|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
12.12.2006 23:56:22   
mmetka
A ma to tvoj stetovirano
Moj je bil ravno danes na tetovaži....pa bi rabila 4 avatarje, da dobim njegovo gor

ne, nima tega... ima sicer neki indijanski motiv... Jaz bi tudi imela tetovažo, pa me je strah...

glede darila za user posted image za božič- nimam pojmauser posted image

glede darila za user posted image za rd- tudi nimam pojmauser posted image Ta postelja mi je super, ampak mene bi ful panika, da mali ne bi dol padel... Drugače pa- go for it!!user posted image

Kj si odkrila za darilo, rija? izdaj nam!user posted image

< Sporočilo je popravil mmetka -- 13.12.2006 0:04:00 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
13.12.2006 10:15:48   
bobika
Mi smo spali fajn, le pri dajanju ospena sma jo zbudila in pol je nekaj časa jokala in po preoblačenju zaspala nazaj. Sedaj pa še spi in mislim, da je brez vročine.
Aja renan, da morajo biti majn oblečeni. manca spi samo v body in štramplih, pokrita z odejo. Jo pa glede na njeno stanje pokrivam ali odkrivam. Mi je kar hudo in je zelo boga če jo mrazi. Takrat tudi spi ne vredu. Ko pa bedi pa je oblečena normalno kot drugače.

Darila, ne vem ne za enega, ne za drugega user posted image  In si s tem že zelo belim glavo.
Za Manco in njene prijatelje (2 leti, in 3 mesece) niti za božiča ne vem kaj kupiti. Za rojstni dan pa tako in tako ne. Za user posted image  pa tudi nimam pojma, mam vsako leto probleme.
Tako, da tiste ki že veste kaj za koga prosim pišite, da dobimo še me kakšno idejo!

Morm iti se je Manca ravno zbudila
lep dan

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
13.12.2006 11:09:34   
liju
Alo!
Kako ste kaj? Jaz sem se danes po dolgem času res naspala, saj je mali pri babici včeraj ostal, ker imam danes izpit, pa včeraj sem mogla v šolo it, ati pa je delal.
Drugače pa se še mali hvala bogu drži brez vročine. Mi je babica rekla, da so spali celo noč do sedmih, pol pa še je potegnil eno uro. user posted image
Za darila pa sma razmišljala, da bo Božiček prinesel user posted image , poganjalčka ali pa tricikeljuser posted image Bomo se še odločli. Za user posted image pa še nimam pojmauser posted image . Za Ninotov roj. dan pa še tudi nimam ideje. Bomo že kaj pogruntaliuser posted image

Kaj boste za Božič sami ali boste koga povabli ali kam šli na božično večerjouser posted image
Pri nas bosta obe babici, ker bomo kar združli moj roj. dan z božično večerjo. Ima katera kako idejo kaj pripravit za večerjo, da je hitro in enostavno? Full bom vesela vsakega predlogauser posted image

Bolančki, upam da boste čim prej OK user posted image user posted image user posted image

Aja, ena je spraševala glede driske:Ko je naš mali imel drisko, je zasmrdel celo stanovanjeuser posted image , takoj navohaš. Blato pa je čisto tekoče kot voda, le da je obarvano normalno rjavo. To kaj si opisala ti, pa je zaradi velike količine tekočine in ker premalo poje, se blato ne zgosti.

Nekaj me zanima glede joka!? Kaj se vam kdaj zgodi, da mali rabi nekaj časa da zadiha, če se full joče? Mene grabi prava panika, sploh ko je fejst utrujen, zgleda kot da pozabi vdihnit in postane celi plaviuser posted image user posted image Sicer se nam je to dogajalo, pa je bilo zdaj nekaj časa mir, zdaj pa spet. Vem da sem P. že spraševala na začetku za to in je rekla da je to normalnouser posted image Meni se ne zdiuser posted image

Aja, Tinkamiška, hvala za čestitke ob naši mesečnici. Še malo, pa prva svečka, ne morem vrjet kako čas bežiuser posted image

