|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
14.12.2006 23:14:05   
Anonimen
Bobika, mi je kar hudo, ker ne vem, kaj bi ti svetovala. Pri nas je svečka namreč pomagala, da jo je nehalo bolet in tudi jokala potem ni več. Calpola ji itak ne morem dat, ker vse ven spljuva, pa ni efekta.

(odgovor članu mmetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4726
14.12.2006 23:22:49   
shooo
BOBIKA, ne vem ce ti bojo pomagale nase izkusnje pa vseeno.pri nas ponavasi pomaga:
a)nositi in peti
b) spremeniti okolje (kopalnica)
c) stisniti dlan (se vsedemo z pokrcenimi koleni, jo vsedem v krilo da me vidi in ji stisnem dlani (ne prav mocno, z pravo mero)  tako da imam place v njenem dlanu pa se mal "pomesim z njimi) ob tem pa seveda zraven se "pshhhh") to smo delali ze ko je bila cist micena pred spanjem.tudi uspavam jo tako da ji cist na rahlo bozam dlan. ponoci si v spanju sama to pocne.
eto. upam da boste nasli svoj nacin cimprej.
pa se cestitke ostalim ki ste opravile izpite!

kdo se se gre tatujat?gremo skupaj?mogoce dobimo kak skupinski popustuser posted image ?
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
15.12.2006 14:18:02   
tinkamiška
Pozdravljene nečvekeuser posted image user posted image

Bobika kako je Manca? Je že boljše? Upam, da je zdrava in nasmejana deklica. A si mela danes izpit iz teorije? No, držim pesti za vse skupaj!

Shooo, ti maš pa zanimivo tehniko umirjanja tvoje Neže. Pestke ji stiskaš in to pomaga? Hm,bom kdaj poskusila, ker moja Iza praska ko hudiček, kadar noče zaspat in jo mam v naročjuuser posted image user posted image
A se boš šla tatujat?user posted image

Kaj je zdej vse štrajkate al kaj? Včasi zasledim kakšno, da bere pa nič ne napiše...Kje ste Rahelca, Nyah, Rija, ti tudi nekaj štrajkaš, Tašonka pohvaljenauser posted image ker se vsaj tu in tam oglasiš, Hana, Lonja, Ovčka, Caffee, Ovnica Nannn, Puri, ti tudi kej napiši ne samo bratuser posted image user posted image , te vidim, vidim, Popek tebe tudiuser posted image user posted image , Janja, Myflower kako ste?, Tinana, LE&TA, pa cel kup vas je še, vse vas pogrešam tukaj, no! A boste vsaj pred prazniki prišle kakšno rečt? Jst vas vse lepo pozdravljam, tudi če samo prebereteuser posted image

ČESTITKE TINKARI IN LANI ZA 11 MESECEVuser posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
15.12.2006 14:57:10   
Ovnica78
Ojla!

Za mano je prvi teden v službi. Brezveze! Sem mislila, da mi bo bolj fajn, ko letos nimam razreda, je pa prav bedno. No, ja vsaj delovni čas mi ustreza. Tin uživa pri moji mami 100/uro in me sploh ne pogreša. Ponavadi sploh noče k atiju, ko pride po njega in ko pride domov gre najprej k svojim igračam in se zame še zmeni ne.user posted image  Pa saj je prav tako, saj je meni lažje ko vidim, da mu ni hudega in da uživa.user posted image

Bobika in Shooo čestitke za opravljen izpit! user posted image

Tinkamiška vidim, da si zamenjala slikico user posted image user posted image user posted image . Lepa božička!!!

Liju nevem kaj ti naj svetujem glede joka. Tudi Tin se včasih tako joče, da ga samo gledam, kdaj bo spet vdihnil ampak k sreči se še ni zgodilo, da bi kdaj skup padel.

Bolančki user posted image user posted image user posted image  za vas!!! Želim vam čim prejšnje okrevanje. Tudi mi se še vedno mučimo z zamašenim noskom.

Toliko za zdaj. Se oglasim še kaj ko utegnem.

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 15.12.2006 14:59:40 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
15.12.2006 15:04:16   
srečica
Alo punce,

Trenutno ne utegnem pisati za nazaj. Samo nujno vas rabim. O. rabim vaše nasvete glede zbijanja vročine.

Naš Anže je včeraj zvečer imel vročine 39.1 sem mu dala sirup, ponoči je bilo malo bolje, zjutraj je imel 38,6. Zdaj pa ima celo 39,9 v ritki. Mi lahko poveste kako naj  mu še zbijam vročino, razen s krompirjem in sirupom?
Kako se hladi oz. se dajejo obhladki?

