Anonimen
|
Eh, vidim, da sem cel cirkus zdaj naredila z eno pripombo. Se opravičujem! Pozabite vse skupaj in ne se tolk sekirat! Paparico sem poslala tistim, ki ste me prosile, tako da jo že imate v svojih mailboxih. Nyah, sorry, jaz sem videla, da si napisala za fleke, samo prej ful nisem mela cajta pisat. In kako je Naja? Je že bolje? Boste kake teste šli delat na alergološko? Kako pa zgledajo ti fleki? Ker naša je tud flekasta, samo mi pediatrinja pravi, da so vročinski izpuščaji, pa vročine zdaj že dva dni ni, pa v kamilicah jo skoz kopam, pa sploh se mi zdi, da od vročine ne bi smel tako izgledat... Mayflower, jaz sicer nimam slikice z očali v albumu (vsaj skupnem ne, za privat se pa ne spomnim, če sem jo dala), ampak ti pa lahko povem, da smo jih kupili v BC. Samo tamala jih kar dol vzame in začne glodat. Načeloma pa niso samo za šminkirat. AjdaN, čestitke za prvi zobek! Caffee, a se Klara sama da na trebušček spat, ali jo daš ti? Izkušenj z last minute potovanji pa mi nimamo. Pikica*, te še zanima, kako se je obnesel porod v brežiški porodnišnici? No, če te kaj zanima, vprašaj. Zaenkrat bom pokomentirala samo to, da je bilo super! Od kod iz Posavja pa prihajaš? Upam, da nisem pozabla kaj kateri odgovorit ali povedat. Zdej se bom pa še jst začela sekirat za to, k ste tako zagrable za moj komentar. Skratka, ne osebno jemat in ne se sekirat! Vse je ok! Najbrž me sam mal PMS daje. Sem že včeraj rekla, da o njem ne bi, ker mi je za .
|