|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
30.11.2006 21:25:26   
liju
Bobika, si me prehitela! Kaj to je vseuser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
30.11.2006 22:21:33   
rija
Tak, naš mladič spi....končnouser posted image  je norel vse do desetihuser posted image

Nazaj grede je spal čisto celo pot....tak ste ga zmatrali....user posted image  in se seveda ves nasmejan in poln energije zbudil četrt na osmihuser posted image ....

Kaj na pišem?

Srečanje je bilo res superuser posted image  sem vesela, da nisem falila user posted image  Vesela sem, da sem spoznala vse "nove" forumašice in še posebej našo snaho Elouser posted image in Tilovo taščo Jano73user posted image user posted image user posted image

Kot je že bobika napisala, so vsi januarčki in dve decembrčici user posted image  sladki za pojest! Taka je bila tudi bobkina torta: jaz tako sočne še nisem jedlauser posted image

Vse, ki ste se odločite tokrat manjkati: LAHKO VAM JE user posted image  ŽAL!!!!

Nam pa ne, ker smo dobile debelejši kos torteuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Upam, da je katera kaj slikala in da nam pošlje slikice. Jaz bumbar pa sem fotkič doma pustila.....

Pa mislim, da sem še nekaj dolžna: MAROGICA SORRY ZA SVINJARIJO!!! Je vsakič huje, ne?user posted image  in HVALA ZA JAGODNO PICOuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
30.11.2006 22:26:40   
lifcsi
Mi smo se spakirali spat.
Tara  se je tak zmantrala od plazenja, igranja in vsega navdušenja, da je zadremala, čim se je namestila v avtosedežu, že na parkirišču. Imela se je izredno, pa ne samo ona, tudi naš ati je bil srečen, da sva mu dovolili iti z nama. In tudi jaz sem vesela, da sem vas spoznala, in da smo se prijetno družile.  Merogocine pice so pa tudi za pohvalit. Ob Bobikibi smajli torti pa se ti sline zacedijo, čim jo zagledaš, tako da hvala še enkrat za sladico, bila je zelo, zelo fina.
Jaz nisem imela s sabo aparata in nimam slikic. Če ne drugo bi tisto ljubčkanje s Srečicinim Anžetom prosila, za v arhiv, bila bi pa vesela tudi vsake druge fotke.
Res še enkrat vsem lepa hvala za prijetno družbo. Splačalo se je, kljub 2-urni vožnji v eno smer. Sedaj si grem nabrat moči za jutri, saj bomo šli na lov za zakladom.

Livija

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
30.11.2006 23:24:26   
shooo
jaz sem se tak nepokala da komaj diham!!!
celo pizzo bom..ja, jauser posted image ...
pa se pol bobikine  torte.user posted image
nezka se je v avtu ukomirala na prvem semaforju in je spala do doma. doma nas je pa cakal zur naprej...noro...
super so ta srecanja. ste da se dobimo se januarja za skupinsi rojstni dan? pa objubimo marogici da bomo pospravili za sabo?
no, jaz ne morem vec. jutri potegnem fotke dol. jih lahko kateri posredujem na mail (pa jih pripopa namesto mene, prosim prosim) jutri se moram se uciti , v soboto je 1. ponosecniski izpit...mama mia.
full sem vesela da smo se spet nasli na kupu.
pa pogresala sem alexa.
ln

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
1.12.2006 9:56:46   
rija
Ja pa dobro, kje steuser posted image
Ste se včeraj načvekale za naprej in nazajuser posted image user posted image user posted image

Pravkar sem govorila z A&T, ki vas lepo pozdravlja, ne more pa na RR ker ji je crkno računalnik. Ima pa eno prošnjo:

a daje katera HIPP 2 ali 3? Rabila bi namreč slončke s škatle.....

