|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
4.7.2006 22:03:38   
renan
nas je danes tudi spal samo 2x po kaksne pol ure in se to je sele v vozicku zaspal.

mogoce je pa ta nesposobnost umiriti se in zaspati posledica hitrega razvoja, ki ga trenutno dozivljajo nasiuser posted image ...
midva sva ga do zdaj hodila ze ene 5x umirjat in nazaj uspavat...upam, da bo noc bolj mirna.

lahko noc vsem, renan

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 601
4.7.2006 22:13:00   
srečica
Tako punce, nov album je narejen pod zasebnimi albumi pod mamice, z enakim geslom kot prej samo brez presledka.
Ko bo katera poslala kako novo slikico jo bom zamenjala. velja? Moj mail pa tako že vse imate.

Če sem slučajno katero pozabila naj mi takoj javi in bom popravila napako.

Lepo se imejte.

Darja

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 602
4.7.2006 22:13:21   
LE&TA
Ojla čveke!! Mi smo nazaj z morja, meli smo se fino, Tinkara je bla pa ful pridna in pokazala ful novih stvari, končno ji je uspelo samostojno se prekucnit s hrbta na trebuh in nazaj, v pojstlci je spala v vseh pozah samo u taki k jo dam ne, začela je cuzat palček, se prijemat za nogice, spuščat neke nove glasove... Zgleda da ji je zrak pašal!user posted image  Je čofotala k divja, kljub gužvi v bazenu  in špricanju, popila malo morske vode, nič jokala zarad tega, lizala Fredov obroč - očitno ji paše slano, vsak dan sva jo tudi stuširala, pa sm se bala da se bo ustrašla, pa nič, skratka takega otročička mam takoj še dva!user posted image

Vsega kar ste napisale nisem mogla prebrat, ste pa pridne s temi seznami. Pr nas sva pa oba strelca. Moj dan: 14.12.1977
Album grem pa zdej takoj pogledat!

Tašonka, a si pol kupla Tatonko nahrbtnik?

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 603
4.7.2006 22:26:05   
rija
Ne, nisi pa dala novih slikic v prejšnji album....user posted image user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 604
4.7.2006 22:34:39   
kofetek2010

Til - vse najboljše za 1/2 svečke na 1/2 torte!

Ela

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 605
4.7.2006 22:55:19   
rija
Uh bejba......to si me zadeja v sjedino sjca....user posted image user posted image

Pjidi na sjadojed......

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 606
4.7.2006 23:12:02   
*hana*
Oj,
se vam na hitro javim, ker me moj že priganja ajat.
No, tretja pikica je za nami (lonja....upajmo, da ne bo kakšnih hujših reakcijuser posted image ) in še naši podatki: pri dopolnjenih 6 mesecih 6600 kg in 66 cm (same šesticeuser posted image ).

Puri....user posted image , da se nam spet javljaš. Kar tako naprej, ko se le najde minutka. Tisto o vajinem "pizza obredu" pa mi je zelo všeč, je treba za odnos mama/oči skrbet, a ne?

Ovnica78 in gigica.....dobrodošle med nami čvekicami!!!!!!!

Srečicauser posted image user posted image user posted image user posted image  za albumčke.

Vsem lahko noč.....čimmanj jokca, stokca in veeeeelikih učk ponoči!!!!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 607
5.7.2006 0:25:12   
Anonimen
Ne morem verjeti, da sem za računalnikom, na rr. In zakaj sem tu?
Naši Klavdiji nagaja nosek. user posted image  Zdi se mi, da ima zamašenega oz. da se je malce prehladila. Sem jo ob pol desetih dala spat, pa se je zbudila že ob desetih. Pa sem jo spet uspavala, pa se je zbudila čez eno uro. In tako naprej. Trenutno spi v moji postelji in nekaj pomalem stoka. Jo bom dala v njeno, pa bomo videli kaj bo. Upam, da ni kaj hudega in da bo lahko spala. Jaz pa tudi.

