|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
3.7.2006 20:57:16   
mayflower
Hmm. Trenutno je spet tišina.

Vročinske pikice: pri nas zgledajo kot majhni izpuščajčki na predelih, kjer se tamali poti oz. so pregibi: na vratu, pazduha,... Pa tudi tam, kjer se ga prijemlje ob pestovanju. Ponavadi te predele potresem z baby pudrom, pa je takoj bolje.Za pikice, ki jih ma včasih na ličkih, pa sklepam, da so od hrane.

Joj, pa kaj je danes. Spet se oglaša.

Plavanje v bazenu: a ste vse k hodite na bazen, obiskovale šolo plavanja za dojenčke? Pri nas je namreč ni, pa bi veesno radi ta malega kdaj peljali se kam kopat. Naročili smo tud Fredov obroč

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 526
3.7.2006 21:12:35   
rija
Mi smo pa zdaj pol ure imeli žuruser posted image user posted image  se je drl, kot bi ga pri živem odirali....ampak sem se odločila, da uberem res skrajno pot: ga bom pustila pač ene par večerov jokati in ni variante, da ga vzamem več iz posteljice. Drugače očitno ne gre. Sicer se mi zbuja do polnoči ene 7x.....jaz pa sem že čisto izčrpana...user posted image user posted image

A je že katera poskusila to šolouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 527
3.7.2006 21:16:57   
renan
toliko ste napisale, a jaz danes sploh nimam energije za kaj brati. bil je grozen dan. cel dan sem neprespana in se pms me daje. vladimir ni mogel popoldne zaspati, da bi si lahko malce oddremala in se zdaj zvecer je komaj zaspal. mogoce je tudi cutil mojo slabo voljo. na koncu sem obupala in ga je moral ocka uspavat.user posted image

danes sem kupila ajdovo kasico v dm-u. bom jo jutri poskusila dati vladimircku.

rija nas je ze tudi jedel gluten in sicer staro preverjeno specialiteto za dojencke: kruhovo skorjo.

zdaj pa grem kar spat, saj ne vem kaj me spet caka to noc...

lp vsem, renan

Neposredna povezava do sporočila: 528
3.7.2006 21:27:15   
lumpy
Tašonka,
hvala za trud , da si mi poslala   "Paparcio"  In kaj ugotovim ??? In sicer ves čas sem milsila da  je paparica o kateri govorite pač knjiga  z naslovom Velika paparica za male papavčke, kjer je veliko poučnih in zanimivih idej o hranjenju.
Pa dobim tole paparico in berem in berem, pa kako mi je tole znano in grem gledat v sojo knjigo in točno dobesedno vse enako piše, od pike do vejice. Ampak moja knjiga se ne imenju kot sem napisala zgoraj ampak " Zdrava kuhinja za dojnečke in malčke" napisala pa jo je Lizzie Vann.  user posted image

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 529
3.7.2006 21:32:21   
Anonimen
Hm, jaz tudi ne vem, kakšna je razlika med vročinskimi izpuščaji in alergijskimi fleki. Meni se zdi, da pri Špeli razločim oboje, ker ima nekaj rdečih flekov po hrbtu, ostalo ima pa drobne pikice, kot izpuščajčke.

Ja rija, mi smo od začetka imeli take žurke, do 1h zjutraj cirkus za popizuser posted image , vsake pol ure pokonc pa jokat in se nosit. Zdaj je pa tamala ful pridna. Pred zadnjo polno luno jo je sicer spet ful metalo, samo tako grozno kot zdaj Tila meče, je pa ni. Boga si, verjamem, da si čisto na koncu. Bi ti prišla pomagat, če ne bi bila tako daleč.user posted image

Renan, tudi ti se mi smiliš, se sploh ne maram spominjat, kako je bilo grozno, ko ga je naša takole žurirala. Samo ti si pa še bolj predaleč, da bi ti prišla pomagat.user posted image

Puri, ampak ko sem te pa videla v albumu, pa kar nisem mogla verjet, da si mamica treh sončkov. Pa saj naravnost fantastično izgledaš! Kako ti rata? In zdaj še vidim, da si mlajša od mene, pa že tri. Pridna, čestitke!