Najlepše vam hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
15.12.2006 15:13:02   
Ovnica78
Srečica nam je do zdaj vedno pomagala svečka, ki sem mu jo dala v ritko. Drugega nasveta nimam, razen še obhladki s krompirjem ali kopel. Upam, da Anže čim prej ozdravi. user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
15.12.2006 15:13:17   
ajdaN
Daj ga v banjo - 37 stopinj naj bo temperatura vode, potem pa počasi prilivaj hladno.

Na podplate mu daj na kolobarje narezan krompir in nogavičke čez.

Zavijaj ga v hladno brisačo - tole ne vem kako bi zgledalo user posted image

Pa probaj sirup Daleron, Calpol pri nas ni kaj dosti pomagal. Pomagajo nam pa svečke.

Drugih idej pa žal ne poznam.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
15.12.2006 16:12:42   
*hana*
Ojla januarke,

no, pa se po dooooooolgem času malo javim.
Pa saj vas vsake toliko malo preletim, samo za pisanje pa ne da ni časa.......če sem iskrena niti ni interesa, sploh je bilo nazaj neko obdobje, ko so se strani polnile z noro hitrostjo, tako da človek res ni mogel sledit, potem pa nekako izgubiš nit......padeš ven user posted image . Potem sem pa nekajkrat še kaj hotela napisat, pa so mi bile nekako dolgočasne debate (kdaj so malčki vstali, kako so spali, so zapri, kako kakajo,kaj jejo.......)tako je, ni kaj.user posted image
Pa brez zamireuser posted image .

Zdaj ne dvomim, da se malo več dogaja z našimi otroci, vsekakor je več akcije.
Pri nas vse OK, samostojno še ne hodi, se dviguje ob vsako stvar in hodi "za rokce", spanje zadovoljivo, pri zobkih pa smo bolj zadaj mislim....zdaj leze ven četrti. Sem se slučajno spomnila Tinkamiška a vi že imate katerega, mislim, da ste pri vas tudi bili (ali ste še) dooooolgo brez.
Zdaj se počasi že pripravljamo na prvi RD, mami pa seveda na službo, s službo zaključujem 29.12., pa malce dopusta, tako da nekje čez en mesec grem delat. No za razliko večine mamic, grem jaz kar rada, sem se že naveličala vsakodnevne rutine. Saj vem, potem bomo pa hrepeneli po skupnih prostih dnevih user posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
15.12.2006 16:18:11   
*hana*
uf.....s porodniško zaključujem, ne službo user posted image , da ne bo katera mislila, da kar nadaljujem z naslednjo porodniškouser posted image .
LP

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
15.12.2006 20:15:09   
bobika
Sem brez energije, saj se je včerajšnja noč ponovila in tudi dan je bil še hujši.
Sem že čisto obupana. Najhuje mi je ker ne znam lastnega otroka potolažitiuser posted image . Danes je jokala za vsako malenkost. Ne vem, a naj gremo spet k pediatrinji ali naj počakam, da mine (upam, da čimprej).
Poleg tega ji je pa ponovo začelo tečti iz noska user posted image

Srečica: manci vedno pomaga calpol ali pa svečke. Za kopel pa tako kot je pisala Ajda. A nima Anže že kar nekaj časa vročino?
Tinkamiška: še ena izmed redkih vstrajnih na tem forumu user posted image  Sem te vesela!!!!Zelo!!! Lep nov avatar!user posted image

Hvala za nasvete glede pomirjanja joka (kričanja)! Bom poskusila tvojega shooo.

Aja pa hvala za čestitke za pol izpita. Teorija me čaka v torek.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
15.12.2006 21:03:24   
renan
srečica: pomagajo tudi hladni obladki okoli meč. preko zaviješ suho brisačo. ne smejo biti čisto hladni in menjavaš jih na 20 min dokler temperatura ne pade pod 38,5. pri nas je enkrat pomagala tudi kopel z dodajanjem hladne vode, krompir pa nikoli. ena kolegica je hčerko tuširala v hladni vodi, ker drugače ni mogla zbiti vročine.

shooo: mi pošlješ recept za pečeno hobotnico na ZS? moj že nekaj let sanjari o njej, jaz pa nisem glih ekspert za pripravo morskih jedi.