(odgovor članu *hana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
5.7.2006 6:36:37   
gigica
jutro punce, kako ste spale? mi kr fajn, enkrat okol 1 je začel ful jokal, pa se takoj pomiril. verjetn se mu je kej sanjalo.
zdele že user posted image , mmmmmmm kako paše
mayflower, sej ne da se lih sekiram, ,ampak sej veš, mi je tečno, k me vedno opozarja naj pazim. kaj naj pazim? naj mu ne dam jest, ko pa me tako gleda s tistimi svojimi velikimo okami za vsako stvar k jo dam u usta?! midva tud že sadje pa zelenjavco jeva. zmaže vse kar dobi; kot mama!user posted image ko bo to shodilo...bo vse šlo.
hmm kar pa se tiče 2. otroka, ja še sploh nisem razmišljala. zdej sem se šele zamislila, ko vas poslušam-berem. bo treba res kšno akcijo!!user posted image
spanje: spimo pa pri nas celo nočuser posted image , zaenkrat, tm od 20:30 pa do 6. kr supr!
kile: user posted image niti prej niti zdej nism imela manekenske postave! pa se ne obremenjujem več. joj se spomnim učasih, me je blo ful sram. res.

zdaj bo pa treba it, akcija.
mejte seuser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 609
5.7.2006 6:44:18   
gigica
še to čist nahitr, nemsis, upam da si se vsaj mal naspala, pa da je klavdijin nosek že boljši. tud mi smo mel kšn tedn nazaj zamašenga, dala fiziološko, ene 3 dni, pa blo bolš.
zdej pa res grem, lp vsem *

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 610
5.7.2006 7:06:24   
ajdaN
Ojla! A še spite?

Najprej LP gigici in Ovnici78user posted image .

Puri ja punčkoooooooo! Da ne bo fantom dolgčas! user posted image  Veš kako bi jo razvajal pa crkljal! Čeprav glede na 3 fantine imata zeloooo veliko možnost, da bo spet pobauser posted image

Gigica mal z zamudo ampak vseen - VSE NAJBOLJŠE!

Glede teže user posted image  se pa ne sekirej. Tukej nas je več iz "težke kategorije". Pa kaj naj nardimo?! Otroka pustit se dret od lakoteuser posted image . Na srečo mene pediatrinja ne sekira. Naš je že velik štartal - mogoče zato.

Naš mali pa sicer je iz dneva v dan bolj divji in firbčen, ampak je zdaj veliko lažje z njim. Prve tri mesece mi je dobesedno preživel na rokah in na joški. Zdej pa ni problema ga dat na tla, pa ga pustit tudi 1h al pa 1,5h. Pa se sam zabava z igračkami. Edino obrnit se še ne zna sam nazaj na hrbet in ga morm hodit mal popravljatuser posted image . Enkrat bo pa tudi to. Mam pa kar mal slabo vest, ker vse pišete kako se ukvarjate z njimi, pa nonstop akcija, pa zabavat...user posted image . Naš je pa čist zadovoljen sam tam na tepihu pa pod igračkam. Se mi zdi, da če sem zraven začne prej sitnarituser posted image .

Tako kot dans ponoči! Ob treh miiiiiiliiiiiiii jokec iz sobe. Grem tja, mali pase kravceuser posted image . Pa ne vem kako mu je ratat, ker ima čez pol postelje povšteruser posted image . Pa ob štirih spet! Pol sm ga pa še nafutrala spotoma, da ne bi čez 1h spet vstajala. No zdej pa še zmerej spi. Upam, da bo še kakšne pol urce zdržal.

Stolčka za hranjenje mi še ne uporabljamo. Imamo trip-trapa in zaenkrat ni šans da sedi notr. Sem zadnjič probala pa je bil ko pijanecuser posted image . Edino če bi ga privezala. Ampak zaenkrat je kar avtosedež dober. Ga fliknem na mizo pa papcava.

Renan kakšna je bila noč? Upam, da mali ni preveč proslavljal pol letauser posted image .

