tinkamiška
|
hoj! piševa skupaj z izo, zato ni velikih začetnic njaprej hvala vsem januarkam in januarčkom za poljubčke, fine slinaste , tudi od ize. za dobro jutro sem jo poublkala od vseh vas in na ustkih se ji je naredil gromozanski nsmešek ima še malo vročine in nima teka, tudi jokca in spančka, upam, da bo hitro za nami. danes je tretji dan... pikica*, jst sem si dala zašit oblekco, pravzaprav krilo in srajčko, v smetana barvi. možek je pa imel take lahke volnene(hladna volna) hlače za zavezat v pasu in tako etno srajčko v smetana in temnorjavi kombinaciji. oba sva mela natikače, take bolj nobl, ampak jih lahko oba še nosiva. sem malo hodila po trgovinah, pa mi ni bilo nič všeč, zato sva si raje dala zašit po najinih željah... Tašonka in Renan, evo zdej me pa firbec matra in grem gledat albumček U fino za seznam RD in horoskop. znakov sem pa zgleda bolj pri tastarejših, no dve se ****ita pa nočeta napisat letnic , sej ni problema, kolikor sem vidla slikic stev vse take mladostne mamice Uh, odvajanjeod nočnega dojenja , pri nas tega še ne bomo izvajali. Sicer jo poskušam ponoči obrnt ali ji dat dudo, vodo,...pa če nič ne zaleže( ponavadi ne) se dojiva. Zdej ko je bolana tudi 5x na noč Gled glutena, vedno več piše, da naj bi ga začeli uvajat šele po 8. mesecu. Ne vem, če se bom tega držala, zaenkrat se ga še izogibam. Ko bo zdrava bova začeli malo spet uvajat, juhice, pečene bučke na par kapljicah olivnega olja, grah, fižol,...danes ji bom dala malo piščančjega meseka(pravijo kurja juhica, za moč )... Zdej moram pa nehat, je Iza rekla dost(sem jo dala prej v gugalnico in gleda kako ati pomiva posodo ), ampak kar je preveč je pa preveč, pravi LP, Tinka