Tinkamiška, bom poiskala geslo, nisem čist prepričana, če se ga prav spomnim, pa ti ga pošljem na ZS.user posted image  Upam, da bo Iza zdaj res ok, da se ji ne vrne vročina. user posted image

Mayflower, mi še nismo bili na tečaju plavanja, pa tudi na bazen se še nismo šli kopat. Si kar ne upam, pa ne vem zakaj. Čeprav sem sploh pred kratkim ravno iz pisanja punc na forumu pogruntala, da se dojenčki tudi lahko kopajo v navadnih bazenih, ker sem mislila, da se ne smejo. Mi smo nameravali na tečaj iti septembra, ker ga čez poletje na difu ni, pa bi rada tja šla.

Lumpy, a res?? No, dobro da vem, ker sem že razmišljala, da bi si tisto knjigo kupila, ko si zadnjič naslov napisala, pa mi je tak fajn naslov slišat.user posted image  Si mi prišparala najbrž par jurjev. Drugače pa ni za kaj.user posted image  Tudi ostale upam, da ste vse ok dobile. Poslala sem vsem "prijavljenim".user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
3.7.2006 21:35:38   
lumpy
Rija,
prav imaš tole s šolo!Kakor ga boš enkrat vzela iz posteljice ko se malo zajoče je fertik. Pusti ga, saj mu ne bo huega če se bo malo jokal, če bo pa fejst hudo ga boš pa že pocartala.
Mi imamo tak ritual ko gremo spat, najprej ga dam na hrbet ( tudi če se mi še ne zdi zaspan in je čas da bi mogel it spat) pa se on kao spočije najprej, si godrnja, pa vleče odejo, pa plišastega zaspančka ki ga ima vedno ob sebi premetuje sem in tja, ...ko pa je že toliko zaspan da hoče postati siten ga samo obrnem na trebušček in zaspi kot klada. Včasih se še ene dvakrat dvigne in hoče malo jokat pa dobi dudo in spi. Ko pa trdno zaspi po 10-15 minut mu dodo potegnem ven in spimo celo noč do jutra.
Da smo prišli do tega pa je bilo prav tako potrebno vztrajat, ni prišlo samo od sebe. Pač ne sme se ti smiliz , pa pri nas  atija nismo smeli spustiti zraven , ker je malo zacmevkal ga je pa kr ven vzel,sedaj pa vidi kk fajn je ko v miru zaspi.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 531
3.7.2006 21:38:30   
rija
Tašonka, mam prekrasno sobo za goste....user posted image

lumpy, saj če bi bil naš ata doma, bi tudi ne jokali pol ure....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
3.7.2006 21:38:35   
Anonimen
Jaz pa ne morem pustit Špele jokat. Sploh ne. Se mi zdi, da je pa zaenkrat še premajhna za izsiljevanje, tako da me res rabi, če se tako dere. Kaj pa vem, meni se to pač ne zdi razvajanje.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
3.7.2006 21:39:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Tašonka, mam prekrasno sobo za goste....user posted image

A pol vseen lahk pridem s kufri? user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
3.7.2006 21:43:13   
rija
seveda....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
3.7.2006 22:20:03   
srečica
Slikice poslale:
1. Tinkamiška
2. Srečica
3. Ovčka
4. Nemsis
5. Renan
6. Ajda N
7. Puri
8. Rija
9. Mayflower
10. LE&TA
11. Alenkica
12. AlenkaIST
13. Bobika
14. Tašonka
15. Lumpy
16. Caffee
17. Lonja

Ostale, ki še niso poslale slikic:
1. JanjaE
2. Matmaj
3. Dali 28
4. Meta 22
5. Nyah
6. Pikica
7. Shoo
8. Golob
9. Kornelija
10. Hana
11. Nann

Neposredna povezava do sporočila: 536
3.7.2006 22:52:13   
srečica
Tako punce, album je spet dodela. Le poglejte. Upam, da mi ne zamerite, ker sem spet dala gor nekaj anžetovih slikic. Pa saj zato imamo svoj album, da redno dodajamo nove slike. A ne?
Kadarkoli lahko pošiljate nove fotke.

Danes pa sem tako utrujena, da grem kar spat.

Lepo se imejte in še naprej fajn čvekajte. Pa naše malčke lahko malo pokomentirate.

Lp

Darja

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 537
3.7.2006 23:19:13   
Kornelija
Joj,dekleta koliko ste napisale v dveh dneh, ko nisem utegnila brati. Ta starejši sinko je zbolel ( zamašen nos, boleča glava, noge...vročina) in to sedaj poleti, celo zimo pa ni bil niti enkrat bolanuser posted image  Mali Alex pa je prava tečnobica, saj bi bil samo na rokah, če ne je tak jok in stok, v naročju pa takoj smeh.
Rija tudi naš velikokrat bruha eno ali celo dve uri po obroku, včasih si porine prsteke pregloboko v usta ali pa tako brca, da kar bruhne. Glede jokanja pa  pri nas ne pride v poštev, da bi ga pustila jokati, ker bi se mi zadavil, saj mu vedno, ko močno joka, zaleti in se začne daviti.
Bom že za jutri čestitala, ker me jutri ne bo!
TIL in VLADIMIR user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajinih 6m, pa user posted image si lahko na pol razdelitauser posted image
Vsem ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , ki so tudi že dopolnili pol leta prav tako pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z zamudo, ampak iz srca.

