tinkamiška
|
Hej babe kako ste me razveselile, ker ste malo počvekale Nannn tebe sem pa zelo vesela, upam, da se še večkrat oglsiš in kej napišeš. Vidiš sem potem preveč materiala nabere bi blo fino, ja, če bi se vse dobile in bi lahko vidla še ostale babike in njihove Iza je zelo uživala v družbi in bi z veseljem to ponobila. Berem, da Ela pridno napreduje, ponoči lepo spi,...Fino! Hvala za želje, tudi jst upam, da bom kmalu lahko sporočila novičko, da sem nosečka čeveljčki: mi smo jih sedaj nabavilli, ene malo lažje in ene zimske škorenjčke, predvsem zato, ker je imela Iza zunaj v copatkih vedno ledene nogice, tudi če sem jih pokrila, zavila v dekico. Včeraj je šla prvič v njih ven in je blo super, ker je lahko zunaj hodila, kakšen luksuz! V stanovanju je pa v copatkih, včasih pa tudi kr v žabicah. Tudi jst pogrešam, hano, pikico, AlenkoIST, Caffee, JanjoE, Mayflower se že tudi ni nekaj časa javila, Lumpy, Tinana, Le&Ta, Meta22, Nyah, Golob, Uniq, pa še katera...KJE STE???? ČESTITKE JAN, TIL, VLADIMIR, AJDO(sem zadnjič pozabila) ZA OBMESEČNICO večerja: Iza dobi razne kašice, gris, mlečni riž,... Shooo držim pesti za tvoj izpit in seveda še vse, ki sledijo Pa čimmanj bišk vsem našim malčkom! Iza zahteva svoje, zato se za zdaj poslavljam in vam želim lep dan! Tinka