tinkamiška
|
Hoj Je končno zaspala. Spet ima 39 vročino. Taši, mi smo že preboleli 6. otroško bolezen in ni bilo tako. Pol tako hudo ne in samo en dan je imela visoko vročino. Drugi dan je bilo že veliko boljše, tretji dan, pa je bila že skoraj zdrava. Mislim, da so se ji rdeče pikice pokazale po 4 dnevih, takrat pa je bila že čisto zdrava. Tudi 5. otroško bolezen je že prebolela, pa je skoraj identično kot pri 6. Pa se mi je tudi takrat smilila bogica. Danes skoraj ves čas joka, verjetno jo mora kej fejst bolet, ker že pri sebi vem, da če imam vročino me boli glava za znoret, kakp je šele pri otročkih... Upam, da bo možek vsaj do večera doma, da bom bolj močna in sigurna kaj naj nardim. Po eni strani se mi ne zid vredu, da bi jo vozila k P, ker jo bojo samo pikali in vodo bo spet morala dat, potem se pa tako in tako sama pozdravi. Po drugi strani me pa skrbi in sme v precepu ali naj grem ali ne. Nima ne nahoda, nič ne kašlja, driske tudi nima, samo ta frdamana vročina jo nadleguje Malo sem se zjamrala, sej vem, ampak, če bi bil možek doma, bi se njemu, tako mam pa vas Alenkica, fino, da je že za vami Pa res lepo, da te je začel klicat MAMA , jst še vedo čakam ta čudež Se opravičujem, ker sem vse pozabila za nazaj kar ste pisale,sem vesela za vsako, ki se ji je zgodilo kaj lepega in žalostna z vsako, ki se ji je zgodilo kaj neprijetnega. Danes praznujeta 11. mesec ANA IN NINO, ČESTITAM! Hitro se pozdravite, zdravim pa lep dan! Tinka