|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
26.2.2007 9:49:16   
MatMaj
Pozdravljene!

Kako kaj? Zdaj je bil pa že skrajni čas, da se malo javim. Kako ste kaj z zdravjem? Me pa zanima če je že kateri od vaših malčkov imel vodene koze? Moja prijateljica je s svojo ta malo že prebolela koze, pa mi je bilo tak hecno, da sta jih imeli tako hitro.user posted image  Naš mali pa hvala bogu ni še nič prav zbolel. Trkam po lesu.

Zdaj pa še prilepim par slikic in grem.

user posted image

user posted image

user posted image   
user posted image  

user posted image Za prikaz vecje slikce kliknite nanjo .. lp, Ribica

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 26.2.2007 13:05:41 >

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5751
26.2.2007 10:24:56   
mayflower
Sem se hotla že včeraj oglasit, pa so ble težave s kompjuterjem.

Naše zdravje se je popravlo. Hvala vsem, ki ste se pozanimale. Še skor 10 dni mamo za pit antibiotik. Vročina pa se je v petek umirila. Tako, da na srečo ni več treba dežurat ponoči. Mamo pa tudi mi neke težave ponoči zadnje 4 dni. Tamali se zbudi, noče spat, pa malo pojokica. Malo pomaga čajček in božanje.

Tašonka: Kar pogumna bodi, boš vidla, da bo vse OK!!! Par mesecev nazaj sem enako bodrila znanko. Je imela zelo slabo razmerje na nuhalni svetlini in je moralo na amniocentezo. Doma so že prou obupali. Pa tudi sama se je psihološko pripravla na najhujše. Pa je blo na koncu vse v redu user posted image . Prejšnji teden je po 7 urah poroda rodila zdravo punčko. Bom mislila na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5752
26.2.2007 12:11:55   
bobika
Mi smo pa nocoj po dolgem času spet spali. Od 23 pa do petih brez prebujanja. Ob petih je spila flaško in spalo do devetih.
Čez dan pa ni še nobene razlike. Ko ji kaj ne paše in ni po njenem se začne trmasto jokati user posted image . Kdaj jo bo minilo? nimam pojma, upam,da čimprej, ker me s tem full živcira. To se dogaja zelo pogosto.

Katja in matmaj lepe slikice user posted image user posted image
Mayflower sem vesela, da se je Alekseju stanje izboljšalo.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 5753
26.2.2007 12:53:27   
tinkamiška
Hojuser posted image

No evo me, prerojeno...včeraj sem imela malo mačkauser posted image user posted image

Taši, tudi jst sem si prebrala linke, ki si jih dala sem in tudi ne bom dajala teh fluorovif tabletk, se spomnim, da jih že meni mama ni hotela dajat, čeprav bi jih naj jemali, so nam jih kr v šoli pred malico razdelilli, ampak jih nisem pojedla...

Alenkica, tudi meni so bile všče slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image in pikapolonica je res fino zgledala, je bila tudi dobra?user posted image

Hvala vse, ki ste pogledale kuhinjo in dale kritikouser posted image Jst se fino počutim v njej in komaj čakam, da jo bova do konca uredila, še manjka par fines in seveda okna, ampak ta investicija pride na vrsto kasneje, ker ni dinarčkov...

Ja, avatar se pa meni tudi zdi posrečen, Iza si je na glavo nataknila mojo staro kapo in se mi zdi, da ji prav pašeuser posted image Drugače pa Iza neizmerno rada pozira in zmeraj poka najrazličnejše friseke, ko vidi fotoaparat, jst jo moram samo ujetuser posted image

Kornelija, kako preživljaš prvi dan brez starejšega sina? Sej vem, da te skrbi, ampak sigruno se bo imel lepouser posted image Jutri bomo vse tukaj mislile na tebe...moraš bit tešča? Kako pa zgleda ta poseg?

