tinkamiška
|
O punčke, ste začele malo čvekat Moja Iza danes spi kot polhek. Že ponoči je spala, čez dan je pa potegnila skoraj 3 ure. Pa je vedno tako kadar je polna luna. Ene dva dni prej ga sračaka, ko je pa polna luna pa spi Alenkica in Nannn, hvala za želje za mojo nosečnost, upam, da nama kmalu rata Vsem bolančkom želim, da se hitro pozdravite, da se vam noski hitro odmašijo! Pikica* tudi tebe sem vesela, da si se oglasila, sejvem, da zdej večino časa zasedejo naši malčki in da bomo kmalu začele v službe hodit in bi rade maksimalno izkoristile čas, pa vseeno je fajn kdaj sem pokukat in kakšno rečt. Jst vas rada berem in fino mi je tudi brat kako je z vašimi miškoti Vsaj tu in tam kakšno napiši... Tudi jst sem brala o kaplicah o katerih piše Taši, jih še nisem kupila, ker zaenkrat ni bilo potrebe, jih mam pa na listku napisane, za vsak slučaj... AjdaN upam, da bo tvoj otroček še naprej tako priden, se pa ponavadi ravno, ko jih pohvalimo spomnijo kakšno posračkat Lifsci, po mojem ni nič narobe s potiskači, tudi midva sva ga naročila pri sončku, imajo ravno sedaj akcijo in ji ga bova dala za rojstni dan Renan, se pa jst tudi selim "na kmete" in bova z Izo tudi kakšne ovce in koze hodile gledat, nisem še raziskovala cest, ampak glede na to, da imava ornk voziček, bova tudi po kakšnem makedamu vozili, kolikor dolgo se bo še hotela. Ko bo enkrat peš šibala, pa tako nikamor ne bova šprišli Rija, tudi jst sem opazla, da so prestavili decemberke...hitro gre ja Ko so mi drugi govorili, se mi ni zdelo tako, zdej mi je pa čas tako hitro šel, se mi zdi, da še nobeno leto ni tako hitro minilo... Kar se pa tvojega Tila tiče, ga pa jst tudi moji Izi kažem, fesjt pobček, ni kej Ampak tako in tako je že zaseden Zdej se grem pa naprej igrat...z Izo Tinka