...vox populi...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
1.12.2006 10:39:04   
tinkamiška
Hojla, midve sva tuuser posted image

Ne bom mogla dolgo pisat, ker me Iza preganja in me cuka za hlačeuser posted image

Midve sva se imeli včeraj neizmerno lepo. Vesela, sem, ker je imela Iza toliko prijateljic in prijateljčkov okoli sebe, jst sem se pa tudi načvekalauser posted image . Pa tudi jst moram pohvalit Marogicine pizze, sem jedla Margarito(vedno jem to pizzo) in ta je bila res dobra. Pa "januarska" pizza z jagodami mmmmmm, tudi dobra!user posted image

Bobika ti si pa nabolj pridna od vseh, spekla še torto in nas z njo razvajalauser posted image res lepo od tebe.

Vsela sem, da sem vas vidla v živo in vse otročke pocartkala, pobožala in vsi so taki mali prijazni človečki, da jih ne moreš nehat občudovatuser posted image

Rija, tudi jst sem pozabila fotoaparat in sem bla jezna na sebe, ga bom prinesla naslednjič s seboj, obljubim! Tvoj Til je pa tako napreden, da se kr nisem mogla načudit, kuha, pije iz kozarca, leze po stopnicah, sam je in to z vilico, madonca kaj bo iz njega, če bo šlo takole naprejuser posted image Pa ko bo hiška gotova nardim en album, upam, da ga boš tudi ti, ker jst sem zdej ornk firbčna in ne vem, kdaj bi mi ratalo prit k tebi na kavouser posted image

VSE NAJNAJ AJDA, LARA, HANA, MATIC in JAN!user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, pišite kej, pa jst bi tudi mela kakšno slikico

Shooo, lahko jih meni pošlješ na mail pa jih bom dala gor, ko utegnemuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
1.12.2006 10:40:03   
tinkamiška
aja, a&t pa ne morem pomagatm iza pije babylove mlekec

tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
1.12.2006 10:59:56   
bobika
Nimam časa, moram Manco dati spati in pol med knjige user posted image
A&M jaz imam eno škatljo hipp3 in je en velik slonček narisan ob št 3. Če je to pravo lahko dobi. Drugače pa naj pove, kje in kakšne bi naj bil slonček.

Sedaj pa grem veselo na delo.

Neposredna povezava do sporočila: 4533
1.12.2006 18:29:54   
tinkamiška
Kaj je babe spet hodite sam gledat, pa nič ne napišeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst vse vidimuser posted image

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
1.12.2006 19:54:48   
srečica
alo, alo

jaz se na hitro javim. Srečanje je bilo super. Vsi
user posted image pravi sončki.
Bobika je naredila odlično torto. Bi mi poslala recept in slikice na mail?

Pa shooo tebe bi prosila za slikice.

Nič več ne pišete.Kako to?

Zdaj pa grem malo še anžeta zabavat, te pa počasi ajat.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4535
1.12.2006 20:31:41   
bobika
Pa res, prav pogrešam dolge strani. user posted image
Sem mislila, da bom jaz nekaj časa majn pisala, pa sem menda kar med ta bolj pridnimi s pisanjem user posted image

Če še katera hoče fotke iz srečanja naj mi mejl pošlje, pa jih dobi po mejlu.

Mi je kar nerodno, ko tako hvalite mojo tortouser posted image . Sem pa vesela, da vam je bila všeč (dobra).

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
1.12.2006 21:08:54   
rija
Ojla....pa kaj se to dogaja danes med januarkami? Totalno zatišje.....user posted image

Moj pikec spi....jaz pa končno malo miru. Danes sem se ful slabo počutila, me je bolela glava, pa slabo mi je bilo....tak, da sem popoldan kar omagala v postelji....verjetno mi ven tolče teh 11 mesecev neprespanosti user posted image  Zdaj sem hvalabogu ok.

Mi smo pa danes prvič za hasek bili pri frizerjuuser posted image
Mladiček je prvo zaresno šišanje prestal ko pravi junačekuser posted image  Je samo gledal, lovil glavnike in fene....skrakta prva liga!

Pa prvič je sam zložil lego kocke eno na drugo....do sedaj je samo demoliral vse, kar je mami zložilauser posted image user posted image

Shoo: daj pošlji mi geslo za album.

