|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
2.12.2006 23:43:56   
tan1
pa še neki sm pozabla
bobika torta je bla super dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tan1)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
2.12.2006 23:49:14   
rija
porkafuks....sem komaj tega svojega deda z računalnika nagnala!user posted image

Končno ste malo počvekale!

Jaz pa sem se že zbala, da je bilo vse na srečanju povedanouser posted image user posted image

Enkrat pa bi se res morale dobiti vse januarke, tudi zahodneje od Celja.....user posted image če je decembrčica janaseventitri pripeljala svojo Elo na randi s Tilom.....user posted image  lahko prišibate tudi ljubljančanke in ostale.....

...vox populi...

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
3.12.2006 12:41:13   
lonja
Ja, pa je res nekakšno zatišje na temle forumu...

Kakorkoli, nam se porodniška danes dokončno izteka, in jutri odhajam v službo user posted image user posted image user posted image . Ajda se je na varstvo že kar lepo navadila, le zjutraj nama je obema mal hudo, Ajda se me oklepa kot mali klopek, jaz pa potem kar hitro pobegnem, da nama je obema čim manj časa hudo.  Ko pa jo popoldne pridem iskat, pa seveda nasmeh do ušes.

Zaenkrat tudi potem popoldne doma ne opažam večjih sprememb, razen tega, da je še malenkost bolj navezana name, če je to sploh možno.

Vidim, da ste se na srečanju lepo zabavale. Bi blo res fajn, če se enkrat vse skupaj dobimo nekje na pol poti, da bo vsem lepo in prov.

Pa tiste ta izgubljene (sej same veste katere) bi nam lahko vsaj kakšen helou rekle. Da bomo vedl, da ste še z nami, pa četudi samo z branjem foruma.

Pa,pa, lepo nedeljo, kolikor jo je še ostalo.

lonja user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
3.12.2006 13:09:45   
Anonimen
No evo en helou od mene. Jaz redno berem, samo za pisat mi pa ni. Ne vem zakaj, ker ne da se nam nič ne dogaja, ampak nimam kaj napisat. 

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
3.12.2006 17:31:17   
Rahelca
Drage moje, vidim, da ste na srečanju ful uživale, slikice sp prekrasne. Kot je rekla Rija, res bi se lahko vse dobile. Jaz bi prišla, če bi bolj pogosto brala forum. Pa mi ne znese. Sara spi celo noč, sedaj spi v svoji postelji obdana z vsemi ograjami. prej ene stranice ni imela, sem bila jaz poleg nje. Ampak sedaj že pleza in pride vsepovsod. jeva tudi že skoraj vse.
Sočustvujem s teboj Lonja. Jaz grem v službo 22. januarja. In me je že sedaj groza.
Tinkamiška, dobila katalog Mothercare. Se čujeva na ZS.
Zdej grem pa še mal prebirat pošto. lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
3.12.2006 20:03:34   
alenkica
Tudi jaz vas skoraj vsak dan preberem, pa mi kar ne uspe do konca in nato tudi nič ne napišem.

Mi smo kar pridni.

Zdaj nas je dva dni vozila luna, je bil siten ko user posted image . Stalno bi bil po rokah, zato sem ga večkrat peljala ven kot ponavadi in je kar pomagalo.  Je takoj zaspal. še sreča da je bilo zelo lepo vreme. Danes pa nisva mogla ven, ker je zunaj cel dan nekja pršilo, pa se mi ni dalo it ven v takem.

Zdaj jure že hodiob svoji telovadnici. Sem mu dal drsnike spodaj in po tepihu mora kar fajn porivat, če hoče it naprej. Tako je bolj varno in se mi ni treba oliko bat, da bi padel.

Smo ap dobili eno fajn buško. ko je plezal po kuhinji, mu je zdrsnila rokica  in se je udaril v ustnico, mislim da se je ugriznil, ker mu je malo tekla kri.

