|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
8.3.2007 14:39:26   
mayflower
Punce hvala za odgovore. Ja, sej inštruirala sem že, sam je trenutno problem, k nimam varstva in prostora, da bi ljudi v stanovanje sprejemala.  Moram reč, da mi računovodstvo bolj diši. Se bom pozanimala, če se da na Zavodu kej izobrazit v tej smeri. Sem pa že resno razmišljala, da bi se tudi v tej smeri izobraževala prek interneta (baje se da). Problem je denar, ki ga moram prej zaslužit.

Tinka: Na orehe bosta pa kar nekaj let čakala. Moj oče goji breskve in češnje. Sam moram povedat, da se skor ne splača v tem čsu, ko se vreme tako spreminja. Zdej smo vsi v strahu, da bo letos še kej pozeba primla. Breskve namreč že cvetijo.

Nisem prepričana, če niso pr nas 4 zobki na pohodu in ne sam trije. Medtem, ko se gornji štirki že vidta in ta spodnja leva že prodira, ma zdej dlesen oteklo še spodaj na desni strani. Joj, prejoj. Ni čudno, da vse leti po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5851
8.3.2007 20:08:12   
renan
No, punce, potem bom pa še jaz začela orehe prodajat. imam pred hišo dva ogromna stara, ki imata velikanske plodove. lani jih ni bilo kaj prida, prejšnja leta sem jih pa prijateljem podarjala...edino bo treba do jeseni še kaj drugega stuhtat..user posted image

na srečanje bomo prišli tudi mi trije, samo bo mi morala še ena prej natančno pot opisat, ker nimam pojma kje me je zadnjič rija vozila...

vladimir je dva dni že totalna tečnoba. nonstop nekaj nerga in se pritožuje. verjetno sta na pohodu 12. in 13. zobek..

lep večer vsem,

renan

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 5852
8.3.2007 21:01:44   
tinkamiška
Ja, sej Mayflower, traja leta, ampak sva zvohala neke nizke orehe, ki menda bolj hitro delajouser posted image

Mmetka, veš da mam številkouser posted image

No, fino kolk nas je zdej za srečanje:
srečanje velja zaenkrat v četrtek drugi teden od 15 ure dalje pri Marogici:
- Tašonka
- Shooo
- Rija
(sem te kr napisala)
- Liju(če bo lahko zaradi predavanj)
- Tinkamiška(bova malo zamudiliuser posted image ,pa mogoče se nam še možek pridruži...)
- Mmetka(sem te kr napisala)
- renan(tudi trije)

dejte še napisat, če vam ustreza dan in ura...

Taši
, se bova že zmenli, da se ne boš zgubljala po MBuser posted image

Evo, letim zdej...

Lahko nočuser posted image

TInka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5853
8.3.2007 21:42:56   
shooo
OJ PUNCE,
me verjetno odpadeva  s seznama.user posted image user posted image m. je ve bolnici na septoplastiki in so danes rekli da bo do cetrtka (mi smo racunali da bo v torek ze domauser posted image ). tak da ga res ne mrem pustiti samegauser posted image . zal. drugic.

a, ha!!ŠKRIPANJE Z ZOBKI tudi meni pride do zivega!sedaj se samo občasno ŠKRIPNE.se mi zdi da si o tista dva spodnje revčka spulila.neza ima 2 spodaj in 4 zgoraj ze 4 meseca. nic ne kaze na napredek.user posted image .
eto. lahko noc. se grem stiskat k strucki. jutri moram biti naspana, imam ispit. he-he zadnji za 3.letnik!
lahko nocko

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5854
8.3.2007 22:01:15   
lifcsi
Doner večer,

končnooooo smo preboleli to golazen - virus namreč in Tara se vrača na stare tire.

Tudi mi bi strašno radi prišli na srečanje, pa se nam ne izide, ker delam do 3 pol pa še najmanj 1,5 ure vožnje do MBuser posted image .

