|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
16.12.2006 16:31:34   
bobika
Če slučajno katero zanima je pri nas danes že veliko boljše. Tudi noč je bila boljša. Zbudili smo jo samo z dajanjem zdravil in takrat je potem slabi dve uri bedela. Ni se tako katastrofalno jokala. Je bilo vzdržno.

Tinka: Kakšen je pa recept za božično marmelado?

Glede sodelovanja ima pač vsaka svoje mnenje. Jaz priznam, da le redko kdaj kakšen post ne preberem. Odpisujem pa včasi veliko, včasih malo. Vsake sem vesela. Je pa res, da (logično) bolj iztopajo tiste, ki se oglašajo pogosteje kot pa tiste, ki le redko kaj napišejo. In nekako posledično bolj opaziš in odgovoriš tistim, ki te vsak dan berejo in ti spremljšaš njihove zgodbice. Pikica in ostale, če vam kaj ni pasalo, bi lahko to povedale.Bi se verjetno vse poskusile malo prilgoditi in narediti forum zanimivejši in prijaznejši za vse. Sicer pa kako pač komu paše.
Res pa ne razumem, kaj bi se pogovarjale drugege kot pa o otroci kako spijo, rastejo in delajo norčije.
Zase vem, da sem od tega foruma in vseh svetovanj in nasvetov veliko bogatejše in Manca ni nič prikrajšana, temveč nasprotno.

Kje pa je Rija? Kaj si se ti tudi naveličala?user posted image user posted image  Kaj ste kupili poslico?

lep popoldan

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
16.12.2006 16:42:07   
puri

No, tukaj je pa še ena slikica, da vidite, kako se je Maj spreminjal po mesecihuser posted image

Alenkica HVALAuser posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
16.12.2006 16:46:00   
puri
Nekaj mi nagajauser posted image ,........jo bom pa drugič prilimala, sedaj nimam več časa.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
16.12.2006 18:36:00   
renan
pozdravljene!

lepo bobika in alenkica, da ste v redu...

hana in pikica: jaz preberem skoraj vsak post, če utegnem. ko imam čas, napišem več komentarjev, ko pa ne, pa pač ne...včasih nekaj dni ne spremljam foruma, v nemčiji, kjer pa nimam nič od družabnega življenja, pa stalno visim gor in čvekam tja v en dan.. se včasih tudi zgodi, da imam občutek, da se malo pozabi name, pa se potem to spet spremeni..s tega ne delam kakšnega večjega problema, ker na koncu koncev sem tu dobilA ogromno pomembnih informacij in občutek, da nisem sama s svojimi "težavami" z user posted image ... je pa res, da se je zelo lepo pogovarjati z ljudmi, za katerimi je konkreten obraz...user posted image srečanja!

lp, renan

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
16.12.2006 19:52:42   
srečica
Alo punce,

vse sem že napisala pa sem po pomoti izbrisala. Popiz....
Hvala vam za nasvete. Zlate ste.

Anžetu še vedno ni padla vročina in sem da morala danes k dežurnemu. Je imel včeraj zvečer 40,1 vročine ampak mu je s sirupom padla.

Dobil je svečke, in moram povedat da mu je pol svečke takoj zbilo vročino in antibiotik, ker ima angino.
Zdaj se pa že veselo igra brez vročine.
Super sem full vesela.

Zdaj mu je postalo zanimivo tekanje. Ne moreš verjet. Prejšnji teden je še lepo počasi hodil zdaj pa že teka in seveda pada.

Bobika, ANže je imel prejšnji teden 2 dni vročino, ker je imel virozo, potem pa je bil 1 teden mir in nato spet vročina.

Tako, to je vse.

Lepo da sta se javili pikica in hana in moram priznati, da se tudi jaz strinjam delno z njima zato se nisem redno oglašala. Žal je pač tako.

Hvala še enkrat in vsi bolančki naj se čimprej pozdravijo.

Darja

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
16.12.2006 21:27:27   
tinkamiška
Hojla

No, pa ste le prišle malo pokukat in še kej povedat...četudi je bilo malo užaljenega prizvokauser posted image , ampak važno je, da ste se oglasile.

