|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
24.1.2007 19:41:46   
MatMaj
eros, kako pa izgleda 5 otroška bolezen pa tudi jaz ne vem. upam, da ti bodo znale ostale pomagat. jaz pa bom tudi prebrala saj mene to verjetno tudi čaka.

SEM PA VAM POZABLA SE POHVALITuser posted image user posted image user posted image , DA JE MOJA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA VČERAJ RODILA (S CARSKIM, PO KRIVDIuser posted image BOLNIŠNICE), DRUGEGA SINA. JAZ PA SEM ZATO DANES V ROŽICAH IN SEM FUL HAPPY, KER SE JE VSE SKUPAJ SREČNO KONČALO!!!user posted image user posted image user posted image

lp

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5351
24.1.2007 21:23:03   
tinkamiška
Na hitro...

ČESTITKE LUKU ZA PRVI TOJSTNI DAN!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MatMaj, jst sem delala po knjigi z naslovom "Otroško spanje, brez joka v sanje", seveda sem si zadevo priagodila, sem delala po občutku. Sva se tako tudi odvadili nočne stekleničke. Je pa tako, da so zmeraj obdobja, ko jih muči in ne spijo, zaspijo,... Je pa sigurno boljše, kot takrat, ko se je zbujala na pol ure in skoraj nič nisem spala. Čestitke tvoji prijateljici za sinkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Eros mi smo imeli obe 5 in 6 ot. bolezen, pa je še zdaleč lažje kot kak zategu virus grupe, ali angine. Hitro mine, samo na vročino je treba pazit, da se zbija, ker zna res zelo narasti. Pri nas je trajalo vse skupaj 3 dni, potem je bla pa že spet taka kot prej. Naj vam hitro mine.

Pri nas sneži, sneži, sneži, je nekje 5cm snega.

Kako je pri ostalih?

Pozdravček vsem in lahko noč

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5352
24.1.2007 21:24:05   
bobika
Dober večer!
Pri nas nič kaj posebe novega. Ponoči joka v spanju, podnevi pa je bolj slabe volje kot ponavadi. Sumim zobke.
Kornelija: tebe pa vedno z veseljem preberem (saj druge tudi, no). Glede želj po punčki, pa kar veselo na delo user posted image . Saj imaš še čas in se vama morda le posreči user posted image . Glede preteklosti, pa vidiš, da je po neuspehih tudi za vaju posijalo sonce user posted image
petra.horzi: Lepo, da si si se tudi tukaj oglasila. Kar daj se še kaj. Ob gledanju slikic tvojega Jana sem se spomnila kako majhni so bili ti naši škrateki. Manca je imela še 130g majn kot Jan ob rojstvu. Kako drobcena sta bila user posted image . Sedaj pa praviš, da je Jan že takšen korenjak. Kar ne morem verjeti njegovim meram. Manca je še vedno bolj pri drobižekih. Ima dobrih 8kg in 71 cm.
V vrtcu mu papo slikicah sodeč tudi nič ne majnka.
Rija: bravo Til za spanje in vse tvoje pogruntavščine.
renana: user posted image  Vladimirju za 4 korake Upam, da vas ne zameče sneg! Bo vsaj Vladimir videl snegec, če ga že naši ne bodo.
alenkica: tudi jaz upam, da je vzrok vročine zobek. Šččč bolezen
Tinkamiška: Morda te pa sedaj jaz prehitim user posted image .
Njen dojenček je še vedno zakon. 
Manca ima toliko oblekic in ji l kdaj pa kdaj katero oblečem. Ponavadi ima vsako samo enkrat ali pa parkrat gor, potem pa že tak preraste.
user posted image  Tudi Izi za njeno znanje. Se mi zdi, da sta z Manco full na enaki razvojni stopnji. Kot bi pisala jaz za Manco user posted image .
Pol pa lahko nareiti orkester Ti igraš frulico, Iza pa harmoniko, atijo pa dajta pokrovke user posted image , pa je.
Psi: so tudi Manci zelo všeč. Če jo vprašaš kak dela kuža ( ali če ga vidi na slikici) reče "laja" user posted image . Vedno sem jo spraševala kak kuža laja in namesto hov, hov je pobrala "laja"
MatMaj: spanje je bilo tudi pri nas problem. O 4 do osmega meseca mi je zaspala le v noaročju z močnim zibanjem. Potem pa sem se odločila, da tako ne gre več in sem jo uspavala v poslici z zibanjem. Tak delamo še sedaj. Prišli smo celo tako daleč, da zaspi tudi pri atiju, kar pa prej ni bilo mogoče. Jaz jo položim v posteljico jo obrnem zraven pojem pesmice in jo trepljam po ritki.Zadnje časa ima pa rada da jo božam po lički.
Puščanje jokati se pri nas ni obneslo. Sicer nisem vstrajala več kot 5 minut, je pa potem bilo 100x huje.
Takšen način kot ga imamo sedaj mi kar odgovarja, saj jo tako še malo pocartamo, preden zaspančka.
Aja ati ji pa ne sme peti, se joče user posted image , ji pa pravljice pripoveduje, pa je ok user posted image
Še lnk do foruma AP: http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1233103
Eros: če se ne motim bi naj pri 5 ob, dobili na obrazu izpuščaj v obliki metuljčka. Potem pa še ostale pikice. Ne najdem linka, kjer je bilo vse to napisano user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5353
24.1.2007 21:27:07   
bobika
Tinkamiška: spet si me prehitela user posted image . Če ne bi iskala linka o 5 bolezni bi bila hitrejša user posted image user posted image user posted image
Aja pa čestitke Luki in novemu slovenčku.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5354
24.1.2007 21:37:43   
Anonimen
Peta bolezen ali erythema infectiosum je srednje nalezljiva virusna okužba. Manjša epidemija se pojavi ponavadi spomladi med otroki, starimi več kot dve leti. Glavni prepoznavni znak te bolezni je rdečica na obeh licih.
Po inkubaciji (4-14 dni) se pojavijo tile simptomi:
* svetlo rdeča lička; so v kontrastu z bledico okoli ust
* vročina
* izpuščaj se ponavadi razvije 1-4 dni potem, ko opazite rdeča lička; najprej nastane na udih, redkeje na trupu; je okroglast, girlandast (podoben čipki), predvsem na udih, in je lahko močneje izražen po topli kopeli; izpučaj traja 7-10 dni
* zelo redke so bolečine v sklepih