Pupike, nič se ne živčkajte zaradi sončkov, obrtnite stvari na šalo pa bo, ... se še spomnite Malega princa? Kaj je on videl v klobuku? user posted image

Miren spanec

Livija

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5855
8.3.2007 23:15:43   
mayflower
Joj punce, me je zvečer skoraj kap. Mi možek pove, da je šef zidarjev reku, da sta zidarja k delata na naši hiši rekla, da sta pr nas končala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, mata še za pokrit streho prizidka, pa nadstrešek pri garaži, pa vodo speljat okrog hiše, da ne bo teklo v hišo..... Pol me pa še mama vpraša, če sploh še delajo pr hiši.... KO je bla ona gor pr hiši, o zidarjih ni blo namreč ne duha ne sluha. Očitno so vso mehanizacijo že odpeljali user posted image Pa glih tako sva se veselila, da gre ta faza gradnje h koncu-že na začetku sva namreč imela nekaj problemov z zidarji. Tolaži me le to, da jim morava plačat še kak milijon za opravljena dela in bodo tako al tako morali prit nazaj. Svašta!!!!

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5856
8.3.2007 23:19:11   
rija
mayflower: nikoli ne plačaj mojstru vsega naprej in do konca, preden stvari niso take, kot morajo biti. sicer jih več ni na spregled.
mi smo imeli celo enega takega, da ga niti po denar ni bilo.....ni dvigoval telefona. te pa je klical čez 3 mesece, kot da ni bilo ničesar vmes....nam je gradbišče seveda stalo celo poletje....user posted image  jaz sem mislila, da ga moj skoz telefon potegne.....user posted image  na koncu je sploh lepo prosil, če si po orodje lahko pride....nam pa je šla ena sezona.....user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 5857
9.3.2007 9:11:17   
tinkamiška
Mayflower, ja sranje je z temi delavci, midva sva imela tudi samo sranje, so popravljali, še sedaj hodijo popravljat in jim ne plačava pa pika. Z krovci imava tao sranje, da sva šla do dovetnika injim je ona zdej poslala dopis, da so se zmigali in prišli še žleb dokonca nardit in popravit šlamparijo na strehi. Plačala jim še nisva, ker zahtevava popust. Ti, ki so nama zidali in delali plate po hišah, pa so se zaradi šlamparije lahko obrisali pod nosm za zmenjeni denar sva jim tretjino odbila. Je šlo živcev ja, samo ne odstopajta od svojih zahtev in ne palačujta dokler ne bo točno tako, kot hočeta met.

Joj, Shooo in Lifcsi, škoda nouser posted image

Bobika kaj pa ti? Prideš na srečanje? Ti si zadnjič dala pobudouser posted image Pa še kakšna?

Tinka(letiva k babici na obiskuser posted image )

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5858
9.3.2007 9:40:07   
meta22
Živjo čveke!

da še jaz razložim kje zgubljam živce s tamalim:
-odpiranje predalov v kuhinji!user posted image  kako mi gre to na živce!!!! sem že vse postavila v gornje predale. zdaj ima enega svojega, ki ga lahko odpira in ima svoje igrače not, ostale pa mu ne pustim. ja, pa hladilnik ma tudi v delu. si kar sam ven vzame kaj bo jedel!!!
-plezanje po sedežni! ga ne spraviš dol. enkrat je že padel dol, pa nič ni pomagalo. ko spleza gor, pa se še tako navihano začne smejati, da mi kar para skozi ušesa udari!user posted image user posted image
-trmarjenje na sprehodih. za nič na svetu ga ne smem držati za roko. ko ga primem, se začne vsedat na tla in kričat. si lahko mislite kako to zgleda v kaki trgovini. me vsi gledajo kot da otroku nevem kaj delam!user posted image user posted image user posted image  ampak sem se odločila pri tem da bom vztrajna, ker nočem da mi po trgovini leta ko butast!
- jok ko je utrujen. zvečer ko je že zelo utrujen, se jaz spoh ne smem premakniti iz dnevne. ko se vstanem da bi šla na wc je tak vrisk, da ga moram kar sabo vzet- no potem vsaj vem, kdaj je za v posteljo!

no, je že preveč hudičkov tako da bom raje končala s tem. sem pa user posted image  da imava več srečnih in nasmejanih trenutkov kot teh user posted image !

za srečanje jaz ne bom preveč obljubljala ( sem že prevečkrat obljubila, pa potem ne izpolnila)!

lp
meta

Neposredna povezava do sporočila: 5859
9.3.2007 9:44:33   
meta22
sem pozabla prilimat še slikice:

naš vragec piha svojo prvo svečko!!!