Pikica, jst razumem, da se nehaš oglašat, ker se ti zdi, da pišeš samo sebi...jst sem se tako počutila med decemberkami in sem pač nehala tam pisat. Tukaj pa se nisem čutila zapostavljne oziroma duhca. zato mi ježal, za vse, ki ste se tako počutila in se nehale zaradi tega oglašatuser posted image Sem vesela, da si prišla, pa nič ne zamerim, če si povedala kako se počutiš, upam, da se ne boš več tako... Evo, pa še zdej vidim tvojo pikico na avatarju kak nas kukauser posted image Ja, pa Iza nima še nobenega  zoba, tako, da jo Zoja za dva šišauser posted image Ti pa želim, da bi magistersko čimprej končala...vs eob sovjem časuuser posted image

Vem, da je o tem že tekla beseda in se mi zdi, da smo od takrat ratale bolj pozorne, tudi pri pisanju se trudim, da označim, kar se mi zdi pomembno in mislim, da je veliko lepše brat taka sporočila, kjer ti takoj pade v oči, kaj želi nekdo povedat...

Upam, da se bosta obe Hana in ti Pikica, pa seveda tudi vse ostale, ki ste mrknile, prišle med nas. Mene zanimajo zobki, kakci, prdci, padci, bolančki, koraki, jokci in še in še, o čemerkoli pišete. Zato sem tu, ker mi je fino brat in kadar imam slab dan je prav fino pogledat kaj počnete druge in se kdaj skupaj nasmejimo in tudi kadar imam dober dan se rada pohecam, čeprav ne vem, če je vedno vsem hecno kar se meni zdiuser posted image user posted image Če ne me boste pač kdaj spluvale in rekle, da sme smotana, pa se bom za kak dan skrila, potem bom pa spet prilezla semuser posted image

Srečica, tebe pa ne razumem, zakaj si se počutila, da te ne beremo, meni se zdi, da smo klepetale s tabo, tako kot z ostalimi, sploh pa je zadnje čase težko s katero ne klepetat, ko nas je tako malo aktivnih tuuser posted image Sem vesela, da je Anže boljše in zgleda, da bo kmalu spet zdarv. A da že teka? Iza je šele začela lepo hodit, če jo držimo za rokice, pa še vedno najraje puza ali gre po vseh štirih.

Renan, ja po eni strani je fino, kos epsoznamo, po dugi strani je pa meni prav zanimivo si pisat z nekom in imet svojo predstavo, tako kot knjige in film recimouser posted image

Ja Puri, zdej si me pa ornk nafirbcala z slikico, le glej da jo boš nalepla goruser posted image Sem te pa zelo vesela, ker tudi večkrat tuhtam kaj počneš in kako obvalduješ svoje tri malčke. Pa vidim, da si še povrhu pridna in se pripravljaš na Božičuser posted image Lej, pa ti ni treba poganjalca nabavit, ker si ga je Maj kr sam nardiluser posted image joj, pa toliko govori, jst pe vedno čakam, kdaj me bo poklicala "mama" atiju pa reče "atn"user posted image . Pa naj se hitro reši prehlada mulček mali, tukaj je bila epidemija, so skoraj vsi januarčki na veliko bolehaliuser posted image

Bobika, ti bom poslala recept za marmelado na ZS, ker je tale post že prava klobasa, če katero zanima, ji tudi pošljem. Sem vesela, da je Manca boljše, mogoče je bilo pa res tako hudo, da je tako jokalauser posted image Se pa strinjam glede tega, kako komu odpišeš in ga opaziš. Jst nikoli nisem nekomu namenoma neodpisala, nekatere so mi pač bolj padle v oči, še sama ne vem zakajuser posted image

Alenkica, mi smo letos čisto "nebožično" razploženi, prvič zaradi hiše, ki jo hitimo prenavljat, da bi se čimprej lahko preslili in drugič, ker ima Iza 25. rojstni dan in se vse bolj suče okoli tega, kot okoli Božiča.. Bomo pa kar 3x praznovali njen roj. dan, tako, da bo pestro.
Shooo, hvala za recept!user posted image user posted image user posted image Moj možek se ga je zeloooo razveselil, kuhala bom seveda jazuser posted image Pa ja Tito je zakonuser posted image No, pa le pejt se tatujat, če že toliko časa hodiš. si boš vmes še premislilauser posted image