Ker sem bolj nova tukaj pri vas, ne vem ali ste se že pogovarjale o vaših trebuščkih. Zanima me, kaj ste vse storile, da ste dobile nazaj svoje ploske trebuhe? Moja postava je zaenkrat taka - suha s šlauhi namesto trebuha.
Se vsaj utopiti ne moremuser posted image user posted image  Ko pa me kakšna nosečnica pogleda v trebuh in se mi sladko nasmeje, ker misli, da vidi sebi enako, pa mi ni vseenouser posted image

Ovčka in AjdaN sta pa ponosni mamici malih žagicuser posted image user posted image  
Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo zaroko, zdaj pa te že čakajo priprave na poroko - september bo en dva tri tukaj. Glede obleke ti ne morem svetovati, saj je od moje poroke že toliko let, da bom skoraj praznovala zlato porokouser posted image  Imela sem pa klasično belo obleko.
Tinkamiška upam, da je tvoja princeska spet zdravauser posted image user posted image  Takšni mali so še posebaj ubogi, ko so bolani. Jaz sem pri prvem sinu vedno, ko je zbolel, od skrbi še sama zbolela. Ja, ja takrat sem bila še mlada in ni bilo interneta, kjer bi se lahko potolažila....
Nyah moj prvi sin je dobil pri 3m alergijo na mleko. Imel je izpuščaje samo po obrazu in sicer so bile te pikice tako združene, da je izgledalo kot bi bil en velik rdeč flek na obrazu. Tile izpuščaji so bili bolj hrapavi in včasih je izgledalo kot bi se rosili. Enkrat pa je po Ospenu dobil po celem telesu ogromno čisto malih rdečih pikic, ki so ga zelo srbele. Tako, da tudi za alergijo ne izgledajo vsi izpuščaji enako. Saj vem, da vam nisem sedaj nič pomagala, toda pri alergiji je še velikokrat prisotna driska, bruhanje pa bolečine v trebuhu, prizadete so tudi sluznice dihalnih in prebavnih poti ( alergijski nahod, otekanje ustnic ...) Če so vaši malčki drugače zadovoljni potem jih muči vročina in imajo verjetno vročinski izpuščaj.
Tašonka že zaradi lepe slikice nisi nevidnauser posted image user posted image  
Drugače pa punce še enkrat hvala, za vašo dobrodošlico. Je pa res, da je januark zelo veliko in hitro se lahko med tolikim pisanjem zgubiš, pa kaj pozabiš. Verjetno smo vodilne čvekeuser posted image
Naš ati pa ima že prakso od prvič, tako, da sedaj samo ponavlja, kar se je pred leti naučil, kako se dela z takimi bebami. Včasih me kar malo jezi, saj bo malega čisto razvadil ( ponavlja staro napako). Saj ga tudi jaz rada razvajam, ampak neka mera mora biti. Pomaga mi pri vsem, edino kuhanje mu je španska vas.
Še naš horoskop:
Alex - VODNAR
ati - KOZOROG
mami - KOZOROG 18.1.1971(  nekaterim bi lahko bila mamica, če bi štela od prve user posted image user posted image )
Ovčka a ti naše mere še enkrat napišem ali si videla tiste, ki sem jih že napisala?
Srečica tudi meni prosim pošlji na ZS mail, pa nekatere ste res tako pridne in se potrudite, da tukaj ni samo čvek, ampak je tale tema januarčic že nekaj večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 538
3.7.2006 23:25:55   
rija
O kakšnih ploskih trebuhih ti to govoriš Kornelijauser posted image  user posted image

Moj niti pred nosečnostjo ni bil tak....je moja edina problematična točka....user posted image user posted image

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 539
4.7.2006 0:16:36   
Anonimen
O, Kornelija, hvala. user posted image  user posted image  Joj, kaj je ploski trebuh, tudi jaz ne vem. Tega pravzaprav nikoli v življenju nisem vedela. Kot otrok sem bila ful debela, v puberteti sem sicer shujšala, ampak se mi koža nikoli ni tako skrčila, da bi bil moj trebuh plosek. Ampak je bilo celo telo kar ok, ker sem športala, potem sem pa nehala kadit, pa doživela ss in so mi šle kile kar gor, in zaradi nekajenja in zaradi negibanja, pa nažirat sem se začela, potem pa še nosečnost 25+ in sem zdaj spet tako nesrečna v svojem telesu.user posted image  Pod nujno moram shujšat in učvrstit telo. In to še preden ponovno zanosim, kar pomeni, da nimam več veliko časa.
Kornelija, upam, da se tvoj user posted image  čimprej pozdravi.

