako da jo ko gre zvečer spančkat takoj po flaši, ves čas hodim gledat, da se mi ne obrne na trebuh in preveč ne telovadi, ker bi se lahko zgodilo, da zaspi v svojem bruhcu . Če sem prav dojela tvoj post o službi tvojega dragega, opravlja enako funkcijo, kakor moj. Pikica*....čestitke za zaroko in seveda poroko , tvoj se pa zna it, ni kaj . September je tudi meni lep za poroko , bosta imela obletnico dva dni za nama. Letos bova praznovala 10 skupnih let in 4 v zakonu.......sva poročena na isti dan, kot sva se spoznala. Torej še dva meseca in WELCOME TO THE CLUB!!!! Glede pomoči našega očka..............sem po pričakovanju zadovoljna, kdaj ga je seveda tudi treba na kaj spomnit in podrezat (mislim, da je kar večina takšnih), zvečer, če je le doma imata ona dva skupni ritual pred spanjem (kopanje, previjanje, hranjenje), jaz pa ta čas pospravim po stanovanju, tako da ko mali škratek "ugasne", sva oba frej in se lahko kaj pomeniva....., je pa tako kot so nekatere pisale tudi "mrzel" pri konkretno napolnjeni plenici in če sem jaz blizu mu je prihranjeno, če pa se znajdeta sama, pa pač junaško opravi tudi to (njemu najhujšo) nalogo . Pri nas o samostojnem sedenju še ni ne duha, ne sluha . A je katera razmišljala o stolčku Bamboo? Meni je ena prijateljica govorila, da je super zadeva, samo jaz sem ga zadnjič gledala v BC (zdaj je celo za 1 jurja v akciji iz 10 na 9 j.), samo se mi vseeno zdi predrag. Zdaj si še ne predstavljam, da bi notri sedela, čeprav je kao anatomsko oblikovan, samo Hana še nima čisto nič znakov za samostojno pokončno držo, tako da bi po mojem kar naprej padla. Je pa samo do 9 kg, kar pa spet ni za dolgo . Mislim, da mi tega ne bomo kupili. Sva se pa včeraj zmenila, da bova zdaj enkrat šibala v Ikeo po tisti stolček za hranjenje (imajo ga pri riji-slikce) za 13 EUR. Ploski trebuh......kaj pa je to?????? Ponovna nosečnost...........uf še sploh ne razmišlam, da še kakšna bo, kaj šele v bližnji prihodnosti. Sicer pa .....zarečenega kruha se največ poje, a ne? Z ognjem pa se itak večkrat igramo, tako da..... Glede razlike flekcev ne morem komentirati, ker nimamo izkušenj. Se sem in tja pojavijo samo taki rdeči zadaj na vratu in so sigurno vročinski, drugih ne poznamo. Tako, zdaj pa sem se razpisala za vse nazaj, upam, da se vam bo ljubilo prebrat . Aja....... -srečica slike pošljem sedaj. -ovčka podatki o merah in kg sledijo zvečer, ker imamo popoldne tretje cepljenje -(joj, ne vem katera ina "na čez" seznam o horoskopu-sorry).....Hana in mami sta kozoroga, oči oven. Tako da vsak s svojimi rogovi rinemo naprej in uveljavljamo svojo, ampak glavno da se imamo radi Lepo se imejte vse mamice in njihovi . Čau
|