|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
23.1.2007 12:13:05   
bobika
Ooooo sedaj pa ste čvekale user posted image
Najprej čestitke slavljenčkom!!!! VSE NAJBOLJŠE!!!

Hvala vsem za komplimente user posted image

Torte: ste pa prave mojstrice v izdelovanju tort. Vse po vrsti so čudovite in zgledajo tudi dobre. Mnjami, njami!!!
Shoo za Nežko bi pa lahko vseeno kak košček tortice pustili user posted image .
Tašče so pa tak razred zase. Nič ne mislim kometirati, ker ni vredno tega. Je pa prav, da si se malo razpisala saj smo zato tukaj.
tinkamiška: pa kaj Iza tudi tako trmari, ko je treba spati. Manca od sobote vzagnja vse norčije, ko jo dajem v posteljo. Komaj jo okrotim. Ne vem kaj ima sedaj to neko noro fazo?user posted image
Kuhinjo so vam zmontirali? Če boš imela še probleme lahko rečem mojemu "svaku", da ti jo zmontira, o to že nekaj časa počne.
srečica: Anže je pa res faca user posted image  Tisti njegov nasmeh pa je nasploh full dober! Tudi skupinska slikica mi je zelo všeč.  Mali je že pravi fant.
shooo to so verjetno res glivice. Manca je dobila po ospeno takšne izpuščajčke. Jaz sem ji kar z bübhenovo kremo mazala pa je bilo hitro boljše. Tudi driska je od antibijotikov. Pri manci so bili še trebušni krči prisotni.
Naj se ji ritka hitro pozdravi.
renan saj bo, kmalu prišel čas, ko bo tudi Vladimir spančkal. Kaj vi ste še v Nemčiji?
Nannn Kako lepi čopek ima user posted image . Je pa full tebi podobna, a ne.  
pikica: tudi tvoja punčka je lepotička. Pa saj med temi januarskimi otroci ne moraš najti katerega, ki ne bi bil simpatičen user posted image  Ja, res je hitro minilo to leto in sedaj že kar nekaj otrok pridno hodi v vrtec. Meni je kar hudo, da bi jo mogla dati v vrtec. Na srečo sem še doma.
Rahelca: boga Sara. Manca ne hodi v vrtec pa je tudi nonstop nekaj bolna.

Sedaj pa še nekaj o nas: Manca je dobila za rojstni dan dojenčka z vozičkom. Na tistega dojenčka je tako nora, da ga cele dneve vlači za sabo. Če ji ga hočeš samo prestaviti (pri previjanju) se full razjezi. Včeraj ga je še spati nesla zraven. Ne vem kako to, pa že ima kar nekaj podobnih dojenčkov user posted image . Je pa danes že drugi dan zelo pridna. Hitro trkam. Cel čas se ob steni in ob opori sprehaja po stanovanju. Celo stanovanje raziskuje. Sama se pa še ne upa spustiti.
Včeraj je user posted image  kar prinesel novi fotoaparat user posted image  Je dosti boljši kot ja bil stari in me je kar strah, da mi še ta ne pade ali pa ga celo kje pustim.  Ni pa tako praktičen, kot je bil oni saj je kar precej večji. Starega si pa kar v žep dal in že šel z njim. Tako, da bomo sedaj zopet fejst slikali user posted image

Pri nas samo dežuje, o snegu ni duha in sluha.

lep dan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5326
23.1.2007 12:19:44   
bobika
Tinkamiška za 5 sekund si me prehitela user posted image  Meni je nekaj štekalo in sem se že ustrašila, da mi bo cel roman izbrisalo. Verjetno si bila kriva ti, ker si bila malo pred menoj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5327
23.1.2007 12:45:47   
renan
vladimir je pravkar naredil prva dva koraka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bobika: smo v nemciji, drugace ne bi toliko tukaj gor visela.user posted image

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5328
23.1.2007 13:11:15   
Nannn
Hojla,

Pri nas je ful grdo vreme...dezuje snega pa nikjer...Ela spi jaz pa namesto da kaj pospravim grem na RR user posted image

pikica tvoja Zoja je tudi tak cuker in res zelo lepa puncka...

tinkamiska hvala za link bo treba taksne sanke kupiti seveda ce bo kaj snega...

