|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
2.7.2006 22:02:42   
srečica
Pikica, ustvarila sem naš album, album januark in je vsaka poslala nekaj slikic od malkov samih in z mamico pa atijem. Je pa album samo naš in je tajn zato vsaka, ko mi pošlje slikice na mail dobi tudi geslo na mail. Album pa smo ustvarile zato da se bolje spoznamo in lažje predstavljamo s kom s pogovarjamo. Zato čimprej pošlji slikce, da se spoznamo.

Na zs dobiš mail,

lp

darja

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.7.2006 22:04:28   
renan
aleksej je res zelo podoben atijuuser posted image

zdaj pa res lahko noc!user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.7.2006 22:09:16   
renan
tasonka mojega albuma tudi ni noben pokomentiral in tudi meni se vcasih ne odgovori, a sem vztrajna in vprasam se enkrat...

zdaj pa cisto zares zares lahko noc...

user posted image  ze pravi, da sem odvisna od tega forumauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.7.2006 22:10:45   
srečica
tudi moj user posted image  dela nočne in danes ima nočno tako, da sva sama.

A ima katera kak nasvet kako odvaditi malčka, da se ponoči ne bi zbujal in jedel?

Tašonka ne bi rada odgovorila na katerem forumu. Pa ne zamerit. Bom ti verjetno na zs odgovorila.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.7.2006 22:16:28   
Anonimen
Srečica, moja je začela celo noč spat, ko je bila samo še na prilagojenem mleku. Pomoje se zbuja in hoče jest zato, ker je dojen.

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
2.7.2006 22:23:08   
Nyah*
Cer!

Pikica, user posted image user posted image user posted image  za zaroko! To je blo pa res ful fajn!

Mi smo bili pa danes pri dezurnem, je nasa pkica postala vsa flekasta v 2 urah, da sem se ustrasla! V glavnem, je alergija, ne vemo na kaj, vceraj nisem nic novega dala za probatuser posted image . Dobili smo Claritin, pol zlicke na dan, a v navodilih dojencki sploh niso omenjeniuser posted image user posted image .

Danes je spet dobro jedla, pojedla je 710ml mleka pa se 70ml bananine kasiceuser posted image user posted image .

Hana, upam, da cimprej zrihtate racunalnik!

Tasonka, jaz te prosim za Paparicouser posted image user posted image user posted image , mas mail na zs! Hvala vnaprej!

Nic, je mozek prisel iz sluzbe!

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
2.7.2006 22:34:07   
rija
Tašonka, najprej hvala za paparico!

Ja, naš ati ima tudi tako službo:je treba srbeti za naše državljane....user posted image user posted image

Drugače pa gluten lahko daješ po 6 mesecu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.7.2006 23:12:08   
mayflower
Slikce so zakonuser posted image user posted image user posted image

Punce (Mislim, da sem vidla pri Ovčki in Bobiki), kje ste dobile sončna očala? Jst sem jih sicer vidla v H&M, ma sem mislila, da gre bolj za foro

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.7.2006 23:40:02   
mayflower
Tašonka: jst med nosečnostjo nisem spremljala tega foruma, k preprosto nisem mela časa. Do konca sem delala, pol pa sem mela še tolk opravkov,... No. K sem se tuki prvič oglasila po porodu, sem ustrelila v prazno. Mislim, da mi ni niti ena zaželela dobrodošlice. Mogoče mi jo je, pa nisem opazla, ker sem bla preveč razočarana po takojšnjem neodzivu. No, pol sem se čez neki časa spet opogumla, pa ste me opazleuser posted image No, zdej sem se navadla, da mi pač samo nekatere odgovorite. Pa ni hudga, sej tud jst nimam veliko časa in včasih za ves teden čtiva na hitro preletim. Odgovorim pač na tisto, za kar menim, da mam kej za povedat. Včasih bi pa tolk povedala, pa sem totalno utrujena.
Smo pač velike čveke, ni kejuser posted image Pa še veliko nas je, kar je zelo pohvalnouser posted image user posted image user posted image Vedno vas rada preberem in vprašam za svet.

vsem januarkam želim vesel sedmi mesec (sej vstopamo/smo vstopili v sedmega, a ne)user posted image dajte lupčka vašim sončkom.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 484
3.7.2006 7:47:28   
Anonimen
Jutro!

