|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
9.12.2006 8:52:55   
liju
Alo!
Tinkamiška:Ni dobenih zamer, saj smo pa vsi ljudje!user posted image , tudi jaz imam probleme z tem, glede imen, obrazov pa si še posebej ne zapomnim. Zgleda da mi je to poklicna deformacijauser posted image , saj dnevno srečaš na tisoče ljudi v trgovini in si res sploh ne zavzamem kak kdo zgleda.user posted image

Rija:Tudi meni se zdi brezveze, da še o tem kaj komentiramo, saj itak je že zdavnaj mimo in ne moreš nič naredit. Itak pa vsaka mama ve za svojega malčka kako in kaj mu je v danem trenutku. Pač mati mora bit tista, katera mora presodit o teh stvareh!user posted image

Renan:Mi smo imeli črevesni virus, ampak brez vročine, prvi dan je imel 37.5, pol pa nič več, samo driska cel teden.Morala pa sma imet dijeto in jest jaboljčni kompot z albert keksi, kuhan riž z pretlačeno banano, katera pa mora stat, da postane rjava- taka želejasta.Sma dobila prav jedilnik, kaj lahko je. Zdravil pa nisma dobila nobenih. Morala sem samo kupit neke soli (dihidrol)-če se ne motim, pa glukozo v prahu. Aja, pa strogo sma imela prepovedano mlečno hrano, pa mastne juhe!Pravi boščki so toti naši bolančki. Če hočeš, ti lahko pošljem dijetni listuser posted image

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
9.12.2006 9:23:51   
KatjaD
Renan - Matic driska že cel teden - brez vročine in česarkoli drugega - zato tudi nimam čisto nič časa za pisat. Baje razsajajo neki Kalc***** (nimam pojma kateri že) virusi med otroki (črevesni virus), ki se pozdravijo v 7-10 dneh sami od sebe. Meni je rekla, da mu lahko dam Linex, če bo prehudo (3x na dan eno kapsulo - ki jo odpreš in streseš na žličko).

Imam pa eno novico: MATIC HODI!!!!! - zdej pa čisto zares, se je včeraj spustil in prehodil celo hišo!

A ja, pa še VSE NAJ NAJ VSEM KI SO VMES PRAZNOVALI!!!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
9.12.2006 13:31:37   
renan
čestitke matic!!!

mi smo se malo prej vrnili od p. baje , da je črevesna viroza. ko smo prišli domov, je imel vladimir 40 vročine. potem sva ga ohlajala v kadici, mu dajala obladke, dala calpol. šele zdaj mu je padla na 38,9. skratka kaos...šele zdaj kuham kosilo...

baje ta viroza razsaja v vrtcih in glih pred 3 dnevi se je igral z eno punčko, ki hodi v vrtec...zdaj nama je pa nemčija odpADLa. user posted image samo, da se čimprej pozdravi...

lp, renan

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
9.12.2006 13:37:30   
tinkamiška
Ajej, kaj ste vsi bolani?user posted image Bogi mali, čimprej se vsi pozdravite, pa še tako žalostno vreme je, da se vsi zadržujemo v zaprtih prostorih...

Te viroze so res en hudič , pa toliko vrst jih je zdej, da sploh nimajo več imen, res vam želim, da boste spet kmalu zdraviuser posted image

Se oglasim še kasneje

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
9.12.2006 13:45:05   
mmetka
Halo!

Naš otročiček spi, kosilo je kuhano, zato hitro izkoriščam čas za RR!

KatjaD-user posted image Za Matica user posted image Pa kar celo hišo je prehodil?!Bravo!

tinkamiška- jaz sem tudi včeraj zvečer pekla piškote! user posted image Pa jutri jih bom še, ker imam enih par receptov, ki jih je treba preizkusit...

srečica- sem vesela, da Anžetu ni krize, ko si ti v službi! kako dolgo boš pa delala 4 ure? kdaj začneš na polno?

ovnica78- super slike! kak luškan božiček je Tin!

shooo- a ti tudi nežo motiviraš?user posted image Mi smo Tijanu na začetku tudi nastavljali vse "prepovedane" predmete, da so ga premamili!

renan- hitro se pozdravite!user posted image user posted image
dedek mraz- midva imava dedka mraza v moji službi!user posted image Se že ful veselim! Najprej naj bi bila predstava za otrokece, potem pa bo dedek mraz delil darila! Pa predstava bo baje ful zanimiva, pa ne preveč dolga, da otrokom ne bo dolgčas. Upam, da bo Tijan vzdržal in da mu bo zanimivo!

