tinkamiška
|
Hoj Mi smo danes občutno boljše Najprej hvala vsem za vse nasvete, ker so nama res pomagali Včeraj zvečer je Iza bruhala in sem se tako zelo ustrašila. Sploh si nisem predstavljala kako hudo je tako majhnemu otročku bruhat, pa še tako gosto kašico je bruhala se mi je zdelo, da se bo kr zadušila Taši, hvala še enkrat, ker sem res nisem vedela kaj naj in me je tvoje sporočilo zelo pomirilo. Okoli 20 sem jo dala spat z krompisčkom na nogah, imela je okoli 39 vročine in je takoj zaspala. ob 21ih se je zbudila vsa nasmejana, skoraj brez vročine in se do 22 veseli igrala in stiskala k nama. Kot, da bi vedela, da je prišel možek domov Poteme zaspala z malo nad 37 vročine in spala do 2h spila ogromno vode in ko sem jo potipala, je bila precej vroča. Ampak ker je zaspala, sem jo kr pustila. Potem je pa spala do 9ih, se zbudilabrez vročine. Zdejle ma 37,1 temperaturo in se sama igra. Pojedla je malo kruhka in ker je kazala na sadno kašico, sem ji jo dala, pojedla je slabo polovičko lončka. Za kosilo bo pa rižek skuhala. Upam, da je najhujše za nami mmetka, midva sva oba tetovirana. jst sem že 15 let, možek pa 5. Bi ti pa bil všeč možev tatoo, ima vodnarja, ki zgleda kot Zeus. Jst mam pa sonček na trebuhu Rija, meni se zdi super tale sobica, oziroma postlca , če bova midva mela tri otročke, bosta tamlajša dva sigurno deležna kakšne podobne postlce, samo da bosta dve skupaj Me pa zdej zelo zanima kakšen tatoo ma tvoj mož, a je kej v zvezi z japansko bubo? Darila: - za RD sva Izi kupila poganjalčka pri sončku - za Božička oz. Dedka Mraza, pa bova kupila nekaj simboličnega, ker še ne ve zakaj se gre in ker sva bolj na kratkem z denarjem -za moža sem kupila nekaj za oblečt, ker ima napol prazno omaro ima pa februarja RD in bom takrat nabavila nekaj kar si želi, je kr nekj stvari, je pa odvisno koliko dinarčkov bom imela takrat. Liju, drži pesti za izpit. Mi gremo 24.12. na zgodnjo večrejo k moževim staršem. 25.12. bomo sami praznovali Izin rojstni dan. 26.12. gremo praznovat Izin rojstni dan k mojim staršem, ki se bosta razvajala v Zrečah in bomo kr v apartmaju žurali 27.12. bomo šli pa verjetno k moževim staršem malo praznovat izino 1. leto 29.12. bomo praznovali z prijatleji RD v novi hiški 31.12. sva pa povabila k sebi en par in bomo skupja naredili večerjo in papali v naši novi hiški 1.1. pa gremo na kosilo k mojim staršem na vikend, upam, da bo kej snega, da se bomo lahko sankali Bomo imeli pestro ne? Večerja: mi bomo imeli škampe, ker jih jst obožujem, pa pečne školjke, pa divje brancine(vsakega po malo) Vse to je zelo hitro pripravljeno. Za predjed bom nardila tuninega tatarca in pa mogoče kakšne široke rezance. za sladico pa čokoladni founde(če se tako napiše) Jok: pri nas ne rata nič plava, včasih rabi malo več časa, da vdihne, ampak na sploh zelo malo joka, tako, da nisem ravno prava, da bi komentirala, kaj je normalno. bi se pa jst tudi utrašila, če bo plava ratala še čestitke: ČESTITAM TIJANU ZA 11 MESECEV Iza je zaspala, jst bom pa še malo na rrju lep dan vsem pa bolnačkom želim, da se hitro pozdravijo! Tinka