Skupni album bom pa zaenkrat samo toliko pokomentirala, da je res prav neverjetno, kako so vsi dojenčki lepi. Kaj narava naredi. Mladički vseh vrst so tako lepi in seveda človeški dojenčki niso nobene izjeme. To je nekaj najlepšega in najčistejšega na svetu.user posted image
Podobnost bom pa naslednjič pokomentirala, nekje sem jo opazila, drugje ne, samo sem zdaj pozabila točno kje in kaj, pa bom drugič še enkrat šla skoz.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
4.7.2006 7:04:44   
ajdaN
Dobro jutro!

Kakšne fajn temperature imamo! Samo kaj ko spet prihaja vročinauser posted image .

Naš mali še spi. Dans se še ni zbudil za jest. Ne vem kdaj se bo.

Mayflower madonca dete stradašuser posted image  pol se pa čudiš, da je "dedec" čez 2h lačen. Dej mu jest pa bouser posted image . Nč bat ko bo imel dovolj bo že nehal. Pri nas tako elegantno začne ven pljuvat, da takoj vem koliko je ura.

Rija pri nas smo malo ubogo dete "šolali". Ampak pri nas je bil problem, da sem ga odvajala od nočnega hranjenja. Ko še ni bilo tele hude vročine, tako da sem vedela, da ni lačen oz. žejen. Mulo se je kar naenkrat začel zbujal. Ta prvič že ene 2x pred polnočjo (je bila zadosti duda) potem pa ob ene enih, ko je mogu mal pojest, pa še ob ene treh (če sem imela srečo je zaspal z dudo) pa ob petih... Potem je bilo pa do zjutraj ponavadi celo dovolj. In sem ga imela poln kufer in sem se odločila da pred peto ne dobi za jest in naj se kar dere. Iz posteljice sem ga pa itak dvignila samo toliko, da sem videla da mu nič ne manjka - v naročju je blaženo utihniluser posted image .

In smo imeli dve noči veselico po 1h. Je rjovel kot zmaj, pa zaspal pa spet se drl, potem pa ugotovil da ne bo nič in zaspal. Potem je bil dve noči mir, pa spet dve noči vpitje, ampak 1x po pol urce, 1x pa 5 minutk. Po tem se je pa samo še ene 2x zbudil, sem mu poturila dudo, pa je zaspal naprej. Od takrat se ne zbuja več - samo še za jest med 4-6. To traja že kakšen mesec. Spat gre pa ob osmih.

Tašonka si bo zdele mislila ta svojeuser posted image  ampak jaz res nisem več zdržala mulota po 3-4x na noč futrat oz. crkljat. Pri nas je delovalo, kje drugje pa mogoče ne bi. Rija če se boš odločila za to varianto moraš samo vztrajat. Ker če ga enkrat spet dvigneš je konec. Greš lahko spet od začetka.

Flekov pri nas ne poznamo - na srečo! Ne vročinskih ne od hrane. Tako da žal nobeni ne morem pomagat.

O Puri se vrača! Lepo da te bomo spet mal brale. Pa kapo dol pred tabo. Tri mulce spedenat pa še takole zgledat...!

Kornelija a se ti mal hecaš glede trebuhauser posted image ! Kakšen ploski trebuh madonca!?! Ti imaš vsaj postavo spet suho, pri meni še to ni. Mam še enih 10 kil viška od nosečnosti, pa še enih 7 od prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Eh bomo že nekak! Ko je pa tako fajn jest.
user posted image TIL in VLADIMIR vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeee za vajine pol svečkeuser posted image

No tako uživejte punce pa LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 541
4.7.2006 7:42:32   
puri
Dobro jutrouser posted image

Tamali so zbujeni že vsi, eden gleda risanko, eden še poležava v postelji, Maj je pa v stajci, zato sem si vzela par minut, da se vam oglasim, potem jih grem pa rihtat naprej.