LE&TA WB. Upam, da ste fino uživali.

Nemsis kako je pa z vami? Upam, da ne bo mal kaj zbolela.

No tako grem še slike prečekirat. Uživejte.

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
5.7.2006 7:25:34   
*hana*
Oj

tudi jaz žeuser posted image , mala pa se nekaj preteguje.....ne bo dolgo trajalo, no saj je OK za razmere zadnjih dni, ko je ob 6h ali še malo prej bilo konec!!! Tudi noč je bila veeeeliko boljša, sem enkrat šla dat dudo, enkrat sva jedli, pa sedaj proti jutru sem ene 3x dala dudo, da je malo potegnila.

Upam tudi, da smo glede reakcije na včerajšnjo 3. pikico iz "ta hudega" ven.user posted image

AjdaN....ne sekiraj se, meni se zdi, če se fantič sam zamoti, da je čisto OK, ko pa stoka (tisto tipično, da se dolgočasi), pa se mu seveda posvetiš. Tudi pri nas je kar dostikrat, da je dolgočasa na tleh zelo zadovoljna, zdaj pa sploh, ko obvlada obračanje na obe smeri in je bolj zanimivo. Vsake toliko časa malo zamenjam "repertuar" ropotuljic in igračk na tleh, pa je. Včasih, ko se cel dan kje potepava in je veliko v vozičku in po rokah (kje na obisku) prav vidim, da ko prideva domov prav uživa, ko jo položim na tla in izvaja svoje akrobacije.....moj pravi da mora malo hrbtiček raztegnituser posted image . Jaz sem mnenja, da se mora otrok tudi sam malo zamotit. Imam prijateljico, ki se mi zdi da pretirava v to smer, da je non stop na tleh z punči in se igrata, skratka vse delata skupaj (stara 2,5 let), tudi ko pride kamorkoli na obisk, nikoli ne sedi za mizo, ali kjerkoli že in klepeta z mano ali....., vedno se vsede na tla in se igra z otrokomuser posted image  Si predstavljate potem ta obisk, ko še jaz nisem imela mojo punčiuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa bo počasi akcija.........
Lepo se imejte in hitro naj se pozdravijo vsi bolniuser posted image !!!!!
Čau

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 612
5.7.2006 7:30:03   
gigica
ajdaN, mam eno prjatlco, mali je 3 mesce starejši, pa se nonstop, ampak res nonstop ukvarja z njim, in sem tud jaz mela slabo vest. Ko sem u kuhinji kuhala, sem ga še prej nazaj imela v dnevni sobi pod igračami, pol sem mela pa slabo vest, češ da se ne ukvarjam z njim, da je sam tam v sobi, sem ga pa imela vedno zraven u kuhni, na mizi v ležalniku. no zdej pa mam, tud minuto ne more bit sam, res. ne zna se nč sam zamotit, včasih skočim na WC in se tako razdere, da je joj.  zato, bodi vesela, da se tvoj mali mal sam zamot.
drgač pa tud naš ne vem kako bi sedel v stolčku za hranjenje. zdej sva ga naročla, bomo vidl.
LE&TA, potem ji je pasal morski zrak?
*hana*, dej da boš povedala kako je mala prenesla 3. pikico, pa če so kašne reakcije. naš ni imel nobenih reakcij pri 1. pikici, pri 2. pa....joj bogi.
lp