Nič, danes pa sem se razpisala, mogoče malo zatežilauser posted image

Lep dan!
Upam da bo za mene tudi- izpit!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
13.12.2006 12:36:45   
rija
Dan....naš mali pa končno spi. Je bil pokonci do dvanajste ureuser posted image  pa nič kaj tečen....sicer pa je po dolgem času spal celo noč brez zbujanjauser posted image

Danes sva hotela iti v Graz pogledat tole posteljico, pa smo malemu zjutraj namerili 37,3 vročine in imel je zopet zamašen nosek, tak, da sva ostala kar doma....bomo šli pač drugi teden. Sicer bo verjetno sranje, ker bo že pred božičem in bo gužva, samo bi rada stopila še v tojsa po okraske za rojstni dan....sem klicala enega lokalca, da bi nam prišel napihnit balone s helijem, pa me je skoraj na rit vrglo: za en balon hoče met 200 situser posted image user posted image  pa za 4 km prevoza 2 jurjauser posted image user posted image

Naj jih kar ma! Bomo imeli pa pač navadne.....

Božična večerja: imamo jo vedno pri naših starših...božično kosilo pa bi morala pripraviti letos jaz, pa so se me zadnji moment usmilili, pa ga bodo kuhali na Gorenjskem, kamor bi morali iti tudi mi. Samo bomo lepo doma ostali, ker imajo pri njih zelo majhno hišo, pa bo spalo en kup ljudi v eni sobi, česar si jaz poleg malega, ki ima zajčji spanec, ne predstavljam.....vsaj letos še ne. Pa galama do dveh ponoči, pa naj omenim, da taka kosila oz. večerje zgledajo podobne tistim scenam iz Moje obilne grške poroke user posted image user posted image user posted image

Za silvestra pa bodo prišli mimo verjetno eni prijatelji, ki imajo enako starega mladička, enega pa malce starejšega. Nič kaj posebnega.

Darilo: moj se nekaj skrivoma dogovarjauser posted image z najinim zlatarjem....bom zopet dobila kako remek delo mojega dragega, ki se za vsak božič potrudi z unikatno izdelanima prstanoma (za oba seveda) iz belega zlata. Lani je falil, ker ni imel časa, je bil preveč s selitvijo in dokončanjem hiške zaposlen.

Sva mislila biti lani v novi hiši za sveti večer, pa naju hiša ni hotela: jaz sem naju zaklenila ven!user posted image  V samih tankih majčkah, zunaj pa hudičevo mrzlo, mobiteli, ključi od avta, hiše pa vse v jedilnici na miziuser posted image  jaz pa tik pred porodom....jokala sem se ko dež.....in tako sva na sveti večer vlamljala v lastno hišouser posted image user posted image

Upam, da bo letos bolje.user posted image

LIJU: kakega piceka nafilaj, pa ga speči v pečici z vinskim krompirjem. Je sicer malo priprave, kar lahko narediš že prej, medtem ko se večerja peče, pa si frajuser posted image  Sicer nimaš nič od božičnega večera. Kaj misliš, zakaj jejo Američani "trkija"user posted image user posted image user posted image  Btw: pa še s plastičnih krožnikov, s plastičnim beštekom, pa direktno vse v smeti....jaz kar verjeti nisem moglauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 13.12.2006 12:42:55 >

...vox populi...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
13.12.2006 12:39:47   
tinkamiška
Hoj

Mi smo danes občutno boljšeuser posted image

Najprej hvala vsem za vse nasvete, ker so nama res pomagali

Včeraj zvečer je Iza bruhala in sem se tako zelo ustrašila. Sploh si nisem predstavljala kako hudo je tako majhnemu otročku bruhat, pa še tako gosto kašico je bruhala se mi je zdelo, da se bo kr zadušilauser posted image Taši, hvala še enkrat, ker sem res nisem vedela kaj naj in me je tvoje sporočilo zelo pomirilo.
Okoli 20 sem jo dala spat z krompisčkom na nogah, imela je okoli 39 vročine in je takoj zaspala. ob 21ih se je zbudila vsa nasmejana, skoraj brez vročine in se do 22 veseli igrala in stiskala k nama. Kot, da bi vedela, da je prišel možek domovuser posted image Poteme zaspala z malo nad 37 vročine in spala do 2h spila ogromno vode in ko sem jo potipala, je bila precej vroča. Ampak ker je zaspala, sem jo kr pustila. Potem je pa spala do 9ih, se zbudilabrez vročine.user posted image

