|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.8.2007 12:32:04   
F*S*M
Marija user posted image user posted image sem ostala brez besed, drži se jutri na posegu in predvsem naslednji teden počivaj, upam, da imaš koga ki ti bo čuval Evico.

Drži se

Punce letim na šiht

čaO

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
24.8.2007 12:40:50   
marsovka
marija, user posted image prav imaš: bolje  tako zgodaj kot kdaj pozneje ali pa uničeno življenje.

pocajtaj se! držimo pesti, da boš hitro spet na nogahuser posted image

mislim nate

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
   [Brisano sporočilo]
24.8.2007 12:41:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 5053
24.8.2007 12:52:59   
lenika
Ojoj Marija, user posted image , drži se in veliko počivaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
24.8.2007 14:22:24   
puncica
Oh marija, žal mi je da vaju je to doletelo, ne morem rečt da vem kako ti je, ker ne vem, saj sama tega nisem dala skoz, in ker nikol ne vem kaj ob takih trenutkih povedat ti brez besed pošiljam pošiljam en veeeeelik in doooooolg objemčekuser posted image , ki naj pove vse. Držite se, pa mislimo na vas.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
24.8.2007 16:37:25   
zungi
Ojla

Ohh, sem pravkar prebrala prav žalostno novico zato Marija ti želim hitro okrevanje ter veliko optimizma za naprej. Držim pesti zate in za malo Evico, da se bo dobro počutila v varstvu ter tvojemu možeku za uspeh v Nemčiji.

Vrtec: jaz tudi še pričakujem te dni odločbo koliko nas bo "koštalo" user posted image , računam pa kr na 8. mogoče 7. plačilni razred. Na dodatni popust v občini Lj. ne morem več računati, ker ne živimo več v Lj.
Tudi jaz sem kar pristaš vrtca, mogoče bi celo do drugega leta starosti pristala na privat varstvo vendar pod pogojem, da to osebo dobro poznam oz., da ima dobra priporočila.
Ker žal nobene take ne poznam bomo štartali s 3. 9. uvajanje v vrtec.
Babice tudi pri nas ne pridejo v poštev, ker morajo delati, moja mami pa poleg tega še živi v tujini tako, da v vsakem primeru odpade.

Danes ponovno pakiram, gremo v toplice, midva z Boštjanom se sicer v nedeljo vračava domov za par dni, Gal bo ostal pa kr z babico in dedijem v Čatežu. V sredo se jim pa tudi midva ponovno pridruživa in bomo tam še do sobote.

Punce, želim vam veliko sončka, pa se tipkamo kaj drugi teden.

PA-PAuser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
   [Brisano sporočilo]
24.8.2007 17:34:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zungi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5057
24.8.2007 19:30:27   
Mari71
Draga Marija - žal mi je, da se je slabo končalo in to na pregledu NS. Kar kruto.
Ampak vidim, da fuuul pozitivno razmišljaš. Bravo! Bo enkrat spet priđel čas za drugega sončka, boš videla,.......

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
25.8.2007 9:13:16   
cofek
joj, marija, zdajle me je kar srh preletel user posted image ....vidim pa da te optimizem ni zapustil in da greš  naprej - bravo!...
no, plani so pa zato da se spreminjajo oz. v vašem primeru se bojo sam malo prestavili, boš vidla...
čimprejšnje okrevanje user posted image , drži seuser posted image

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
26.8.2007 14:28:38   
MarijaPo
Hoj Bejbe,

kako vam kaj gre?

