Anonimen
|
No, ker ste zdaj vse tako zapopadle za to, da nisem nevidna in me na veliko šljivite, pa da razložim, zakaj se tako počutim. Kar nekaj časa se nisem mogla javit na forum (ves čas porodniške), ker imam doma grozno počasen internet, sploh RR dela tako počasi, da skuham kosilo, preden zamenja stran, in mi tamala še do nedavnega ni dala toliko miru, da bi se sem javljala. In ko sem se uspela spet javit, ko sem začela v službo hodit, ste me večinoma gladko zignorirale. Sem morala kar malo težit, da se je katera spomnila omenit, da se me pa spomni ali pa pač ne. Marsikatero stvar sem morala dvakrat vprašat, da sem (če sem) dobila odgovor. Sicer pa na veliko čvekate ena čez drugo. Tudi za albume, ki ste jih objavljale, ste druga drugi pokomentirale, mojega nobena omenila ni. Pa sem se še sama začela malo nazaj tako obnašat. Aja, pa seveda obstajate izjeme, pa tudi sicer si ni treba vsega tega k srcu jemat. Drugače pa ne vlečem surle, da ne bo pomote. Kot ste očitno opazile, se itak ne pustim motit in čvekam tukaj, pa magari sama s sabo. Rija, a vaš oči ima tudi tako čudno službo, da hodi ob nedeljah zvečer na šiht? No, saj pri nas jo imava oba, še mami zraven. Lumpy, a ti jaz kar pošljem paparico? Pikica*, ti imaš pa na isti dan RD kot moj možek in moj brat, samo da si malo mlajša. Od moža 4 leta, od brata pa 3. AlenkaIST, komot zmešaš s polento kakršnokoli sadje ali zelenjavo, da bo šla lažje po grlu. Aja, srečica, a ti to o mami govoriš, da si se nevidno počutila tam? Pri januarkah? Pa blagor tebi za taščo. Mi smo tudi že probali gluten, samo jaz zdaj ne vem, a ima vročinske fleke ali kakšno reakcijo. Pediatrinja pravi, da vročinske, samo jaz sem šele po posvetovalnici dojela, da sem ji dajala tudi kašice z glutenom. Sicer niti ne štekam čist. Gre se za kašico jabolko, banana in babykeks. Najprej sem ga kupovala v Muellerju in na kašici piše od 4. meseca, pa nisem zasledila, da ima gluten. Potem jo pa enkrat kupim v Intersparu, mi je že to čudno, da piše na njej od 5. meseca in šele par dni potem, ko jo je že pojedla, dojamem, da piše, da vsebuje gluten (na naslednji, ki sem ji jo hotela dat). No, zdaj pa ne vem. Od kdaj naprej pa naj bi ga sploh lahko jedli? Vidim, da bosta v kratkem dve praznovali RD. O PMS pa raje ne bi...
|