tinkamiška
|
Dobro jutro Liju, se opravičujem tebi in Ninotu, sem napisala že v mailu, da sem bolj leva za imena in jih ponavadi pobrkam, zato sem res aml smotana Sem Ninota kr v Ajdo preimenovala No, sem popravila in če je še kje kakšna napaka, prosim, javite mi. Iza je pa danes spala najprej do 7ih, dobila stekleničko in potem spala do 11ih zdej bi morala žr dopoldanski spanec met, pa sva se šele začeli igrat Bom pa sama zvečer in, ko bom dala izo spat, se bom spravila kekse pečt, jih imam cel kup za spečt. Sem si zadnje par dni nabirala recepte, pripravila škatle in si bom tako krajšala čas, pa še potem mi jih ne ob treba, ko bo tako in tako panika s seljenjem. Mi je pa možek povedal, da je zadnjič, ko je bil zvečer še na hiši, slišal kako se praklji derejo in da tudi hodi Miklavž od hiše do hiše. Tako, da ga bomo mi naslednje leto tudi deležni Ker moja Iza ni bila krščena, jst nikoli nisem hodila k verouku, ji sploh ne znam razložit teh praznikov. Kaj naj bi Miklavž sploh bil, zakaj parklji, zakaj angeli, o Božičku vem tudi samo tisto osnovno in enkrat ji bom morala vse to razlagat. Kje si lahko to preberem? Možek je že vse pozabil in ko ga kej vprašam, kr nekaj jeclja No tako, za enkrat naj bo dovolj. Nemsis, upam, da boste hitro zdravi in da bo nocojšnja noče še boljša in se boste vsi spočili. Bobika, jst res gledam, da ji dam zrel kivi, ker nezrel še mene peče v ustih. Jih ma pa rada, ampak ji dam samo enega, da ne bi blo preveč. Pa tudi kaki je. Ji dam vsakega malo, ostalo pa še jst pojem AjdaN, lepo praznujte Dedka Mraza Lepo se imejte! Tinka