A ve imate že vse user posted image  s Krvavca? Jaz je nimam še in je še čisto nič ne pogrešam. Tako mi je lepo brez nje user posted image user posted image .

V pet. sva šla po nakupih za miklavža. Kupila sva mu avto, bolj velik, tipo kombi z nekimi možički in živalico noter. So kar veliki, pa še neko muziko spušča. Upam, da mu bo všeč.

Bi pa rada čestitala moji znanki, ki je 30.11. rodila v Postojni punčko Nušo, težko 3330 g in veliko 51 cm. Ful je luškana, predvsem pa zdrava!!!

Sem tako vesela za njo. Komaj čakam da bom tudi jaz spet  user posted image .

Tako, zdaj sem pa preveč napisala. user posted image

Čiao, čiao!

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
3.12.2006 20:14:06   
mmetka
Halo babe!

Jaz se samo na kratko javim, ker me čaka gora perila za zlikat...

Kot so že ostale napisale, je bilo srečanje super! Pa bobikina torta je bila strašansko dobra! Bi tudi jaz bila zelo vesela, če bi  imele enkrat skupno srečanje...saj je naša državica tak mala, da si hitro na drugem koncu!

Ja lonja, služba se bliža... user posted image Jaz začnem po novem letu in se mi zdi, da je tako hitro minilo...user posted image Pa saj se bomo nekako spet navadile na novi stari ritem...

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
3.12.2006 20:21:31   
renan
pozdravljene!

no, pa smo tudi mi končno osvojili ploskanje.user posted image edino pomen ima malo drugačen, kakor pri vaših mišekih. naš vladimir namreč ne ploska na bravo, pač pa, ko prosi hrano...user posted image

zdaj pa grem buljit tv...

lp, renan

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
3.12.2006 21:34:26   
tinkamiška
Hojla na hitorvas pozdravimuser posted image

Ste pa le malo napisale danes in je kr mal bolj lušno sem pogledatuser posted image

Tudi jst se strinjam z Rijo, da bi se lahko enkrat vse dobile, iz vseh koncev in vetrovuser posted image user posted image user posted image

Lonja, vem, da ti je hudo, mene tudi stiska, čeprav je še ne bom dala v vrtec, ampak bojo pazile na njo babica in teta, ampak jst jo bom tako zelo pogrešalauser posted image Hudo je, ko smo cele dneve z njimi in je treba kr naenkrat to prekint...

Taši, jst si želim, da bi spet klepetala z nami, ker te je blo vedno fino brat...

Rahelca, sem vesela, da tvoja sara spi celo noč, mi je še vedno ne prespimo, ampak enkrat bo žeuser posted image Za katlog se pa priporočam, ampak se ga le najprej ti naglej in naužijuser posted image

Alenkica, kakšne drsnike si mu naštimala spodaj? Midva sva naročila en potiskač pri sončku, ampak imam tudi jst občutek, da bo šlo na začetku prehitro za njo... Ja, buške so pa zdej kr na tapeti, ko so začeli naši malčki tako šibat okrog, bogi, samo, da ni hujšega. Jst sem svoje Franceuser posted image kr vesela, ker drugače še nebi mogla delat na najinem drugem otročku, ampak zdej bi pa blo že fajn, da je spetn ne bi blo 9muser posted image Čestitke tvoji znanki za punčko, ji želim vse lepo še naprej!

mmetka, tudi mene čaka kup perila, ampak bo počakal še do jutriuser posted image

renanuser posted image tvoj mali je pa res hecn, al bi se smejala, če bi ga vidlauser posted image user posted image

zdej grem pa k možeku, je danes prišel prej iz hiške, da sta bila še z Izo malo skupaj, zdej se bova pa še midvamalo stisnila pred TV...

lahko noč

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
3.12.2006 21:58:44   
Nannn
Hojla pupe user posted image  in user posted image