Kakšni so zapleti?

Peta bolezen včasih povzroči resne bolezni pri otrocih, ki imajo krvna obolenja, kot je npr. slabokrvnost, zaradi anemije srpastih celic. Pri nosečnici lahko povzroči splav, a le redko.

Posvet z zdravnikom
Pokličite zdravnika, če ste zaskrbljeni zaradi otrokovega stanja ali ima otrok krvno obolenje. V nekaerih primerih bo zdravnik za potrditev diagnoze pregledal otrokovo kri. Za bolezen ni ustreznega zdravila.

Kaj lahko storite sami?
Če imaotrok vročino, mu dajte paracetamol za zniževanje temperature in mu ponudite dovolj tekočine.
Otroci verjetno niso kužni, ko se pojavi izpuščaj, kljub temu pa je najbolj varno, da preprečite stik bolnika z nosečnico.

Kakšen je izid?
Izpuščaj lahko traja več tednov, celo mesecev. Lahko se spreminja glede na spremembo temperature okolja ali izpostavljenost soncu.
Otrok zboli le enkrat in ostane vse življenje imun.

(odgovor članu MatMaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 5355
25.1.2007 9:43:40   
MatMaj
Dober dan punce!

No, pri nas je zdaj tudi prava zimska idila. Je snoči in ponoči padal sneg. Mi pa smo še zadnji v ulici in smo ob gozdu tako, da je še vse skupaj bolj lepo.user posted image user posted image user posted image
Mali gre zdaj tak nazaj spat, potem pa se oblečema kot eskimčka in pičima ven...user posted image user posted image

Kaj pa boste ve danes počele s svojimi malimi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5356
25.1.2007 9:54:20   
nemsis
Ojla

Mi smo nazaj od zdravnice in imamo peto otroško bolezen. Sicer je bolezen že v zadnjem stadiju, tako da ni hudo. Tamala je itak živa in nori 100/uro, le pri jedi se malce bolj obotavlja. Mogoče tudi zaradi zobkov.

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5357
25.1.2007 9:54:20   
renan
matmaj: vladimir ze spi dopoldanski spanec, potem moram nekaj nabaviti iz lekarne, nato pa na otrosko igrisce na sneg.user posted image ce bo  spal zelo dolgo, bo pa potrebno najprej kosilo skuhat...

lp, renan

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5358
25.1.2007 11:02:51   
rija
Eros: HVALA da si poročala.