KLIK 

za pusta pa smo mu rekli kar batman!

klik 

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 10.3.2007 0:36:24 >

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 5860
9.3.2007 10:13:40   
renan
glede mojstrov: tudi pri nas je bila katastrofa. midva sva se zaj... pa sva plačala, preden sva odkrila, da so eno stvar na  strehi totalno narobe naredili. naslednjič bom pametnejša. najhuje je, da bi moral nonstop ob njih stat, če bi želel, da je vse v redu. za najino bodočo hišo zaradi tega razmišljava o montažni gradnji..ne vem, če bi imela živce za raznorazne mojstre..

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 5861
9.3.2007 11:41:30   
Rahelca
Hojla, me ni bilo dva dni, pa sem mogla skoraj eno uro brat! Hecam se.
Če nama bo zneslo, tudi midve prideva na srečanje. Upam, da bom imela avto.

Sem bila v lekarni, pa so mi rekle, da je ameriški slamnik v obliki čaja zelo blag, da je boljši sirup Echinax sirup (sanofarm.si). Drugače pa je zakon ognjičev cvet.

Tudi jaz imam visok prag, Sari pustim, da mi vse razmeče, na vrata omaric sem dala varovala, ima eno omarico, ki je njena. Wc zapiram, ker sem jo ujela, kako je z roko prijemala vodo v školjkiuser posted image .
Ko je zmatrala, me ščipa in tepe, ampak jo poskušam pomirit. Tudi ko ponoči vstaja, mi ni težko.
Sem pa  malo žalostna, ker še ne hodi. Bo pač kasneje.

Zdaj grem pa pečt DVD-je. Sem dobila pekač. Prav fajn je.

Pozdravček vsem.

Rija, držim pesti, da bo vse tako, kot si si zadala.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5862
9.3.2007 12:24:12   
shooo
heh, mojstri. nas maler naj bi presel v petek......en petek v oktobru! ga se  ni na spregled. tudi oglasi se ne na telefon...user posted image
vodovodar je dobil dopis od odvetnika, prav tako godpod za kerrock. no, kerrock smo potem dobili vododvodar pa je prisatal na popust...
edino mizarja sta bila korektna.
od sedaj naprej bom od vasakega zahtevala naj mi na papir napise: ceno (pristajam na +10%), kdaj začne in konča.

meta22, ne me prosim narobe zastopit samo ne vem zakaj se sekiras ce tvoj luskan vragec hoce sam raziskovati..sse mi zdi da isce pot k svoji samostojnosti in da hoce pokazati da vec ne potrebuje tvoje roke(samo budno oko).jaz bi ga pustila in si prisparala nekaj zivckov in se  izognila spopadom z njim.za to bodo prisle na vrsto se resne zadeve.pa izognes se "tekmovanju" med vama- kdo bo bolj vztrajen...prosim prosim, ne se jezit.to je samo moje mnenje. verjetno se tudi druge mamice jezijo zaradi enakih stvari samo jaz si nnisem zapomnila. meni se enostavno taksen zadeve ne zdijo toliko pomembne da bi se jezila in se z otrokom priahajla v konflikte.
smeti zapremo  omaro ki je nemore odpreti, po ostaliih ladickah lahko stika, par jih je zavarovanih z varovalom(fersterkerija, kabli..) in je mir. tistih par loncov in plasticne posode pa ji itak sama ponujam da se igra tak da se nimam kaj jezit ko jih sama vlece ven.
hladilnik odpira samo ga pa tudi zapira ko jo prosim.pokazala sem jii kako se izvlečne poličke ven-not vlečejo iin prav lepo zasteka ko ji recem da je hladilnik treba zapret. seveda je v zameno za taksno zabavo ponudim katero drugo pa je mir.. no, vsaj za enkrat tak pristop pri nas pali... saj pricakujem da bo prav kmalu zajadrala v "negativisticno obdobje" ko si bo zelela sprobati skrajne meje moje potrpežljivosti (kar ji bo res težko ratalo) a menim da imama neko zdravo osnovo za naprej. moj namen ni  biti boj močna, vztrajna, karkoli od nje in tudi ona z mano (se) ne preizkusa meje.
joooj, sori. samo , je pa tak tema da me ker vleče...