Tašonka in ajdaN, hvala za pohvale. Jaz imam res veliko srečo, ker nikoli po porodu nisem imela problemov s kg in trebuhom. Sedaj pri tretjem, sem celo že preveč shujšala, ker imam toliko dela, šla sem kar 4 kg v minus (kot pred nosečnostjo) in sedaj se celo trudim malo zredit, ker to mi je pa že malo preveč, cunje so mi ratale vse prevelike.
Ampak mislim, da prej ne bo šlo gor, dokler ne bom nehala dojiti, ker sedaj še vedno polno dojim, dodajam samo par žličk sokca dopoldne. Sedaj bom popčasi začela delati bolj gosto, potem pa naprej,...

Album je pa tudi meni suuuperrr, ga grem kar večkrat pogledat, samo si vas sploh ne morem zapomnit, za enih par sedaj že vem, kakšne približno ste,.......za ostale, bo pa treba še večkrat pogledat, ker vse pomešamuser posted image

No, sedaj me pa že kličejo. VESELO NA DELOuser posted image

pa pauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.7.2006 8:31:25   
*hana*
Dobro jutro!

No, pa smo končno porihtali in lahko spet čvekamuser posted image . Se je pa toooooliko nabralo, da sem samo bolj preletela in bom pokomentirala tisto, kar imam še v glavi......brez zamire.user posted image

Najprej hvala za čestitke naši polletnici, danes pa midve pošiljava čestitke inuser posted image user posted image  Vladimirju in Tilu!!!!!!!!!

Caffee......ravno takrat, ko si se javila za Bled, ni bilo več interneta, tako da škoda, da te nisem poklicala, ker sem se samo z lonjo menila (preko mobija), samo potem ona ni uspela, pa bi se lahko dobile midve. No, pa drugič, a si še vedno večkrat dopoldne po Bledu???Te kar nisem poklicala, ker sem mislila, da zaradi vročine ne hodiš več ven z avtom. Glede last minute potovanj pa imava midva dobre izkušnje, sva bila v Turčiji in Grčiji na to varianto v septembru mesecu in je bilo OK, nama pa je bila veliko bolj všeč Grčija.

Vidim, da je nekaj tudi januarskih mamic kozorogov (Tašonka, Nyah, Kornelija). Jaz sem rojena 05.01.1977, ja in Tašonka, tudi meni so govorili, da bi se lahko naredilo, da rodim za RD, pa sem govorila, da to bi bilo pa huda, saj bi morala prehitevati več kot tri tedne, nazadnje pa se je Hana rodila še 6 dni pred mojim RDuser posted image .

bobika, renan, pikica*......tudi pri nas je sedaj že 5 noči zbujanje "kar tako", danes je bilo prvič že malo pred polnočjouser posted image , sicer je razen enkrat (hranjenje) dovolj, da ji dam dudo ali pa obrnem, samo vstajam kot bebouser posted image . Je pa groza, zdaj, ko se obrača, ker se v trenutku obrne na trebuh, potem pa stok, pa imam polovice posteljice pregrajene z kovterčkom, pa se mali akrobat vseeno "naguzi" in obračauser posted image . Pa zanimivo, če je čez dan na tleh, obvlada tudi kontra....iz trebuščka nazaj na hrbet, v posteljici pa ne.  Jutranje bujenje pa je tudi prestavila za eno uro prej, tako da sem zadnje čase veliko bolj ne naspanauser posted image . Drži pa pri nas, kar je rekla Tinkamiška, da več ko spi podnevi, lepše je ponoči.

Rija, tudi Hana še kdaj bruhne tudi uro ali več po hranjenju (mlečni obrok, po kašicah ne), sploh ko je na trebuščku in sem sigurna, da je to zaradi aktivnosti, tako da jo ko gre zvečer spančkat takoj po flaši, ves čas hodim gledat, da se mi ne obrne na trebuh in preveč ne telovadi, ker bi se lahko zgodilo, da zaspi v svojem bruhcuuser posted image . Če sem prav dojela tvoj post o službi tvojega dragega, opravlja enako funkcijo, kakor moj.user posted image

Pikica*....čestitke za zaroko in seveda porokouser posted image , tvoj se pa zna it, ni kajuser posted image . September je tudi meni lep za porokouser posted image user posted image , bosta imela obletnico dva dni za nama. Letos bova praznovala 10 skupnih let in 4 v zakonu.......sva poročena na isti dan, kot sva se spoznala.user posted image
Torej še dva meseca in WELCOME TO THE CLUB!!!!