Bobika: pošlji mi fotke na fitness.shop@siol.net 
Pa tisto na škatlici je tapravo....slonček ali kajuser posted image  Tak da šparaj, ti bo AT poslala naslov.

Je še katera kaj slikalauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
1.12.2006 21:34:14   
lifcsi
Pozdravček še od nasuser posted image , ki smo danes bili na lovu za zakladom palčkov. S svetilkami in baklami se je po mestu vil sprevod otrok, ki so iskali zaklad (sladkarije - vsaj tako mislim, ker mi zaklada nismo našli oz. se nismo mogli včakati, da pridemo do njega.)

Jaz bi pa prosila slikce s srečanja na endre@email.si

Sicer pri nas nič novega.

Livija

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
1.12.2006 21:53:29   
popek
Lepo, da ste se imele lepo. Mogoče pa se vidimo prihodnjič ali pa v LJ.

Drugače pa vam kar zavidam, ker imate že svoja gnezdeca in si jih lahko urejate po svojem okusu. Midva sva zaenkrat najemnika in nočeva preveč vlagat v to stanovanje. Lahko, da se situacija pri nas drugo leto spremeni, potem si bom patudi jaz dala duška. Glede kuhinje, tudi midva imava steklo namesto ploščic in sicer je v modri barvi, tak je tudi štedilnik.

Leo je dobil že 9. zob (zgornja štirka). Ne vem, kam se mu tako mudi. Pia je pri njegovih mesecih imela le 2 zobka. Na srečo zdaj že pusti krtačiti zobe.

Igranje: Z Leom se sploh ni potrebno kaj dosti igrat, ker non stop raziskuje stanovanje, odpira predale in dela inventuro. Nekaj predalov sem zvezala skupaj, tako da jih ne more odprat. Zaenkrat samo razmetava, tudi kocke samo razmeče, potem pa ratajo nezanimive. Vsak dan pa si prav načrtno vzamem nekaj časa samo zanj in mečeva like v odprtinice (to že prav fino obvlada), gledava knjigice, podirava stolpe (mami pa gradi), se loviva po vseh 4ih, skrivava. Najljubša igrača trenutno je kladivo za "šnicle" in pa cedilo. Zelo rad pa tudi meče krogljice v takšno hišico na drevesu, kroglica zleti potem po toboganu in na tak ringlšpil, pa muska ja zraven in je veselje. Je pa ta zadeva od FisherPrice-a. Aja, pa na klavirček je čist nor. Udarja gor in miga z rito, da je kar veselje.

Božiček: Sem mu kupila tak poganjalec - traktor s prikolico in kockami v šparu za cca. 7.000 SIT in sem mu ga že malo pokazala (saj se čez en mesec ne bo več spomniluser posted image ) in je bil ful navdušen. Pol ure je brkljal okrog. Potem sem ga pa zapakirala nazaj in odnesla v klet, da ga Pia ne odkrije.

Slikice, ki ste jih napopale, so super.
Vsem bolančkom želim, da se pozdravijo.
Čestitke za zobke, korake, stoje in seveda obmesečnice.

Lahko noč.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
1.12.2006 22:02:58   
rija
Popek: enak traktor ima Til....vendar mu sploh ni zanimiv user posted image  no, včasih ga vozi pred sabo, da pa bi na njem sedel....to pa niti pod točko razno.

Jaz pa sem mu za miklavža kupila kuhinjo z vsemi pripomočkiuser posted image  upam, da bodo bolj zanimivi od tazaresnihuser posted image

Glede gnezdeca: midva sva bila dobrih 12 let podnajemnika, pa sva si pač tam probala naredit čimlepše in čimbolj domačeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
1.12.2006 22:46:12   
popek
Rija: Po moje bodo gor sedeli malo kasneje. Naš pikec je še tako majhen, da mu še noge ne sežejo čisto do tal. Pač pa si je dal veliko opravka okrog sedeža, ki gre gor in dol, pa prikolice, kock, koles, pa porival ga je naprej in nazaj...., skratka pravi dec.user posted image

Kar se pa kuhinje in posodja tiče ti pa moram povedati, da ni nič bolj zanimivega od pravih loncev, pokrovk, strgal, kladiv, cedil, zajemalk,,,,,,,,Mi imamo na kupe tega od Pie, pa trenutno ni zanimanja zanj. Lahko pa te potolažim, da kasneje, ko malo zrastejo, začnejo uporabljati svoje "otroške" zadevščine in po pravih loncih ni več toliko povpraševanja.