Pri nas je tudi zimska idila, vendar v raztapljanju, je pa piškotek dane prvič prijel sneg.....in en velik oooooooooooooooooouser posted image

Zdaj pa greva v posvetovalnico, mogla bi biti sicer cepljena, vendar sva se z  moji odločila, da ga ne dovoliva cepiti, dokler ne bo popolnoma zdrav, ne glede na to, kaj bo rekla P. Bolezen se vleče že od začetka decembra in nikoli ni bilo nič videti user posted image  verjetno tudi danes ne bo, pa vendar mali še pokašljuje in tudi kaka svečka prileze na dan.

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5359
25.1.2007 11:37:53   
MatMaj
Tako, naš mali še spi, jaz sem si skuhala en kafe. Kosilo je v pečici (danes je pica) in seveda juhica za malega ter rižota z zelenjavo. Je mama na neki shujševalniuser posted image , pa imamo pico z gobicami pa še par oliv sem gor vrgla....user posted image user posted image user posted image
sem pa že zgubila 2 kg, tak da imam kar voljo....

Ja, pri nas tudi snegec hitro kopni, saj zunaj kar sonce sije...user posted image  Le kam nas to pelje? Bodo otroci zrastli, pa sploh ne bodo vedeli kaj je to zima.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5360
25.1.2007 12:04:32   
tinkamiška
hoj

jem z eno roko z drugo pa pišem, zato brez v. začetnic.

jst pa zdej res mislim, da so zobki na pohoduuser posted image iza kaka bolj redko in sicer 2-3x na dan že par dni, vročine ni nobene, prehlada tudi ne, je normalno razpoložena, le slini se ogromno, grizr me za nos in brado in zgoraj, kjer sta enka indvojka ima naprekla dva hribčka. danes smo tudi zanič spali in se zbudili že ob 8ih z jokom in pljuvanjem dude. tako, da držite pesti, da ne bo prehudo in da bosta zobka kmalz pokukala venuser posted image renan, zgleda, da imaš pravuser posted image

bobika, spet sem te prehitelauser posted image ja vidiš, manca in iza sta si v marsičem podobniuser posted image

taši, nisem vedla, da imalahko 5. ot. bolezen takšne posledice, tam kjer sem jst brala ni pisalo nič takega, še dobro, da je za nami in da smo jo vredu odnesli.
eros, fino, da je najhujše za vamiuser posted image

matmaj, midve sva že bili na sprehodu, sva hodili po celem snegu, no jst iza pa je uživala v pouchu, sva stresali sneg iz drevesnih vej, opazovali ptičke, zasledovali zajca po sledeh,...fino je blo!user posted image pri nas je še priližno 10cm snega, pa tu in tam še malo naletava. Pa po kateri dieti hujšaša, je Montignac? Mi bomo danes jedli golaž in polento, njam!

Tako, grem zdej počivat, upam, da bo nekaj časa spala, da se obe malo spčijeva.

Lepo se imejte

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5361
25.1.2007 12:17:04   
MatMaj
tinkamiška, po 90 dnevi ločevalni. Je pa res, da sem komaj prejšnji teden začela. Bom lepa poleti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5362
25.1.2007 12:49:42   
renan
tinkamiska, da so zobki vem iz izkusenj. tudi mi spimo zanic, slini se kot polz in na ritki ima izpuscaje od pogostega kakanja..prsteke si je danes rival tako globoko v usta, da sem nekajkrat mislila, da bo bruhal. le da mi cakamo na 10. zob...user posted image

lp, renan

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5363
25.1.2007 14:12:50   
bobika
Hej!
Mi smo pa nocaj zopet celo noč prebedeli user posted image  Od pol dveh do pol šestih sem bedela. Manca je sicer nekaj dremala med nama v postelji, ampak ni in ni hotela zasati. Ob petih so mi popustili živci. dala sem jo že nazaj v njeno poslico in frajerka je bila 5 minut tiho potem pa jok in ob prižgani luči smeh. Nato jo je poskusil uspavati ati. Novahal je da je pokakana user posted image . Jaz pa ne. Boga revica saj ni mogla spati, če je pa imela tako polno pleničko drekeca user posted image . Tak mi je bilo hudo, da nisem prej tega opazila user posted image user posted image user posted image . Pa še nadrla sem jo ob igubi živcev user posted image user posted image user posted image . Potem je pa se full zasmejala in čisto lepo zaspančkala.
Joj, kako nisem navohala njenega drekeca!!!!

