tinkamiška
|
Dobro jutro Ste klepetale vidim Ja, je bil en bolanček na srečanju, ampak sej zdej ni kej nardit...Sem bila pa prepričana, da bo Iza kej fasala, ampak zaenkrat ni še nič in zgleda, da se kr fino drži. Jo pa res filam z mandarinami in en kivi dobi na dan in zgleda, da ji zaenkrat imunski sistem še ni zatajil. Jst sem tudi na zavodu. Oziroma se moram it ta mesec spet prijavit, ker sem bila zdej na mirovanju. "porodniško" imam do 31.12., ampak ke treba it prej uredit, da bom januarja spet dobila socialno pomoč. Ta mesec pa je še se mi zdi starševski dodatek. Renan, jst sem tudi čisto preč, kadar se Iza zbudi prej, ampak 6.30 je pa res mal kruta. Iza ponavadi vstaka ob 9ih, kaj pa Vladimir? No, upam, da počivaš z njim Nemsis , takoj v kopalnico, a si še tam? Iza sama puza, oziroma hodi po vseh štirih po stanovanju in se dvogne tam, kjer je kaj zanimivega. K meni se hodi samo cartat in tečkat, ko ji rata dolg čas. Lifsci, sej je kr fino, da še niste bli nikoli bolani, ker pri majhnih otročkih je to res hudo, ko ti nezanjo nič povedat in samo jokajo, tebi se pa srček trga. Imunski sistem pri vas že dela tako kot je treba mmetka Tijanu pa želim, da bo hitro spet zdrav in fino, da gre že na bolje Rija, grem takoj gledat album Pa naj se tvoj Tilek hitro pozdravi. Da bo spet pridno jedu, ga je blo na srečlanju prav fino gledat ja pa fino za dudi, Iza je že prav odvisna odnjih Myflower, jst res ne vem, zakaj zdravniki tako zavlačujejo, pa kaj nič ne razmišljajo, kako se počutijo starši, ko čakate na rezultate?! Sigurno te ves čas grizem tam notri in bi blo res že enkrat mimo in bi vedeli na čem ste...Držimpesti, da boste šli hitro na tisti test in da bojo rezultati dobri. Res se večkrat spomnim na vas in držim pesti, da bo vse dobro. Ovčka, fino, da vam gre uvajanje zelo dobro, ker ti je sigurno lažje, kot, pa če bi tvoja punlka jokala. Jo boš z lažjim srcem v vrtec vozila no pridte še kej napisat tinka