Zdejle ma 37,1 temperaturo in se sama igra. Pojedla je malo kruhka in ker je kazala na sadno kašico, sem ji jo dala, pojedla je slabo polovičko lončka. Za kosilo bo pa rižek skuhala. Upam, da je najhujše za namiuser posted image

mmetka, midva sva oba tetovirana. jst sem že 15 let, možek pa 5. Bi ti pa bil všeč možev tatoo, ima vodnarja, ki zgleda kot Zeus. Jst mam pa sonček na trebuhuuser posted image

Rija, meni se zdi super tale sobica, oziroma postlcauser posted image user posted image user posted image , če bova midva mela tri otročke, bosta tamlajša dva sigurno deležna kakšne podobne postlce, samo da bosta dve skupajuser posted image Me pa zdej zelo zanima kakšen tatoo ma tvoj mož, a je kej v zvezi z japansko bubo?user posted image

Darila:
- za RD sva Izi kupila poganjalčka pri sončku
- za Božička oz. Dedka Mraza, pa bova kupila nekaj simboličnega, ker še ne ve zakaj se gre in ker sva bolj na kratkem z denarjem
-za moža sem kupila nekaj za oblečt, ker ima napol prazno omarouser posted image ima pa februarja RD in bom takrat nabavila nekaj kar si želi, je kr nekj stvari, je pa odvisno koliko dinarčkov bom imela takrat.

Liju, drži pesti za izpit.

Mi gremo 24.12. na zgodnjo večrejo k moževim staršem.
25.12. bomo sami praznovali Izin rojstni dan.
26.12. gremo praznovat Izin rojstni dan k mojim staršem, ki se bosta razvajala v Zrečah in bomo kr v apartmaju žuraliuser posted image
27.12. bomo šli pa verjetno k moževim staršem malo praznovat izino 1. leto
29.12. bomo praznovali z prijatleji RD v novi hiški
31.12. sva pa povabila k sebi en par in bomo skupja naredili večerjo in papali v naši novi hiškiuser posted image user posted image user posted image

1.1. pa gremo na kosilo k mojim staršem na vikend, upam, da bo kej snega, da se bomo lahko sankaliuser posted image

Bomo imeli pestro ne?user posted image user posted image user posted image

Večerja: mi bomo imeli škampe, ker jih jst obožujem, pa pečne školjke, pa divje brancine(vsakega po malo) Vse to je zelo hitro pripravljeno. Za predjed bom nardila tuninega tatarca in pa mogoče kakšne široke rezance.
za sladico pa čokoladni founde(če se tako napiše)

Jok: pri nas ne rata nič plava, včasih rabi malo več časa, da vdihne, ampak na sploh zelo malo joka, tako, da nisem ravno prava, da bi komentirala, kaj je normalno. bi se pa jst tudi utrašila, če bo plava ratalauser posted image

še čestitke: ČESTITAM TIJANU ZA 11 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iza je zaspala, jst bom pa še malo na rrju

lep dan vsem

pa bolnačkom želim, da se hitro pozdravijo!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
13.12.2006 12:45:02   
rija
Tinka: ja valjda da je tetovaža vsa v stilu nekih japoskih umetninuser posted image user posted image  zdaj đe skoraj po celem zgornjem delu rokeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
13.12.2006 12:57:26   
tinkamiška
Pa kaj ne zgleda fino? Imam enega prijatleja, ki ima enega ful hudega demona na hrbtu in zgleda res fino, pa še postavo ma ta pravo, v kar ne dvomim pri tvojemu možu. Sej se boš navadilauser posted image Če ima kakšnega možicla ali živačco, se pa kej pomeni z njouser posted image , al ma samo kakšne črke. sej se m zdejle malo hudobnauser posted image , no aampak po mojem mora kr fino zgledat...ne vem pa kako bo na stara letauser posted image

