tinkamiška
|
Hoj Najprej srečanje: torej drug teden, zdej pa povejte kateri dan, se pravi od 11.3. do 16.3. meni je vseeno kateri dan, ker sva z Izo tako zdej neodvisni povejte še ali doplodan ali popoldan, predvidevam da popoldan, ker se do takrta miši že naspijo in mamice zaključite s službami. No predlagajte... Rija, Iza ma velik trebušček, ampak nam je zdej P rekla, da je čisto normalen, tudi meni se je zdelo, da imajo vsi otročki pač trebuščke. Je bil pa problem v tem, da se ni dovolj zredila. Pa sem takrat povedala P, da je bila cel januar bolana in verjento zaradi tega tudi shujšala, pa drisko je imela, kar bi tudi lahko bil slab znak...no vse je vredu in Izin trebušček se mi prav dopade Kar se tiče pa tebe in pestk, pa jih seveda stiskam še anprej, čeprav se mi sanja ne, kaj se dogaja, no malo že, da he verjento kaj v vzvezi z tvojo firmo, ampak boš že povedala, ko boš hotela Shooo, pozdravljena nazaj, lubčka tvoji Nežki Meta, ja sej sem brala, da se to dogaja, ampak sem pa skoraj živce zgubila, sem se morala prav nazaj držat, da nisem bila huda. Renan, nisem vedla, da somarjetice tudi užitne, se nebi toliko sekirala , no za trobentice vem, da so, pa sem ji pustila, ampak ona bi pa zdej vse jedla Kaj me spravi ob živce? bolj malo, mam verjetno res visok prag, se pa moram zadrževat kadar začne trmarit in noče jst, hoče met vse kar vidi in potem namaka v hrano, kadar noče zaspat, pa me ščipa in praska, kadar kuham ona bi pa rada, da jo imam v naročju in da lahko kuka v lonce, kadar hoče na vsak način brskat po smeteh, ....ja ga kr sračka včasih moja miška Lp, Tinka srečanje, srečanje,...ne pozabite, dejmo predloge