se nekaj sem mislila napista pa me je odneslo..kasneje!
cao

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5863
9.3.2007 15:45:47   
renan
Jaz sem narobe zastavila vprašanje: kaj vas spravi ob živce..nisem mislila tako ekstremno. bilo je v smislu, kaj vam najbolj ne ugaja, da dela. načeloma se strinjam s tabo shooo. naši malčki pač stopajo v fazo osamosvajanja. nekje sem prebrala, da se to obdobje do treh let imenuje mala puberteta. otrok raziskuje svet, poskuša biti čimbolj samostojen in ni mu jasno, zakaj ene stvari lahko počenja, druge pa ne. v prepire z otrokom se res ni potrebno spuščati, ker je mamica tista, ki je pametnejša. potrpljenja je potrebno ogromno. čisto logično  je tudi, da mi včasih, predvsem, ko sva sama ali sem utrujena, prekipi in povzdignem glas. mali me pa itak nič ne šteka...NE  morajo tudi včasih slišat, čeprav ga nočejo razumeti. še posebno, ko delajo kaj nevarnega. baje, da jim omejitve dajejo občutek varnosti.

joj, kako sem danes pametna...user posted image

čao....

renan

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5864
9.3.2007 16:34:58   
mayflower
Naš tamali je tako živ, da mam mir v hiši samo ko  spi.user posted image user posted image user posted image Ma vedno, ko se spomnim na "naše Fleke" si rečem, da boljš, da je živ, ko pa bolan. Hmmmm, ne vem. če ne grem pol že malo v razvajanje user posted image

Ma no, brez heca, včasih tako tulim v hiši, da začnejo še sosedove kokoši kokodakat user posted image user posted image user posted image

Na kratko po prostorih:

-Dnevna: je najmanj zanimiv prostor v hiši, ker je tu njegova igralnica in je že dolgo časa vse kar je blo v nevarnosti prestavljeno.
-Spalnica: že bolj zanimivo področje. Tukej mamo namreč računalnik in modem/wirelesss-zelo zanimiva stvar z lučkami. Od tukej se spravi proč, samo če ga odnesem.
- Kuhinja: Med najljubšimi prostori, posebno ko mama kuha. user posted image user posted image user posted image Moram nonstop pazit, da ne povleče kej nase. Kar pa se tiče odpiranja omaric, mu včasih pustim, da mal noter pokuka, pol pa rečem kej v smislu : "Gre paštica do jutri spat"user posted image user posted image user posted image
-Kopalnica: tu se najbolj krešejo iskre. Mulc bi rad kej: vrgel v školjko, pralni stroj, poskusu cunjo za brisat potleh.... Zadnje dni se poskuša spravt v boben od pralnega stroja user posted image user posted image user posted image

Sploh po bajti tečem ves čas zadi za njim, k se je nauču odpirat vrata, zdej pa že ključe preučuje user posted image

No. Živce zgubim tudi, ko npr. naša mama pozabi,da je dala sol v njegov doseg.  Predvčerajšnjim opazim, da tamali drži škatlo od soli v roki. Narobe obrnjeno! Seveda je blo vse od soli po tleh. user posted image user posted image user posted image Hvala tašči, da mi je za Dedka Mraza kupla ročni akumulatorski sesalnik.

No, pa čisto sveža prigoda: v tem trenutku mi je tamali prinesu pol hleba svežga kruha iz kuhinje v dnevno. Očitno je naša mati spet malo pozabla na dolge rokce user posted image

Sem se ragovorla. Ma jest se sam še smejim, ker če bi hotla bi se zarad tamalga nonstop živcirala. Po vseh trgovinah hoče bit v tistih avto-vozičkih. DRugače je od dretja takoj rdeč v obraz user posted image user posted image user posted image

Me drugi spravljajo ob živce. Veste kaj me je pa danes prou razp... : moja teta mi je rekla: "sej ne boš nikoli dobila dela, če boš iskala sam po časopisih" Teta ma 70 let, celo  življenje je bla gospodinja. Pojma nima. Ne grem več k njej, k me  je kmal kap. Seveda so njeni oh in sploh, jst pa boga plebejka. Eno revše, k si še službe ne zna dobit. No uničen dan mam. Dobro da sem se tu malo izkašljajla....