Sedaj se je naspala, boma pojedli juhico in šibama ven. Čeprav tukaj nimama prav kam za iti so same ceste okoli. Snega pa tako je samo za vzorec. Boma veretno kar z vozičkom šibali, če ne bo preveč jok.
Se spravljam zraven, da si sešijem pouch, da boma tudi midve lahko hodili okoli. Sem si že vse kroje shranila, sedaj pa čakam samo še na razlago in prevod, ki mi ga mora narediti moj dragi. Sama sem namreč taki antitalen za jezike user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5364
25.1.2007 14:22:38   
renan
bobika: ne se sekirat. dobro, da ves, da je bila samo pokakana. mene nekajkrat na dan pece vest, ker izgubim zivce. pa se trudim, da bi bila mirna. se posebno tezko je ponoci, ko nisi cisto pri sebi.. jaz se npr. danes cel dan bremzam, ker mi vladimir nonstop hladilnik odpira in vratca od pecice. ne vem, kaj naj storim, da tega vec ne bi pocel. neji sploh ne pomagajo, edino, ce ga nesem stran, pomaga. si predstavljas, kako je 11 kil sem in tja prenasati, razen tega me pa se vse boli od user posted image ...user posted image

lep sprehod vama zelim,
renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5365
25.1.2007 14:33:04   
MatMaj
Jaz pa se moram hitro pohvalit. Sem prej čitala nekaj o kahlici in ko sam se zdaj vrnila iz sprehoda, sem se odločla, da poskusima.
Pa ni bila minuta dve in že je teklo. Prvič in še to uspešno....user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo tako ostalo.user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5366
25.1.2007 14:44:56   
shooo
ojla, bejbe!
hvala za cestitke! tudi mi posiljamo polljube in cestitke slavljenckom!

za rito smo dobili LAMISIL.se mi zdi da gre na boljse. nezko sicer povijam ze tri dni v bombazke in brez prekrivnih hlack tako da tkoj vem kdaj se polula in menjamo planicko tako da je skoz suha.mal je nadlezno ker ponavadi moram se stramplice in bodi menjat al kaj ces. itak jo se z vodo operem, posusim do suhega....se vlece.

RD. mi smo imeli doma totalno divjanje.dva fanta (5 in 7l) iz sosescine,in ena puncka 10 mesecev stara. ta mala dva sta se cist spustila na nezin nivo in jo ful zabavala.ta se je kar zdivjala z njim . bolj ko je bilo glasno in divje  bolj je vriskala...divjakusa. ta mala dojencica je pa bila full prestrasena.prav smilila se mi je.cim so ti trije zaceli z hrupom se je zjokala.jaz sem jim nastimala instrumente(lonce, kuhle, ksilofnon, trobento..)in so imeli orkester!!!balzam za usesa!!!user posted image user posted image user posted image
fotke so bolj slabe, (vsaj nase) jura je pa prinesel najbolj  "češko" torto kar jih je nasel in svoj skoraj 30 let strai fotoaparat.prav me zanima kakse bodo fotke..češke , verjetnouser posted image .
nase napopam zvecer ko pride dragec domov da mi zalaufa explorer.

nann. eros, full lepe puncke imate!potem ko vidim,(puncke punckaste)  taksne lepoticke mi je jasno zakaj mene vsi vprasajo da koliko je pa star vas sinekuser posted image user posted image user posted image .
sedaj je ze mal bolj punckasta ko so ji laski zaceli rasti par mesecev  nazaj pa ni pomgala ne rozasta oblacilca , ne rozice, ne roza vozicek (ja, tudi to !), ne oblekce...spangic ji pa nisem imela kam pripopatuser posted image .