Danes je pa zelo hladno! Kar preveč. Sicer pa upam, da bo kaj dežja. Pri nas ga nismo še čisto nič imeli. Na vrtu je pa tok suho, da nič ne raste, razen plevela.

Pikica čestitke za zaroko. Upam da se bo vama uspelo, kaj prej poročiti, kot pa nama. Sva že dve leti zaročena. O poroki pa še ne duha in sluha. user posted image

Moj RD:  22.07.1976

Mayflower Aleksej in Lara imata na isti dan rojstni dan, midve pa tudi.

Očkova pomoč: pri nas bolj malo, ker je cel dan v službi, ob sobotah se dela doma. Ob nedeljah pa je z Laro, da jaz dopoldne malo operem, popoldne smo pa skupaj. Mi je pa na začetku zelo pomagal. Kar se pa tiče gospodinjstva, mu pa ni treba kaj dosti skrbet. Imamo skupno gospodinjstvo, pa si z mami in sestro razdelimo opravila v kuhinji.

Zdaj pa moram iti, se je Lara zbudila.

Neposredna povezava do sporočila: 485
3.7.2006 7:48:14   
ajdaN
Dobro jutrooooooooooooo!

Najprej novička - včerej smo dobili prvi zobekuser posted image user posted image user posted image ! Tako luškano žagico ima, da mu kar skoz šarim po ustihuser posted image . Tamal pa aaaaaaaaaaa usta na stežaj pa pusti da ga čohamuser posted image

Sem vas na hitrco preletela. Ste spet tooooolk načvekale. bomo mogl še na vikendu internet naštimat, da bom lahk sledila.

Meta22 ni panike - oglasi se ko boste nazaj, pa te pokličem ko bomo v vašem koncu.

Vodo pri nas uporabljam kat iz flaše. Že med nosečnostjo sem jo začela pit, ker je nekam po kloru smrdela, pa zdej kar za oba to uporabljam.

Srečica tudi pri nas se zelo hitro naje. Več kot 10 minutk je samo ta jutranjo rundo ko je lačen od noči, pa ko je mleka veliko. Drugače pa tudi v 5 minutah zaključi.

Ej po znamenju ste pa čisto ista kombinacija kot pri nasuser posted image
- oči = oven
- mami = dvojček (12.6.1978)
- mali = kozorog

Tinkamiška kako je z Izo? Upam, da sta kaj boljše, da te ne bo še zanjo preveč skrbelo. Lovro ji pošilja en moker slinast poljubček, da bo čimprej zdravauser posted image .

No naš mali po meni definitivno ni. Pa po očiju po moje tudi ne. Pravijo, da je cel dediuser posted image . Jaz tega itak ne porajtam. Men nobeden ni podoben nikomur. Tako da tudi če vaše gledam (pa brez zamere) ne vidim podobnosti. Žal!

No glede pomoči - naš oči pa občasno rabi mal vzpodbude za pomoč. Sej potem vse naredi, ampak ga je pa treba konkretno brcnit v ritouser posted image . Mali ga pa itak obožuje. Jaz se cel dan dajem z njim pa ga pedenam pa skačem okrog njega.... A ko pride oči domov ima usta do ušesuser posted image .

Pikica* čestitkeeeeeeeeeeeeeee! Pa čimprejšno poroko vama želim.

AlenkaIST polento lahko mešaš z vsem. Jaz sem jo tudi že z banano - je pomljackal v šusu. PA tudi z zelenjavo jo zmešam. Pa je našemu vse všeč.

Mayflower ne vem koliko goste hrane ti poje na obrok. Ampak naš (ki je v vaši kategoriji) za kosilo poje okrog 200ml (ampak res tako gosto, da gre komej z žlice), pa ima potem dovolj za 4h. No včerej je pojedel celo 240ml, ampak je bila bolj lahka hrana - sama zelenjava pa še to bolj redka. Res pa je, da od teh 4h, cca. 2h odspi. Če bi migal bi bil verjetno mal prej lačen.

