tinkamiška
|
Hoj No evo me, prerojeno...včeraj sem imela malo mačka Taši, tudi jst sem si prebrala linke, ki si jih dala sem in tudi ne bom dajala teh fluorovif tabletk, se spomnim, da jih že meni mama ni hotela dajat, čeprav bi jih naj jemali, so nam jih kr v šoli pred malico razdelilli, ampak jih nisem pojedla... Alenkica, tudi meni so bile všče slikice in pikapolonica je res fino zgledala, je bila tudi dobra? Hvala vse, ki ste pogledale kuhinjo in dale kritiko Jst se fino počutim v njej in komaj čakam, da jo bova do konca uredila, še manjka par fines in seveda okna, ampak ta investicija pride na vrsto kasneje, ker ni dinarčkov... Ja, avatar se pa meni tudi zdi posrečen, Iza si je na glavo nataknila mojo staro kapo in se mi zdi, da ji prav paše Drugače pa Iza neizmerno rada pozira in zmeraj poka najrazličnejše friseke, ko vidi fotoaparat, jst jo moram samo ujet Kornelija, kako preživljaš prvi dan brez starejšega sina? Sej vem, da te skrbi, ampak sigruno se bo imel lepo Jutri bomo vse tukaj mislile na tebe...moraš bit tešča? Kako pa zgleda ta poseg? Rija, Iza tudi neizmerno rada gleda telebajske, najbolj pa vriska, ko se pokaže tisti dojenček v sončku Bogi revček, daje padel na dudelček, in prav vem, kako si se morala ustrašit. No, danes je tista soseda, kjer sva včeraj zagreznila maširala po spodnji ulici (sej do nas ne morejo kr tako, ker imamo prav posebno cestico in ne more rečt, da je šla mimo na sperhod) in je prav gledala, če sva kje z Izo na sprehodu, pa sva se kr lepo potuhnili Ja Rija, maš prav s sosedi si moraš bit dober, sej to me najbolj skrbi Iza je danes spala skoraj do 10! nisem vedela več kaj naj počnem v postelji, ona pa je kr drnjohala U bombažki so pa za nas tudi prezgodaj Katja,kakšne laske ima tvoj sinko!! Lepe slikice Ovnica, ti pošljem geslo MatMaj, tudi tvoje slikice so lepe in kako pridno drži ustka, da mu lahko umivaš zobke Kaj ste pa imeli zaen lik tortice? Se ne vidi dobro Mayflower, tudi jst sem vesela, da je sinko boljše in da je to cepljenje za vami Bobika, jst edino, da preusmerin njeno pozornost ukrotim trmo(jokec, če rečem ne). Sej ne trmari veliko, če pa že, pa moram takoj ukrepat, če ne začne res histerično jokat... MOram it Izi družno delat... Mejte se lepo Tinka