Da se po dolgem casu spet malo javim...kot vidim se je kar veliko januark nehalo javljati...pri nas je veliko novega in tega vsega se ne da opisati...Ela spi cele noci zbudi se okoli 7 hoce flasko mleka nato pa spi do 9 ali se dlje user posted image  seveda mamica to pridno izkoristi user posted image user posted image  cez dan pa spi cca.1 uro ali malo vec...zaceli smo se postavljati na nogice in hodi ce jo vodimo...imamo pa tudi mi enga poganjalcka ki da poganja pred sabo ampak je se malo prehiter za njo...sem malo bolj previdna pa gre...znamo ze ogromno stvari pokazati in veliko razume...najboljsa mi je ko ji recem kako Ela zapre ucke in takrat naredi tako faco da vsi dol popadamo od smeha user posted image user posted image  zna biti pa tudi pravi mali user posted image  sploh previjanje je nocna mora in oblacenje...se mi zdi da je vedno bolj prisotna tudi trma...uf vcasih komaj cakam da pride ocka domov da si mami vzame dopust user posted image  

Tudi nam se pocasi izteka porodniska ampak imamo se cel dopust tako da naj bi zacela delati konec januarja...potem sem se pa dogovorila z direktorjem da bom delala od 9 do 13 kar mi zeloooo odgovarja...Elo bo cuvala tasca....

kot sem nekaj na hitro prebrala pa se pri vas kar dogaja....najprej da cestitam Tasi za user posted image  in upam da imas cimmanj user posted image  tezav....bodi v user posted image user posted image  enako zelim tudi AjdaN user posted image user posted image

tinkamiska upam da tudi tebi kmalu uspe in da bos nova srecka user posted image  berem pa tudi da renovirate vas novi domek in prav vesela sem za vas user posted image user posted image

lonja a ti ne pripada nic dopusta?Kako je bilo na Djerbi?Saj ne vem a ste potem sli?

Kje pa se potepajo se ostale janurake....pikica,hana,AlenkaIST tudi njih ze dolgo ni bilo nic na RR...

Imam pa eno vprasanje....zanima me ce vasi user posted image  doma ze hodijo v copatkih ali bosi?Jaz nasi Eli do sedaj se nisem kupila cevljev pa ne vem a jih teba ze al se ne....hja mogoce smesno vprasanje ampak nimam obcutka....

Vidim da ste na stajerskem koncu kar dobivate...lepo bi bilo naresti eno skupno zurko pa da se nekje na pol poti srecamo vse babe in nasi user posted image

Nic sibam se malo za nazaj prebrati potem pa se malo k mojemu saj odhaja jutri v sluzbo user posted image  po tako lepem vikendu mi je kar grozno da bomo jutri z Elo same...

Nocko Nannn in Ela user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
3.12.2006 22:21:34   
bobika
Ja, končno je forum malo oživeluser posted image
Nannn, te pa res dolgo ni bilo med nami. Se moraš kaj bolj pogosto javiti.
Manca ima za v hiši copate (zokne) zunaj pa tudi to in še malo debelejše nogavice ali pa čeveljčke. Bomo ji pa v kratkem kupili tudi prve prave čevlje.

Pri Manci sem danes opazila modrico na spodnji ustnici. Ji pregledam usta in nič kaj ni bilo videti. Čez čas je ustnica bila že vijoliča. Po nekaj časa smo ugotovili, da je to od tega, ker si je ustnico ves čas vlekla not in jo stiskala user posted image . Me kar malo skrbi, da ne bo to vsak dan, saj ne zgleda ravno lepo user posted image

Že tri dni noče jesti večerje. Do sedaj je vedno pojedla nekaj mlečnega. Sedaj pa kljub temu, da mora biti že lačna noče jesti. Potem se mi pa čez pol ure zbudi in hoče jesti. Dokler ne spije dve flaški kakava ni mira.
Kaj jim vi dajate za večerjo?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
3.12.2006 22:26:35   
liju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je ven vrglo, jaz pa celi roman čečkam. Se javim jutri, danes mi več ni za pisat. Aja, bobika, Nino je včasih kruh z čem namazan, ali pa kosmiče kake z mlekom. Je pa tudi imel obdobje, ko ni hotel nič večerjat, pol pa čez eno uro alarm, pa flaše ni pol hoto, meni se je mešalo.

Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
3.12.2006 23:20:53   
shooo
evo da se se jaz javim
tinka, hvala da si opravia zadevo s fotkami namesto mene.petek je bil full stresen dan.ugotavljala sem da imam v glavi samo praznino in da se nic snovi ne prime.
no, v sosboto sem si na izpitu morala pomagati z svingli , sam sem vseeno bila vesela ze zato ker sem se full stvari spomnila ko sem mao polukala na svinglc. tak , da mislim d imam prvi poporodni izpit opravlljen...22.12 grem na naslednjega.
BOBIKA, neza tudi vcasih strajka pri obrokih.okoli 6 je z nami (takart imamo mi kosilo in vecerjo skupaj), ponavadi noce nic na žlico.hoce se sama hraniti, koliko pac poje poje...potem je naredim flasko melka+prosene/rizeve/ovsene/ali neke druge kosmice.vcasih spije vse, vcasih samo pol...to mazne okoli 8,potem se skopamo, se malo spileraja v dnevni nato pa v splanico.
no, po novem se zabava v splanici zna zavlecti tudi do pol 12!!!ona je ze cist na koncu z mocmi , ze dol pade, pa se spet vsede ,piska, brblja po par minut, pa dol pade-dobesedno se samo vrze na stran...in potem zjutraj spi do pol 10!katastrofa.

jaz pa grem v sluzbo 3.1.nasa varuska pride 2 ali 3x na teden in sem se ze navadila da nezka takart ni z mano,ce so doma jaz grem ven,ce pa gresta na sprehod pa jaz doma opravim kaksno likanje,kuhanje..sploh mi ni vec tak bed ju pustiti.2 x sem bia odsotna tudi 6 in 8 ur..tisto pa vec ni bilo tk fajn..no, bomo videli...
mi se nimaamo ceveljc s podplatom. za ven imamo taksne "mehke skorenjce" doma je pa v nogavickah z bremzicami ali copatih.
neza je na srecanju bila edino nemobilono dete.no, saj pride vseposod, samo kak so vasi malcki napredniuser posted image user posted image .
smo pa danes doziveli prvi stisnjen prstek (na spodnji ladici v kuhinji)user posted image .samo je bejeba bila hrabra, malo ga je pozulila,ga pokazala, nekaj zajamrala pa veselo zacela nazaj odpirati.
buske so pa bile redne do prejsnjega tedna ko se je ucila postavljati na 4.potem je dvignila roko da doseze igraco(beri: daljincek, casopis, smet...)in ji je ponavadi spodneslo.enih parkrat je kar fino pikirala na paket.

eto, lepo se imjete.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
3.12.2006 23:42:50   
rija
Hojla....končno se se malo razpisaleuser posted image

Čevlji: naš ma dvojne za zunaj, doma pa je strogo v nogavičkah z abs.

Shooo: naša dva sta pa danes imela isto izkušnjo s prstkiuser posted image  Naš je tudi na obisku pri sestrični fasal prvi stisk v predal...se je drl ko user posted image ...Sicer pa cel čas napadal svojo bogo sestrično, ki je valjda fasala tiloalergijouser posted image user posted image  Ga ziher več ne bo klicala: Tiiiiiiiiiiii......

Pikec je zopet fasal nek nahod in se že cel cajt zbujauser posted image user posted image user posted image  bohve kakšna bo nočuser posted image  Je pumpica že laufala, samo sesalec je bil ati user posted image user posted image

Malo še prečekiram, potem pa v mižule.....