Liju, tudi pri nas je megla, pa še tisti del dneva, ko ponavadi pokuka sonček, Iza prespi. Včeraj sva šli šele malo čez 4 ven in ni bilo nič prijetno, potem je ratala sitna in sva oddivjali domovuser posted image

Lifsci, Iza ponavadi zaspi sama, jo položim v postlco, prižgem glasbeni vrtiljak in grem. Seveda ni vedno tako idealno, jo uspavam tako, da jo imam v naročju v temi in se zibam v ritmu glasbe na vrtiljaku, ona me pa polaseh boža. Ko je že skoraj koma, jo pa pložim v postlco. Ko s eponoči zbudi in če ne zaleže duda, pa dobi stekleničko mlekca.

Pa da še zaključim svojo črtico: Vseh sme vesela, ko se oglasite, res, pa četudi z kakšno kritiko, rada počvekam tudi o čem drugem, ne samo ootrocih, je pa to seveda prioriteta, ker na kulinariki čvekam pač o keksih in tortah, tukaj pa o kakcih in šmrkcihuser posted image Sej se malo hecam no. V glavne babe pridte še kej počvekat velja?

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
16.12.2006 21:30:29   
tinkamiška
Aja čestitke sem pozablauser posted image user posted image

ČESTITAM SARI, MATICU, PATRICKU IN JURETU ZA 11. MESEČNICOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
16.12.2006 23:52:54   
liju
Alo!
Kak ste preživeli dan? Midva z user posted image , sma se imela fajn na rojstnem dnevu, je bilo veliko otrok in je Nino full užival!user posted image

Zadnjič sem se pozabla zahvalit za nasvete *Božična večerja*! Mislim, da bo res picekuser posted image user posted image !
Puri: full sem vesela, da si našla poleg treh malih navihancev, še nekaj časa za nas!user posted image user posted image Imaš pa full lepi avatar tvojega tria!user posted image

Tinkamiška: Tudi tvoja božička je super!user posted image

Srečica:Sem vasela, da je Anžetu malo bolje! user posted image Ne vem, zakaj si se ti počutila zapostavljenouser posted image

Bobika:Te pa se bo uredilo pačasi, to vaše nočno vriskanje!user posted image user posted image Držim pesti, da bo danes še bolje! Nino pa pošilja Manci en velik poljubček, taki ki ji ga da lahko samo on!user posted image

Rija!!!Kje pa ti hodišuser posted image Kaj smo tebe tudi pregnaleuser posted image user posted image user posted image Menda ja neuser posted image

Upam, da ni kaj norobe z tem komentiranjem in da nam ne bo spet katera zaradi tega pobegnila!

Nič, lepo spančkajte in si tipkamo!

nočko

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 4758
17.12.2006 10:13:03   
puri

Ojuser posted image

No, upam, da mi bo zdaj slikco ratalo prilimat
Tinkamiška,sem se potrudila zate, da te ne bo firbec matraluser posted image

user posted image

To je Maj od 1-11m

Liju hvala za pohvalo. Veš saj jih zlo težko dobim skupaj za kakšno lepo slikco, ker so tako živi, da ne morejo biti nič na miruuser posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
17.12.2006 10:16:59   
alenkica
Joj, je pa res suša tuki gor,pa ja ne bomo opustili naše teme user posted image user posted image user posted image

Meni je bilo tako lepo!!! Pa toliko ogromnih stvari sem izvedela, ampak še ko smo bile v pričakovanju, tolikokrat ste me pomirile, dale kakšen nasvet, itd.

Tiste, ki ste malu tu gor in vse druge: napišite o čem še bi se rade pogovarjale!!!

user posted image

Sam hodim ob telovadnici

user posted image

< Sporočilo je popravil alenkica -- 17.12.2006 10:26:56 >

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
17.12.2006 13:00:59   
tinkamiška
Liju hvala za pohvalo mojega avatarjauser posted image Iza je pa pravzaprav Christmas puddinguser posted image , bom nalepila slikice...verjetno še ta tedenuser posted image

Puri, ne morem verjet kako se je spreminjal, oz. se spreminja!user posted image Pa kako so se mu jaski posvetlili. Je pa zdej bolj okrogel, kot je bil, pri Izi je pa ravno obratno. Moram jst enkrat takole slikice skupaj zložit, res je zanimivo in pozabiš, če jih ne vidiš takole skupaj. Ja tudi avatar je fajnuser posted image Hvala, ker si zadovoljila moj firbecuser posted image
Alenkica tvoj škratek je tudi luškanuser posted image user posted image Mi imamo potiskača še zamontiranega, ga bomo preizkusili za Izin rojstni danuser posted image

Lepo se imejte!