Vceraj je bilo na abraziji se kar v redu. Osebje je bilo ful prijazno, sostanovalke smo bile tri in vse z istim "problemom", tako da smo lahko razpredale in se malo sprostile.
Postopka se nic ne spomnim, ker si k sreci takrat v totalni narkozi, po operaciji pa tudi nic ne boli, oz. zelo malo.
Danes bolj lezim, Igor skace okrog mene s palacinkami, Evo in dobro voljo, tako da ni neke vecje zalosti.
Hvala vam vsem za lepe misli. To mi veliko pomeni. :)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
26.8.2007 14:34:40   
lenika
Marija user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
26.8.2007 14:40:54   
žmož
Marija komej sedaj sem videla, kaj te je doletelo. Zelo mi je žal, a vedi, da  za vsakim dežjem posije sonce. Čimprej okrevaj, imaš zlatega moža, ki te maximalno razvaja in zlato hčerkico, ki ti je v veselje. Vedno si bila polna optimizma, in vidim, da te tudi sedaj ni zapustil. user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
26.8.2007 19:26:10   
nina64
Marija - zelo mi je žal za tvojo žalostno novičko user posted image . Po drugi strani pa te zelo občudujem z tvojim optimizmom user posted image . Glede na tvojo pozitivno voljo mislim da nam boš kmalu spet sporočila veselo novičko - držim pesti.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
26.8.2007 21:11:55   
lenika
No, pa so se iztekle tudi moje počitnice. Jutri zaštartamo zares. Matic ta teden še v varstvo k babici, naslednji teden pa v vrtec.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
27.8.2007 7:07:16   
lenika
Dobro jutro. Sem kar povožena, ker se nisem več navajena vstajat ob ob pol sedmih, ko bo Matic hodil v vrtec, se bom pa morala že ob šestih. Kriza, ma ja, bo že. Še pod tuš skočim in odhajam.
Matic se je maloprej zbudil in mu razlagam, da bo šel sedaj k dedatu in babici, ker gre mamica v službo. No in ko ga nosim proti vratom za dol, se ves navdušen zadere dede kot da komaj čaka, da grem.user posted image  Pa še nekako prva beseda, ki jo je izrekel mu je to.
Tiste, ki ste doma, lepo preživite dan.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 7:23:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5066
27.8.2007 7:41:32   
mojca75
dobro jutro!

mi smo meli en ful lep vikend pri dediju in babici v Ribnici. Smo osvojili tudi Sveto Ano (bližnji hrib) in mojči je prav uživala v ruzaku, midva z atijem pa tud, vmes je sicer pol ure spala, potem pa fuuuul čebljala. Lepo je bilo.
Sej bi prilimala kako fotko pa sem "pametno" posnela video! In to z mobijem, da o kvaliteti ne zgubljam besed.

Aurora - ful lepe slikice.
Zgodnje vstajanje - ne komentiram!user posted image  po možnosti pa še zjutraj kako perilo obešam etc. da sem ja pozna in hitim.
Ja drugi teden pa vrtec in vsaj za nas NOV RITEM! upam da se bomo dobro navadili. Da o borbah z vrtcem, da sem Mojči vključila v lokalni (=bivališču najbližji) vrtec niti ne govorim. Okarakterizirana sem bila za tečno in zoprno mamo, ki vlači ven take grde podrobnosti (ala da otroke ljudi iz Ministerstev raje vzamejo kot lokalne) kar se ve po vsej soseski. Sam noben vodstvo urtca tega v faco ne pove! jaz pa sem, pa še na pisno sem jim dala. No ja neham ker znam spet slabe volje ratat.

Marija, pazi nase in počivaj.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
27.8.2007 8:49:38   
mojsoncek
Oj! Ja, tudi mi smo imeli en lep vikend...

marija - drzi se, pa kar naprej s svojim optimizmom. user posted image

lenika - upam, da bos imela se en lep zacetek sluzbe.

jutranje vstajanje - jaz bi bila zelo vesela, ce bi lahko vstajala sele ob sestih. Ampak na zalost moramo vstati ze ob petih, kar pomeni, da ura zvoni ze pred peto user posted image . Najvecji problem je to, ker cez teden spim samo 4 - 5 ur na noc, kar je veliko manj od mojega sedem urnega minimuma. No, ne smem se prevec pritozevati, ker sva se z mozekom sama odlocila, da greva ven iz LJ.