Glede glutena jaz tudi ne vem. Nekako ne upam začeti z njim. Čeprav ga je baje že dobil z ovsenimi kosmičiuser posted image . Ampak res nisem vedelauser posted image  da ga imajo. Drugače naj bi začeli nekje po 6 mesecu. Ga pa imajo marsikatere kašice po 4. mesecu. Tako da sem jaz vse natančno prečekirala prej, da mu nisem takih kupila. Vsak čas bo imel pol leta, tako da bom kar poskusila. Sej drugače bi kamot brez njega, ampak tele Plasma piškote bi mu pa kdaj dala v kakšno sadje - za boljši okus. Mah bomo vidl.

Aja ena je spraševala še za kakšno idejo uz Paparice - jaz sem mu zadnjič skuhala en večji krompir pa korenje, pa 2 žlici koruze iz konzerve. Pa za probo sem mu dala še en mali konček piščanca notr (dobro je tudi brez). Pa je bilo še meni tako dobro, da bi za malim polizala. Pa mu sevede ni nič ostalouser posted image .

Punce nobena ni nevidna. Sej se verjetno vsaki včasih zdi, da se sama s sabo pogovarjauser posted image . Se pa jst potrudm, da vsako novo pozdravm, če sem pa kdaj katero pozabila se pa oproščaaaaaaaaam! Tudi jaz sem se enkrat mogla vklopit semle, pa je nekako šlo, čeprav me ni nobena ekstra porajtala. Pa ni panike.

No tako zdej sem pa po mojem vse napisala. Dans bojo normalne temperature, tako da greva z malim na teren takoj ko se zbudi. LP.

Neposredna povezava do sporočila: 486
3.7.2006 8:17:29   
Anonimen
Ja, sigurno je vsaka že dobila občutek, da se tu gor sama s sabo pogovarja. Preprosto nas je tolk veliko, da je skoraj nemogoče čisto vsaki odgovarjat, že tako pišemo cele romane (vsaj jz) ko se trudim vsaj večini odgovoriti.

Ej, dons se  moram pa nujno pohvalit. Oz. moram pohvalit Klaro (čeprav bom zraven še na les trkala...) Odkar Klara spi na trebuhu (3 dni) se je nam nočno spanje čisto spremenilo. Spimo kot polhi celo noč!user posted image user posted image user posted image   Danes je spala od 20-7.30 s presledkom okoli 3-eh za 3 požirke čaja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (seveda močno trkam!) Zdaj je popila mleko in spet spi dalje user posted image user posted image user posted image ....pa sej ne morem verjeti..user posted image user posted image

Nisem čisto vsega prebrala, ker samo na hitro chekiram...a od očkovih pomoči tut debatirate? Pri nas ima službo zelo različno od 8-12 ur, podnevi, ponoči...Je pa zato večkrat prost in takrat mi res pomaga pri Klari...le...REČI MU MORAM user posted image user posted image . Mater! Če mu ne, potem gre kaj hitro na plavanje, na kolo, teči, gledat fuzbal, s kolegom na pir...sej veste...Če pa mu rečem, potem ga moram pa res pohvaliti, ker je lahko sam s Klaro cel dan, jz pa si lahko mirne duše vzamem frei samo zase in počnem kar hočem.

Pikica, čestitam!

A ima mogoče katera izkušnje z last minute potovanji?

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
3.7.2006 9:45:20   
Anonimen
Dobro jutro

Najprej, da ne pozabim - pikica* ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz upam, da bo poroka čimprej.

No, sedaj pa naprej. Naša Klavdija se je danes spet odločila, da bo zbudila mamico ob pol štirih. No, mogoče zato, ker je šla že pred osmo spat. Saj je potem zaspala nazaj, ampak samo do sedmih, ko naju je zbudil cerkveni zvon (mami je pač pozabila okna zapret, ker je cerkev čez cesto). Pa smo potem kar vstali, se previli in najedli. Trenutno pa je Klavdija v telovadnici in vleče ter brca igrače.
Danes zjutraj pa sem jo za par minutk posedla v stolček. Se ji je tolk fajn zdel. Pa čeprav jo še malce zanaša levo in desno.

