tinkamiška
|
hoj iza pančka... Eros, fino, da ste zrihtali voziček, smo pa mi tudi eno poceni marelo kupili za garat in je vedno v avtu. Ko se nam je Jguar(Izin ) pokvaril, nam je sploh fino prišal prav ta marela... A da pri vas kr sami kličejo za vpis? Jst je tudi še ne mislim dat v vrtec, ampak jo bom morala za vsak slučaj vpisat, pa jo raje potem izpišem, ker drugače, mesta ne dobiš. Je pa en tak luškan vrtec, kjer je samo 18 otrok, res pravi vaški vrtec in baje, da se imajo otroci zelo radi, ker so prava mala družinica...Res si hitro napisala diplomo, jst sem jo dve leti pacala, pa sem bila še brez Ize takrat Rija, tvoj rezultat nuhalje je bil pa rez slab, pa pogled kakšnega lušnega, navihanega fantka imaš Tudi jst držim pesti, da ti rata, to kar si si zadala in bom res vesela, zate, čeprav se mi sanja ne zakaj se gre Ampak se mi zdi tako fajn, če se nekdo za nekaj trudi, da mu potem rata sej ti bo, boš vidla, da ti bo Bobika se ti oprosti, ker sem jst tudi tebi že eneparkrat ponagajala Alenkica, fino za službo za kabel ti pa ne znam nič pomagat mmetka, ja je vredu izina bučka, me je pa včeraj krmalo zaskrbelo, ker je spala skoraj tri ure in sem jo hodila že gledat, če se mogoče ne more zbudit, ker je res fejst z bučko usekala. No pa je bila zgleda samo tako zelooo utrujena Taši si se lahko kej spočila? Pri nas grozno piha in sva z Izo danes kr notri ostale, ni nič lušno zunaj. Popldan gremo pa po avtoooo bova zdej z Izo končno mobilni No nič drugega nimam za napisat, lepo se imejte! Tinka