Danes popoldan pa greva čakat dedka mraza, ki se pripelje s Pohorja! Samo da ne bi deževalo... držim pesti!

< Sporočilo je popravil mmetka -- 9.12.2006 13:50:49 >

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
9.12.2006 15:05:18   
liju
Malo se lahko javim, ker mali spi, kosilo se kuha, ker zdaj pride ati domov, te pa da vsi skupaj papcamo.
renan:Upam, da vam bo čim prej bolje, pa ta vročina je največji user posted image .Pauser posted image za hitro okrevanje!
mmetka:baje pa pride pol dedek mraz tudi v Evropark direktno iz Pohorja. Je pa škoda da je tako vreme.
Mi pa gremo 20-ega na dedka mraza v taščino službo, ker dela v vrtcu, te pa gremo lahko tja. 22-ega pa imamo v moji službi Božička, tak da bo naš user posted image spoznal vse zimske može!user posted image
Pozabla sem pohvalit slikice od ovnice 78user posted image user posted image user posted image imate pa lepega božičkauser posted image
KatjaD:user posted image user posted image user posted image , da ste že sprehodli celo hiško.

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
9.12.2006 16:06:24   
bobika
Hojla!
Uboščki, spet jih je toliko bolanih. Hitro se pozdravite vseh vitoz in veselo naprej user posted image  Te viroze so pa res pravi shit.
user posted image user posted image user posted image  Maticu za prve samostojne korake, čimmajn bolečih padcev.

Mi smo imeli nocoj spet tri ure derenja in norenja. Res ne vem več kaj ji je. Niti svečka ji ni pomagala.
Danes pa je že tudi cel dan taka tečka, da ni za zdržati.
Se še pol kaj oglasim

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
9.12.2006 22:55:56   
lifcsi
Pozdravček še od nas.

Malo sem bila v zaostanku, ker smo imeli težave z ADSL-jemuser posted image .

Pri nas nič novega, še zmeraj hodimo na dooolge sprehode po gozdu (da se skrijemo pred vetrom) in možno , da nam zrak pomaga vzdrževati zdravje.

"Trije dobri decembrski možje" hodijo tudi pri nas, kljub temu, da Tara, na veliko žalostuser posted image babic in ostale familije, ni krščena (midva sva se "spreobrnila" in imava drugačno filozofijo o žiljenju). Prav ta čas na veliko tuhtam, kaj naj rečem malički, o teh možeh. (Jaz sem bila zelo žalostna, ko sem izvedela, da so izmišljeni in so mi na nek način lagali o nijh.)

Vsi bolančki - hitro se pozdravite user posted image

Mirno noč

Livija

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
10.12.2006 9:31:43   
XXYY
Dobro jutro!

Mi smo že pokonci 2 uri.

Vidim, da ste kar nekaj bolančkani. Ja zdaj je to obdobje viroz in bog ve še kaj. Lara na srečo zdaj zdrava, koliko časa pa ne vem, ker baje so se v vrtcu pojavile NORICE user posted image  user posted image  user posted image  . Upam, da jih čimprej prebolimo, da bo za nekaj časa mir.

KatjaD: user posted image  user posted image  user posted image  za MATIČEVE samostojno korakanje. Čim manj padcev želim in zdaj ne bo več miru pred njem, vedno bo treba letet za njim.

Včeraj sem ugotovila, zakaj je imela prejšnji teden vročino 38-39C. Na dlesnih sem začutila že 9 ZOBEK (leva štirica spodaj user posted image  user posted image  user posted image  ) user posted image  user posted image  user posted image  . Ni mi nič jasno, kako da prej pokukajo štirice ven kot pa trojkice.

Ovnica78: zelo lep božiček je vaš Tin.

V vrtcu je full dobro. Nič me ne pogreša. Samo je zelo malo, kakor doma. Upam, da bo kmalu ugotovila, da bo morala malo bolje jesti, če misli še kaj zrasti. Ker prešnji mesec, ko sve imele cepljenje in sistematiko pred vrtcem, se ni zredila niti 1g v celem mesecu in tudi zrastla ni nič. Tako, da ima še vedno 8200g in 74cm pri 11 mesecih user posted image . Samo po mojem jo je takrat zobek nagajal, da ni hotela nič jesti. Karkoli sem ji ponudila, je zavračala. Tako, da sve imele kar veliko krizo. Upam, da bo zdaj kaj bolje jedla.

