tinkamiška
|
Dober večer Vidim, da ste pokukela med nas tudi nekatere pogrešane duše Hana, vem, da je bilo tisti čas, ko smo rekordno pisale strani težko dohajat in sledit, marsikatera se je takrta umaknila, jst sem se pa velikokrat nasmejala kakšnim izjavam in prigodam, pa čeprav so bili to kakci, prdci, spanje,...seveda pa ni kaj zameriti, če se ti je zdelo suhoparno in dolgočasno pisanje. Važno je da prideš še kdaj pokukat, še lepše bi pa blo, če bi te tu in tam lahko prebrale Tako, da če te kdaj kej piči in boš imela trenutek, ki bi ga rada delila, te bom vedno vesela in rada prebrala, tako kot danes Zobka pa še vedno nimamo nobenega in pojma nimam kdaj se bo kakšne prikazal, ker ga pa že res nestrpno pričakujem, Izi je tako vseeno Ovnica, tudi ti si malo poniknila, pa sem vesela, da si danes pisala. Kako pa zgleda, da nimaš razreda? A potem odpadejo vsi roditeljski in podobno? Pa vem, da te malo stiska, če imaš občutek, da je mali čisto zadovoljen, ko te ni, ja pa res fino, da ti ni hudo ga pustit, ko veš, da se ima lepo Hvala za pohvalo za avatar, bom kmalu naredila en album z slikicami Srečica, bogi tvoj Anže , mi smo ravno dali skozi to hudičevo vročino in vem kako hudo ti je. Jst sem jo zbijala z Calpolom na 4 ure in z krompirejm. Enkrat sem jo tudi kopala v kopeli, sem dala pa najprej vodo na 38 stopinj, ker je mela čez 39 vročine in bi bilo pomojem 37 premrzlo, potem sem pa ohlajala nekje do 36. Jo je pa potem začelo trest in je bila vsa boga, zato nisem več ponavljala te kopeli. Upam, da vam bo hitro uspelo zbiti to vročino in da bo spet kmalu zdrav. Res se mi smili bogi malček ti pa tudi... Bobika, a še vedno ni dobro? Pa kaj jo tako nervira? Mogoče bi blo pa res dobro P poklicat, ker meni jo to že čudno, če je na antibiotikih, bi moralo bit boljše ne? Jst res upam, da ti bo ratalo jo pomirit, bogo pupo. Ko bi znala povedat kaj ji je... Jst bom danes kuhala marmelado-božično, jo bom nalila v kozarčke in jih okrasila z servetno tehniko, pa podarila našim za Novo leto, oz. moževim za Božič. Iza pa upam, da bo pridno spančkala. Mož bo spet prišel nekje okoli polnoči ali pa še kasneje... Lepo pančkajte, bolančki mali premagajte bacile smotane in se hitro pozdravite! Tinka