No saj tudi midva sva si prijetno uredila, vendar je parket že zmahan, stene bi bile za pokitat in prebelit, vrata tudi. pohištvo sva kupila bolj poceni , razen kuhinje. Otroka imata npr. 25 let staro pohištvo (moja soba) v otroški sobi, ki je sicer lepo ohranjeno, vendar ni to to. Vse je bolj natlačeno, ker ni toliko prostora ipd. Ko sva postala najemnika, je bilo stanovanje popolnoma prazno, midva pa niti nisva vedela, koliko časa bova ostala.
Jaz si želim maksimalno izkoristit prostor z omarami od stene do stene, ostalo pa bolj minimalistično, čiste linije ipd. Če je stanovanje tvoje, lažje riskiraš malo več in kupiš bolj kvalitetno, tako pa..... No glavno da imamo streho nad sabo.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
1.12.2006 23:59:01   
Marogica
Punce, me veseli, da ste uživale in klepetale ter da so vam bile pice všeč. Hvala za obisk in podporouser posted image .

O smeteh po tleh, raje ne bi....user posted image , smo rabili nakladalca.user posted image

SEdaj pa nekaj resnega: nekdo je pozabil(a) žličko rumene barve, najbrž je kakšen malček jedel Frutkovo kašico(dokazni material se nahaja v picerijiuser posted image ). Torej žlička je pri nas, da ne boste po nepotrebnem iskale.

Lepo se imejte

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
2.12.2006 20:12:33   
KatjaD
Najprej hvala za čestitke... Potem VSE NAJ NAJ vsem za nazaj, pa tudi za naprej, ker redko pridem do tega, da kaj napišem...

Super, da ste se na srečanju nauživale. ANslednjič se mogoče tudi midva pripeljeva do Mb, sej po avtocesti si hitro tam...

Za nama je pa najbolj naporen dan odkar se je tale naš mali tič rodil. Že tri dni je imel malo driske zaradi železa (ki ga zdaj ne bo več dobil, pa čeprav je hemoglobin kar nizek). Danes pa je bil cel dan tečen, kričal tako, da imam še zdaj migreno od tega, v ušesih mi kar zvoni. Jesti ni hotel nič, cel dan bi na flaši pil mleko (zato sumim tudi vse trojke, ki so na poti, da so tik pred vrati). Spal je 1x 3/4 ure, ko sem ga napokala v voziček, pa še to se je najprej pol ure drl k jeshar v vozičku preden je zaspal. Potem ga pa še zdaj zvečer odvijem pred kopanjem, pa je imel tako vneto ritko od tega driskanja (čeprav ga na uro in pol previjam in vedno namažem,...), da ima kar nabreklo kožo pod plenico - revček user posted image ! Upam, da bo vsaj ponoči spal, da se oba spočijeva. A ja, pa seveda je imel ati danes delavno soboto, pa še jutri je dežuren, za piko na I!!!

Sem morala mal spravit iz sebe - se opravičujem za jamranje...

Drugače je že tak mali sonček, da me takšen dan čisto sesuje. Po novem lulamo pridno na kahlico vsakič, ko se previjamo, le vmes seveda pridno napolnimo tudi plenice user posted image . Pa začel je govorit kdaj kaka (kar je zadnje dni kar pogosto). Se usede, pa pritiska, zraven pa govori KAKA. Sem ga danes odvila, pa je kakal naprej na kahlico user posted image - upam, da nam bo še kdaj uspelo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
2.12.2006 21:02:22   
rija
Pa jaz ne vem, kaj se dogaja z januarkamiuser posted image

Bi razumela, če bi po prvem srečanju vse pobegnile...user posted image user posted image user posted image

Evo, da se malo poafnam: naš mladiček je prišel danes iz prvega štuka v pritličjeuser posted image  ugotovil, da gre dol podobno kot gor.

