tinkamiška
|
Joj kolk ste danes napisale NAJPREJ ALEX VSE NAJBOJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN Najprej bom malo o nas napisala. Zobki: ne vem koliko časa bojo še rabili, da bojo ven pokukali, ker nimam izkušenj kako to gre. Sem ji pa danes morala dat Calpol ponoči in je potem spala 7 ur v kosu, revica seje vsaj malo spočila. Najin dan je bil danes pester, ker sva lezali po borzi in socialni, si uejali papirje in hvala bogu za pouch, ker drugače nikamor nebi mogla z vozičkom, povsod so stopnice, hudiča! Potem sem šla do mame insva tam z Izo dve urici zaspančkali, medtem je mama skuhala kosilo in ko sva se zbudili naju je že čakalo na mizi Joj kako to paše, sem že čisto pozabila! Potem sva šle pa po atija v službo in še malo popapat, ker je bil lačen, Iza pa tudi vedno je, ko vidi kej za papat Pa še malo po trgovinah in smo prišli domov ravno v času za kopat, večerjo in spanček. Upam, da bo danes spala brez Calpola... Mleko: Jst ji dajem alpskega 3,5%, ampak Iza gane pije, ga uporabljam za kuhanje grisa, pireja,...nima nibenih reakcij. Ga pa uporabljam nekje od 11,5 meseca. Mogoče bomo zdej lahko tukaj kupili kakšnega od kmeta, možek bi tako najraje takega pil. Jst ga pa bolj malo pijem, kakšen špukec v žitni kavici in seveda v vroči čokoladi, Taši si me zastrupila z njo Joj vse sem pozabila, kaj ste še pisale, aha, o cepljenju, jst tudi ne dam Ize cepit, če ne bom popolnoma prepričana, da je zdrava. Me zanima koliko je Iza napredovala v rasti in teži... Čestitke za zobke, korake in vse pogruntavščine, ki so jih pogruntali naši falotki n falotkinje Aja, zelenjava in sadje: jst komaj čakam pomladi, ko bova začela vrtek urejat. Z hišo sva dobila tudi dve jablani(stari, ampak meni je tako še boljše), slivo, češnjo in oreh in upam, da nam bo rastlo vse,česar se bomo lotili. Mava pa namen posadit še nešplo in nizke orehe, pa kak grozdek, kr tako za pojest, marelico, hruško, pa vinogradniške breskve Bo pa tajalo nekja časa, da bo kej obrodilo, to vem... Evo, moram šibat pred kauč, me možek že malo postrani gleda Lahko noč vsem! Tinka