bobika: težko je nekomu drugemu svetovati, ker je vsak otrok svet zase. misliš , da je manca še bolna? kaj pa, če jo zobeki mučijo? potem moraš potrpeti...mogoče imate preveč hektike v hiši..? to tudi vpliva na otroka. poskušaj se veliko igrati z njo, gledat knjigice, jo peljati ven gledat kakšne živali ipd....

mi smo danes zvedeli za izvid blata. vladimir ni imel ne bakterije, in ne rotavirusa. bil je nek drugi virus. zgleda, da se njegovo telo bolj močno odzove na bolezni...so pa zdaj zboleli še vsi, ki so bili v stiku z njim...

lep večer vsem,
renan

< Sporočilo je popravil renan -- 15.12.2006 21:04:51 >

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
15.12.2006 21:15:45   
tinkamiška
Dober večeruser posted image

Vidim, da ste pokukela med nas tudi nekatere pogrešane dušeuser posted image

Hana, vem, da je bilo tisti čas, ko smo rekordno pisale strani težko dohajat in sledit, marsikatera se je takrta umaknila, jst sem se pa velikokrat nasmejala kakšnim izjavam in prigodam, pa čeprav so bili to kakci, prdci, spanje,...seveda pa ni kaj zameriti, če se ti je zdelo suhoparno in dolgočasno pisanje. Važno je da prideš še kdaj pokukat, še lepše bi pa blo, če bi te tu in tam lahko prebraleuser posted image Tako, da če te kdaj kej piči in boš imela trenutek, ki bi ga rada delila, te bom vedno vesela in rada prebrala, tako kot danesuser posted image Zobka pa še vedno nimamo nobenega in pojma nimam kdaj se bo kakšne prikazal, ker ga pa že res nestrpno pričakujem, Izi je tako vseenouser posted image

Ovnica, tudi ti si malo poniknila, pa sem vesela, da si danes pisala. Kako pa zgleda, da nimaš razreda? A potem odpadejo vsi roditeljski in podobno? Pa vem, da te malo stiska, če imaš občutek, da je mali čisto zadovoljen, ko te ni, ja pa res fino, da ti ni hudo ga pustit, ko veš, da se ima lepouser posted image Hvala za pohvalo za avatar, bom kmalu naredila en album z slikicamiuser posted image

Srečica, bogi tvoj Anžeuser posted image , mi smo ravno dali skozi to hudičevo vročino in vem kako hudo ti je. Jst sem jo zbijala z Calpolom na 4 ure in z krompirejm. Enkrat sem jo tudi kopala v kopeli, sem dala pa najprej vodo na 38 stopinj, ker je mela čez 39 vročine in bi bilo pomojem 37 premrzlo, potem sem pa ohlajala nekje do 36. Jo je pa potem začelo trest in je bila vsa boga, zato nisem več ponavljala te kopeli. Upam, da vam bo hitro uspelo zbiti to vročino in da bo spet kmalu zdrav. Res se mi smili bogi malčekuser posted image ti pa tudi...

Bobika, a še vedno ni dobro? Pa kaj jo tako nervira? Mogoče bi blo pa res dobro P poklicat, ker meni jo to že čudno, če je na antibiotikih, bi moralo bit boljše ne? Jst res upam, da ti bo ratalo jo pomirit, bogo pupo. Ko bi znala povedat kaj ji je...user posted image

Jst bom danes kuhala marmelado-božično, jo bom nalila v kozarčke in jih okrasila z servetno tehniko, pa podarila našim za Novo leto, oz. moževim za Božič. Iza pa upam, da bo pridno spančkala. Mož bo spet prišel nekje okoli polnoči ali pa še kasneje...

Lepo pančkajte, bolančki mali premagajte bacile smotane in se hitro pozdravite!

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
15.12.2006 21:19:19   
tinkamiška
Renan helouuser posted image , sm vesela, da je Vladimir zdrav. Pa fino, da is napisala za obkladke, ker jst nisem vedla, kako jih pripravit. Dobro, da vem za drugič...pa upam, da ne kmalu.

Shooo jst bi tudi mela recept za hobotnico prosim. Pa kako jo pripraviš izpod peke, imaš prav tisti lonec? Mi bomo meli kamin pred hišo, pa bi rada poleti kdaj pekla izpod pekeuser posted image

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 4738
15.12.2006 21:56:15   
lifcsi
Se vam še jaz malo oglasim.