Tinka

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
17.12.2006 17:27:44   
tinkamiška
Čestitke za danesuser posted image

ČESTITKE UNIQU ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in ČESTITKE Rahelcini SARI, AlenikiniIST SARI in ANŽETU ZA 11 MESEČNICO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4762
17.12.2006 17:28:42   
tinkamiška
Joj tisti U pri Uniq se je ponesrečiluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4763
17.12.2006 17:45:37   
liju
Alo!
Babike kaj nič ne čvekate? Vam ni ali ne upate nič več kaj napisat?user posted image   Rijo pa res pogrešam,  le kje je?
lp 

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 4764
17.12.2006 20:17:35   
renan
no, pa se jaz malo javim, da ne bo takšna suša tu, čeprav nimam nič pametnega za povedat.user posted image midva sva spet ostala sama. tašča je odpotovala. do čet bova že še zdržala, potem pa pride očka.

puri in alenkica user posted image za slikice!

možek je hotel za božič podariti vladimiru potiskača, pa sem si mislila, da bo tako ali tako kmalu začel hodit, in da zato ni potrebno za teh nekaj tednov metat denarja stran.user posted image sicer pa v kuhinji tako ali tako stol potiska pred sabo..

mogoče bi lahko za 1. rojstni dan naših malčkov vsaka prilepila eno prvih fotk in potem še eno z rojstnega dne. to bi bilo zanimivo videt spremembe. kaj menite?

alenkica: pogovarjali se bomo o tem, kar smo se že do sedaj, saj je nonstop kaj za povedat. ko kateri ni zanimiva tema, se pač ne bo vključila v debato, aliuser posted image

lep večer vsem,
renan

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
17.12.2006 20:20:03   
KatjaD
Evo, imam malo časa, ker je Matic končno boljše. Smrkamo skoraj ne več, driske je konec. Mali samo še leta po hiši odkar je ugotovil, da je na dveh FINO, jaz pa seveda za njim. Smo morali v šoping za čevlje,ker je imel samo ene take za zunaj, pa še tiste precej podložene, zunaj pa ni ravno neke zime. Na okna sem narisala z barvo za steklo božične motive in zdaj imam tudi po pol ure mir, ko jih občuduje user posted image !

Božična večerja: jo tradicionalno kuha moja mama user posted image user posted image user posted image , pa se ne obremenjujem.

Darila: nimam pojma, se odločam sproti, če slučajno kdo kaj omeni, tko by the way, večino sem že nakupila. Mi pa največje probleme delajo v bistvu darila za otročke, ki jih je v žlahti zdej že kar veliko.

Uspavanje: Matic zaspi v posteljici. Zvečer po kopanju spije 1-1,5 dcl mleka, ga položim v posteljo, prižgem zvezdico in malo še pomrmram zraven, potem pa grem ven. Včasih si še malo poje, včasih zaspi takoj, ko ga odložim, malo je odvisno od tega, koliko in kdaj je spal čez dan.

Verjetno sem še kaj pozabila, pa tisto drugič...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
17.12.2006 20:53:27   
tinkamiška
Renan jst sem mislila prilepit slikici ja, eno od rojstva in eno, ki jo bom posnela na rojstni danuser posted image Res bi lahko to naredile tudi ostale, če vam je všeč ideja. Tudi labume bom zbrisala in nardila enega z Izinimi slikicami po mesecih in seveda s slikico prvega dne.

KatjaD, fino, da ste zdraviuser posted image A vi tudi že tekate al kaj? Zgleda, da so pupe zadaj razen Ovčkine, ki je že pomojem daleč spredajuser posted image
Le kje je Ovčkauser posted image
Ja, pa Rija tudi štrajka jauser posted image
user posted image user posted image

No, nimam za enkrat nič pametnega, pa tudi butastegauser posted image za napisat.

