Anonimen
|
Jupiiiiii, z našim Juretom v trebuščku je vse ok!!! Dr. Cerar ni našel nobenih cist, je rekel, da je verjetno moja G zamenjala neke stene ob horioidnih pletežih za te ciste. Vse štima, možgančki so ok, vse ostalo pa tudi! Tako da tudi amnio nimam. Hvala vsem, ki ste mislile name, na nas, in držale pesti! Sem najprej rekla, da mi je G vzela 2 tedna življenja , samo moram priznat, da raje vidim, da je mislila, da je kaj narobe in me poslala na drugo mnenje in se pač zmotila, kot da bi bilo res kaj narobe, ona pa šlampasta ali preveč zaverovana v svoj prav in me ne bi poslala nikamor. Tinka, super za Izo, da je vse ok z njo in s trebuščkom! Lifcsi, eno , da s Taro čimprej ozdravita! Proti driski mislim, da je rija enkrat napisala, da sta zakon banana in kokakola skupaj. No, da pač eno poješ, drugo popiješ, samo ne vem, če bi glih Tari dala kokakolo. Mogoče bo pa tebi pomagalo. Srečanje - upam, da se bom res utegnila pridružit. Jutri zvečer v službi izvem, kako delam naslednje 4 tedne od ponedeljka naprej.
|