Drugace sem pa malo zalostna in malo me skrbi. Nas piscancek se vedno skoraj nic ne je user posted image . Ze stiri dni je cisto na minimumu s hrano, prav borimo se, da sploh kaj poje - se njegovih najljubsih stvari noce. Kar vidno je uplahnil, se ga pa sploh ne upam dati na vago. Koncno je le malo prisel k sebi s tezo, pa ga je spet pobralo... Tako lepo ga je bilo gledati, ko je tako jedel vse po spisku in pri tem neizmerno uzival, sedaj pa takole. Res ne vem ali se mogoce boji, da ne bi spet bruhal ali kaj user posted image . Upam, da ne bo trajalo dolgo.

Ja nic, grem delat, da ne bom prevec o tem razmisljala... lep dan

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
27.8.2007 10:20:52   
tea
Marija- tako mi je žal zate user posted image  Vendar vidim, da si polna optimizma in tako je tudi prav! Želim ti, da čimprej okrevaš in upam, da nam čimprej ponovno sporočiš veselo novico.
Pri nas je zadnji čas zelo pestro. Jaša govori kot ta velikuser posted image , vsak dan so kake nove besede. Kar precej že pove, porednež mali- oci (oči), gega (Grega), tea (tako me kliče, mama sicer zna, samo je nikoli ne uporabiuser posted image ), denka(Zdenka je moja mami) eda (Heda je moja babi), deja (Andreja), nina, aka (jaka), ana (Hana), muca, kuzi (kuži), ato (avto), dedo, ajs (ko odpira predale, te gleda, se reži in govori ajs), ojsa-ojsa (ko se gunca)... Pa zapoje nina nana beba pana (nina nana beba je zaspana) in osja gojsa beja juca (ojsa gojsa dva debela junca). Je prav smešen, ko se trudi prepevatuser posted image
Tudi nam kar krepko nagajajo zobki. Takrat ko se rinejo na plan, spimo bore malo. Posledično izgledam zelo fajnuser posted image  Pa bo že, saj sem navajena.
Drugače nas zopet muči alergija. Težava je v tem, da ne ugotovimo v čem je vzrok. Zgleda, da bomo tudi mi morali probat z bio resonanco. Če ne drugega, bomo vsaj vedeli pri čem smo. Alergologa imamo šele konec oktobra, tako da je kar zoprno, ko je ves pikast. Pa še srbi ga in se ves čas praskauser posted image  Pa je tako potrpežljiv otrok, nič se ne pritožuje in se ves čas veselo smeji. Res se joče samo takrat, ko je kaj narobe. Ali pa zadnje čase takrat, ko ni kaj po njegovouser posted image  No, ni ravno taka trma kot je Gregi, malo pa tudi mora uveljavljati svoj jaz.
Naš Jaša ostaja v varstvu pri moji babici, Gregi gre pa 3.9. v vrtec. Tako da bomo tudi mi imeli uvajanje. Se pa tudi jaz bolj nagibam k vrtcu kot k privat varstvu. Mama, to se mi zdi nekaj drugega, neka tuja oseba pa mi ni najbolj po godu. Sem bolj nezaupljiva okrog tega.
No, čas moje malice je mimo in bo treba še kaj naredit. Da ne bodo rekli, da nisem profitabilnauser posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
27.8.2007 10:36:44   
maya2
MarijaPo: pazi nase pa malo počij

varstvo: včeraj smo se šli k eni gospe zmenit, malo mi je že panika, ampak je v redu gospa, jo vsi poznajo, vključno s celo mojo družino, tako da imam zaupanje, da bo vse ok.... je tole prišlo čisto tik pred zdajci, ker je tašča zbolelauser posted image , jutri jo bom prvič peljala v varstvo user posted image user posted image user posted image bom videla kako se bodo ujele, upam na najboljše

malo berem vaše poste, pa mi je kar malce 'lažje', ker sem non stop utrujena, saj nisem edina (očitnouser posted image ), zvečer, ko dam Karin ob 21. spat, se samo zrušim na kavč in zaspim, ponavadi me moj ob 22. zbudi in se premestim v posteljouser posted image

tea: V Rogaški delajo bio-resonanco, je bila ena mamica k smo se včasih srečevale na vozičkanju