moj možek ga ima na prsih in zgleda super, ampak ko bo pa začela delat gravitacija pa ne vem kako bo. no sej z mojim trebuhom je pa istouser posted image samo, da moj sonček ni tako velik...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
13.12.2006 13:04:44   
rija
na stara leta bo medicina tak daleč, da bodo kožo zategovali v kioskihuser posted image user posted image  pa ga bodo pod pazduho malo napeli, pa bo.....user posted image user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 4708
13.12.2006 13:08:35   
tinkamiška
user posted image user posted image user posted image potem pa ni panike

kaj pa ti, si ne boš dala nič tetovirat?user posted image

meni sicer ni nič žal, ker mi je to lepo, ampak več si pa nebi dala. čeprav me včasih še zagrabi, me pa potem mine. sej niti ne vem kaj bi si dala. tale sonce mi je pisan nakožouser posted image , če bi si dala še kej, pa potem ne bi mel več takega pomena, kot ga ima...samo sonceuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
13.12.2006 13:10:27   
rija
ne, ker bi onega ubila takoj, ko me prvič zadane s tistim mašinomuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 4710
13.12.2006 13:12:36   
tinkamiška
ahahahauser posted image a te je mož naučil kej samo obrambe al kajuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
13.12.2006 13:23:35   
rija
dovolj, da bi si moral oni drugi poklic omislituser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 4712
13.12.2006 13:33:51   
tinkamiška
potem pa boljše za njega, da se ti ne približauser posted image user posted image user posted image

jst sem zdejle bolj aktivna na kulinariki, namreč spet nabiram recepte za kekse, zdej, ko je Iza že bolj zdrava, bom spet pekla. Moram pa še kakšno škatlo nabavit, da jih bom mela kam spravituser posted image

no šibam zdej...

Rija fino bodi, upam, da bo dal smrkeljc mir tvojemu mladiču, pa vročina naj se spoka.

vse ostale pupe fino se mejte, pobožajte svoje otročke in bolnački hitro se pozdravite

pa-pa
tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
13.12.2006 20:10:43   
bobika
Manca je cel dan bila tako tečna, da smo trije komaj shajali z njo. Še dobro, da je moja mama doma in jo čuva, da se jaz lahko vsaj malo učim. Sem naredila prvi del izpita, sedaj me pa čaka še teorija v torek.
Kako je pa šlo tebi liju?
Jok: se res histerično joče včasih, ampak nikoli, da bi ji zmanjkovalo sape. Vem kako zgleda to, saj sem bila priča takšnim napadom moje sestrične, ki je celo v nezavest padala. S časom je to samo izvenelo. So jo pa res rascartali, ker ni smela jokati in vedno jo je mogel imeti nekdo na očeh, da ni kje padla in pol jokala. Jaz bi na tvojem mestu še enkrat vprašala pedatrinjo.

Tinka pri vas bo pa pestro proti koncu meseca. A ti pa zopet kekse. Jaz sedaj nima niti volje kaj koli kuhati, ne da bi še kaj pekla - tudi torte ne user posted image . Ko ozdravi in mine moj izpit pa se bom spravila zraven. V roku enega meseca me čaka kar nekaj ekstra tort (vsaj 4)

Božična večerja: pri mojih starših, kot vsako leto.
liju: nima kakšne pametne ideje glede večerje. Mogoče pa res kakšen pipek in bo njami, njami.

rija: kaj ven sta se zaklenila in pol vdirala v hišouser posted image user posted image  Hudo! Poslica mi je pa všeč user posted image  to bo imel Til zabavo!

Sem ravno danes v delo in dom zasledila, da zbirajo najbolj pravljično otroško sobico. bom nabirala ideje, za Mancino, ko jo bo nekoč imela.