SPANJE: mi sploh nimamo nekih metod za spanje.zvecer gremo v spalnico in se tam cartkamo ali divjamo po postelji dokler se dete ne odloci da bo zalegnilo. se stisne k meni , me prime za roko, dok ne zaspi jo bozam po dlani in potem prestavim v njeno posteljo.vcasih traja 5 minut vcasih 1 uro.mnei je vseeno koliko je ura, gremo pac spati ko vidimo znake utrujenosti in se sploh ne sprasujem koliko dolgo bo proces trajal.ker ce bi karkoli pricakovala bi se verjetno jezila ob tistih vecerih kadar dete po 10x dol pade in se spet vstane in se zacne smejati..ne vem kako se bo to obneslo samo upam da bo cez par let znala sam zaspati...do takrat bomo pa imeli skupne slatke trentuke pred spanjem.
mislim pa da bi mi treniranje neze da se nauci sama zaspati vzelo precej zivcev(in casa nenazadnje), njej pa verjetno tudi.pa se nobene potrebe nimam po tem da jo "dam spati".ce bi me pa ta nas proces tezil pa sploh ne vem kak bi ukrepala...
no, bejbe grem kuhat
lepo se imjte

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5367
25.1.2007 15:22:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

taši, nisem vedla, da imalahko 5. ot. bolezen takšne posledice, tam kjer sem jst brala ni pisalo nič takega, še dobro, da je za nami in da smo jo vredu odnesli.

Jaz sem to prepisala iz knjige Otroški zdravnik. Sem bila tudi presenečena, sploh ko sem videla posledice za nosečke. Tako da upam, da mi tamala ne zboli za 5. boleznijo zdaj, dokler sem noseča.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 5368
25.1.2007 16:16:49   
lifcsi
SE še malo jaz oglasim.

Snega je tudi pri nas vedno manj, smo se pa dopoldan kar dolgo sprehajale in občudovale idilo. user posted image

SEdaj spi, in če že teče beseda o spanju, je pri nas isto kot pri Shooo, in se nič ne sekiram. Res bi imela včasih zvečer še kakšne opravke, pa bodo že počakali. Ne mislim se živcirati in gledati na uro, koliko časa se piškotka valja po postelji in ne zatisne očk. Enkrat bo že.

Še ena podobnost z Nežko, tudi Taro imajo velikokrat za fantka - nima še daljših laskov, zelo redko jo oblečem v roza. Meni je všeč, da je taka strenirana - močna, žilava.

Verjetno tudi vaši sončki vsakega spravijo v smeh, ker Tara kamor koli gremo (trgovina, babici v službo, na obistk...) privabi nasmeh ljudi na plan, smeji se na vse grlo. No, cakana je.

Rija - nisem neki ekspert za zdravila, jaz pa še nisem slišala o daktarinu za ritko. user posted image

Grem še pospravljat.

Livija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5369
25.1.2007 17:30:31   
shooo
jaz sem pa mislila do pred kratkim da obstaja daktarin samo za zunanjo uporabo!
potem je pa matija dobil oralni gel- preventivno pri antibiotikih..

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5370
25.1.2007 17:58:07   
rija
Mi smo s posvetovalnice in potepa.

Mali ima 9940 g in 77,5 cm. Je rekla, da je zelo malo napredoval, predvsem zaradi bolezni.
Z P sva se zmenile, da cepljenje prestavimo, dokler ne bo popolnoma zdrav.

Drugače pa je vse ok.

...vox populi...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5371
25.1.2007 18:33:44   
Kornelija
Mi smo pa imeli danes posvetovalnico in dobili pikecauser posted image  Upam, da bo dobro prenesel tole cepivo, zaenkrat ga boli samo rokica. Bila sem  jezna, ko sem videla, kako zelo je prehlajena njegova zdravnica. Potem pa med pregledovanjem otroka na veliko kašlja in smrka, nato pa ga cepijo s tem nič nedolžnim cepivom. Drugače pa je naš Alex pravi velikan- 84cm, 11.700g !

Pisale ste kako imajo vaši sončki radi kužke, Alex je čisto nor na sosedovega psa, mi kar pokaže skozi kuhinjsko okno k sosedom in reče hov in pa pa, to pomeni, da hoče na obisk k svojemu živalskemu prijatelju.

Rija si  Tila lahko danes rešila pred cepljenjem?

Renan, tinkamiška in alenkica otročičkom želim, da jim zobeki čim prej pokukajo ven in to s čim majn bolečinami.

Shooo meni pa se tvoja Nežka ne zdi nič fantovska, samo eni ljudje preprosto pri tako malih otrocih vedno mimo pihnejo. Prvega sina so vsi imeli za punčko, najbolj pa me je presenetilo na morju, ko je bil nagec in mi ena gospa reče, joj kako lepa punčka,spoh ni pogledala, kaj ima med nogamiuser posted image  Gledala je samo njegove bele kodrčke in velike modre očke.