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 613
5.7.2006 7:38:36   
*hana*
user posted image Aja, sem pozabila napisat, kako je smešna naša pediatrinja..........
na pregledu 1,5 meseca nazaj me je spraševala, če sem poskusila že kaj dodajat in sem pač rekla, da malo že in ni navdušenja. Pa pravi, naj ne hitim in naj počakam do 6. meseca, sploh pa punči še ni pripravljena in naj je ne silim. (me malo jezi, ker ima našo ves čas malo v "zaostanku", ker je pač 1 mesec prej rojena)
Včeraj pa me vpraša enako in pravim, da sadne in mlečne kašice že malo bolj grejo, kaj drugega pa še ne. Pa pravi......ja kar potrudita se in naj imava dva samostojna obroka (en sadni in eno kosilo)+najmanj 3 obroke mleka. Mislim a je smešna v 1,5 meseca iz praktično nič dodajanja kar dva čisto samostojna obroka. Če bi jo poslušala in do 6. meseca nič dodajala, naj bi sedaj v 5h dneh kar na dva šlauser posted image user posted image user posted image
Problem pa je še, da to sploh ne morem izvesti, ker že nekaj časa Hana je 4x na dan, ne 5xuser posted image , kako naj ima sedaj 2+3mlečne??

Dajte punce (sploh tiste z malo manj ješčimi otročki) napisat približno dnevni razpored obrokov. Hvala.
Čau

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 614
5.7.2006 7:44:18   
*hana*
gigica pri nas 1. ni bilo nič, 2. nekaj stokanja in malo vročine ponoči in drug dan dopoldne, zdaj 3. pa bomo videli, lahko je še danes, glede na to, da smo prejšnjič imeli cepljenje zjutraj in se je začelo ponoči, včeraj pa smo imeli popoldneuser posted image . Morda pa ravno sedaj, ko sem s strahom čakala (so me nekatere tukaj-okoliške mamice strašile, da je 3. hudo), ne bo ničuser posted image .

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 615
5.7.2006 8:03:18   
renan
dobro jutro!

hvala na vprasanju, noc je bila veliko boljsa. smo se sicer parkrat zbudili, enkrat dojili, ampak kar je najpomembneje hitro nazaj zaspali. in spimo se zdaj...user posted image

hana, jaz sem tudi zacela pred 1 mesecem dodajati. sva trenutno zjutraj  na sadni kasici, opoldan na zelenjavi oz. zelenj. juhi, drugace se pa dojiva (tudi po obroku vcasih). vceraj zvecer sem mu dala nekaj zlick rizeve kasice in mislim, da bomo pocasi uvedli se 3. obrok.

zanima me, ce vasi tudi toliko kakajo? nas vladimir po zacetnih tezavah z zaprtjem ob uvajanju, zdaj veselo kaka kar 3x na dan. je pravi mali seronjauser posted image

nas se tudi sam zamoti, a kaj ko ga moram nonstop merkat, ker se s podloge skotali ali pa robove puzzlev zveci. skratka, pocne to, kar je najmanj zazeljeno.user posted image

lp, renan

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 616
5.7.2006 8:13:09   
rija
Naš kaka zmeraj, ko ga dam v lupinico....user posted image user posted image user posted image  misli da mora.....zjutraj napolni plenico.....potem pa vsakič za oreh, tolko da smrdi ko user posted image

Zamoti pa se naš ne več glih kaj dosti. Ko je bil star dva meseca, je po eno uro z rokicami lovil igrače nad ležalnikom, pa se pogovarjal z njimi.....zdaj bi pa samo nekam plezil....

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 617
5.7.2006 8:47:48   
pikica*
Dobro jutro vsem skupaj!

Branja je zopet čisto preveč.
Tašonka, spraševala si s katerega konca Posavja prihajam. Krškouser posted image .

Očitno je zdaj kar nekaj malčkov zbolelo. Upam, da se čim prej pozdravite! Tudi našo Zojo nekaj matra. Očitno ima virozo, ker ima danes že tretji dan vročino. Bogica je čisto zmahana.

*Hana*, ne sekiraj se zaradi hrane. Zoja ima tudi 4 obroke na dan. Od tega ji dam zjutraj mleko, potem dobi okoli 12h-13h kosilo (nekaj s krompirjem - npr. bučke ali kaj podobnega), potem popoldne dobi en saden obrok (ponavadi naribam jabček in banano), zvečer pred spanjem pa riževo kašico in mleko.  Ponoči pa zopet mleko. Meni se zdi to čisto ok.