Berem, da imate kar pridne očije. No, naš je tudi večino časa v službi. Ima delo na tri izmene in dela po en teden zjutaj, drug teden ponoči, tretji teden popoldne. Samo za vikende je frej, pa še to ne vse sobote. Tako, da mu je med tednom delo s tamalo bolj kot ne prihranjeno. Seveda če mu rečem, pa naredi. A kaj ko ga je potrebno vedno spomniti oz. malce brcniti da kaj naredi. Res pa je, da bo raje tamalo vzel v roke, kot pa da bi mi pomagal pri gospodinjstvu.

Pri nas je pa bolj oblačno vreme, pa še prši. Verjetno spet ne bomo šli nič ven.

Tašonka, tudi jaz se včasih počutim, kot da sem nevidna. Včasih tudi jaz kaj vprašam, pa mi redko kdaj katera odgovori. No, seveda so izjeme. Glede albumov - tudi mojih albumov ni nobena komentirala. Pa sem zadnjič naredila dva nova - od krsta in slikice kar tako.

Tinkamiška, kako je z Izo? Klavdija ji pošilja koš poljubčkov za čimprejšnje okrevanje.

No, sedaj grem pa še seznam popravit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
3.7.2006 9:51:28   
Anonimen
HOROSKOP JANUARK

TAŠONKA(2/1-79) – kozoroginja; ŠPELA – vodnarka; OČI – devica

TINKAMIŠKA(12/2-74) – vodnarka; IZA – kozoroginja; OČI – vodnar

LUMPY – devica; MATIC – kozorog; OČI – oven

CAFFEE – levinja; KLARA – kozoroginja; OČI – tehtnica

SREČICA(22/5-80) – dvojček; ANŽE – kozorog; OČI – oven

OVČKA(19/4-80) – ovnica; LARA – kozoroginja; OČI – lev

JanjaE(22/7-76) – rakovica; LARA – kozoroginja; OČI – tehtnica

NYAH – kozoroginja; NAJA – vodnarka; OČI – vodnar

NEMSIS(14/11-80) – škorpijonka; KLAVDIJA – vodnarka; OČI – kozorog

Pikica*(2/9-77) – devica; ZOJA – vodnarka; OČI – devica

Renan – tehtnica; VLADIMIR – kozorog; OČI – dvojček

Alenkica(13/9-74) – ovnica; JURE – kozorog; OČI – devica

AlenkaIST – ovnica; SARA – kozoroginja; OČI – devica

Mayflower(22/7-78) – rakovica; ALEKSEJ – kozorog; OČI – oven

LONJA(12/7-73) – rakovica; AJDA – kozoroginja; OČI – škorpijon

ajdaN(12/6-78) – dvojček; LOVRO – kozorog; OČI - oven

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
3.7.2006 10:04:53   
XXYY
1) PODATKI O ROJSTNIIH DNEVIH

25.12.05: IZA = Tinkamiška - 12.2.1974 

31.12.05: AJDA = Lonja - 12.7.1973 

31.12.05: LARA = Ovčka - 19.4.1980 

04.01.06: TIL = Rija - 8.7.19... 

08.01.06: LOVRO = AjdaN - 12.6.1978 

10.01.06: LARA = JanjaE - 22.7.1976 

10.01.06: ALEKSEJ = Mayflower - 22.7.1978

16.01.06: MATIC = Lumpy - 12.9.19...

16.01.06: JURE = Alenkica - 13.9.1974 

17.01.06: SARA = AlenkaIST - 19.4.19... 