...vox populi...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
4.12.2006 8:54:34   
renan
Dobro jutro!

večerja: ponavadi imamo mlečno kašico, ker je najhitreje in sem jaz zvečer preveč zmučena za kaj drugega. včasih imava polento s kislo smetano, makarončke s skuto in marmelado, šmarn, kruh v jajcih in mleko....

čevlji: že nekaj časa imamo prave čevlje za zunaj. notri ima nogavice z abs podplatom.

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
4.12.2006 10:28:51   
tinkamiška
Hej babe kako ste me razveselile, ker ste malo počvekaleuser posted image

Nannn tebe sem pa zelo vesela, upam, da se še večkrat oglsiš in kej napišeš. Vidiš sem potem preveč materiala nabereuser posted image bi blo fino, ja, če bi se vse dobile in bi lahko vidla še ostale babike in njihoveuser posted image Iza je zelo uživala v družbi in bi z veseljem to ponobila. Berem, da Ela pridno napreduje, ponoči lepo spi,...Fino!user posted image Hvala za želje, tudi jst upam, da bom kmalu lahko sporočila novičko, da sem nosečkauser posted image

čeveljčki: mi smo jih sedaj nabavilli, ene malo lažje in ene zimske škorenjčke, predvsem zato, ker je imela Iza zunaj v copatkih vedno ledene nogice, tudi če sem jih pokrila, zavila v dekico. Včeraj je šla prvič v njih ven in je blo super, ker je lahko zunaj hodila, kakšen luksuz!user posted image V stanovanju je pa v copatkih, včasih pa tudi kr v žabicah.

Tudi jst pogrešam, hano, pikico, AlenkoIST, Caffee, JanjoE, Mayflower se že tudi ni nekaj časa javila, Lumpy, Tinana, Le&Ta, Meta22, Nyah, Golob, Uniq, pa še katera...KJE STE????

ČESTITKE JAN, TIL, VLADIMIR, AJDO(sem zadnjič pozabila) ZA OBMESEČNICOuser posted image user posted image user posted image user posted image

večerja:
Iza dobi razne kašice, gris, mlečni riž,...

Shooo držim pesti za tvoj izpit in seveda še vse, ki sledijouser posted image

Pa čimmanj bišk vsem našim malčkom!

Iza zahteva svoje, zato se za zdaj poslavljam in vam želim lep dan!user posted image

Tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
4.12.2006 11:06:01   
meta22
Hojla!

jaz sem skoraj vsaki dan tukaj, vendar vas le preberem. sodelovat v debatah nimam časa- na prvem mi je zdaj diploma ( no za našim user posted image  seveda ). sem večinoma sama doma, tako da ko val spi pišem in popravljam nalogo, hišna opravila pa večinoma z malim skupaj narediva. sicer gre vse bol počasi, ampak se da.
vidim da ste se že drugič zabavale brez naju z valom !!!user posted image user posted image user posted image  mi je ful žal vedno ko vidim slikice z srečanja. pa naš user posted image  ki ima tako rad otročke, jih kar objema pa dela moj moj, če kje na katerega naleti.

iskreno upam, da se bova vam kdaj lahko pridružila!

Prekmurke: kje v ms bo kako miklavževanje pa božiček in dedek mraz za naše user posted image . bi ga ful pelala nekam, pa pri nas ni nič. (al pa jaz ne vem!)!!

pa za večejo mene tudi zanima kaj vaši jejo, meni namreč zmanjkuje idej!naš ponavadi je gris z kakavom al pa mleko z rižolinojom.

copatke v hiši pa ma naš take mehke z zavorami na podplatih. niso nogavičke, ampak pravi hišni copatki.

moram letet, ker se že jezi na mene, ker me ni. naš je komaj zdaj dobil mama sindrom.

bojte fajn

meta
&
val

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
4.12.2006 14:04:18   
ajdaN
Ojla!