Glede pomoči našega očka..............sem po pričakovanju zadovoljna, kdaj ga je seveda tudi treba na kaj spomnit in podrezat (mislim, da je kar večina takšnih), zvečer, če je le doma imata ona dva skupni ritual pred spanjem (kopanje, previjanje, hranjenje), jaz pa ta čas pospravim po stanovanju, tako da ko mali škratek "ugasne", sva oba frej in se lahko kaj pomeniva....., je pa tako kot so nekatere pisale tudi "mrzel" pri konkretno napolnjeni plenici in če sem jaz blizu mu je prihranjeno, če pa se znajdeta sama, pa pač junaško opravi tudi to (njemu najhujšo) nalogouser posted image .

Pri nas o samostojnem sedenju še ni ne duha, ne sluhauser posted image . A je katera razmišljala o stolčku Bamboo? Meni je ena prijateljica govorila, da je super zadeva, samo jaz sem ga zadnjič gledala v BC (zdaj je celo za 1 jurja v akciji iz 10 na 9 j.), samo se mi vseeno zdi predrag. Zdaj si še ne predstavljam, da bi notri sedela, čeprav je kao anatomsko oblikovan, samo Hana še nima čisto nič znakov za samostojno pokončno držo, tako da bi po mojem kar naprej padla. Je pa samo do 9 kg, kar pa spet ni za dolgouser posted image user posted image . Mislim, da mi tega ne bomo kupili. Sva se pa včeraj zmenila, da bova zdaj enkrat šibala v Ikeo po tisti stolček za hranjenje (imajo ga pri riji-slikce) za 13 EUR.

Ploski trebuh......kaj pa je to??????
Ponovna nosečnost...........uf še sploh ne razmišlam, da še kakšna bo, kaj šele v bližnji prihodnosti. Sicer pa .....zarečenega kruha se največ poje, a ne? Z ognjem pa se itak večkrat igramo, tako da.....user posted image user posted image user posted image

Glede razlike flekcev ne morem komentirati, ker nimamo izkušenj. Se sem in tja pojavijo samo taki rdeči zadaj na vratu in so sigurno vročinski, drugih ne poznamo.

Tako, zdaj pa sem se razpisala za vse nazaj, upam, da se vam bo ljubilo prebratuser posted image user posted image .

Aja.......
-srečica slike pošljem sedaj.
-ovčka podatki o merah in kg sledijo zvečer, ker imamo popoldne tretje cepljenjeuser posted image
-(joj, ne vem katera ina "na čez" seznam o horoskopu-sorry).....Hana in mami sta kozoroga, oči oven. Tako da vsak s svojimi rogovi rinemo naprejuser posted image  in uveljavljamo svojo, ampak glavno da se imamo radiuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte vse mamice in njihoviuser posted image .
Čau

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 543
4.7.2006 8:40:04   
renan
dobro jutro!

hvala za cestitke! rija, a ne kako hitro cas mine...

no, za mano je malce boljsa noc (zbudil se je le enkrat), edino nas je  ze 5.50 iz postelje vrgel in po hranjenju eno uro cvilil preden je nazaj zaspal.

rija in tasonka, jaz sem poizkusala to varianto, da ga pustim jokat. je neka metoda po kateri vedno redkeje in krajse hodis k otroku, ko joka. baje, da naj bi delovalo po enem tednu. jaz sem zdrzala tri dni in ni bilo nobenega ucinka. nas tako joce in je tako vztrajen, da vedno jaz prej omagam. zadnje case ima nasploh probleme z zaspanjem, pa naj bo podnevi ali ponoci. pa se cvilit je zacel..user posted image
ko je zacel pred kaksnimi tremi meseci spati celo noc, se je to odvilo postopoma. najprej se je prebujal ob enih, nato ob dveh in na koncu ob 5 ali 6. upam, da bo se tudi zdaj tako nadaljevalo in bom spet docakala prespano noc. ce pa ne, bom ga pa, ko bom imela poln kufer,  tudi jaz pustila cvilit...

puri ti si tako mlada, a mislis imeti se kaksnega otroka? ko pomislim nase v tvojih letih...jaz sem ravno zakljucevala svojo zurersko fazo, ti pa obvladujes tri junake..