17.01.06: ANŽE = Srečica - 22.5.1980 

21.01.06: ŠPELA = Tašonka - 2.1.1979

22.01.06: KLAVDIJA = Nemsis - 14.11.1980 

23.01.06: ZOJA = Pikica - 2.9.1977

No, to so za enkrat vsi podatki o rojstnih dnevov naših user posted image  in nas. Katere ni gor, naj dopiše svoj datum rojstva, DA NE BOMO SLUČAJNO POZABILE NA KAKŠNEGA/O user posted image  ali MAMICO, ki praznujejo rojstni dan.

Mesec JULIJ je rezerviran za JANUARKE user posted image  .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 490
3.7.2006 10:05:52   
XXYY
Ups, Nemsis, si me pa prehitela.

Lep seznam si naredila user posted image  .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 491
3.7.2006 10:10:01   
pikica*
No, še enkrat vsem hvala za čestitkeuser posted image . S poroko pa ne bova dolgo mečkala. Sva že določila in rezervirala datum, 9.9.2006 na Otočcu. Se nama je zdel tak lušen datum, poleg tega pa je takrat še lepo vreme in se bo dalo fino zabavo naredit (bova imela kar piknik varianto za najbližje prijatelje). In za piko na i je to samo nekaj dni po najinih rojstnih dnevih (se potem težko zgodi, da pozabiš na obletnicouser posted image ). Zdaj me pa čaka misija nemogoče....iskanje obleke. A katera mogoče ve kje bi našla kakšno? Nočem klasične poročne. Rada bi kaj takega, kar bi lahko mogoče še kdaj oblekla (za kakšno malce bolj svečano priložnost) in če se le da, ne v beli barvi. Kakšna ideja?

Tašonka, jaz sem si te pa zapomnila, ker si šla rodit v Brežice in je to bolj naš konec (no, prihajam iz Posavja). Sam se potem kar nekaj časa nisi oglašala. Me je pa zanimalo kako se je obnesel porod v njihovi porodnišnici.

A ene že razmišljate o tem kako malčke navadit, da ne bi ponoči nič jedli? Mi se trenutno borimo z Zojo, ker se je začela ponoči kar v tri krasne zbujat. Danes ponoči sem od polnoči do treh kar 4x vstala. Mulčici je bilo treba dat samo dudo in je zaspala naprej (no, ob treh smo še jedli). Nimam pojma kaj ji je. A je možno, da  je lačna? Danes bova poskusila z novo metodo. Za večerjo rižkota s 60ml mleka, potem pa še mleka kolikor ji bo pasalo. Pa da vidimo do kdaj bo spala. Joj, tole morje jo je čisto iz ritma vrglo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
3.7.2006 10:24:05   
XXYY
*pikica*  čestitke za poroko. Datum je pa res zelo lep. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Glede oblek ti bo pa katera druga svetovala. Jaz nisem še prava za to. Sorry.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 493
3.7.2006 11:06:31   
tinkamiška
hoj!

piševa skupaj z izo, zato ni velikih začetnicuser posted image

njaprej hvala vsem januarkam in januarčkom za poljubčke, fine slinasteuser posted image , tudi od ize. za dobro jutro sem jo poublkala od vseh vas in na ustkih se ji je naredil gromozanski nsmešekuser posted image

ima še malo vročine in nima teka, tudi jokca in spančka, upam, da bo hitro za nami. danes je tretji dan...

pikica*, jst sem si dala zašit oblekco, pravzaprav krilo in srajčko, v smetana barvi. možek je pa imel take lahke volnene(hladna volna) hlače za zavezat v pasu in tako etno srajčko v smetana in temnorjavi kombinaciji. oba sva mela natikače, take bolj nobl, ampak jih lahko oba še nosiva. sem malo hodila po trgovinah, pa mi ni bilo nič všeč, zato sva si raje dala zašit  po najinih željah...