Se še jaz malo oglasim, preden bom kje med pogrešanimiuser posted image .

Pri nas nič novega. Mali trenutno spi svoje dnevno spanje. Upam na še kakšno urco miru, potem bo pa že počasi treba malo skuhat. Na srečo imamo še juhico od včeraj, tako da ne bo krize.

Jutri gremo v Avstrijo po plenice. Upam, da se mi ne bo skegljalo v gužvi! Danes jih je bilo v Baby centru ene 15 pred mano v vrstiuser posted image . Sva čakala ko zmešana! Kaj bo šele pred božičem, če je že zdajle takle. Kriza! Moram čimprej nabavit darila.

V petek gremo pa na prvega dedka mraza k očiju v službo. Me prav zanima kako bo mali odreagiral na vse skupaj.

Danes gremo pa v mesto pogledat lučkeeeee! jupi! Komej čakam. Jaz sem čisti norec na december. Smrekca nam že stoji, še okraske moram dol privlečt pa okrasit. Jo zmeraj postavim že za Miklavža, da imamo vsaj kaj od nje. Letos je bolj v mini izvedbi, pa na varni višini pred malim. AMpak glavno da je. Itak jo bomo še vsaj 2 leti rabili, ker prihaja še en divjak/divjakinja.

Nannn WB. Da vidimo, če si bo še kakšna opogumila pa kej napisala.

Pred dnevnim in nočnim spanjem končnoooooo ni več dretja do onemoglosti! Samo par dni je trajalo, pa mi je vsakič sproti požrl vse živce. Kako zdržite tiste, ki se s tem srečujete vsak dan mi ni jasnouser posted image . No sej verjetno se sprijazniš.

Naša večerja je še zmeraj samo mleko. Zaenkrat nič ne kaže želje po čem konkretnem. Okrog pol šeste dobi kakšen jogurt ali skuto, potem pa malo pred osmo še flašo mleka, pa je mir do zjutraj. No tudi če kdaj joka, je ponavadi dovolj duda, flaške pa ponoči ne dobiva že ene 3 mesece. Očitno ne rabi.

Doma je naš vedno v nogavičkah ali pa v teh copatkih, ki so kot nogavičke. Ker pač ne dobim nikjer nobenih pametnih ABS termo nogavičk. Bom jutri še v A pogledala če bo kaj. Če pa kakšna ve kje jih dobit, se pa priporočam.

Renan ploskanja pri nas niti slučajno še ne obvlada. Tako da vaš še ni tako pozen. Se je komaj naučil pomahat in zdaj veselo maha vsem okrog. Samo da gre kdo na stranišče ali v drug prostor, mu že mahauser posted image . Prosim prosim mu pa včasih pokažem, pa se samo namrdne ali pa reži.

Lonja kako je bilo prvi dan v službi?! Upam, da te niso preveč matrali. Pa upam tudi da se je spet kmalu znebiš za kakšno letouser posted image .

No tako grem še malo uživat, preden bo spet akcija do večera. Uživajte vse skupej!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
4.12.2006 16:01:28   
KatjaD
Mi smo šli pa včeraj na prižiganje lučk v Ljubljani in je Matic samo gledal in gledal in gledal,... Kamorkoli se je obrnil, je samo kazal in govoril TA; TA (to so namreč lučke tudi domauser posted image ). So pa blazno lepo spet okrasili. Zdej pa samo še kakšno zimo rabimo, da bo vsaj še božični občutek prišel v kraje...

večerja: mi smo na linotih, gresu, mlečnem rižu, kakšna polentica, pa nujno po kopanju še malo mlekca za dober spanec...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
4.12.2006 16:28:15   
Nannn
Hojla,

No me veseli da se me se kaksna sploh spomne user posted image user posted image  imam sekundo casa pa sem prisla malo pokukat na RR...Ela se igra na tleh in ce me vidi da sem na pcju kar kricat zacne ocitno ima alergijo na pcje user posted image user posted image  