< Sporočilo je popravil mayflower -- 9.3.2007 16:37:16 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5865
9.3.2007 16:54:56   
mayflower
No. Pozabla sem  na neki, kar me pa res spravi ob živce: metanje cunj ven iz košare za perilo, metanje knjig s police na tla, brskanje po smeteh po smetnjaku.... No, takrat strašim kure user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5866
9.3.2007 19:39:52   
alenkica
Zivjo vsem.

Tašonka: iskrene čestitke, da je s tvojim Juretom vse v redu (zelo lepo ime sta si izbrala user posted image user posted image user posted image )

Myflower: glede službe ne obupat, vse bo še v redu. Tudi jaz sem z goriškega in vem, da je precej kriza. Jaz sem iskala administrativno smer. In nekja sem našla, ampak za določen čas. user posted image

V službi se imam zelo lepo. Mi paše, da grem v družbo. Jure pa me je ful vesel ko pridem enih pet minut, potem kot da me ni. Se ima čisto vredu z mojimi.

Mi smo dobili 8 zobek in zdaj se mi zdi res zelo smešen. Pravim mu možiček. Ker je že tako velik, ima zobke, pa še tako ga oblačimo. user posted image

Na živce mi gre: - ko mi razmeče cunje, ko jih stavim sušit
      - ko se trma, da on hoče pljuskat po vodi
       - njegova trma, ki je vedno močnejša

Lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 5867
9.3.2007 21:41:51   
bobika
Dober večer!
ne vem, če bom uspela vse za nazaj pokomntirati. Sem brala včereaj in do danes pozabila.

Mojstri: sama jih še nisem potrebovala, sem pa pri kolegici spremljala njihovo delo in je bilo podobno kot ste pisale.

Stanovanjski problem: še vedno nismo nič najdli. Za odkup so cen full velike in še stanovanj ni kaj dosti tukaj okoli. Pravtako je z najemom. Se mi že meša od vsega tega pritiska.

Živčki: meni kar pogosto popustijo. Se trudim, da mi ne bi, ampak mi kar, sploh pri nespanju oz zbujanju sredi noči. Pa kaj čem. Ob takih trenutkih se spomnim na uboge bolane otroke in sem lahko damo presrečna, da je Manca zdrava.

Cepljenje proti klopnemu meningitisu: sva opravili danes kar obe. Vsaka sva dobili eno dozo. Manca je prvič pri cepljenju full jokala. Malo je bila bolj razdražljiva popoldan. Zvečer pa je imela malo vročine user posted image
Upam, da je to samo blaga reakcija in bo jutri ok. Na nobeno drugo cepivo ni imela reakcij.
Meni full boli roka v katero sem dobila pikico.

Srečanje: jaz sem za. Seveda! Prideva!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5868
10.3.2007 14:56:59   
tinkamiška
Samo na hitro psodobim seznam srečanja, pofočkajte se še tiste, ki se še nisteuser posted image

- Tašonka  
- Rija
(sem te kr napisala)
- Tinkamiška(bova malo zamudiliuser posted image ,pa mogoče se nam še možek pridruži...)
- renan(tudi trije)
- Bobika
- Rahelca(sem te kr napisala, upam, da vam uspe prituser posted image )
- Meta22( veš kaj jst sem te kr napisala, da sličajno ne bi pozabila prituser posted image )

Shooo, žal mi je, da se vam je takole zgodilo, sem se že veselila, da bom malo Nežiko poacrtalauser posted image naj se tvoj m. hitro pocajta

Lifcsi, tudi za vas mi je žal, tudi Tare sem se veselilauser posted image , drugače bomo pa me še nekaj časa tam, če vam bo mogoče zneslo...

Kaj pa ostale?

Kako je z Kornelijo katera ve?