Pridem mogoče še kej pokukat, če se bo mogoče še katera odločila kej napisat...

Če ne pa lahko nočuser posted image

Tinka

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
17.12.2006 21:10:22   
bobika
hej, hej

Mi smo pa nocoj spali in podnevi bili dobre volje!user posted image

Album oz slikice se mi zdijo dobra ideja.

Puri in Alenkica super otroci in full lepe slikice! user posted image

renan: jaz sem enakega mnenja glede poganjalčka.
srečica: te pa je anže skoraj na podoben način bolehal kot manca. Ona je tudi imela malo prehlada innvročino potem je bilo nekaj dni ok, potem pa angina. Saj antibiotik kar hitro pomaga in pol je že boljše.

Tinkamiška: Kako lepo si vsem odgovorili in sem prav gledala, da nikogar nisi izpustila user posted image user posted image . Res lepo od tebe!
Bi pa rada videla tvoje kozarčke marmelade (poskusiti je žel ne bom mogla), da dobim kakšno idejo user posted image . Verjamem da so čudoviti.

To vam moram povedati, podarjeno smo dobili kremico, ki manci 100% pomaga pri prehladu. Ker sem glede raznih krem in vseh zdravil bolj skeptična in sem mnenja, da vsak prehlad in podobne zadeve potrebujejo določen čas, da se pozdraviš, kljub zdravilom, nisem ravno verjela. Prijateljica mi je podarila kremico in namazala sem ji jo zvečer in drugo jutro ni bilo več smrkca user posted image . Sedaj ko je pa zopet začela smrkati sem jo zvečer ponovno namazala in drugo jutro ponovno ni bilo več smrkca. Kar nisem mogla verjeti. Sem vesela, da nas je prijateljica s svojo kremico pozdravila.

Se morda še kaj oglasim, sedaj pa grem med okraske user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4768
17.12.2006 23:25:41   
shooo
oja!
Meni se ne rata prilepit silkice. saj vem da ste mi za vse razlozileuser posted image user posted image , pa mi se ne gre.
lahko proim se ene napotke?

do rojstnega dne se bom menda naucila?!user posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
17.12.2006 23:28:56   
Anonimen
Se strinjam s hano in pikico. Pa si ne rabi nobena tega osebno k srcu jemat, tudi ti alenkica ne. Jaz spremljam temo, razlagat kako je tamala spala, kaj počne čez dan in podobne zadeve se mi pa ne da (več). Če znam kateri kaj svetovat, ko preberem, da nasvet rabi, potem svetujem, sicer se pa načeloma ne vključujem več v debato.

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4770
17.12.2006 23:36:57   
shooo
ha! sem nasla odgovor:
"mozilla na popa slikic"
tinka, bo drzalo?

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
17.12.2006 23:46:48   
Anonimen
Bobika, me veseli, da ste bolje. Katero kremico pa imaš to?

Shooo, slikico moraš imeri v albumu, lahko tu na RR ali pa kje drugje, važno da je že na internetu. Najprej klikneš nanjo, da se ti odpre, potem klikneš na desno tipko na miški in daš copy, potem pa narediš paste sem v post. Aja, pa ne moreš preko mozille firefox slikic sem limat, jih lahko samo preko internet explorerja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4772
18.12.2006 7:24:04   
renan
dobro jutro!

jaz vam pa vseeno moram povedat: naš mali vstaja vse bolj zgodaj. danes je že ob 5.50. zunaj je še tema on pa top fit.

groooozaaaa....

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
18.12.2006 8:12:36   
pikica*
Tašonka, povedala si točno to, kar sem želela povedat jazuser posted image  (pa *hana* tudi). Pa to ne pomeni, da se zdaj ne sme več na forumu o teh zadevah klepetat. V bistvu je šlo pri meni bolj za pojasnilo zakaj nekaterih ni več gor. To je tudi vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
18.12.2006 8:37:52   
bobika
Mi smo končno spali spet CELO NOČ brez bev in mev user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

Kremica je pa od kolekcije JUST (materina dušica) in stane nekje 3600sit (cena je kar zasoljene).

Liju pa danes praznuje!
VSE NAJBOLJŠE in NAJLEPŠE! Pa naj te Nino vsaj danes uboga!
user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?