Potem pa je še pojedel svojo prvo večerjo čisto SAMuser posted image  Pa ni zlomo niti krožnika, niti preveč nastlal. Meni: šmorn na prste user posted image

...vox populi...

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
2.12.2006 22:03:31   
lifcsi
Res ni kaj dosti za brati, zato bom napisala, kako smo se prestavili na poletni čas , in hodimo spat ob taki uri 21.30.

Še malo se bom vrnila na srečanje. Očitno je našemu črvičku bilo to tudi priučevanje, saj je pogruntala, da gre po štirih hitreje, kot po trebuhu. Verjetno jo je izučil Til, ko ga je lovila, pa ga ni mogla dohiteti.user posted image Sedaj se trudi s koleni brisat tla.

Počasi že opušča oporo, rada bi sama stala, ali hodila kot Anže, ampak njen čas še ni prišel.

Verjetno je še kaj preplonkala, pa še nisem opazila.

Že dva dni pa me tako boli križ, da imam križuser posted image . Občasno me je bolel že pred nosečnostjo (dedno), no ko sem bilauser posted image , me pa ni (baje se težišče prestavi), do sedaj sem upala, da se mi to ne bo postavilo v prvotno stanje, pa žal nisem te sreče. Bo že minilo.

Shoo ali Tinkamiška, bi mi katera napisala www naslov trgovine v Zagrebu, ki prodaja rute, o katerih smo se menile.

KatjaD Drži se, tvoj sonček bo dal to skoz, in bo vse ok, sigurno te jutri čaka najlepši nasmeh, ki bo razpihal današnje oblake.

Rija Bravo ,bravo za tvojega mladičkauser posted image , le tako naprej. Če Tari kaj ne bo šlo, jo pošljem k njemu na inštrukcije.user posted image

Mirno noč  vsem, mene še čaka gora perila za likat.

Livija

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
2.12.2006 22:06:36   
renan
pozdravljene!

jaz nimam časa za ringarajo, ker sem se zaradi osamljenosti tu na goričkem prelevila v pravo vzorno gospodinjo. ravnokar sem za vladimirja kekse z ovsenimi kosmiči in kokosom spekla, razen tega sem danes očistila večino hiše...

pri nama ni nič kaj novega. še vedno jočeva, ker nisva mogla na srečanje..
user posted image til za šmarn. vladimir je pa zadnjič prvič sam celo jabolko pojedel. na koncu se je sprl z mano, ker mu nisem pustila še pecljev pojesti ...midva  počasi uvajava žlico. za zdaj le še namaka v hrano, pa še to bolj nerodno. najbolj fajn mi je, ko mu dam v roko kos kruha in kos sira. potem imam vsaj 10 min miru...user posted image
tudi hodi že fajn, ko se oprijema pohištva. spustiti se pa še boji...

lp vsem,

renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
2.12.2006 22:08:39   
tinkamiška
Evo sem urejala slikice, ki mi jih je poslala Shooo in uredila album. Tsiat, ki ga želi pogledat, naj mi piše na ZS, da ji pošljem geslo.

Tukaj pa nekaj utrinkov iz srečanja naših malčkov:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Za več si pa poglejte album...

Rija, tudi jst ne vem več kaj se tu dogajauser posted image  Vse so pobegnile, a sem tak bavbavuser posted image user posted image

Pa sej sem ti rekla, da je tvoj Til tako napreden, še malo pa ti bo začel od doma uhajatuser posted image  Rija vajina slikica je lepša, samo sem jo morala mal odrezat, ker sem nisem hotela razkrit tvoje identiteteuser posted image user posted image  Ti jih bom zdejle še poslala na mail.

Jst se pa moram pohvalit, da sva danes z Izo preživeli en lep dan, ker sta naju obiskali Taši in Špela in njena družinica. Smo klepetale, Iza in Špela pa sta kot dve sestrci, se tako lepo igrata, da ju je res veselje gledatuser posted image  Taši, hvala za lep dan!