Tašonka in Renan, evo zdej me pa firbec matra in grem gledat albumčekuser posted image

U fino za seznam RD in horoskop. znakov sem pa zgleda bolj pri tastarejših, no dve se ****ita pa nočeta napisat letnicuser posted image , sej ni problema, kolikor sem vidla slikic stev vse take mladostne mamiceuser posted image

Uh, odvajanjeod nočnega dojenjauser posted image user posted image user posted image , pri nas tega še ne bomo izvajali. Sicer jo poskušam ponoči obrnt ali ji dat dudo, vodo,...pa če nič ne zaleže( ponavadi ne) se dojiva. Zdej ko je bolana tudi 5x na nočuser posted image

Gled glutena, vedno več piše, da naj bi ga začeli uvajat šele po 8. mesecu. Ne vem, če se bom tega držala, zaenkrat se ga še izogibam. Ko bo zdrava bova začeli malo spet uvajat, juhice, pečene bučke na par kapljicah olivnega olja, grah, fižol,...danes ji bom dala malo piščančjega meseka(pravijo kurja juhica, za močuser posted image )...

Zdej moram pa nehat, je Iza rekla dost(sem jo dala prej v gugalnico in gleda kako ati pomiva posodouser posted image ), ampak kar je preveč je pa preveč, praviuser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 494
3.7.2006 11:09:00   
tinkamiška
Ne morem pogledat vajinega albuma, ker je zaklenjen... bosta pa rekli, kaj te pa prej ni zanimaluser posted image user posted image

če se vama, da mi napišita geslo, ker zdej bi pa res rada vidla vajina albumčka(mogoče sem ju pa že, pa nisem nič komentiralauser posted image )

pa-pa
Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 495
3.7.2006 11:14:14   
renan
Pozdravljene!

Naj vam jaz opisem vcerajsno vladimirjevo naporno noc:
Ob osmih totalno utrujen zaspim na cici. zbudim se ob polnoci. mama v upanju, da bom dlje spal in zaradi bojazni, da se zvecer nisem dovolj najedel, se enkrat da cico. Zaspim. zbudim se ob 5.00. mama da cico v upanju, da bom zjutraj dlje spal. meni ni za spanje, raje cvilim in pasem kravce, odmotavam vozle s posteljne obloge, kukam cez ograjo, da bi videl ateka in mamico. kaksno uro se izmenjujeta  ob moji posteljici in mi rivata dudo not, vse dokler ju nimam dovolj in se razjezim. mama iz obzirnosti do sosedov da se enkrat cico. zadovoljen zaspim do osmih. jaz sem zjutraj dobre volje in poln energije, ne razumem zakaj sta ati in mamica tako zlovoljna... user posted image user posted image user posted image

Ena je vprasala, kako je s spanjem podnevi...nas spi dopoldan kaksno uro ali manj (trenutno) in potem se popoldan kaksni dve uri. mislite, da prevec spi cez dan? ko bomo v sloveniji, ga bum pustila, da malo pojokca ponoci, a tu nocem zaradi sostanovalcev.

drugace se je nasemu vladimircku naenkrat total odprl apetit za gosto hrano. Kot posledica tega je  zacel kakat prave goste kakce. oh, kje ste  opojne disave kakcev dojenega otroka...user posted image

lp vsem, renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 496
3.7.2006 11:36:39   
tinkamiška
Renan, sem si pogledala albmčkauser posted image , tista ČB slikica je pa res, res zelo lepa! Itak so moni ČB fotografije pri srcu, ampak mali Vladimirček je tak luškan fantek in je zato še lepša!
Glede spanja čez dan, nič preveliko ne spi. Nekateri pravijo, da več ko spi čez dan, potem tudi lepše spi čez noč...

zdej grem pa kuhat!

Tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 497
3.7.2006 11:43:48   
bobika
Pozdravljene!
Ste se pa res razčvekale user posted image .
Vsak dan sem nekaj prebrala in danes bom poskušala, še kaj napisati. In upam, da ne izpustim katerega vrašanja.
Najprej glede tega kako se počutimo na forumu: Tudi meni se včasih zdi, da sem nevidna, tako kot vsem ostalim. Po drugi strani pa potem ugotoviš, da nismo nevidne, saj neprestano, čestitamo ob pomembnih dogodkih in želimo druga drugi user posted image . Na moja vprašanja tudi jaz že nekajkrat nisem doila odgovora, a se z tem ne obremenjujem, saj tudi jaz več krat kakšno vprašanje preberemin ne odgovorim nanj. Preprosto nas je toliko, da ni mogoče vedno vsem enako pozornosti posvetiti. Sem pa vesela, da vas imam in da lahko tako prijetno čvekamo in izmenjujemo mnenja, dogodke, veselje in žalost.