Ok, dovolj za enkrat. Se še kaj oglasim.

Bolančki hitro se pozdravite.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
10.12.2006 9:43:22   
KatjaD
 Ovčka - pa ravno, ko se je navadila na vrtec, pa norice. Upam, da boste imeli čimmanj dela z njimi in bodo čimprej minile!

Dedek mraz - pri nas ga ni. Pri Alešu v službi ga ne organizirajo, pri meni pa še ne morejo, ker še nisem v službi - faks bo treba končati prej user posted image !Čeprav so nekaj v sredi leta pri njemu debatirali, da zdej je pa že toliko otrok v firmi, da bi mogoče..., pa ni bilo nič iz tega.

Renan - upam, da bo Vladimir čim prej boljši. Pri nas se je vleklo dober teden, danes smo pa že super - no, razen tega, da zdaj pa šmrka. Je pa meni tudi rekla, da po vrtcih razsaja, samo mi smo morali pobrat kje drugje, ker se ni igral z nobenim otrokom, ki je v vrtcu.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
10.12.2006 10:37:45   
XXYY
KatjaD: sem mogoče malo bolj nerodno napisala in si me narobe razumela. Lara še NIMA noric. So se pa v vrtcu pojavile in upam, da jih bo tudi ona staknila tam. Samo zaenkrat jih nima. Čimprej jih dobi, tem bolje bo.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
10.12.2006 13:48:00   
Dali 28
No da se vam še jaz malo oglasim.
Prvo da čestitamo za nazaj in za danes vsem ki praznujejo vse naj naj

KatjaD čestitamo Maticu za samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Samo tako naprej pa čim manj hudih padcev

Ovčka super da se je Lara tako hitro prilagodila v vrtcu.Saj verjetno bo dobila tudi ona norice-saj je kokr praviš bolje čim prej.

Pri nas je vse po starem.Hodi na veliko,čeblja sto na uro,spi skoraj celo noč-dva krat še ustajam zaradi dude,... edino kar noče in začne tulit kot da bi jo rezal na kahlico.Samo ko jo zagleda pade v trans.user posted image
Jaz začnem delati 8.1. in bo Tijana pri mojih starših naslednje leto.Računam da bo leta 2008 januarja šla v vrtec in moram zdej januarja it dat vlogo.

Toliko za zdej pa se tipkamo.

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
10.12.2006 15:16:15   
bobika
Mi smo bili včeraj necerjetno tečni. Grozna je bila. Danes pa se je to stanje še podvojilo. Tako, da še komaj shajamo. Jaz pa imam jutri izpit in se ne morem učiti. Zvečer je dobila še vročino in jo ima še danes, preden jo zbijemo z calpolom. Ne vem kaj ji je. Upam, da so res zobki in ne kakšno vnetje uhic ali grla.
Zaspala je pa v dveh minutah in spala celo noč - vsaj to.

Tako, malo sem pojamrala sedaj pa nazaj med zvezke.

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
10.12.2006 21:20:45   
rija
Ajde pupe, ven s krtovih lukenj....pa malo čvekajte user posted image user posted image

Mi smo imeli danes kar pester dan: smo bili na slikanju z božičkom, ki ga je pripravila ena forumovka, lanska januarčica user posted image  in se pri tem zelo, zelo potrudila, na zapoznelem miklavžu in še na obisku....in mali je komauser posted image

user posted image

user posted image

ostale profesionalne fotke bom dala v album, ko jih dobimo od fotografa.....

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
10.12.2006 23:15:32   
mayflower
Ovčka: trojke pridejo kasneje kot štirice in petice. Tako, da gre pri tvoji Lari po pravilnem vrstnem redu.user posted image

Vsi bolančki: čimprej se pozdravte!!!user posted image user posted image user posted image

Mi imamo sicer že ves teden bolj ali manj zamašen nosek, ma zaenkrat ni hudega. Upam pa, da se ne česa nalezemo, ker gremo v torek najprej na pregled, pol pa še na srečanje z Dedkom Mrazom. Tam bo pa vse polno otrok...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
11.12.2006 8:19:55   
Ovnica78
Dobro jutro!