raven trebuh? moj je bil pred nosecnostjo prva liga. to sem spoznala zdaj, ko gledam stare slike. zdaj je kilaza sicer sprejemljiva, a trebuh se vedno ohlapen, se posebno pred user posted image . no, ce zelo ravno hodim, je manj opazen. na zacetku sem se nekaj telovadila, zdaj bom pa raje ravno hodila kot telovadila. sem prelena....user posted image

pa se cestitke za prvi zob, za zaroko in vsem bolnim hitro okrevanje!user posted image user posted image user posted image

lp vsem, renan

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 544
4.7.2006 8:43:24   
lumpy
user posted image user posted image user posted image TIL in VLADIMIR vse najboljše za 6 mesecev !!!user posted image user posted image user posted image

Kornelija,
jaz imam iste težave kot ti, shujšala sem nazaj na svoje kile pred porodom, trebuh pa katastrofa user posted image , zvečer se trudim delat trebušnjake, pa včasih sem kak dan utrujena da jih delam že kar v spanju, včasih ko se kje potepamo pa seveda to izpustim, tako da ni učunkovito, ker premalo delam.

Tašonka ,
že načrtuješ drugo nosečnost ?

SLIKICE, SLIKICE... SUPERCA!!!
Puri povej še nam skrivnost, ob 3 otrocih si tipi top ! Kje je skrivnost?

Srečica, kak lepo sedita! Mi pa sicer že sedimo, ampak nas kar naprej vrže levo, pa desno...

Tašonka , vidim da imate isti kengurujček kot mi, od Tomy freestyle cool.

Zdaj pa me Matic kliče, še potem kaj pokomentiram slikice.

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 545
4.7.2006 9:20:55   
rija
*hana* tisti bumbo stolček se meni zdi enostavno desetkrat predrag glede na to, kako dolgo ga lahko uporabljaš. Naš še tudi ne sedi samostojno, vendar pa brez problema zleze iz lupinice, če ni privezan......

Drugače pa smo se to noč zbudili samo enkratuser posted image

Hvala za čestitke, ki jih Til vrača za naprej in nazaj......user posted image

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 546
4.7.2006 9:42:15   
tinkamiška
uuuuuu kako ste se razpisaleuser posted image

o.k. zdej pa jstuser posted image

Iza je brez vročineuser posted image user posted image user posted image in njene učke spet živahno švigajo sem in tja.user posted image Se je pa mala punca malo razvadila v teh treh dneh, ker sem jo imela veliko na rokah indve noči je spala pri meni v postelji, pa je hotela včeraj zvečer istouser posted image zato je ves večer od 18.30 do 22ih, ko sem šla spat stokala in jamrala z zaprtimi učki. Ob 22ih se je hotela dojit in sem jo podojila, potem je pa 1h spet jamrala, z rokico po špriklah tolkla, sem jo obračala, dudico ponujala, potem sem jo pa s koutrom poksila in je mama miš spala do 3, se podojila in potem spala še do 7ih, pol sva se pa še do 8 cartkaleuser posted image

Rija jst sem tudi ena tistih, ki ne more pustit Ize jokat. Če samo glasno protestira in stoka, jo pustim, če pa joka, je pa ne morem. Sem pa ugotovila, da se nekako sama "uravnava", je dovolj, če jo pustim, kadar protestira, ker se stanje izboljšuje. Mogoče, bi šlo z jokom hitreje, ampak meni srce ne da.

Renan, mislim, da je bil včeraj prvi krajec in luna na Izo zelo deluje(tako kot nameuser posted image )

Tašonka sem si ogledala tovje albumčke, res maš lepe slikice in Špela je taka pupikauser posted image , pa tam, ko so slikice iz porodnišnice, sem dobila kr cmok v grlu...še vedno me kr stisne, ko se spomnim na tiste prve trenutke...

Myflower mi smo bili na plavalnem tečaju, smo ga ravno še ujeli in je res super! Bomo šli pa še enkrat, ker bo Iza septemvra še bolj dojemljiva za razne igirice, kot je bil a pri 4ih mesecihuser posted image Pa še ugodna cena je. Za 10 obiskov plačaš 20.000 sit in smo vsi tije lahko od 16.30 do 18.30 v bazenu in lahko koristimo vse bazenčke, od čofotalca naprej.

Ja, ČESTITKE VLADIMIR IN TIL!!!user posted image user posted image

Kornelija, moj trebušček tudi pred nosečnostjo ni bil v oliki čokoladkeuser posted image , je bil raven, ampak prikupno zaokrožen, kot bi reku moj možekuser posted image . Kile so šle po porodu same od sebe dol in še v -, ampak bauši ima pa fino zalogico. Če stojim, je kolikortoliko raven, če se pa vsedem rata pa en šlauh. Sem začela hodir na Tae-bo, pa sem zdej nehala(ker je mama bolana in nimam varstva za Izo, očeta ne obremenjujem zdej še s tem, možek je pa vaditelj Tae-boja...), ampak bom že še šla. V keti imam tudi Ab king pro, ki sameva. Na začetku sem bila še pridna, potem pa nisem imela več energije, ne volje. Pa bo tudi ta še prišla. Čakam, da bom nehala dojit, ker se mi v tem času noro lušta sladkarij, čokolade, keksov...je pri vas tudi tako? Drugače nisem preveč sladkosnedna, ampak odkar dojim...