shooo tudi mi smo imeli take izpuscaje na ritki ze skoraj rane in nam je pediater dal recept za Canesten pa se je pozdavilo...

renan vsi pravijo da je nasa Ela celi ocka ampak bolj ko raste bolj se mi zdi da pa vseeno ni celi ocka da je tudi kaj od mamice...

da probam zdej prilepit slike od vceraj....

user posted image

user posted image

user posted image

LP Nannn

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5329
23.1.2007 13:27:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srečica

Tašonka slikice malo varajo, naš Anže je velik samo 75 cm in težek 9480 g. Je pa ogromen fant v svojem napredovanju. Hoja, govor, pačenje, plezanje, porednost....

Ja, saj to sem imela v mislih. Velik po razvoju.user posted image

ZOJA IN NEŽA, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5330
23.1.2007 15:32:31   
nemsis
Evo slikice naše princeske

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5331
23.1.2007 16:48:54   
bobika
Bravo Vladimir user posted image user posted image user posted image  Varno naprej!!!!

Eros: user posted image  za vašo lepotičko. Tudi ona zgleda že prava punca.

Pri nas pa sneži (sicer bolj z dežjem)! Se že po strehah malo vidi. Mogoče pa bo kaj!!!

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5332
23.1.2007 20:39:38   
Ovnica78
ZOJA IN NEŽA VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5333
23.1.2007 21:08:14   
Kornelija
Vsem slavljenčkom, ki sem jih v teh dneh zamudila: Klemen, Špela, Naja, Klavdija, Anže, Zoja in Neža, želim vse najlepše ob njihovi prvi svečkiuser posted image

Tašonka čestitam ti, da si se tako potrudila in svoji modrooki lepotički čisto sama spekla super tortouser posted image user posted image

Bobika za tvojega medota pa tako nimam besed, saj si pravi stručko v peki tort.user posted image user posted image  Zato pa je Manca tako sladka punčkauser posted image

Eros tvoja torta je prav tako za razstavouser posted image user posted image

Srečica lepe slikice in srčkani tortiuser posted image user posted image

Rija kako pa kaj Tilove pikice, še vedno sumiš, da bi bila alergija na dlako?

AjdaN res imaš čudovito otroško sobicouser posted image user posted image  Seveda sem glasovala zanjo.

Alenkica in Nannn tudi pri našem je že nekaj časa aktualno pačenje in posnemanje. Imam občutek, da se odrasli sploh ne pogovarjajo več normalno z mano, ampak se samo nekaj pačijo, ko naju srečajo, ker jim je tako smešno, ko jih Alex oponašauser posted image

shooo za glivice ti je Rija super svetovala, glede tašče pa samo en nasvet - skozi eno uho noter, skozi drugo ven! Nisem si pa mogla pomagati, da se ne bi nasmejala, ko sem prebrala, da ste Nežki pojedli tortouser posted image  
Še ena user posted image samo za Nežko.

Vse punčke na zadnjih straneh so tako luškane, vsaka po svoje prelepa in meni so naredile take lušte, da bi tudi jaz še najrajši imela zraven mojih dveh fakinov eno tako malo "cartiko"

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5334
23.1.2007 23:10:53   
petra.horzi
bobika zdej pa jz padam iz nebauser posted image user posted image
sm zadnjič študirala, da sm jz ubistvu padla med januarčiceuser posted image user posted image
pa sm kr med februarčiami ostala, pa še več kot eno leto nisem imela računalnika doma in samo vsake toliko kaj prebrala in napisala
decembra pa je mojuser posted image  kupu računalnik user posted image user posted image user posted image  tko da sm spet mal več tuki gor
sam mi kr ni potegnil da je moj Jan med starejšimi celo od januarčic, ne samo februarčic, saj je pokukal na naš svetuser posted image  že 6.1.

mal sm uspela prebrat vaše poste za nazaj, pa mislim, da Jan sploh ne zaostaja za vašimi malčki.
velik je 80cm in ima 11kg. sploh se mu ne pozna da je nedonošenček. že ko se je rodil, je bilo z njim vse popolnoma v redu, res da je imel samo dobri 2kg, samo je hitro nadoknadil.