Rija, Iza tudi neizmerno rada gleda telebajske, najbolj pa vriska, ko se pokaže tisti dojenček v sončkuuser posted image
Bogi revček, daje padel na dudelček, in prav vem, kako si se morala ustrašit.

No, danes je tista soseda, kjer sva včeraj zagreznila maširala po spodnji ulici (sej do nas ne morejo kr tako, ker imamo prav posebno cestico in ne more rečt, da je šla mimo na sperhod) in je prav gledala, če sva kje z Izo na sprehodu, pa sva se kr lepo potuhniliuser posted image Ja Rija, maš prav s sosedi si moraš bit dober, sej to me najbolj skrbiuser posted image user posted image user posted image

Iza je danes spala skoraj do 10! nisem vedela več kaj naj počnem v postelji, ona pa je kr drnjohalauser posted image

U bombažki so pa za nas tudi prezgodajuser posted image

Katja,kakšne laske ima tvoj sinko!! Lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ovnica, ti pošljem geslouser posted image

MatMaj, tudi tvoje slikice so lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image in kako pridno drži ustka, da mu lahko umivaš zobkeuser posted image Kaj ste pa imeli zaen lik tortice? Se ne vidi dobrouser posted image

Mayflower, tudi jst sem vesela, da je sinko boljše in da je to cepljenje za vamiuser posted image

Bobika, jst edino, da preusmerin njeno pozornost ukrotim trmo(jokec, če rečem ne). Sej ne trmari veliko, če pa že, pa moram takoj ukrepat, če ne začne res histerično jokat...

MOram it Izi družno delat...

Mejte se lepo

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5754
26.2.2007 14:25:49   
Anonimen
Tinka, sem se nasmejala vašim prigodam!user posted image  Prav lušna si bila, kako si napisala tole.user posted image

Kornelija, malenkost.user posted image  In vso srečo jutri!!!

Res hvala vsem za vzpodbudo in lepe želje!user posted image Poročam drug teden, kako in kaj. Saj mislim, da ne bi smelo biti prehudo. Bega me pa recimo, da na nuhalni so bili možgančki ok, ker jih je gledala. Moram še to Pušenjaka vprašat.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 5755
26.2.2007 16:41:46   
bobika
Taši, pa saj ti si že skoraj na polovici z nosečnostjo. Joj kako je to hitro minilo. Jaz sedaj ne razumem dobro vsega tega. Kaj pa bi naj naredili po aminocintezi? Če bi (bog ne daj) bili rezultati slabi, saj splava tako in tako ne moreš več delatiuser posted image . Bom pa ob priliki še enkrat prebrala kaj si napisala, morda mi bo pa takrat bolj jasno. Še enkrat pa ti želim, da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5756
26.2.2007 17:06:56   
Kornelija
Pozdravček,

zjutraj je bilo pri nas vse belo od snegeca, sedaj pa ga je sonček že vsega raztopil.

TINKAMIŠKA veš, da samo mislim na Maria, glavno da on uživa. Ko mi je javil, da so srečno prispeli, se mi je kamen odvalil od srca!
Za poseg moram biti tešča, kakšen pa je tale poseg pa ne vem. Čez nekaj dni bi morala dobitiuser posted image , pa se je že danes pokazal rjavi izcedek, tako sem poklicala v bolnico in je sestra rekla, da naj jutri pridem zjutraj na tešče in potem bo G rekel ali bom jutri operirana.

BOBIKA tale Mancina trmica je samo določena faza, ki bo kar naenkrat minila (tudi naš je tečen, kot glista), samo potem bo pa na vrsti spet druga fazauser posted image

TAŠONKA sem videla, kar ti je napisal dr. Pušenjak in če je nuhalna pokazala vse OK, pa tudi na morfologiji je bilo ostalo vse v redu, potem te dve  cistici pri tvojem otročku verjetno ne predstavljata nič hudega. Še vse bo v redu, boš videla, to da se ne sekiraj, pa ti ne bom pisala, ker lahko je nekaj takega rečti, samo izvedljivo je bolj težko, ker mamice smo pač takšne.