Hana* tudi Iza še ne sedi, pa je najstarejša tukaj, malo ji rata se obirat na rokice, pa jo ptem kr naprej položi, bo že počasi. Drugače je zelo rada v sedečem položaju, ampak jo moramo še podpirat.

Puri jst bi tudi mela tri otročke, ampak mi malo leta nagajajo, enega bova še sigurno spravila skupaj, upam, da nama bo tokrat brej ratalo, za tretjega pa ne vem če bo šlo...me zanima, je fejst naporno?

Pa še nekaj...danes sem dobilauser posted image Malo sem jo imela na sumu, ker se mi je zadnjič zdelo, da čutim O, sem mela tisto značilno sluz in malo me je špikalo, ampak čudno mi je blo, ker me ni nič bolelo. Prejšnje M so bile zelo boleče, tudi slabo mi je bilo velikrat, danes pa nič. No sej lahko da me bo še začelo bolet...

Ja, midva bova tudi morala kmalu it v novo akcijo(user posted image ), bom počakala, da bo Iza shodila in bo bolj smostojna, potem pa spetuser posted image do onemoglostiuser posted image

Lepo bodite!!!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.7.2006 9:44:31   
renan
imam se malo casa, ker moj misek se vedno spi, da nabere dovolj moci za zurko ob polovicnem  roj. dnevu ponoci..vse ste vabljene!user posted image

slike so res super! matic je ful zlat..pa psicek in spela in se bi se naslo...
med lepotickami bom morala kar dolgo izbirat, da najdem pravo snaho zaseuser posted image user posted image user posted image
zdaj se pa budimo....

lp

< Sporočilo je popravil renan -- 4.7.2006 9:53:41 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.7.2006 9:53:26   
AlenkaIST
na prvi strani piše da je moje sporočilo zadnje KJE user posted image  PA JE ???

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.7.2006 9:57:34   
Anonimen
Dobro jutro

Pri nas je tudi danes bilo prvo bujenje ob pol štirih. Pa sem jo veselo pustila do štirih, ker se ni niti oglašala kaj šele jokala. Le tresk in bum se je slišalo, ko je z nogami tolkla po jogiju. No, po pol ure pa le grem gledat kaj se dogaja in nič čudno, da je tolk ropotalo. Je bila obrnjena po širini in se ni mogla nikamor več obrnit. Pa sem ji dala malce čaja in je na rokah mrknila nazaj. Ko pa sem jo dala v posteljo, pa je gledala kot čuk. In tako smo se igrale nakaj časa. Potem pa sem jo imela vrh glave in sem jo pustila v posteljici. Pa je zaspala. Do šestih, eno urco spanja. Pa sem ji spet poturila čaj in jo dala spat kar v mojo posteljo. Pa smo tako spale do pol osmih. Potem pa smo vstale in jedle.
Trenutno pa se z babico potepa. Mami pa je malce pospravila, sedaj bo šla pa kosilo skuhati, oči pa je spet žal v službi.

Tinkamiška jaz sem prvo user posted image  po porodu dobila prejšnji mesec. Pa nisem več polno dojila oz. sem si nekaj časa črpala, potem pa je mleka zmanjkalo. No, user posted image  sploh ni bila boleča kakor sem pričakovala. Pojavil pa se je drug problem. Namreč kakšen teden, 10 dni je bilo vse v redu, potem pa so se začeli pojavljati neki rjavi izcedki. Te imam kakšen dan, pa potem dan dva nič, pa spet. Sem že bila pri G pa je na dopustu tako, da imam kontrolo šele konec meseca. No, bomo videli kaj bo ta teden, če bo user posted image  prišla na obisk. Ker me tile izcedki spominjajo na prvi ss. Upajmo, da še ni nič, čeprav bi tudi jaz imela še enega user posted image . Vendar me je malce strah, da se ne bo ponovila Klavdijina zgodba, ko je bila tako boga in bi lahko umrla.

No, grem sedaj kuhati kosilo in se kasneje še oglasim.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?