4.12.06 sva začela z uvajanjem v vrtcu, potem je bil pa za praznike doma in je tretji dan zbolel. prej sploh ni bil nič bolan (razen 2x prehlajen)user posted image , je imel 40vročine, tako da smo na silvestrovo šli k dežurnemu. je imel blažji bronhitis. zdej je pa že dva tedna spet v vrtcu (doma je bil 10dni), se je spet čist navadil, problemov pa itak že pri uvajanju nisva mela nobenih. ni skoraj nič jokal,samo dokler niso za mano zaprli vratuser posted image
že od začetka je dobr jedel in spi po dve uri v vrtcu
doma nikoli nmi tolk spal, ker je zeloo živahen in enostavno noče spat. odkar je pa v vrtcu je sicer mal bolš, tud zbuja se ne več tolk

hodi še ne čist samostojno-naredi 3,4,6 korakov, pa se spet prime. on kr misli da se mora držat, pa se mu sploh ni več treba. 
ma pa prov manijo na odpiranbje in zapiranje-česarkoli-omar, predalov, košev, knjig, posod, cd-jev, karkoli, sam da se da odpretuser posted image user posted image

drugač se pa tud v vrtcu ful postavi zase, fuul je priden, vzgojitelce ga skoz hvaljo, pa vse ljudi sprav v dobro voljo-je prov en tak dobrovoljček
skoz se mu sam smejimo k take zganjauser posted image  njemu se pa seveda fajn zdi in pol se še on smejeuser posted image

slike mam v albumu, geslo je jan, une od vrtca so pa itak brez gesla, pa od prej pa iz porodnišnice mam tud vse v albumihuser posted image

se bom še kej oglasila, če vam je kul da kr upadem notuser posted image
lp
petra

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5335
24.1.2007 8:02:38   
lifcsi
Na hitrico se oglasim

Shooo
nam je p glede glivic, ki so bile na luliki (rdeči flekec z belimi pikicami se je čedalje večal) predpisal točno to, kar je že Rija napisala, le da daktarin mažemo okrog ust in na jezik (1/4 žličke), ker se ta user posted image širi iz telesa (baje, tako so mi razložili v lekarni), ga je treba tudi od tam pregnati. Izboljšava se kaže po 5 dneh, toda še nekaj dni je treba mazati.

Slikice so enkratne!!!

Hitim zato, ker zadnijh nekaj dni Tara kar visi na meni, in nič ne morem narediti, pa bi imela toliko dela, saj bomo za vikend slavili.

Fajn bodite

Livija

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5336
24.1.2007 8:32:56   
rija
Samo da se na hitro oglasim:

Lifcsi: a si vedela, da obstajata dva daktarina? jaz nisem, dokler me ni v lekarni vprašala, če za v usta ali na ritikouser posted image user posted image  Jaz sem vedno imela doma zelenega za v usta, pa sem mislila, da če je za v usta, da ga lahko pač mažem tudi na rito.user posted image user posted image user posted image

Petra.horzi: tebe pa že od lani nisem nikjer zasledilauser posted image  A da si januarka postala?

Kornelija: res sem vesela, da si se javila user posted image  da malce pobegneš od vsakdana user posted image  sicer pa sem ti pisala....

Tinkamiska: fotke pa so res fenomenalneuser posted image ...meni nikoli ne uspejo kakšne posebne, ali pa mam zanič fotkičuser posted image

Tak, na hitro....še malo zanimivosti:

- mladiček je prvič sam zaspal: sem ga budnega pusila v potelji in šla user posted image
- postal je ful, ful cartavuser posted image
- hodi že itakuser posted image  samo je ugotovil, da gre po 4 hitrejeuser posted image
- zdaj že pol ure gleda telebajske  in cel čas spušča glasove: uuuuuuuuuu, jejjjjjjjjj, ooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, jajajajaja user posted image user posted image user posted image
- pikice so, pa izginejo, pa pridejo....je pa res vsak dan v kontaktu z našim kosmatincem, pač ne gre drugače, ker je ta na dopustu, ker se je šel brat potepat na dalnji vzhoduser posted image  In Til je cel nor nanj! Ko ga vidi, se mu dobesedno odpelje. Pesotu pa tudi user posted image  Sta bila včeraj prav smešna, ko sta se borila za eno škatlo: vleče vsak na svojo stran, nakar Til spusti indijanski krik proti Maxu in ta rep med nog pa pod mizouser posted image user posted image

Če danes kdo slavi: VSE NAJBOLJŠE!