Zdej me pa že pošteno hrbet boli, ker že kar nekaj časa sedim za računalniko, sem še vedno sama, možek še kr dela na bajti...

Pišite porkaduš!user posted image  Bom res hudauser posted image user posted image user posted image

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
2.12.2006 22:49:42   
liju
Čer!
Da se malo javim. Mi smo imeli danes grozno noč, mali je bedel do dveh zjutraj, pol pa alarem ob šestih ob devetih pa konec spanja. Mislim, da ne bo danes nič drugače, ker še kar bedi in na veliko čeblja.
Bobika, Manca ga ni nič utrudla, morate bit drugič bolj dolgo. Pa še enkrat hvala za vse!!!!user posted image Soseda je pohvalila tvoje delo, je rekla da si nadarjena.user posted image Zdaj pa mi lahko probaš še ostale slikice poslat, te dve sem dobila in sta ok.

Nič, babike grem, malo še pošpijonirat okoli, pol pa???

Lahko noč! Upam, da bomo mi tudi šli počasi spatuser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 4548
2.12.2006 23:39:46   
tan1
ojla punce naj vas samo na hitro pozdravim in vam povem  da sva se z user posted image mela na srečanju zelo fino in po vsem tem sva šele danes uspela priti domov je bla dolga pot. Sva se mal pri mojih cartala.Moram vam povedat da sem zelo vesela da sem vas spoznala in da je zdaj tu veliko lažje tipkati in prebirati vaše besede in dosežke.
Rija še enkrat hvala za stolček,ki ga smo ga in ga še bomo uporabljali  in tvojmu Tiluuser posted image user posted image user posted image za vse njegove dosežke in podvige.ni kej fant hitro napreduje le tako naprej.
Tinkamiška tudi tebi hvala da se midva nisva zgubilauser posted image slikce bi pa mela a lahk na mail: igor.zgur@siol.net  prosim

Marogica ja midva sva pozabla žličko,ko sva jedla fruteka hvala da si jo spravla.
ja tako zdaj pa grem počasi spat mali že spi tak da se lepo mejte pa se jutr kej oglasim pa pa

Tanja

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
2.12.2006 23:43:43   
popek
Danes pa res niste bile preveč zgovorne.

Naša dva čmrlja sta danes šla spat že ob 19.00 - takoj po risanki. Leo se je udari z glavo v podboj vrat in sem mu dala lupčka gor, pa se mi je zdel nekam vroč. sem mu izmerila TT in je imel 38,5 v ritki. Nimam pojma, kaj se bo izcimlo iz tega, sploh ni bil tečen in iz nosa mu nič ne curlja. Mogoče spet kakšen zob? Do sedaj spi kot top in mislim, da bo noč mirna.

Rija: ni varjante, da jaz našemu pustim krožnik na mizi in žlico. Gre vse po tleh, žlica pa je dobra le za tolčt po mizi. Lih danes je razbil en krožnik, ker sem mu ga po nesreči pustila na dosegu roke. Če že, potem mu dam koščke kruha kar na mizo in jih lepo nosi v usta.

KatjaD: Leo tudi mora jesti železo. Mi smo šli po kapljice v Avstrijo. Ena flaška stane 2€, pojest mora pa 3flaške. Po njih nima nobenih problemov, zobki so se mu na začetku malce obarvali, ker jih ni pustil čistiti, sedaj pa že pusti in ima spet bele. Kontrolo imamo pri enem letu in upam, da takrat ne bo več slabokrven.

user posted image Tilu za stopnice, mi jih nimamo, zato jih verjetno še ne obvladamo. je pa že splezal na vrata pomivalnega stroja in se postavil pokonci. Pa na pručko, ki jo imamo zaradi Pie pred banjo, je že tudi splezal. Dol pa še ne zna priti, verjetno bi se kar vrgel.user posted image

Zakaj pa skrivate svojo identiteto, če smem vprašati. V tem primeru bi jaz prej sebe pokazala, kot pa moje otroke.

No, pa lahko noč.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?