popek
|
Rija: Po moje bodo gor sedeli malo kasneje. Naš pikec je še tako majhen, da mu še noge ne sežejo čisto do tal. Pač pa si je dal veliko opravka okrog sedeža, ki gre gor in dol, pa prikolice, kock, koles, pa porival ga je naprej in nazaj...., skratka pravi dec. Kar se pa kuhinje in posodja tiče ti pa moram povedati, da ni nič bolj zanimivega od pravih loncev, pokrovk, strgal, kladiv, cedil, zajemalk,,,,,,,,Mi imamo na kupe tega od Pie, pa trenutno ni zanimanja zanj. Lahko pa te potolažim, da kasneje, ko malo zrastejo, začnejo uporabljati svoje "otroške" zadevščine in po pravih loncih ni več toliko povpraševanja. No saj tudi midva sva si prijetno uredila, vendar je parket že zmahan, stene bi bile za pokitat in prebelit, vrata tudi. pohištvo sva kupila bolj poceni , razen kuhinje. Otroka imata npr. 25 let staro pohištvo (moja soba) v otroški sobi, ki je sicer lepo ohranjeno, vendar ni to to. Vse je bolj natlačeno, ker ni toliko prostora ipd. Ko sva postala najemnika, je bilo stanovanje popolnoma prazno, midva pa niti nisva vedela, koliko časa bova ostala. Jaz si želim maksimalno izkoristit prostor z omarami od stene do stene, ostalo pa bolj minimalistično, čiste linije ipd. Če je stanovanje tvoje, lažje riskiraš malo več in kupiš bolj kvalitetno, tako pa..... No glavno da imamo streho nad sabo.
|