...vox populi...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5337
24.1.2007 9:06:06   
rija
Shooo: pozabila sem ti napisati najpomembneješe: umivaj jo samo z vodo, ne z robčki in zelo dobro osuši ritko. Fejst fajn so tudi moltex plenice, ker ne vsebujejo klora. Nam so bistveno pomagale.

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5338
24.1.2007 9:19:15   
renan
dobro jutro!

mali se je malo zamotil z igranjem, pa imam malo casa...

kompliment vsem sladkim punckam! to bo imel nas mali veliko izbire.user posted image

mi smo pa danes napredovali in sli ze 4 korake.user posted image ne vem, ce bova danes sploh mogla ven. tukaj zelo snezi in je ze kaksnih 30 cm snega. nimam pogleda na plocnike, da bi videla, ce jih ze cistijo. drugace bova z vozickom v snegu ostala...

pes: nas mali je nor na sosedovega. psicek je zaljubljen v otroke in je ful pameten. k vladimirju kotali zogo in on mu jo mora brcnit. nonstop se prizema k njemu, tako da bi ga podrl, ce ne bi jaz zraven stala. vladimir je pa seveda presrecen.

petra.horzi: jan je po tezi in po razvoju skoraj identicen z vladimirjem.

kornelija: pozdravljenauser posted image

zdaj ima pa dovolj...

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5339
24.1.2007 11:45:02   
alenkica
Vladimir bravo za prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image

Petra.horzi -
sem si ogledala vajinega sinčka in je ful luškan, pa precej velik se mi zdi. Pa dobrodošla med januarke!!!

Naš Jure pa je danes zvečer dobil vročino. user posted image user posted image Imel je 38°. Je čisto v redu, edino malo več se carta kot ponavadi.

Upajmo da je samo zaradi zobeka.

Čiao!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5340
24.1.2007 12:54:01   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Iza spi, upam, da nekaj časa, včeraj se je zbudila po eni uriuser posted image

Bobika, Iza ponavadi lepo zaspi, zvečer in čez dan. Malo jo pocartam, me boža po laseh, potem jo dam v postlco, prej prižgem vrtiljak in zaspi. Nevem kaj jo je zdej pičilo. Sej zaspi lepo zdej, samo traja ne, tudi ponoči se zbuja 2-3xuser posted image
Iza ima tudi dojenčka, ampak zaenkrat so zanimive samo očke, jih zapira in odpira in tu in tam ga malo pocarta in potreplja po hrbtuuser posted image
Fino za fotoaparat, da boš spet lahko slikala, pa še nam kakšno slikico pokazalauser posted image
A te bom danes tudi prehitela?user posted image

Renan tudi jst se sprašujem kdaj bom spala celo nočuser posted image , očitno mi Iza ne pusti, da bi se razvadila, ker delava še na enemuser posted image in bom vpeljana v nočno zbujanjeuser posted image Čestitke za prve korake!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nannn pri nas ni pa nič snega, čez noča ga je malo zapadlo, ampak ravo toliko, da če si dobro pogledal si videl bele krpice, zdej ga pa ženi večuser posted image ena sama mokrota! slikice sem si pa že v albumu pogledalauser posted image

Eros tudi tvoja pupa je že prava punčka! Si moram še jest kdaj umislit in ji kiklco oblečt, vse jih mate v oblkecah ali kiklcah samo jst neuser posted image user posted image

petra.hozi, tebe se pa spomnim čisto od začetka, lepo, da si padla z nebauser posted image em si ogledala slikice in kakšen drobižek je bil tvoj Jan, pa ga poglej zdej mini človečkauser posted image A je najmlajši v vrtcu? Ma slikicah zgleda, da se ima finouser posted image kako jih pa dajo v vrtcu spat? Mene to tako zanima, ker se Iza pri meni vedno malo pocarta, kako pa je tam z tem? Sploh soi ne predstavljam kako jih dajo spat...Lepo se razvija in je res že pravi korenjak tvoj Januser posted image Ja kr oglsi se še kaj.