Neposredna povezava do sporočila: 4714
13.12.2006 20:14:26   
liju
Alo babike!
IZPIT NAREJEN!user posted image user posted image user posted image user posted image Tak sem vesela da je kaj! Pa tudi mišek mali in velikiuser posted image sta oba doma!
Vidim da imamo novo preobleko na RR, full je lepo, a ne?
Nič, se javim še pol kaj, grem zdaj malega spravit spat in ga napapcat.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 4715
13.12.2006 20:18:07   
liju
Bobika:user posted image user posted image user posted image si na dobri poti!
Jaz sem tak vesela, da ne znam opisat, ker matematika brez predavanj pa je kar težka!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
13.12.2006 22:06:45   
renan
dober večer!

midva imava taščo na obisku in zato ni veliko časa za ringarajo. naš vladimir je  že dva dni tako priden, da ni za verjet. ko ga dam dol, takoj zaspi, cel dan se lepo sam zamoti z igro, ko mu je pa dosadno, pa dela face in ponavlja za nama, tako, da se kar naprej režimo. mislim, da bo naš mišek seinfeld, ko odraste.user posted image user posted image user posted image

čestitke bobiki in liju za izpit!!!

mmetka: bila sva v isti sobi sama, imela sva tv, drugače pa soba ni bila ne vem kakšen luksus. zgleda, da bolnice same določajo te tarife...

božič in novo leto: za božič bomo tukaj doma sami, za novo leto pa v zg pri pradedeku. tam bomo nekako skombinirali kosila pri dedeku in babici, saj imata različni družini. toliko boljše, ker se bomo basali kar na dveh mestih...user posted image user posted image user posted image tam bomo tudi praznovali roj. dan, edino še ne vem kje in kako. bomo pa v sob po roj. dnevu še tu povabili nekaj ljudi na torto.

darila: sem prepustila možeku, da nekaj izbere zgoraj. sicer bodo pa bolj pomembna darila naslednje leto, ker letos vladimir itak še ne razume teh običajev.

mirno noč vsem,
renan

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
13.12.2006 22:47:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Taši, hvala še enkrat, ker sem res nisem vedela kaj naj in me je tvoje sporočilo zelo pomirilo.

Malenkost! Samo da je Iza zdaj ok!user posted image

Rija, meni je sobica všeč. Če bi imeli prostor, bi si tudi nekaj takega omislili. Pa poceni se mi zdi. Vse skupaj je 129€?

Neposredna povezava do sporočila: 4718
13.12.2006 23:10:49   
shooo
ojla bejbe!
vivm da ste  oz. ene se kar prezivljale hude case z bolanimi dojenckoti.groza!neza ima samo zamasen nos pa mi je hudo ker tezko diha sploh ponoci."prave" bolezni se nismo imeli in v bistvu sploh ne vem kako hudo zna biti.upam da se bolancki cim prej pozdravijo.

zdaj pa da se pohavlim: prvi izpit je opravljen z 9!svinglarska mojstrovina!
casa za rr je ze spet full malo jutri imam prestavitev seminarske naloge in 22.12 pa naslednji ispt, tak da tisti cas ko je prej bil namenjen brskanju  (se pravi ko vsi spijo) zdaj gre za ucenje...
darila: nobene ideje!
in sploh ne vem kako se naj organiziram, mi namrec nismo verni in tudi neza ni krscena. bozic "slavimo" predvsem zaradi ome, sicer smo pa potem ko je ona sla spat imeli prave zure-nic kaj bozicne.in ne vem kako naj postavim stvari glede teh praznikov.letos se ni frke samo cez par let pa bo zaguljeno,vsi se bodo pogovarjali o bozicku a nezka pa o dedku mrazu;..no, saj, bozic bi mi se uspelo razlozit, samo veliko noc! ta mi je pa full morbiden.(sorci ce zalim kateri verska custva) samo halo!! pribijanje na kriz!
no, pa spet bluzim..
v glavnem za darilo bo nekaj majhnega in taksno da bo ostalo za spomin. tudi za rd bo enako.verjetno bomo za 1. rojstni dan delali odlitke rokic in nogic. praznovali bomo pa verjetno 2 ali 3 krat.