Še zmeraj vam sledim, a sem vmes dobila malček dela, da mi popestri vsakdanuser posted image , kot da že ne bi bil dovolj pester. MIslila sem na vas, ko vas je bilo veliko bubanih, sedaj pa sem vesela, da večini gre na bolje. S Taro je podobno kot z Nežko, morda tiči skrivnost v dolgih sprehodih (kljub megli) in papcanju česnauser posted image

Tako da Srečica , sori a ti ne vem pomagati.

Bobika tebi pa tudi ne vem, kaj pametnega reči, morda le to, da jo imej čim bližje sebi (plešita, daj si jo na trebuh, prsi), medtem ko moraš ti biti umirjena, ker malička čuti tvojo napetost (lahko je govoriti.user posted image )

Nekaj me zanima. Kako vaši mižeki zaspijo zvečer? Tari je spanec do sedaj legel na očke med dojenjem, a je tega konec. Saj ne da mi ne bi pasalo, a zadnje čase 1 uro ležim z njo, da zamiži.

Lahko noč vsem
Livija

Neposredna povezava do sporočila: 4739
15.12.2006 22:45:59   
renan
lifsci: vladimir je res šolski primer za zaspati, imam srečo. jaz ga iz kopalnice odnesem v spalnico, ga dam v spalno vrečo, mu dam dudo in ninico. potem ga imam v naročju kakšne 2 min in mu govorim, ga poljubim, ugasnem lučko, nato ga položim v posteljico in zaspi. včasih se še nekaj časa sam uspava z mrmranjem, včasih še malo stoji v postelji in ga moram ponovno poleči, ponavadi pa zaspi brez problema.

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 15.12.2006 22:46:07 >

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
15.12.2006 23:58:25   
shooo
ojla!
BOBIKA kako vam gre?
pa ostali bolancki?anže? joj prejoj!

mi2 sva se danes htele it savnat v malo kopalnico pa je zamnjkalo vroce vode se predno se je ogledalo zarosilo!!! brez veze. bojler pa v kleti zametan s klaftro drvuser posted image se vrata komaj zapres ko gres po drva tak je zabasano!!! zakaj ni hujsi mraz da vsaj nekaj pokurimo!!!

glede  uspavanja je pri nas tako da gremo v spalnico ko opazim da je ze zaspana. vcasih je to takoj po kopanju, vcasih ga binca do 9.30 -tak kot danes, in potem se v spalnici na veiki postelji zur. vcasih samo cartanje, vcasih malo jamrarije, vcasih pojemo...dokler se ji ocke ne stisnejo to pa lahko traja uro, pol ure ali pa par minut, potem pa v njeno posteljo.nobenega pravega sistema.

HOBOTNICA ISPOD PEKE
:
nujno potrebna peka!
nujno potrebna hoba! prporocljivo iz zmrzovalnika
nujno  potrebno se:
krompir: olupljen narezan na velike kose, olivno olje.
po zelji: korenje, bucke, melancani(veliki kosi zelenjave), vejice rozmarina (velike da jih lahko potem odstranis ali pa v prahu)...

prvo hobo skuham (sploh svezo) v vodi da je skoraj mehka ni hujsega od zacukjene hobe. veliki mojstri je ne kuhajo!
jo zlozis v posodo, dodas kromir, solis, zalijes z neekaj hobine vode, dodas olivno olje in ostale cudeze po zelji. pokrijes in ne odpiras vsaj uro. potem odkrijes piknes ce je hoba mehka, če ni pokrijes in se cmaris toliko da je tak mehka da ne rabis noza. obvezno mora biti pokrita da se ne zasusi potem postane nitkasta- bljak!
ne dodajaj vina! mene je enkrat zaneslo, pa  se krompir ni hotel zmehcati.amaterska napaka. 
ce delas peko moras imeti dosti zara za 2 uri. ce peces v pecici je princip isti, das v posodo s pokrov ali pokrijes s folijo. tu je bolj enostavno dati nic kuhano hobo pecti ker ne rabis vzdrzevati ognja, pa jo lahko dinstas v pecici tudi vec ur.potem pac dodas krompir kasneje..
a sem zakomplicirala?he,he

no, ce bi radi delali peko v kaminu dobro pazite na dimenzije .okoli peke mora biti se dosti prostora za manipulacijo in po moznosti se za en zivi ogenj da si sproti se kuris.
sicer pa je pod peko vse super. tudi polnjena zelenjava(bucke, melancani, paradajz..) za vegije brez meseka!