Rija hvala za kompliment glede fotk, jst mam dneve ko kr za Izo hodim in jo slikam, pa ni hudič , da ne rata kakšna dobra slikicauser posted image Sem vesela, da je Til zaspal sam, upam, da bo pe naprej takouser posted image Če je pa cartav, ti bo pa sigurno pouch prav prišeluser posted image No mogoče se bojo pa pikice unesle in ne bo več tako občutljiv na peske, zgleda, da ni kakšne hude alergijeuser posted image

Tudi Iza občuduje pse, jih akolepo boža in gre po vseh štirih za njimi, no sej so sami domači ali poznani psi, tuje pa ji pustim samo opazovat.

Alenkica, držim pesti, da je samo zobek.

Pri nas pa je novo to, da se je Iza naučila piskat z frulico in pihat v ustno harmonikouser posted image Ker mamo zdej tu polno škatl z vso kramo, je Iza odkrila mojo frulico iz glasbene šole in se grozno navdušila nad njo. Zdej jo vlači s sabo in piska, dagre kr skozi ušesauser posted image
Zelo so ji zanimivi tudi milni mehurčki, jih moram napihat, potem pa mora seveda še ona kakšnega pihniti in ji rata tu in tam, potem je pa veseljeuser posted image
Počasi se je začela spuščati z eno rokico, tako, da jo držim samo za eno, ampak ker je previdna se še vseen raje drži z obema.
Reče mama, ati, deda, oko, tako, kuku. Jst pa za vsako veselo ploskam in žarim od ponosauser posted image

No toliko grem zdej malo počivat, ker je bilo ponoči pestro...

Lepo se imejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5341
24.1.2007 13:41:46   
renan
tinkamiska: jaz pa mislim, da so pri vas zobki na pohodu.user posted image

midva sva se vrnila s poste in trgovine in sva skoraj v snegu obticala. edino dobro je, da se lahko za vozicek drzim, ker je pod snegom ful spolzko. zunaj je prava zimska idila in se kar naprej snezi...

lp, renan

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5342
24.1.2007 14:45:12   
MatMaj
ojla

kako kaj danes? renan ja od kod pa ste, da pri vas tako lepo sneži? pri nas je že včeraj zgledalo, da zdaj pa te bo padla kakšna snežinka.. pa nič, samo dež.user posted image

Sem vas pa želela vprašat kako zvečer uspavate svoje malčke? Pri nas je že od malega tako, da si ga vzamem v naročje, mu dam flaško in tako zaspi. Ga odnesem v postelj in konec. Čez dan je edino druga pesem. Ga moram vzet v naročje, se nasloni na ramo in v 5 minutah zaspi. Vse je to lepo in prav, če nebi bil tako težek.
Kako ga naj navadim, da bi sam zaspal v postelji???

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5343
24.1.2007 16:31:43   
renan
matmaj: ce je vse v redu, vladimirja polozim v posteljo, mu dam dudo in ninico, ga poljubim in pustim. potem ga moram se vcasih 2 ali 3 krat poleci in zaspi. kako ga naj navadis? poskusi ga vcasih pustiti, da sploh vidis reakcijo. da smo mi prisli do te tocke, smo dali vse zivo skoz. vcasih sem mu pela zraven posteljice, vcasih je drzal mojo roko, vcasih sem ga drzala v narocju, ga bozala po hrbtu, cisto na zacetku je pa zaspal ob dojenju.
mi smo trenutno v muenchnu.

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 24.1.2007 16:32:08 >

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5344
24.1.2007 17:15:32   
MatMaj
renan, hvala. saj smo mi tudi že poskušali vse mogoče. samo ja mali tako velik, da če ga dam noter vstane, joče (in to tako da je to nekaj neverjetnega)user posted image  in kot za šalo, dvigne nogo in začne ven plezati. tak, da ga tak niti ne upamo pustit, ker bi padel ven in se mi verjetno potolkel, če še ne kaj več. ne pomaga petje, božanje, nič...
sma nekaj časa prakticirala, da sem ga položla noter in mu dala flaško kar v postelji. pa mali vragecuser posted image kot, da bi vedel kje je, ni in ni hotel zaspati. flaško pojedel in vstal, ter se začel smejati in skakati. dvigovati rokice in se vlečti gor na mene....
sem že čisto paf. ne vem več kaj naj. bi bila zelo vesela če bi mi še kdo kaj drugega predlagal, mogoče imate kakšen trik v rokavu ali pa kako fintico, ki je ne poznam...
je namreč isto, kot da bi nosla žakl krompira...hahauser posted image

