mayflower
|
Naš tamali je tako živ, da mam mir v hiši samo ko spi. Ma vedno, ko se spomnim na "naše Fleke" si rečem, da boljš, da je živ, ko pa bolan. Hmmmm, ne vem. če ne grem pol že malo v razvajanje Ma no, brez heca, včasih tako tulim v hiši, da začnejo še sosedove kokoši kokodakat Na kratko po prostorih: -Dnevna: je najmanj zanimiv prostor v hiši, ker je tu njegova igralnica in je že dolgo časa vse kar je blo v nevarnosti prestavljeno. -Spalnica: že bolj zanimivo področje. Tukej mamo namreč računalnik in modem/wirelesss-zelo zanimiva stvar z lučkami. Od tukej se spravi proč, samo če ga odnesem. - Kuhinja: Med najljubšimi prostori, posebno ko mama kuha. Moram nonstop pazit, da ne povleče kej nase. Kar pa se tiče odpiranja omaric, mu včasih pustim, da mal noter pokuka, pol pa rečem kej v smislu : "Gre paštica do jutri spat" -Kopalnica: tu se najbolj krešejo iskre. Mulc bi rad kej: vrgel v školjko, pralni stroj, poskusu cunjo za brisat potleh.... Zadnje dni se poskuša spravt v boben od pralnega stroja Sploh po bajti tečem ves čas zadi za njim, k se je nauču odpirat vrata, zdej pa že ključe preučuje No. Živce zgubim tudi, ko npr. naša mama pozabi,da je dala sol v njegov doseg. Predvčerajšnjim opazim, da tamali drži škatlo od soli v roki. Narobe obrnjeno! Seveda je blo vse od soli po tleh. Hvala tašči, da mi je za Dedka Mraza kupla ročni akumulatorski sesalnik. No, pa čisto sveža prigoda: v tem trenutku mi je tamali prinesu pol hleba svežga kruha iz kuhinje v dnevno. Očitno je naša mati spet malo pozabla na dolge rokce Sem se ragovorla. Ma jest se sam še smejim, ker če bi hotla bi se zarad tamalga nonstop živcirala. Po vseh trgovinah hoče bit v tistih avto-vozičkih. DRugače je od dretja takoj rdeč v obraz Me drugi spravljajo ob živce. Veste kaj me je pa danes prou razp... : moja teta mi je rekla: "sej ne boš nikoli dobila dela, če boš iskala sam po časopisih" Teta ma 70 let, celo življenje je bla gospodinja. Pojma nima. Ne grem več k njej, k me je kmal kap. Seveda so njeni oh in sploh, jst pa boga plebejka. Eno revše, k si še službe ne zna dobit. No uničen dan mam. Dobro da sem se tu malo izkašljajla....
< Sporočilo je popravil mayflower -- 9.3.2007 16:37:16 >