Mogoče še pridem pokukat proti večeru...

Bobika, a boš ti lahko rezervirala pri Marogici, si že bolj domača tamuser posted image

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5869
10.3.2007 18:54:43   
bobika
tinka: zgleda da bo nas tokrat malo več user posted image  Lahko kar ta veliko sobo rezerviramo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5870
10.3.2007 19:06:26   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Jst srčno upam, da pridemo vse in še kakšna zravenuser posted image

Meta, slikici sta superuser posted image user posted image user posted image , sem ju že zjutraj vidla, pa ni bilo časa za komentirat...Tudi pri nas so večeri bolj "napeti" iza ves čas kliče mamamama in se me drži za hlače, jo je treba ves čas z čim zamotit in ponavadi imata z atijem dirke...

Shooo, kaj naj jst rečem, mi smo še vedno brez zobkovuser posted image , no ampak res je čisto na koncu, zdej pa res vsako jutro pogledam, če se že vidi žagica, revica ima vse nabuhlo zgoraj in spodaj....

Rija, kaj je zdej z tvojim biznisom? A ni bil ta četrtek odločilen? Dej javi se kaj nouser posted image

Rahelca, si dobila pekačuser posted image user posted image user posted image , mi ga imamo tudi, ampak bolj malo presnemujemo, nimamo muštrauser posted image

Alenkca, fino, da ti je lepo v služmi, ker meni se zdi najhujše, če hodiš v službo z muko, tako pa se celo malo raztbremeniš ne? Čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image

Bobika, vam želim, da boste našli rešitev za vaše stanovanje, mi je hudo, da ste v taki negotovosti...Manca je boljše?

Moja miš kriči v dnevni sobi, moram it tja...

Lahko noč, če se danes več ne beremo...

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5871
10.3.2007 19:15:46   
rija
Tinka:
dobila posel....dizajnirala in opremila bom eno hišo in eno stanovanje user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 5872
10.3.2007 19:18:44   
tinkamiška
Jej Rija, to je pa super, ti je pisano na kožouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitamuser posted image

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5873
10.3.2007 20:54:31   
KatjaD
HOjla babnice. Ste se toliko razpisale, da je groza. En teden dopustujemo, pa je že 4 ali 5 strani za prebrat...

Tinka - Midva z Maticem bi se tudi pridružila na srečanju, če naju še sprejmete???
Taši - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem toliko držala pesti, da me še zdaj prsti bolijo in se je splačalo!!!

Mi smo se nauživali na dopustu, nasankali, naplavali, nasmučali (no, razen Matica, ki še ne zna user posted image ), nahodili,...

Uf, tema zame - kaj me spravi do lufta:
- user posted image to, da se vsakič, ko ga hočem previt in oblečt meče po tleh ali beži stran 
- user posted image da NE ne pomeni več NE
- user posted image da Linka noče pustit na miru, pa ni važno a povem prijazno ali grdo, vedno ga vleče za rep in cuka za dlako
pa še kaj bi se našlo.

Pa da ne bom samo šimfala:
- user posted image za sabo vse pospravi (vključno z vso svinjarijo po telh, ki jo pobira in nosi v smeti)
user posted image voziček nam je postal nepotreben, ker samo še hodimo
user posted image vsakič, ko kaj ušpiči sam pride do mene in me objame in mi da lupčka (še preden mu rečem, da to ni bilo OK).

Neposredna povezava do sporočila: 5874
10.3.2007 21:03:07   
tinkamiška
KatjaD, seveda te bomo vesele na srečanjuuser posted image user posted image user posted image
Fino, da ste se meli na dopustu lepo, pa ne morem verjet, da je Matic tako priden, pa lumpek iznajdljiv, da ti daje lubčke, ga še kregat ne morešuser posted image

srečanje, četrtek 15.3. pri Marogici:
- Tašonka  
- Rija
(sem te kr napisala)
- renan(tudi trije)
- Bobika
- Rahelca(sem te kr napisala, upam, da vam uspe prituser posted image )
- Meta22( veš kaj jst sem te kr napisala, da sličajno ne bi pozabila prituser posted image )
-KatjaD

še katera?

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?