ALENKICA moja sestrica je kupila prav tako pikapolonico Alexu za rojstni danuser posted image
Mnjami, mnjami je bila dobra....

MAYFLOWER sem vesela, da se je Aleksej že rešil vročineuser posted image

MAT MAJ slikica , kjer si umivata zobke, bi lahko bila za reklamo o prvi skrbi za najmlajše zobkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5757
26.2.2007 17:44:30   
tia7
hvala vsem za dobrodošlico!  
TINKAMIŠKA naš sonček se je rodil 30.1.2006, ime mu je Nik.
je zelo navihan in tud zelo trmast, . zdaj že skor 2 mesca hod v
vrtec kjer pobira same bedarije, da se lahk doma režimo.

KORNELIJA če sem prav razbrala imaš hčerko k je velik bolana. Naš je
v vrtcu 2 meseca pa kaj več od kakšnega kašljanja in smrkanja še ni
prnesu domov. ga pa skoz mažem z materino dušico od justa, sam
da mal kašlja pa ga takoj namažem po prsih. sicer pa bo počas
boljš,prvo leto v vrtcu je vedno tako,pa ni važno pr ker letih vstopi
v vrtec.                                                        

RIJA, ni panike glede peciva in pujska, sam dejmo prestavt na bolj
tople dneve, da bo lahk uzuni pujska obračal, he He
AJDAN tolk hitr se pa ne dam prestrašit          

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 26.2.2007 22:40:56 >

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5758
26.2.2007 21:20:07   
tinkamiška
Evo vam še pridem zaželet lahko noč...user posted image

Tia, ko boš mela čas prilepi kakšno slikico tvojega navihanega Nikauser posted image , tukaj so fantki v manjšiniuser posted image Fino, da ni bolan, kljub temu, da hodi v vrtecuser posted image user posted image user posted image Iza katerega konca pa ste?

Kornelija, verjetno boš dobila narkozo, kar je po eni strani super, ker nič ne čutiš in tudi potem ničkaj ne boli. Pomojem je ta poseg podoben mojemu, ko so mi čistili zarastline po maternici in jajcevodih. Ni hudega in potem hitro okrevašuser posted image Fino, da Mario uživauser posted image user posted image user posted image Kakšno pa imajo kej vreme? Upam, da bo kolikor toliko, da bojo lahko uživali še zunaj. Mislimo na tebe in naj bo hitro za tabouser posted image

Sem vesela, da sem vas malo nasmejalauser posted image

Taši, mi smo s tabouser posted image

Nimam kej več komentirat pa se bom kr spokala pod tuš in pred TVuser posted image

Lahko noč pupe

Tinka

(odgovor članu tia7)
Neposredna povezava do sporočila: 5759
26.2.2007 21:58:59   
Anonimen
Bobika, jaz sem že malo čez polovico nosečnosti. Ja, res je šlo grozno hitro, še sama nisem dojela kdaj, ker ob Špeli niti časa nisem imela mislit veliko na nosečnost. Splava se res ne da delat pri teh tednih, samo naredijo pa umetno prekinitev nosečnosti (z umetnimi popadki te dajo rodit), samo ne vem, kakšni pogoji morajo bit izpolnjeni za to. Saj pomoje bo vse ok, ker me je Pušenjak še dodatno pomiril danes. Sem ga vprašala, kako to, da se na nuhalni niso videle ciste, zdaj pa se, pa je napisal takole: pri 12 tednih se ciste redkokdaj že kažejo, sicer pa tudi obojestranska prisotnost cist ni več znak, da je nujno kaj narobe. Kot sem že poudaril so ciste povezane s hudimi kromosomskimi napakami pri trisomiji 18. in 13. kromosoma, kjer praktično ni primera brez pridruženih težkih nepravilnosti v razvoju ploda, ki jih lahko opazimo z UZ. Sicer me malo bega zadnji stavek, ker mi je dvoumen, torej ciste so tesno povezane z okvaro teh dveh kromosomov (kar mi je slišat, kot da okvara pač je), po drugi strani pa da so zraven prisotne še hujše nepravilnosti, katerih pa ni bilo opazit na morfologiji.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5760
26.2.2007 22:04:11   
rija
Taši, potrpi še malo....saj vem, da je težko, sem bila v tvoji koži....in tako prekleto dolgi so trije tedni, ko čakaš na izvide AC....user posted image