Vecerja:
za bozic bo pri nas hobotnica ispod peke- samo da bo v peciciuser posted image .enostavno.nobenega prckanja, samo krompir je treba zraven olupit pa pustiti full dolgo da se pece.
za NL, pa se ne vemo ker bomo verjetno kar sami in se bomo obnasali kot da je sobota.

bodite zdravi in veseli!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
13.12.2006 23:26:27   
shooo
pa se nekaj:
GREM V SLUZBO 3.1.
in komaj cakam! ne zato da pac grem od doma ampak da cim prej mine to odstevanje in strah in nervoza.agonija.user posted image
pol bomo pa ze videli kako pa kaj!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
14.12.2006 12:10:16   
tinkamiška
Hoj

Iza je brez vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa zdej nosek začel malo nagajat in malo pokašljuje, se mi pa zdi, da ji šmkeljc teče v grlo in zato kašlja.
Shooo, Bobika in Liju, četitam za izpituser posted image user posted image user posted image

Shooo jst tudi nisem verna, možek je sicer krščen ima obhajilo in vse kar spada še zraven, ampak glede njegove vere nisem prepričana kako je. Mi ne zna povedat, jst ga pa tudi ne silim. Ampak ne vem kako bova Izi razlagala vse te stvari, ni krščena, ampak praznujemo Božička in Dedka Mraza. (njegovi, moji starši) Jajčke bova seveda barvali, Miklavža letos ni bilo, ne vem pa kako bo naprej. Bova vidla kako se bo vse skupaj odvijalo. Ko bo začela spraševat, se bom pač morala malo izobrazit in ji razložit določene stvari...

Renan, fino, da vam ni dolg čas in da se zabavateuser posted image

Bobika kako je z Manco? Je že boljše volje? Ja jst pečem kekse, ker si krajšam čas z tem. Moža skoraj nič ni doma in mi potem čas hitreje mine...

LE&TA VSE NAJNAJLEPŠE ZA ROJSTNI DAN!

Lep dan vsem skupaj! Bolančki hitro se pozdravite!

Tinka

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
14.12.2006 14:28:13   
ajdaN
Dan!

Evo napišem par besed, dokler mulček še spi. Dans sva spet cel dan sama, pa jutri tudi, mogoče bo za vikend kaj boljše. Upam!

Naša najnovejša zabava je metanje igračk v WC školjko in čofotanje po vodiuser posted image . Zdaj si že lepo sam dvigne pokrov in ima žuruser posted image . Svašta!

Darila: za novo leto bo dobil eno ogromno škatlo duplo kock, za rojstni dan, pa gledam enega poganjalčka. Ampak tisti ki je meni všeč stane 30 jurjevuser posted image . Toliko pa verjetno ne bova napraskala skupaj. Samo ostali mi pa zgledajo en sam kup kičaste plastike. Se oproščam vsem tistim, ki že imate tako zadevo domauser posted image .

"TA velik otrok" si pa želi en Bruderjev tovornjak.  Da se bosta z malim skupaj igrala.
Liju user posted image  za izpit!

Za božič in novo leto bomo pa verjetno sami. Spravim se edino v spodnji štuk k tašči na večerjo, drugač pa nikamor. MAli gre pa ob osmih itak spat, njega prav malo briga al je ponedeljek, al je sobota al je božič al ima rojstni dan...

Drugače se pa zdaj učiva kako naj lepo zleze s kavča in postelje. PA mu zaenkrat še ne gre. Bo že dojel. JE pa vsaj toliko pameten, da se na koncu postelje ustavi in samo gleda dol - mu na kraj pameti ne pride da bi se šel kakšen "banđi đamping"user posted image .

No tako, grem uživat v miru, dokler trajal. Za pospravit imam komplet vse, pa se mi niti slučajno ne da. Sej prah in nered ne bosta nikamor šla (žal!).