MatMaj glede spanja je pri nas skoraj enako, tudi mi smo ga nosili po rokah, da smo ga uspavali. Sedaj pa smo čisto malo napredovali in sicer sedaj, ko prideva v spalnico, se jaz uležem, si ga dam na sebe, tako da ima glavo na moji rami, ga malo trepljam po ritki in mu tiho pojem - uspavanje traja največ 5 minut. Potem ga položim v njegovo posteljico.

Bobika se spomniš, kako sva v približno istem času izvedeli, da sva user posted image , potem sva ugotovili, da imaš ti rok za mano, pa se je Manca odločila, da hoče biti prvauser posted image . Ti si mi v začetku pomagala pri mojih strahovih in res sem vesela, da sva se v živo spoznali (drugič morava samo malo več poklepetatiuser posted image  ) Ne vem, če bom lahko zbrala pogum in še enkrat šla skozi vse kar se je dogajalo pred nosečnostjo z Alexom, pa tudi celih 9 mesecev v user posted image  sem preležala doma in v bolnici. Se mi pa kar sline cedijo, ko vidim vaše pupike, pa tudi še enega fakina bi bila neskončno vesela. 

Čas je, da vam neham nakladati in grem pocartat mojega starejšega sina, ki je "fasal" anginouser posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5372
25.1.2007 18:35:25   
Kornelija
Rija sem bila tako počasna, da si ti že prej odgovorila na moje vprašanje, kot si ga sploh videlauser posted image

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5373
25.1.2007 18:44:10   
rija
Oj Kornelija, katero P pa imaš user posted image

Jaz sem šla šele sedaj gledat na kartonček in naš mali se je v polnih 4 mesecih zredil samo 800 guser posted image

Alex je pa res pravi velikan user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5374
25.1.2007 20:50:08   
bobika
Jaz imam zopet čas in že visim tukaj gor user posted image
Sem hotela album narediti pa mi ne dela user posted image
Midve sva šle kar s triciklom ven in se malo sprehodili, potem pa šle na snegeca hoditi in iz dreves sneg tresti.  Najprej Manca niti ni upola hoditi, potem ji je pa bilo zelo všeč. Bomo čez vikend verejtno šli kaj na Pohorje.

Patrik kar tako naprej pri kahlici. Moram pa ti povedati, da po vsej veretnosti nr bo vedno takšen uspeh. Jaz Manco že od oktobra bolj za hec, posedam na kahlico in velikokrat kaka, lula pa bolj redko. 
Shooo, tudi Manco so imeli za fantka, dokler je bila bolj brez laskov. Jaz sem jo pa še velikokrat oblačila bolj univerzalno oz, sem ji celo modre hlače kupovala, ker je vse dobila v rozi barvi.
lifcsi: ja imaš prav, da verjetno vsak malček spravlja ljudi v smeh. Meni je najbolj smešno, ko se  Manca spravi na kakega resnega gospoda, ki je za nič na svetu ne ogovori, ona pa mu maha, se mu smeji in kaže vse kar zna. Na koncu se celo takšen gospod nasmeji user posted image
Aja, pa oponašati je začea kretje rok in če vidi koga, da "govori" z rokami ona full maha zraven, pa če je to na ulici ali po tv user posted image
Rija: se strinjam s tabo, da ga niste dali cepiti, zaradi bolezni.
Saj bo težo še tudi nadoknadil.
Kornelija: Ja se še spomnim, kako sma klepetali in ena drugo vspodbujali v nosečnosti. Manco so prisilili, da je Alexa prehitel user posted image Tudi jaz sem vesela, da sma se spoznali, je pa res, da se nisma utegnili kaj dosti pogovarjati. Na naslednjem srečanju bo verjetno lažje, ker boso naši že bolj samostojni. Drugače pa bova klepatali takrat, ko bosta najina dva že velika user posted image user posted image user posted image  in naju ne bosta več potrebovala zraven user posted image .
Veš tudi mene je stah, da bi se  mi ponovilo to ko se je pri manci. Da sem morala mesec dni ležati v bolnici in potem še mesec dni prej roditi. Takrat sem bila sama, ampak sedaj imam doma malo pišiko, ki bi jo zelo pogrešala v takšnem primeru. Čeprav ni nujno, da je sruga nosečnost enaka prvi.
Morda se bova pa zopet lahko skupaj vspodbujali pri naslednji nosečnosti user posted image . Če si želimo še kakšnega otroka bomo morale biti pogumne in se prepustiti usodi.

Jutri imamo razvojno in zobozdravnika.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?