Če po pravici povem, jaz še kuverte z izvidom nisem upala odpret, pa kakorkoli, da so vsi rekli, da če je kuverta, je vse ok.....

Mi 3je držimo pestkeuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5761
26.2.2007 22:52:06   
KatjaD
Taši - pomoje je samo mal nerodno postavil vejice in ti je v bistvu hotel napisati, da če bi bila kromosomska napaka, potem bi se na morfologiji videl še kaetri drugih simptomov teh napak, ne samo ciste!!! Boš videla, vse bo OK - mi še kar držimo pesti!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5762
26.2.2007 23:29:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 5763
27.2.2007 11:00:42   
MatMaj
Lep pozdrav

Tašonka user posted image user posted image

Kar pa se tiče našega malega in pranja zob, pa zdaj ne pusti več  tako lepo. Se malo postrani pogledama pa kar nekak gre. Sem danes bol na knap z časom pa se kdaj drugič bolj razpišem. Z tamalim grema jutri na počitnice do nedelje k mojim staršem. Tako, da do nedelje me ni. Se še mogoče jutri zjutraj oglasim.

Lep dan vam želim...

user posted image

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5764
27.2.2007 11:59:38   
Kornelija
Pozdravljene, zdravnik me je danes poslal domov, ker je prišla user posted image , ampak takoj, ko se končauser posted image   moram priti v bolnico!

TINKAMIŠKA kako dolgo pa si bila ti v bolnici, ko so ti odstranjevali zarastline?
Kakšno vreme imajo na Peci ne vem, ker med klicanjem po telefonu sem komaj slišala Maria, saj so vsi otroci tako kričali ( uboge učiteljice), da sem Maria razumela samo to, da zelo uživa.

BOBIKA iiiiiiii kako srčkan avataruser posted image user posted image

TIA7 imam dva sina starejši je Mario, januarček pa Alex. Mario je že šestošolec, Alex pa tudi ni v vrtcu. Je pa bil sedaj po cepljenju Alex res zelo bolan, ne vem, kaj naj krivim cepljenje ali viruse, verjetno je bilo krivo obojeuser posted image  Super, da je tvoj kljub vrtcu tako zrav, naj tako tudi ostaneuser posted image