TINKA, jaz bi si dala tetovirat TITO!user posted image user posted image user posted image .   V bistvu je tak da se jaz hodim tetovirat ze par let.no, ko sem ze bila na datumu- ena sobota lani, konc maja- sem cist pozabila na tetovazo ce je pa cb pokazal +.
(to je se o.k.- v ponedeljak sem pozabila da imam en ful pomemben izpit.sem se spomila v sredo!!!)user posted image
a glede tetovaze se pa spet spravljam.sam jaz bi imela tolk tega!!! cele roke! zacela bom vseeno samo z tremi zvezdami nekje pod kljucnico.starinski motiv iz 50ih.potem bomo vidli kam me bo neslo.

ok, polnoc je ze.  lepo soboto vam zelim!!!
ok. polnoc je ze

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
15.12.2006 23:59:55   
shooo
DAJMO SE ZMENIT PA OMEJIT STEVILO BESED V ENEM POSTU SAJ ENI RES PRETIRAVAJO!
user posted image user posted image user posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
16.12.2006 9:25:03   
renan
dobro jutro!

kako ste kaj bolančki: anže in ostali?

mi smo že do vratu v igri, zunaj je pa megla za zjokat se...user posted image user posted image user posted image

shooo
, kako dolgo kuhaš hobotnico? In kako dolgo in na koliko stopinj misliš, da bi se morala peči v pečici?

lp, renan

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
16.12.2006 10:53:02   
alenkica
Zivjo!

Da se še jaz malo oglasim.
Zadnje dni je bilo tako lepo vreme pri nas, da sem bila stalno zunaj z Juretom. Smo nadoknaldili prejšnji teden,ko je bil bolan in nisemo cel teden niti pokukali ven. user posted image user posted image
Jure je priden, slini se spet ko hudič, mogoče bo prišel ven 5 zobek, ne vem.
Vglavnem, slinčke menjam 100x na dan in to mi gre kar malo na živce, ker potem je jok in stok, za mu dat gor drugega. user posted image

Verjetno  tudi njemu to že malo preseda.

Hana - oprosti, ampak se ne strinjam, da so nekatere teme tuki dolgočasne. Mogoče tebi, ampak mislim da je vsak podatek za nekoga zelo pomemben. Sploh pa, kaj se čmo pogovarjat drugega kot o otrocih in o tem kaj počnejo.

Če bi prišla sem gor kakšna punca ki nima otrok, bi rekla, kok brzvezno pisanje, kako upajo to brat. Nam,mamicam, pa sploh ni brezveze.

Sory, sem se razpisala, ampak sem kar ostala, ko sem prebrala, da so nekatere teme brezvezne.

Sem hotla čestitat, Maticu in Patriku za 11. mesec, pa sem opazila, da njihovih mamic slph ni več tu gor. user posted image

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
16.12.2006 12:53:54   
pikica*
Ojla, še jaz se oglašam. Sicer vem, da večina tega posta sploh ne bo opazila, ampak je to že standarduser posted image . V bistvu sem se oglasila, da odgovorim alenkici. Hani si namreč odgovorila, da je tukaj vsak podatek za koga pomemben. Mislim, da čisto razumem Hano in se z njo strinjam. Pred časom je ratal tale forum čisto neobvladljiv in se je bilo prav težko prebiti čez vse poste. Takrat sem tudi jaz imela vsega dovolj. Preveč je bilo enih internih dogovarjanj, čestitanj (pišuka, pa kdo lahko sploh sledi vsem rojstnim dnevomuser posted image ), seznamov in informacij o tem kako je kdo spal in kdo je bil siten. Seveda lahko vsaka pove kar želi, ampak ravno zaradi poplave takšnih in drugačnih podatkov se je precej "starih" forumk umaknilo (no, vsaj jaz vem za nekaj primerov fejst punc, ki so se naveličale). Pa zdi se mi, da se je pojavila kar ena obsedenost s parimi puncami tukaj gor. Ne bom o imenih, ampak nekaj jih je res zelo štrlelo ven. Kar so tiste povedale, je bilo sveto, ko smo se oglasile nekatere druge, pa ni bilo omembe vredno. Bolj je bilo podobno brcanju v temo.

Pa dovolj o tem. Zdel se mi je pravi trenutek, da povem svoje mnenje. Upam, da ne boste jezneuser posted image . Nič slabega nisem mislila, verjamem pa, da jih je kar nekaj, ki se z mano strinjajouser posted image .

Pa če bo slučajno katero zanimalo.....Zoja je še vedno le pri dveh zobčkih, hodi, če jo kdo drži vsaj za eno rokco, las je že za špangico, veliko stvari že razume in zna tudi že kaj  prinest, kar se govora tiče je pa na nivoju amam, ov (hov), nana, dada, tata ipd.  Aja, pa moja magistrska še ni dokončanauser posted image .