Pomoč atija: pomaga in naredi vse, le vspodbudit ga je treba. Da bi sam od sebe kaj naredu, je le redkokdaj. Če pa mu rečeš, pa naredi. Veliko dela in je bilo tudi obdobje ko sta se le parkrat na teden videla z Manco. Takrat se mi zdi, da se ga je Manca full odvadila. Če jo je hotel potolažiti se je še bolj jokala. Mislim, da mu je bilo takrat zelo hudo. Poskuša pa čimveč časa preživeti z njo. Včasih mu ne gre najbolje, ampak že bo.

Mi imamo pa po novem nočna zbujanja. Nocoj se je zbujala vsako uro. Saj se sploh ni zbudila, le vsako uro je jokala in ko jo pogledam, ona leži poprek v pojslici. Seveda ima premalo prostora in se jezi. Na srečo sem jo samo obrnila in je že spala dalje.
Včeraj smo bili pri prijateljih in je bila zelo dobre volje. Ob osmih smo šli domov in se še nismo 200m pripeljali je že spala. Doma sem jo dala v poslico in jo čez čas zbudila in preoblekla, ter nahranila. Pol pa ni in ni mogla zaspati. Verjetno bi jo mogla kar pustiti, da bi se sama zbudila.
Bravo za sezname!!!user posted image user posted image
Naši podatki (Sem jih že napisala, pa nobena me ni dala na seznam user posted image user posted image )
Manca - kozorog
ati - tehnica
mami - 24.5.1981 dvojček

pikica čestitke za zaroko!!!!user posted image user posted image  IJaz na to še čakam user posted image  Se moj user posted image  nič ne zrajta user posted image
glede obleke, pa nevem kaj ti naj svetujem. Jaz jih vedno v izložbi z odprtimi usti gledamuser posted image

*hana* čimprej poštimajte računalnik, da ne bomo pazabile nate user posted image  (saj ne bomo)

tinkamiška: še en lupček od Mance za Izo!

renan: hvala za kompliment o Manci v kiklci. Je dobila tolko lušnih oblekic, da jo mami oblači, kot za modne piste user posted image . Midva sva mogoče par cotik ji kupila, drugo je pa vse dobila.

mayflower: očala, ki jih ima Manca na sliki z atijem, so atijeva user posted image . Mala jih je neprestano gledala in ji jih je ati dal gor. Ko bi videli kako faco je naredila. Mami pa hitro po fotoaparat in slikati. Za dojenčke oz otroke sem pa videla v babycentrovem katalogu neka očala.

caffee: z last minute smo mi bili pred dvema letoma in je bilo vse ok. Bili pa smo na braču. Ne vem kaj te konkretno zanima.

renan: vidim, da imata naša dva neke skupne nočne podvige. Kaj le načrtujeta?

Sedaj sem se pa razpisala in Manca že tudi kliče, da jo dam spati. Do sedaj je pridno ležala na tleh in se igrala.

lp

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 498
3.7.2006 11:44:28   
rija
Renan, temu ti praviš naporna nočuser posted image

Til se je do polnoči zbudil ene 6x potem spi do 1,15, potem do 4,30 potem do 6.30....potem do 8.00.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 499
3.7.2006 11:54:49   
bobika
Manca že spi user posted image . Ne vem, če je rabila 5 minut. Poglejte kak hitro sem zopet nazaj.
Imam pa eno dobro stvar, ko moram Manco na rokah uspavati. Morda bo jo lahko še katera uporabila. Namreč z njo v naročju (že dva dni) delam počepe in podobne vaje za rito in boke. Manca takoj zaspi moja rit bo pa do morja kot jabolka čvrstauser posted image  (da bi vsaj malo manjši obseg dobila, čvrst ne bo več nikoli, je preveč podobna pomarančki user posted image )

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?