LP Kornelija

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5765
27.2.2007 12:50:55   
bobika
Dober dan!
oooo Kornelija, jaz pa sem tako mislila nate user posted image . oh, pa je mogla ravno zdaj priti ta user posted image , da se ti je to spet prestavilo. joj,joj,joj.! Boga ti, še en teden psihičnega pripravljanja. Želim, da ti čimhitreje in brez skrbi mine (čeprav je težko) user posted image
Tašonka: Jaz sem bila pri razlagi dr. Pušenjaka 2x tako razočarana. Najprej sem ga pred (mojo vedenostjo) noosečnosti nekaj spraševala, ker mi moja ginekologinja dala tako dvoumno razlago ali bo mentruacija ali pa nosečnost. Ker sem si nosečnosti zelo želela sem od dr Pušenjaka želela + odgovor. On pa me je tako odbil, da je trdno prepeičan, da ni nosečnost ampak user posted image . Čez nekaj časa sem naredila test in bila sem user posted image .
Drugič pa me je tudi zelo presenetil. Okoli 22 t je moja g videla neke nepravilnosti na srčku. Kot si lahko predstavljaš sem bila čisto iz sebe. Drugi dan sem se morala iti naročiti v bolnico na pregled. Med tem mi je dr.P odgovoril, da moja g že ve kaj je videla in da me noče strašiti ampak na žalost če se tako vidi, je to pač to. Skoraj me je kap, ko sem prebrala njegov odgovor. Nisem mogla spati ne jesti in si lahko predstavljaš kakašna sem bila. Na srečo so me v bolnici takoj pregledali in ni bilo treba čakai en teden tako kot so rekli. In še enkrat na srečo je tisti uz pokazal, da je s srčkom vse ok.
Obljubila sem si, da bom v bodoče razmišljala najbolj pozitivno, pa če bo še tako črno zgledalo. Saj res nek dr, ne more vse vedeti in videti preko postov in foruma. In morda sem tudi jaz narobe razlagala situacijo.
Dva meseca pred pdpjem me je zopet doletel šok. G mi na uz ugotovi, da imam premalo plodovnice. Pošlje me v porodnišnico, da mi še tam pregledajo. In drugi dan me tam full prestrašijo, da je res premalo plodovnice in da je otrok še za 4 tedne premajhen. Nikomur ne želim kaj takšnega. Kaj sem doživljala v tistem mesecu pred rojstvom. Vsak dan nove informacije. Najmajn 2x na teden uz in vedno isto - premajhen in premalo plodovnice. Ctg ni bil nikoli dober. Nisem vedela kaj in kako. Dober mesec pred pdpjem so se pa le odločil, da mi sprožijo porod in da bo otrok pač nedonošenček. Bolje tako, kot da še čakamo. In tako sem rodila 4 tedne prehitro majhno štručko, ki so mi jo takoj odnesli, ker je bila full boga. In sedaj sem lahko zelo srečna kaj je iz tiste štručkice zraslo. Prav mala gospodična. Tako želim tudi tebi, da bo vse ok. Upam, da sem ti dala malo dodatnega upanja s to mojo zgodbico. In sorry ker sem se tako razpisala. Kot pa vidim, si pa ti zelo pogumna in optimistična ! Bravo Taši!!!user posted image user posted image
Mat maj lepe počitnice!

Včeraj sta bila ati in Manca pri frizerju (za mami pa ni bilo več časa). Manci je sestra frizerka pošišala š**** in se ji je full dobro zdelo. Še danes pravi, da ji je teta delala sik,sik pa z prstki zraven pokaže user posted image  
Njene tečnobice in trmice se bo pa treba navaditi in vzeti to, kot pač je. Se mi pa zdi, da je vsak dan boljšeuser posted image .

Vam pripopam še nekaj slikic:
user posted image
pred priprav na novo frizuro
user posted image
striženje
user posted image
in takšna sem danes (razlika ni velika)

Moram vam pa še pokazati slikico, ki mi je full lepo uspela. Meni je full dobra!
Ostali dve od avatarja imam še v albumu, če katero zanima.
user posted image

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5766
27.2.2007 13:52:34   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Sem že napisala post, pa mi ga je zbrisalouser posted image , ti si kriva Bobika, ker sva po mojem isto časno pisaliuser posted image user posted image user posted image

Taši, verjento je res tako, kot je napisala KatjaD, če malo drugače postaviš vejice, se bere čisto drugačeuser posted image Kakorkoli pozitivno naprej, mi mislimo na vas!