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 14.12.2006 14:34:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 4722
14.12.2006 21:35:55   
bobika
Helov!
Mi smo prbedeli katastrofalno noč.user posted image Že odkar je zaspala se je nonstop zbujala. Okoli 10 ure pa žurka v poslici. Potem sva jo prinesla k nama v dnevno in smo gledali tv (telebajseki so ji zakon, čeprav so meni nikakvi). Se kar zamoti s tv. Potem je zaspala za pol ure in jok med spanjem se je začel. V spanju je kriče jokala in se prebujala. To se je dogajalo vsaki dve minuti. Kaj koli sma delala ni nič pomagalo. Tudi calpol sem ji dala pa nič. Ob pol šestih smo končno zaspali. Ati je bil zelo razočaran, ker kadar jo je prijel se je začela trmasto dretiuser posted image
Dan pa je bil podobn včerajšnjem, le da je malo več jedla in malenkost majn ipičarila.
Jaz pa cela izmzgana za knjige. Komaj popoldan se mi je uspelo malo zbrati.

A mi lahko katera svetuje oz kajkoli pove kako jo naj pomirim in kaj naj delam, da ne bo tako kričeče in trmasto jokala?

Shooo user posted image  za izpit!

Pri nas je pa ravno obratno s temi praznovanji. Mi praznujemo vse te praznike, njegvi pa ne.

Jaz sem pa končno začela delati okraske za novoletno jelkico. Sem jih do polovice že naredila user posted image .  Ko bo smrekica stala jo poslikam in pripopam.

Niste danes nič veliko pisale user posted image .
lp

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
14.12.2006 22:40:59   
tinkamiška
Hoj

Bobika, res ne vem kako bi ti pomagala. Le kaj jo je pičilouser posted image Se spomnim, da  je mela Iza eno fazo, ko ni hotela zaspat ne čez dan in ne zvečer, ampak ni jokala, razen, če sem jo pustila v postlci. Če sem jo nosila je bila tiho. Vstajala je ponoči in se začela jokat, da sem jo morala ven vzet in jo pocartat. Res ne vem, kaj bi ti napisalauser posted image Upam, da bo ta faza hitro za vami.

AjdaN, midva računava, da bo šla Iza za Novo leto lepo spat, mi bomo pa malo večerjali in kakšno rekli, ne bo neka fešta in pijanka. Bolj uživancija, če nam bo ratalouser posted image

Jst sem tudi začela Izo učit kako se gre iz kavča, ker je včeraj pikirala direktno na glavo, pa sem stala korak stran, se je kr vrgla na glavo doluser posted image Je bil jokec, jst sme se ustrašla in zdej mava treninge kako varno dol.

No kej še napišite, magari jutriuser posted image

Lp,
Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
14.12.2006 22:54:53   
mmetka
Halo babe!

Danes je naš miš imel celi dan vročino in sicer 38,5.user posted image Pojma nimam, kaj mu je! Bil je skoraj normalne volje, le malo bolj občutljiv, jedel je normalno, igral se je kot vedno... Mogoče  pa ga muči zob, ker se mu zgoraj na dlesni že vidi belo in bo kmalu predrl dlesen. Zaenkrat spi OK in nima vročine, upam da bo trajalo in da se zbudi brez vročine...

Pa še to sem skoraj spet pozabila napisat, da že celi teden hodim v službo! Počasi...za 2 urci... da se oba privadiva...pa da se babice malo navadijo...user posted image Zaenkrat ni nobenih problemov, saj Tijan niti ne opazi, da me ni, ko se že vrnem!

bobika- držim pesti, da bo današnja noč bolj mirna!!

ajdaN- moj prah se tudi noče sam pospravit.user posted image Bom še počakala kak dan, mogoče mu bo ratalo!user posted image

tinkamiška-Kako pa zgleda tvoj sonček na trebuhu zdaj, po porodu? Jaz bi imela tetovažo na nogi, zadaj na spodnji mišici.Ali pa na zunanji strani gležnja.
  Sem vesela, da je Iza boljše!user posted image Upam, da tako tudi ostane!

shooo, liju, bobika- user posted image za izpituser posted image

renan- glede daril si se lepo zmazala...user posted image Če bi jaz izbiro prepustila mojemu user posted image , bi verjetno vsi ostali brez daril!

večerja- vidim, da vas bo dosti jedlo morsko hrano za božič... user posted image jaz bi pri vas ostala lačna, ker nisem ljubitelj morskega... user posted image

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?