Tudi mi smo bili vceraj v centru Lj ko so prizgali vse praznicne luci in tamala je uzivala in kazala na lucke in se drla na ves glas...pri nas v sluzbi zal ne bo Bozicka niti pri mojemu...mi je kar malo zal...saj se spomnim teh dnevnov ko sem bila sama se majhna pa smo hodili na take zabave...bomo pa bolj na sprevode po Lj hodili in v kaksen City park da bo nasa pupa saj malo obcutila tega praznicnega duha...ne vem se kaj naj bi ji kupila za Bozicka niti ne vem kaj naj ji kupi za rojstni dan user posted image

tinkamiska upam da vam kmalu rata in da nam sporocis veselo novico...

tudi mi imamo ABS zoknice ko smo doma in hodimo za ven imamo pa take ceveljcke ki niso se za hojo...ocitno bo treba kmalu kupiti kaksne taprave ceveljcke...sicer pa Ela ko smo zunaj se ne hodi in je vecalimanj se vedno pridna v narocju da mami lahko malo pocveka in spije kaksno user posted image  ampak se zavedam da kmalu ne bo vec tako...in da bom stalno v akciji in hodila z njo in za njo user posted image

Nic sibam ker mi Ela grize copat user posted image user posted image

LP Nannn

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
4.12.2006 20:13:38   
renan
Moram vam pokazati kaj je danes ušpičil moj sin:

user posted image

in še utrinek z najinih sprehodov, ki so najsvetlejša točka goričkega:

user posted image

še nekaj:

kaj pa je z nemsis?

zdaj pa grem gledat csi...

lp, renata

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
4.12.2006 21:06:35   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Iza spi, upam, sem jo ravno dala v postlco...

Na plavanju je bilo fino, imamo ga še samo 1x, potem se pa zaključi tečaj. Si bomo morali nekaj drugega izmislit, namesto ponedeljkovih druženj v bazenu.

Danes sva se imeli lepo, je bila taka lušna, veliko je plesala, spala je dve uri, potem se je pa zbudila tako dobre volje. Je pa že pravi hudiček, odpira mi omare in moram prav pazit, da ne pride do printerja, ker pritiska nan vse gumbe, ki jih vidiuser posted image

Renan, a tvoj lumpek pa kr v predal lezeuser posted image pa moram priznat, da mate imenitno okolico za sprehode. Kakšna je pa cesta?

Mi še nismo šlo gledat lučk, v Celju jih ni prav veliko, smo pa šli ledat razne premikajoče palčke, plezajočega Božička, severne medvedke, ki se gibajo in prav lušna je, ko se jim smejiuser posted image

Zdej grem pa gledat gospodinje, mogoče se še potem kej oglasim, drugače pa lahko noč in se jutri beremouser posted image

Tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
4.12.2006 21:09:28   
rija
Dober večer...

....še malo, pa nas bodo prestaviliuser posted image  na drug forum....sem ravno gledala decembrke, ki so že pri otrocih.....

Kak hitro gre čas!

Naš mali je bil danes super priden....upam, da bo odslej tako user posted image user posted image

Je kuhal, je pospravljal....skratka sanje vsake ženske user posted image  Jana, poglej kakšnega zeta boš dobila user posted image user posted image

Dokazno gradivo:

presajam rože
user posted image

brišem prah

user posted image

kuham

user posted image

tak so me pa ostrigli user posted image

user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
4.12.2006 21:57:37   
renan
Tinkamiška: ceste so asfaltirane. edino, če se želiva skozi gozd sprehajat, so tam neasfaltirane potke..

Rija: čestitke TILU za naših neverjetno hitro minulih 11 mesecev!user posted image

lahko noč,
renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
4.12.2006 23:54:29   
kofetek2010
Til - ljubezen user posted image  moja...

user posted image

tvoja Ela user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?