PLEASE!!!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5345
24.1.2007 17:38:34   
renan
matmaj: moja prijateljica je imela enak problem s sinom, ko je bil star kaksno leto in pol. potem je preizkusila eno metodo, ne vem tocno od koga in danes mali zaspi brez problema sam. gre takole, da otroka pustis samega v postelji, in nato na vse krajse intervale in za vse manj casa hodis nazaj k njemu. seveda je pri tem veliko joka preden prides do rezultata, ampak baje pomaga. predpogoj je, da imas posteljico, kjer ni nevarnosti, da bi ven padel. pa tudi veliko potrpljenja moras imeti...ce te zanima, bom jo povprasalavpo kateri knjigi je to delala.
zgleda, da  vas patrick lepo okrog prstkov suce. to mi je znano.user posted image

lp, renan

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5346
24.1.2007 17:47:36   
rija
MatMaj: jaz pa ti predlagam, da si na enem forumu, zdaj ne vem katerem, prebereš Attachment parrenting.

Po moje krasna stvar. Odkar se držim nekaterih točk te teorije, nama je s piškotkom bistveno lažje.
Jaz ne odobravam nič na silo, nobenega dresiranja z  jokom. In verjemi, preden sem skužila tole, sem bila premnogokrat živčna in posledično otrok.

Vse bo ob svojem času. Saj se nam nikamor ne mudi, mar ne?
Prehitro se bomo zopet sekirale glede tega, kakšno snaho bomo dobile user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5347
24.1.2007 17:57:01   
nemsis
PUNCE HELP ME. Kako zgleda 5. otroška bolezen?

Včeraj, ko sem dala tamalo kopat sem opazila, da je flekasta po hrbtu. Danes pa je že po celem telesu. Jutri se itak imamo namen pokazati zdravnici.
Ali je mogoče to 5. otroška bolezen? Sicer je tamala živahna, nima vročine in divja 100/uro.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5348
24.1.2007 18:05:15   
rija
Evo, mi smo jo imeli prejšnji teden: začela se je z dvodnevno vročino, istočasno so izbruhnile pikice, podobne grisu, najprej na hrbtu, potem pa še po trebuščku in okončinah. Pikice so bolj izrazite, če je otroku toplo, recimo po kopanju.

Zdravila ni, greš lahko normalno ven. Zgleda pa res grdo.
Vendar je treba biti previden, ker so znaki zelo podobni škrlatinki, ošpicam, rdečkam. Edino je pri teh boleznih prisotna višja vročina. Koliko jo je imel naš mali ne vem, ker smo začeli zbijat že malo čez 37.

...vox populi...

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5349
24.1.2007 19:36:22   
MatMaj
renan in rija, hvala lepa. renan ti moram povedat, da sem jaz tudi probala po knjigi tisto na intervale... pa ni pomagalo. bom pač probala kaj mi bo padlo na pamet. je pa res rija, da sem jaz tudi proti takšnim metodam, kjer je dosti joka. raje ga malo pocartam, kot pa pustim 5 min jokat.
ma, po drugi strani pa saj zato imamo otroke, da se z nijmi ukvarjamo. bo zrasto, pa si bo dal malo več dopovedat pa bo verjetno lažje. kaj pa vem, mogoče se zdaj samo tolažim, pa bo takrat prepozno in bo preveč razvajen. ali pa tudi ne.
če pa samo pomislim, da poznam pare, ki jih še težje spravijo spat oz. sploh ne spijo sami in v svojih posteljah si pa mislim, da imam srečo, da sploh spi v svoji postelji in sobi....

user posted image user posted image user posted image

UPAM NA NAJBOLJŠEuser posted image

če pa še katera pozna kakšno metodo, ki je sedaj nismo omenli, bom pa zelo vesela, če jo boste delile z menoj...

LP

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?