In to je tudi vse kar sem imela za povedat.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
16.12.2006 13:54:00   
liju
Alo!
Kako kaj preživljate dan? Pri nas je full megla. Sma pri babici z user posted image , ati celi dan dela, pol pa grema z user posted image  na rojstni dan enga dvoletnikauser posted image . Da ne pozabim najlepša hvala za čestitke za moj opravljen izpit!
Ko sem prebrala post od hane in pikice, sem bila prav šokirana, le o čem bi pa se pogovarjale ve, če ne o otrocihuser posted image  Pa kaj ni forum temu namenjenuser posted image  Enostavno ne razumem vasuser posted image !
Jaz pa sem prav vesela, če se katera spomni in komu vošči ob mesečnici, pa da napiše kako je potekal dan, meni to ni nič slabega, če pa mi ni za brat, pa enostavno ven spustim.user posted image

No toliko o tem, se javim zvečer še kaj!
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
16.12.2006 14:32:56   
shooo
cao!
renan, glede hobe;
v pecici (stari) sem jo pekla na 200, tak da je tist saft krckal - ne odpirat , poslusaj ce dela klo-klouser posted image .
kako dolgo pa ne vem, to je cist odvisno od hobe.vsaj uro pa pol!

ce bos probala mi obvezno javi rezultat.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
16.12.2006 14:36:36   
shooo
joj, sem komaj zdaj vidla da sprasujes kako dolgo sem jo kuhala!
slabo urco naj pocasi vre. saj,   ce jo bos manj kuhala jo bos  pa dlje pekla.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
16.12.2006 15:12:51   
puri
Tinkamiška,.....evo meuser posted image ,.............res vas velikokrat berem, za pisanje pa zadnje čase nimam kaj dosti časa, ker sem ves prosti čas porabila za darilca, ki jih delam za BOŽIČ.

Pri nas je Maj vedno bolj aktiven. Sedaj že vedno bolje hodi (samostojno še ne),....pogruntal je, da pred seboj poriva en majhen stolček in tako hodi po stanovanjuuser posted image . Prepleza tudi vse, odpira omare in predale in meče stvari ven in non stop čveka MAMA,ATA,TETA,AVTO,AMA,... Kar nisem navajena, ker še nobeden od bratcev ni tako kmalu govoril besede. Govori veliko več, kot njegov starejši bratec, ki pove samo MAMA in PAPA (ne vem, kdaj se mu bo odprlouser posted image )
Apetit ima tudi še vedno zelo velik,....pojedel bi vse kar vidiuser posted image

Drugače je pa že kar nekaj časa po malem prehlajen, ampak k sreči kaj več od tega zaenkrat še ni bilo (TRKAM).

TAKO, TO JE BILO NA KRATKO OD MENEuser posted image . Se še drugič malo oglasim.
Za nazaj nisem kaj dosti brala, tako da ne bom nič komentirala.

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4749
16.12.2006 16:23:02   
alenkica
Puri super da si se oglasila. Vedno ko prebiram tvoje postesi mislim: svaka ji čast, da tako super obvlada tri male fantke. Res, čestitam!!!!

Pikica: Hvala da si mi odgovorila, upam samo da ne spadam med punce zaradi katerih so nekatere januračice zapustile našo temo.
Seveda, vsaka ima svoj okus in ne bom več komentirala.
Pa še nekaj: tudi če ti ne odgovorijo, še ne pomeni, da nobena ne prebere tvojega posta. Jaz 100% preberem vse,na veliko jih ne odgovorim, ker pozabim komu je bilo kaj. Zato si napišem na Wordov dok. če imam komu kaj za odgovorit. Tudi sama sem bila enkrat žalostna,ker nobena ni odg. na moj post, pa sem dobila to razlago. In zdaj vidim, da je to res.

Naj pohvalim tvojo punčko, ki hodi že če jo držiš za eno rokico, to je super!!! Še malo pa bo shodila user posted image

Kako se pa vi pripravljate na božične praznike?

Ko smo že pri "izgubljenih" januarčicah: Mogoče katera ve kako je kaj z: Uniq, Matmaj, Caffe, Nann, JanjaE, Le&ta, Lumpy, AlenkaIst, Dali28, Nemsis, Golob, NR, Kornelija, Gigica

No, nekaterih niže res celo večnost. Kje pa je npr. Nemsis?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?