MatMaj, lepo se imajte na počitnicah, pa pustita se razvajatiuser posted image

Kornelija, v bolnici naj bi bila 4 dni. En dan prej prideš tešč noter, potem te naslednji dan operirajo. No pri meni se je malo zakompliciralo, ker nas je bilo preveliko in sem odpadla za tisti dan. Sem mela še to srečo, da je bilo to ravno na petek in so me poslali čez vikend domovuser posted image No, naj bi blo tako kot sem napisala. Potem si pa še dva dni noter, da te malo razvajajouser posted image Imam 5 luknjic na trebuhu, ki se sedaj sploh ne vidijo več. Skoraj nič ne boli, res. Potem si pa še 14 dni doma. En teden strogega ležanja, potem pa lažja opravila. No jst sem bila po enem tednu taka kot prej. Mora bit pa tanka maternična sluznica, zato delajo poseg tik pred M ali pa po M. Res ni nič hudega, hitro je mimo in potem tudi okrevaš hitro. Se pa moraš malo pazit, da ne bi preveč krvavela.
Sem vesela, da tvoj sine uživa in danes so imeli prav gotovo sončekuser posted image
Bobika, res maš luškan avataruser posted image user posted image user posted image Ko se bom enkrat spravila ga nardit, te bom prosila za navodilauser posted image Si bla pa res boga zadnji mesec nosečnostiuser posted image Jst sem bila pravi srečko, da je bilo vse brez problemov. Prav tako Rija, te je moralo res pošteno skrbetiuser posted image
Krasne slikice Bobikauser posted image user posted image user posted image Manca tudi zna poziratuser posted image

Upam, da me zdej ne bo vn vrglo, sem si spravila post za vsak slučajuser posted image

Iza je danes padla na bučko iz sedežneuser posted image , je tako grdo zletela, da mi je kri kr zamrznila in najprej res ne veš kako hudo se otroček udari in še vidi se nič ne. Sem tekla v zmrzovalnik in zagrabila prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, sem šele potem vidla, da ji brokoli tiščim na bučkouser posted image No nima buške, ima pa rdeč flekec in je zdej že dobrouser posted image

Tako, lepo se mejte!

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5767
27.2.2007 15:28:19   
nemsis
Samo da vas malce pozdravim.

Pri nas nič novega. Edino to, da smo danes na sprehodu zlomile voziček, in sicer kolo. Sedaj pa ne vemo kaj naj naredimo. Se bo treba zmenit. Tamala še itak noče cel sprehod prehodit. Se še vedno malo vozi, malo hodi. Kaj predlagate?

A veste, da smo prejšnji teden dobili vabilo za vpis v vrtec za naslednje šolsko leto. Itak je še ne bomo dali. Jaz sem trenutno še kar doma, če bi se pa slučajno do takrat že našla služba, bi jo pa babi pazila.

No, toliko da sem se oglasila.

papa

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5768
27.2.2007 18:47:20   
alenkica
Eros: rada bi te prosila, če mi napišeš, kako ti je uspelo napisat diplomo ob tvoji hčerkici. Jaz sem jo namreč začela delat ta teden, pa skoraj ne najdem časa. user posted image

Imam pa eno dobro novico: sem dobila službo v arhivu ene firme, kjer dela moja sestrična. Sem vsa vesela. user posted image user posted image user posted image
Res da je samo za določen čas, ampak kar je, je dobro.

Še eno vprašanje: Ima mogoče katera usb kabel za sony ericsson T610? Ali mogoče veste koliko stane?

Tako da od pon. naprej se verjetno ne bom več dosti oglašala. Kar naenkrat bom polno zaposlena user posted image user posted image

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5769
27.2.2007 22:20:53   
Anonimen
Hvala bobika.user posted image Vidim, da tudi ti nisi imela glih prijetne nosečnosti. Si kar mislim, kako si se počutila. Me veseli, da je vse ok. Manca je pa res ornk punca.user posted image Saj jaz sem bila tudi presenečena nad tonom, ki se sluti iz Pušenjakovih postov. Ne vem, a sem samo občutljiva tako, ampak prav zazdelo se mi je, da je ves živčen.
Sem pa kar optimistična, ja. Trenutno sem precej mirna, pa ne vem, a mam samo tako sposobnost potlačit vse skrbi vase ali kaj. Vem pa, da se mi bo že v ponedeljek v porodnišnici mešalo, kaj se bo pokazalo na UZ.

Rija, zakaj si pa ti imela amniocintezo?

