tinkamiška
|
Hojla No, pa ste le prišle malo pokukat in še kej povedat...četudi je bilo malo užaljenega prizvoka , ampak važno je, da ste se oglasile. Pikica, jst razumem, da se nehaš oglašat, ker se ti zdi, da pišeš samo sebi...jst sem se tako počutila med decemberkami in sem pač nehala tam pisat. Tukaj pa se nisem čutila zapostavljne oziroma duhca. zato mi ježal, za vse, ki ste se tako počutila in se nehale zaradi tega oglašat Sem vesela, da si prišla, pa nič ne zamerim, če si povedala kako se počutiš, upam, da se ne boš več tako... Evo, pa še zdej vidim tvojo pikico na avatarju kak nas kuka Ja, pa Iza nima še nobenega zoba, tako, da jo Zoja za dva šiša Ti pa želim, da bi magistersko čimprej končala...vs eob sovjem času Vem, da je o tem že tekla beseda in se mi zdi, da smo od takrat ratale bolj pozorne, tudi pri pisanju se trudim, da označim, kar se mi zdi pomembno in mislim, da je veliko lepše brat taka sporočila, kjer ti takoj pade v oči, kaj želi nekdo povedat... Upam, da se bosta obe Hana in ti Pikica, pa seveda tudi vse ostale, ki ste mrknile, prišle med nas. Mene zanimajo zobki, kakci, prdci, padci, bolančki, koraki, jokci in še in še, o čemerkoli pišete. Zato sem tu, ker mi je fino brat in kadar imam slab dan je prav fino pogledat kaj počnete druge in se kdaj skupaj nasmejimo in tudi kadar imam dober dan se rada pohecam, čeprav ne vem, če je vedno vsem hecno kar se meni zdi Če ne me boste pač kdaj spluvale in rekle, da sme smotana, pa se bom za kak dan skrila, potem bom pa spet prilezla sem Srečica, tebe pa ne razumem, zakaj si se počutila, da te ne beremo, meni se zdi, da smo klepetale s tabo, tako kot z ostalimi, sploh pa je zadnje čase težko s katero ne klepetat, ko nas je tako malo aktivnih tu Sem vesela, da je Anže boljše in zgleda, da bo kmalu spet zdarv. A da že teka? Iza je šele začela lepo hodit, če jo držimo za rokice, pa še vedno najraje puza ali gre po vseh štirih. Renan, ja po eni strani je fino, kos epsoznamo, po dugi strani je pa meni prav zanimivo si pisat z nekom in imet svojo predstavo, tako kot knjige in film recimo Ja Puri, zdej si me pa ornk nafirbcala z slikico, le glej da jo boš nalepla gor Sem te pa zelo vesela, ker tudi večkrat tuhtam kaj počneš in kako obvalduješ svoje tri malčke. Pa vidim, da si še povrhu pridna in se pripravljaš na Božič Lej, pa ti ni treba poganjalca nabavit, ker si ga je Maj kr sam nardil joj, pa toliko govori, jst pe vedno čakam, kdaj me bo poklicala "mama" atiju pa reče "atn" . Pa naj se hitro reši prehlada mulček mali, tukaj je bila epidemija, so skoraj vsi januarčki na veliko bolehali Bobika, ti bom poslala recept za marmelado na ZS, ker je tale post že prava klobasa, če katero zanima, ji tudi pošljem. Sem vesela, da je Manca boljše, mogoče je bilo pa res tako hudo, da je tako jokala Se pa strinjam glede tega, kako komu odpišeš in ga opaziš. Jst nikoli nisem nekomu namenoma neodpisala, nekatere so mi pač bolj padle v oči, še sama ne vem zakaj Alenkica, mi smo letos čisto "nebožično" razploženi, prvič zaradi hiše, ki jo hitimo prenavljat, da bi se čimprej lahko preslili in drugič, ker ima Iza 25. rojstni dan in se vse bolj suče okoli tega, kot okoli Božiča.. Bomo pa kar 3x praznovali njen roj. dan, tako, da bo pestro. Shooo, hvala za recept! Moj možek se ga je zeloooo razveselil, kuhala bom seveda jaz Pa ja Tito je zakon No, pa le pejt se tatujat, če že toliko časa hodiš. si boš vmes še premislila Liju, tudi pri nas je megla, pa še tisti del dneva, ko ponavadi pokuka sonček, Iza prespi. Včeraj sva šli šele malo čez 4 ven in ni bilo nič prijetno, potem je ratala sitna in sva oddivjali domov Lifsci, Iza ponavadi zaspi sama, jo položim v postlco, prižgem glasbeni vrtiljak in grem. Seveda ni vedno tako idealno, jo uspavam tako, da jo imam v naročju v temi in se zibam v ritmu glasbe na vrtiljaku, ona me pa polaseh boža. Ko je že skoraj koma, jo pa pložim v postlco. Ko s eponoči zbudi in če ne zaleže duda, pa dobi stekleničko mlekca. Pa da še zaključim svojo črtico: Vseh sme vesela, ko se oglasite, res, pa četudi z kakšno kritiko, rada počvekam tudi o čem drugem, ne samo ootrocih, je pa to seveda prioriteta, ker na kulinariki čvekam pač o keksih in tortah, tukaj pa o kakcih in šmrkcih Sej se malo hecam no. V glavne babe pridte še kej počvekat velja? Tinka