Trenutno se psihično pripravljam na odhod v službo. Namenim vam še par besed in šibam. Tin je že v varstvu pri bici in dedanu. Sem jih malo prej klicala in so vsi ful dobre volje. Poslušajo pesmice. Moja mama je pa tako komaj čakala, da ga dobi v varstvo. Tako, da me glede tega sploh ne skrbi. Sem mislila, da bo zjutraj večji problem, ko sem ga morala zbudit (drugače sva spala do 10ih), pa ni bilo blema. Komaj se je prebudil se je že smejal. Po njega grem pa tako že ob dveh. Potem sva  pa dve uri skupaj potem pa šibam na konferenco, ker je ravno tako naneslo, da začnem na dan ko imamo konferenco. Tako, da bo danes pestro.

Hvala vsem, ki ste pohvalile mojega božička!!!

Rija tvoj Til je pa čist tapravi. user posted image  Kje si pa dobila obleko? Glede zobk pa, Tina ati kliče kar Pepe, ker pravi, da ima enako narazen zobka kot onuser posted image . Menda je pa tako  prav, da je potem prostor za stalne zobke.

KatjaD user posted image  za prve korake!

Ovčka super, da Lara uživa v vrtcu. A ne koliko nam to pomeni? greš kar lažje vslužbo.

Renan tudi pri nas je tako, da dedek mraz prinese v atijevi firmi samo otrokom, ki so že stari eno leto in naš še žal to takrat ne bo. A je to fer?user posted image  Pri meni v službi lahko pa samo sanjamo kaj takšnega.user posted image

Bolančki pozdravite se! Nam tudi še teče iz noska ampak je že bolje.

Nič, bo treba it, da ne bom že prvi dan zamudila v službo. No, saj imam še čas, ampak prvi dan moram biti malo prej tam, da se malo privadim. Me kar malo stiska!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
11.12.2006 10:51:17   
tinkamiška
Hoj

Lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

Rija, ko boš mela pa album, pa javi, ga bom z veseljem pogledala.

Jst sem tudi Izo slikala, ampak še ne pokažemuser posted image user posted image

Je pa danes Iza dobila vročinouser posted image . Zdej spančka in upam, da vročina ne bo preveč narasla. Nahoda nima, noče pa nič jest. Pije veliko, tako, da sem vsaj glede tega vesela.

Dali, tebe tudi že dolgo ni bilo, še se kej oglasiuser posted image

Bolančki pozdravite, se!

Pupe, ki ste začele z službami, naj bo čim manj stresno za vas.

Bobika, upam, da boš nardila izpit.

Še čestitke: LARA IN ALEKSEJ VSE NAJNAJ ZA 11 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem skupaj!

Tinka

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
11.12.2006 17:05:54   
renan
vidim, da malo čvekate in me niste dosti pogrešale...vseeno: pri nas je bila zadnja dva dni prava drama. danes sva se z vladimirjem vrnila z bolnišnice in ati je moral žal sam za nemčijo. vladimir je v soboto zvečer imel kar naprej 40 stopinj vročine, le na kakšnih 39,5 sva mu jo uspela zbiti. sem mislila , da bo me kap. še dobro, da sva bila oba doma. sva ga hladila v kopeli, mu dajala obladke, calpol, svečke, vse živo. vladimir je pa samo z belim gledal in nemočno ležal, tako ga je kurilo. ne morem vam povedati, kako naju je bilo strah zanj. nazadnje sva ga ob 11 zvečer strpala v avto in vozila naravnost v bolnišnico. ker je imel tudi drisko, so naju v  obdržali v bolnici na opazovanju. naslednji večer je bil že brez vročine, kot da se vse skupaj sploh nebi zgodilo. zdaj že veselo plazi po hiši. zdravniki ne vedo, če je bil virus ali kakšna bakterija. moram v petek poklicati za analizo blata...

skratka: prava kalvarija je bila to. občutek, ko tvoj otrok trpi, ti si pa nemočen zraven, je grozen. jaz sem pa zdaj totalno zmozgana...

lp, renan

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
11.12.2006 17:08:44   
tinkamiška
Hoj

...nikjer nobene?