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5770
27.2.2007 22:49:18   
rija
Nuhalna 1 : 279 user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5771
27.2.2007 22:57:22   
rija
Zdaj pa na hitro, potem pa spat, ker naš mali nekaj štrajka ponoči, pa sem res utrujenauser posted image

Jaz sem začela silom prilike delatuser posted image  moja sodelavka si je čez vikend namreč zlomila prst in ostala domauser posted image user posted image  pa še moja mama ima zlomljeno roko, da ne more pazit malega, tak, da je kaos popoln. Sploh nimam časa dihat, pa še en kup papirologije me čaka, ker so se gospodje na računalniški firmi odločili, da bodo zgubili moj računalnik user posted image user posted image user posted image  Ja, dobro ste prebrale: z vsemi podatki.

Kornelija: sranje tole z operacijo, pa tak dober tajming se je zdel.....user posted image

Bobika: hudo, taka nosečnost, vem kak je, ker sem bila v sralah dva meseca....

Uh, ne morem niti vseh postov prebrat....

Tak, zdaj pa prošnja:

res držte pesti zame ta in naslednji teden, ker se mi dogajajo ene ful pomembne stvari, ki znajo ful spremeniti naše življenje. Seveda na pozitivno, če bo šlo vse dobro skozi.....in v moje veliko veselje.....user posted image

Tak sem nervozna, da bom znorela.....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5772
27.2.2007 23:01:20   
bobika
hej!
Taši in Tinka: moja nosečnost je bila drugače full vredu, sem se fajn počutila, do uz ko je bil srček problem po tem pa zopet full dobro. Nič me ni vznemirjalo do zadnjega pregleda pri moji g in potem pristanka v bolnici. Takrat pa so mi bile v največjo poporo sotrpinke. Med njimi tudi Liju.
Taši kar tako naprej mame moramo ostati optimistične! V ponedeljek bomo pa vse mislile nate user posted image
Tinka: sorry da sem ti post zbrisala user posted image  Sem pač hitrejša bilauser posted image . Še sreča, da ga ti nisi meni, ko sem že tak roman napisala user posted image user posted image user posted image
Se ti bom oddolžila s pomočjo pri avatarju user posted image . Sedaj že skoraj znam narediti user posted image

Eros za voziček nimam kakšnega pametnega predloga. Mogoče lahko greš do trgovine, kjer ste ga kupili in povprašaš za rezervne dele user posted image
Kako pa to, da ste dobili vabilo? Kaj ste jo nameravali vpisati ai to pri vas vsem pošljejo? Kaj to je za vpis v letu 2008?

Alenkica: čestitam za službo in ti želim prijetne trenutke v njej in seveda veliko evrekov user posted image .
za kabel pa bom povprašala okoli, ker smo ga baje imeli in ga nekomu posodila ali dali. Ne vem tak moj dragi pravi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5773
27.2.2007 23:03:31   
bobika
Rija: držim pesti in mislimo nate user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5774
28.2.2007 8:08:55   
mmetka
eros- zakaj pa ne kupite ene čisto navadne "marele", ki niso tako drage? Sem ravno včeraj videla, da jih imajo pri nas v Rutaru znižane za 23eurov (tu nekje)!

rija- držim pesti, da se vse lepo izteče!!!!!user posted image

tašonka- tudi na tebe mislim in bom močno stiskala pesti v ponedeljek!user posted image

alenkica- čestitke za službo!user posted image

tinkamiška- upam, da je Izina bučka brez buške po padcu s sedežne!user posted image Si se mogla pa pošteno prestrašit, ne da!?

kornelija- user posted image M vedno pride ob nepravem času!user posted image   naj hitro mine, da boš končno opravila poseg! Sem prepričana, da te je Tinka potolažila, ne!?user posted image

matmaj- midve pa se poznava!user posted image Saj si hodila na osnovno šolo Boris Kidrič?

tia7- dobrodošla!user posted image kar korajžno se loti pisanja!

aja, moram še pohvalit vse vaše sončke, ki sem si jih ogledala v albumih in seveda tiste, ki ste jih prilepile!!user posted image Super lepi otročički!user posted image

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?