Naša Zoja se tudi zdaj že sama malo zamoti pri igranju. Zdaj jo usedem kar na tla, na deko, okrog pa položim povštrčke, če se slučajno prekucne. Potem ji dam pa v roke nekaj igračk in se punči igra. Zdaj je začela že kar solidno sedet in je ni treba ves čas pobirat, njej se pa tudi dobro zdi, ker je tako samostojnauser posted image .

Čau

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 618
5.7.2006 10:19:50   
Ovnica78
Punce hvala za dobrodošlico!user posted image
Midva s Tinom sva danes vstala že ob 7ih, kar je za naju zelo zgodaj, saj ponavadi spima tam nekje do 10ih. Sva oba velika zaspanca. Bi bilo pa super ko bi tudi ponoči tako spal. Že šest mesecev nisem prespala cele noči, pa nič ne kaže, da jo bom sploh kdaj.user posted image No pa zato pa zjutraj bolj dolgo potegneva. Skratka danes sva morala vstati prej, ker sva morala v laboratorij, jutri imava namreč posvetovalnico in tretje cepljenje. Tin ni niti pisknil, ko mu je vzela kri.user posted image

AjdaN tudi jaz sem se nekaj ćasa obremenjevala s tem, da se ne ukvarjam dovolj z njim, če sem ga pustila nekaj časa, da se je sam igral. Ampak mislim, da je kar prav da se navadi malo biti sam, saj drugače pa tako ne bi nič naredila zraven njega.

*hana* tudi naš Tin je bolj neješč otrok in bolj malo je, čeprav je kar dovolj zalit in ima tudi po teži dovolj. Ga moram pa vedno kar malo silit, da kaj poje. Pil bi pa nonstop. Tako, da pri naju hranjenje zgleda tako. Zjutraj okoli 10ih dobi "zizo" in flašo, potem okoli 13ih zelenjavno ali sadno kašico (včasih poje samo par žličk) katere ponavadi ni dovolj niti za en obrok, tako, da je jkar hitro lačen. Naslednji obrok, flašo, dobi okoli 18ih in nato še pred spanjem okoli 21ih zadnjo flašo, kateri dodam riževe kosmiče. Zadnje dneve pa hoče še ponoči eno flašo.

renan tudi naš kaka odkar sva začela z gosto hrano večkrat na dan. Pa kako smrdi!!! In drekec je tudi bolj trd kot prej in včasih prav čudne barve.

caffee glede last minute potovanj, sva z dragim veliko potovala še preden sem zanosila, cuba, djerba, grčija. Vedno samo dobre izkušnje, pa še bolj poceni je. Tako da se splača.

Naš horoskop: mama, kot že moj nickname pove oven (1.4.1978), Tin- kozorog in ati - tehtnica

Zdaj pa moram hitet kuhat. Dobim čez urco in pol obisk, 4 mamice in njihove 4 dojenčke. Eden je rojen na isti dan kot moj, dva pa sta mesec mlajša. Sami fantki! Joj, bomo spet čvekali!!!user posted image  Še dobro, da so fantki, da ne bomo dežja priklicale.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 619
5.7.2006 10:50:32   
AlenkaIST
Dan user posted image

Mi smo bili pa celo noč pokonci user posted image . Je imela Sara vročino 38,2 zvečer pol se je pa še celo noč zbujala. Po žlički Calpola za zbijanje vročine je ta res hitro začela padat. Ob 6 zjutraj sva se obe napapali pa spali do 10h user posted image

Zdaj ima 37,1. A je to vročina al že normalna temperatura??

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 620
5.7.2006 12:13:33   
Anonimen
Ojla

Tudi pri nas ni bila mirna noč. Sem spala samo 3 urce, pa še to bolj tako. Je Klavdija imela zamašen nosek, saj se je očitno prehladila. Vročine hvala bogu nimamo (še ne), samo nosek nam nagaja, pa včasih malce pokašljamo. Drugače je pa kar dobre volje.