Iza ima že kr visoko vročino. Prej sem ji merila, pa je mela 39,2 v ustih. Sem ji zbila z Calpolom in sedaj se igra na tleh, ampak moram bit pa zraven, ker se vsake par sekund stisne k meni. Zdej ko pišem, je pri meni v naročju in se carta...bogica. Iz noska ji pa nič ne teče. Samo vročino ima. Upam, da bo jutri že boljše. Je bilo pri kateri tudi tako? Samo vročina? Tašonka vem, da je včeraj javila, da ima Špela vročino, ampak danes se ni nič javila, tako, da je verjetno kr hudouser posted image

Moram nehat. Se še kasneje oglasim.

Lp,
Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 4669
11.12.2006 17:10:55   
tinkamiška
ojej renan, sva istočasno pisali...

ušam, da bo vse vredu, pa da je že mimo karkoli je bilo...

bodite zdravi

tinka

Neposredna povezava do sporočila: 4670
11.12.2006 17:17:19   
rija
Hudiča, pa kaj je s tole januarsko decouser posted image

Renan: grozno! Upam, da se ne ponovi!
Tinka: enako...upam, da bosta šli bolje skozi kot renan

No, naš pa zgleda, da je prebolel tale nahod....pa tudi sor se mu vidno umirja....user posted image

Aja, edino danes ma en tak zelo, zelo čuden dan. Se mi dozdeva, da to sploh ni moj otrokuser posted image
Že cel dan zganja totalno histerijo, če ni kaj po njegovem. Pa za vsako figo ki mu ne paše, naju grizeuser posted image
Upam, da ima samo slab dan in ne kar celo fazouser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 11.12.2006 17:22:14 >

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 4671
11.12.2006 19:07:01   
tinkamiška
Ja Rija, jst tudi ne vem kaj se dogaja, res upam, da bojo hitro vsi zdravi.

Je pa hudič, ker sem sama in me je kr malo strah noči. Možek gre ob 4ih zjutraj na službeno pot, mi bo pa pustil avto, če bo treba iz k zdravniku. Smo se videli danes samo za pol ure, ker je bil tako dolgo v službi, zdej je pa spet šol delat...

Kaj je pa tvojega mladiča pičilo? Si ga kr ne morem predstavljat, da grize mulček maliuser posted image user posted image no upam, da je samo tak dan, če ne bo pa malo zoprno obdobje, hm.

Grem zdej, mogoče se še beremo danes, drugače pa lahko noč vsem skupaj.

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
11.12.2006 20:08:37   
bobika
Pozdravljene!
Za nami je zopet zelo naporen dan. Prvo smo celo noč zelo slabo spali. Imela je vročino. Tudi zjutraj se je zudila z vročino nekaj čez 38. Jo je danes zjutraj babica pričakala saj sem že zelo zgodaj (6.00) morala na fax na izpit ob (7.00). btw: izpit je bil kar težki, če ga naredim imam še teorijo, ki pa je zelo zelo težka, vsaj zame ko se na elektrotehniko nič ne spoznam in se moram vse na pamet učiti user posted image .
Popoldan je po spanju imela kar 39,4 vročine in je bila zelo boga. Zbili smo ji s calpolom. Koamaj je danes kaj pojedla. Jutri pa gremo definitivno k pediatru.
Res je zelo hudo.
renana saj ne morem verjeti kako bogi je mogel zgledati vladimir! Bošček!
tinka, a sedaj pa še Iza? Bogica mala, naj se hitro pozdravi. Manci teče tudi iz noska. Morda so pa le zobkiuser posted image

Me je pa malo prej klicala sestrična, da ima njena pupa (3leta) škrlatinko in da sedaj baje full razhaja. Z njeno tamalo smo bili v stiku pejšnji teden in sem se kar vstrašila, da bi bilo slučajno to. Tudi moja krščenka ima vročino in se pritožuje, da jo bolijo usta, tako, da bomo jutri po vsej verjetnosti kar skupaj šli k ped.

Vsem ki ste bolani pošiljam eno veliko pikopoko, da se čimprej pozdravite.
Ostalim, pa da ostanete zdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 4673
11.12.2006 21:01:39   
renan
hvala za lepe želje in seveda enako za vse, ki ste še bolani. je pa vseeno boljše,da smo zdaj prej bolni in ne ravno na 1. rojstni dan.user posted image

ko bo čas, bom napisala še kaj o bivanju v bolnici...

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
11.12.2006 21:02:33   
rija
O tem pa raje res ne piši.....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?