tinkamiška
|
Hojla Iza spi, upam, da nekaj časa, včeraj se je zbudila po eni uri Bobika, Iza ponavadi lepo zaspi, zvečer in čez dan. Malo jo pocartam, me boža po laseh, potem jo dam v postlco, prej prižgem vrtiljak in zaspi. Nevem kaj jo je zdej pičilo. Sej zaspi lepo zdej, samo traja ne, tudi ponoči se zbuja 2-3x Iza ima tudi dojenčka, ampak zaenkrat so zanimive samo očke, jih zapira in odpira in tu in tam ga malo pocarta in potreplja po hrbtu Fino za fotoaparat, da boš spet lahko slikala, pa še nam kakšno slikico pokazala A te bom danes tudi prehitela? Renan tudi jst se sprašujem kdaj bom spala celo noč , očitno mi Iza ne pusti, da bi se razvadila, ker delava še na enem in bom vpeljana v nočno zbujanje Čestitke za prve korake!! Nannn pri nas ni pa nič snega, čez noča ga je malo zapadlo, ampak ravo toliko, da če si dobro pogledal si videl bele krpice, zdej ga pa ženi več ena sama mokrota! slikice sem si pa že v albumu pogledala Eros tudi tvoja pupa je že prava punčka! Si moram še jest kdaj umislit in ji kiklco oblečt, vse jih mate v oblkecah ali kiklcah samo jst ne petra.hozi, tebe se pa spomnim čisto od začetka, lepo, da si padla z neba em si ogledala slikice in kakšen drobižek je bil tvoj Jan, pa ga poglej zdej mini človečka A je najmlajši v vrtcu? Ma slikicah zgleda, da se ima fino kako jih pa dajo v vrtcu spat? Mene to tako zanima, ker se Iza pri meni vedno malo pocarta, kako pa je tam z tem? Sploh soi ne predstavljam kako jih dajo spat...Lepo se razvija in je res že pravi korenjak tvoj Jan Ja kr oglsi se še kaj. Rija hvala za kompliment glede fotk, jst mam dneve ko kr za Izo hodim in jo slikam, pa ni hudič , da ne rata kakšna dobra slikica Sem vesela, da je Til zaspal sam, upam, da bo pe naprej tako Če je pa cartav, ti bo pa sigurno pouch prav prišel No mogoče se bojo pa pikice unesle in ne bo več tako občutljiv na peske, zgleda, da ni kakšne hude alergije Tudi Iza občuduje pse, jih akolepo boža in gre po vseh štirih za njimi, no sej so sami domači ali poznani psi, tuje pa ji pustim samo opazovat. Alenkica, držim pesti, da je samo zobek. Pri nas pa je novo to, da se je Iza naučila piskat z frulico in pihat v ustno harmoniko Ker mamo zdej tu polno škatl z vso kramo, je Iza odkrila mojo frulico iz glasbene šole in se grozno navdušila nad njo. Zdej jo vlači s sabo in piska, dagre kr skozi ušesa Zelo so ji zanimivi tudi milni mehurčki, jih moram napihat, potem pa mora seveda še ona kakšnega pihniti in ji rata tu in tam, potem je pa veselje Počasi se je začela spuščati z eno rokico, tako, da jo držim samo za eno, ampak ker je previdna se še vseen raje drži z obema. Reče mama, ati, deda, oko, tako, kuku. Jst pa za vsako veselo ploskam in žarim od ponosa No toliko grem zdej malo počivat, ker je bilo ponoči pestro... Lepo se imejte! Tinka