Zjutraj sem ji temperaturo merila, pa jo je imela 37,2. Zato tudi mene zanima ali je to normalno.

Grem zdej k naši princeski.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
5.7.2006 12:44:13   
AlenkaIST
Sem klicala dr. in so rekli da je to NORMALNA temperatura. Tudi če ima otrok povišano, šele pri 38,5 damo sirup proti zbijanju vročine. V kolikor ima otrok vročino 2 dni tudi obiščemo zdravnika. Če pa pride in gre ni nič hudega. Lahko pride zaradi zobkov, zaradi tega ker je otrok pregret in se ne more ohladit,... Treba je biti pozoren na vonj urina in če normalno lula. Ponuditi je treba večje KOLIČINE TEKOČINE.

Tako da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 622
5.7.2006 13:18:04   
AlenkaIST
Jaz sem definitivno mnenja da se mora otrok tud sam zamotit. Imam svakinjo? (od brata žena) ki je tud nonstop s tamalo. Ni variante a bi se sama zamotila.

Jaz sem jo imela že od začetka veliko v vozičku in lahko rečem da se ga je navadila. Zmeraj ima kaj za počet. Ali se igra z dudo, ali pa s katerokoli igračko.

Neposredna povezava do sporočila: 623
5.7.2006 13:22:36   
Anonimen
HOROSKOP JANUARK

TAŠONKA(2/1-79) – kozoroginja; ŠPELA – vodnarka; OČI – devica

TINKAMIŠKA(12/2-74) – vodnarka; IZA – kozoroginja; OČI – vodnar

LUMPY(12/9-82)– devica; MATIC – kozorog; OČI – oven

CAFFEE(19/8-80) – levinja; KLARA – kozoroginja; OČI – tehtnica

SREČICA(22/5-80) – dvojček; ANŽE – kozorog; OČI – oven

OVČKA(19/4-80) – ovnica; LARA – kozoroginja; OČI – lev

JanjaE(22/7-76) – rakovica; LARA – kozoroginja; OČI – tehtnica

NYAH(6/1-78) – kozoroginja; NAJA – vodnarka; OČI – vodnar

NEMSIS(14/11-80) – škorpijonka; KLAVDIJA – vodnarka; OČI – kozorog

Pikica*(2/9-77) – devica; ZOJA – vodnarka; OČI – devica

RENAN(22/10-75) – tehtnica; VLADIMIR – kozorog; OČI – dvojček

ALENKICA(13/9-74) – devica; JURE – kozorog; OČI – devica

AlenkaIST(19/4-78) – ovnica; SARA – kozoroginja; OČI – devica

Mayflower(22/7-78) – rakovica; ALEKSEJ – kozorog; OČI – oven

LONJA(12/7-73) – rakovica; AJDA – kozoroginja; OČI – škorpijon

ajdaN(12/6-78) – dvojček; LOVRO – kozorog; OČI – oven

BOBIKA(24/5-81) – dvojček; MANCA – kozoroginja; OČI – tehtnica

PURI(12/2-80) – vodnarka; MAJ – kozorog; OČI – strelec

KORNELIJA(18/1-71) – kozoroginja; ALEX – vodnar; OČI – kozorog

*HANA*(5/1-77) – kozoroginja; HANA – kozoroginja; OČI – oven

GIGICA(3/7-80) – rakovica; DAVID – vodnar; OČI – tehtnica

LE&TA(14/12-77) – strelka, TINKARA – kozoroginja; OČI – strelec

OVNICA78(1/4-78) – ovnica; TIN – kozorog; OČI - tehtnica

Neposredna povezava do sporočila: 624
5.7.2006 13:27:29   
XXYY
Lep pozdrav!

Ovnica78: dobrodošla med nami user posted image  . Posreduj nam podatke od vašega Tina - od rojstva pa do 6 meseca (teža in višina) = za seznam. Lepo prosim.

Nemsis in AlenkaIST: samo za Klavdijo in Saro pošiljamo po miljon user posted image  , da se pozdravita.

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?