Lenika: srečen začetek šol. leta, mi smo začeli že s 16.user posted image , k sreči me do zdaj niso preveč obremenili, s septembrom pa se začne druga pesemuser posted image user posted image

A se vaši user posted image znajo postavit zase? opažam, da Karin nikoli ne odreagira 'agresivno', ko jo drugi otroci komandirajo, tudi če jo kdo udari, le malo postoji in gre pač stran, pa malo kasneje nazaj ... zelo rada ima otroke in je najbolj srečna če je lahko med njimi. npr. včeraj jo je ena 3-letnica najprej obmetavala s kamenjem potem je hotela da sedi pri miru na stopnicah, jo je non-stop porivala dol, Karin pa lepo mirno vstajala in se ji smejalauser posted image user posted image user posted image .... a ve v takem primeru posredujete? jaz namreč nočem, čeprav ne vem če bom lahko vedno 'le' gledala.... kako torej regirati?, sploh če starši drugih otrok le opazujejo....

lp

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
27.8.2007 10:52:56   
mojca75
maya - jaz načeloma ne posredujem. Mamo v bloku 3 "enoletnice" in te se bolj ali manj uspečno zmenijop med sabo, če pa je boj za kako stvar prehud pač posežemo vmes. Mmao pa tudi eno razvajeno in nevzgojeno 4 letnico, tej pa kar lepo povem da so te 3 miške še premajhne da bi njej parirale in da pač tile poganjački (npr.) od njih da je ona že malo prevelika in da se pač Mojči njej ne bo prilagajala.

naša tud ful uživa v družbi otrok, zase se pa bolj slabo postavi (odvisno sicer od situacije), ampak mislim da jo bo vrtec "izučil" user posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
27.8.2007 11:35:30   
mojsoncek
maya - nas se zna postavit zase in to tako, da kar renci ali pa "nagajivcu" kaksno zabrusi (v svojem jeziku) in ga zelo grdo pogleda, ce mu hoce npr. kdo kaksno stvar vzeti iz rok, pa igrace ne stusti iz rok ampak kar lepo vlece k sebi. Drugace tepe se pa se ne, pa grize tudi ne user posted image in upam, da tako tudi ostane. Ja vrtec je naredil svoje, predvsem zato, ker je najmlajsi in je bil v "soli" pri malo starejsih.

Aja, vskocim pa ne,  sploh ne za vsak drekec pekec, saj se vecinoma lahko sami zmenijo. Ce pa vidim, da bi se lahko slabo koncalo, bi pa tamalega odvlekla stran, "nagajivcu" pa lepo povedala, da se to ne dela (ce bi bilo prehudo, bi pa svoje povedala pa tudi njegovim starsem).

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
27.8.2007 13:43:34   
lenika
Maya, a ti si tudi v naših vodah? (poklicnih) Kar pa se tiče postavljanja zase, je pa naš ena taka občutljiva dušica. Če mu kdo kaj naredi, se začne jokat in teče k meni. Mislim, da se bo hitro spremenil sedaj, ko bo zaštartal v vrtec.

Drugače pa smo uspešno prebrodili prvi delovni dan.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
27.8.2007 13:50:47   
marsovka
lenika, naš je tudi ena marjeticauser posted image  ponavadi kar potraja, da se zaigra, dolgo časa samo gleda ostale, potem pa bog ne daj, da mu kdo kaj vzame ali kaj podobnega, je že pri meni in "dvigni me". tuhtam, da bi ga drugo leto dala v vrtec, čeprav bi lahko bil do šole pri noni, ker se malo bojim, da se ne bo znal postavit zase.

glede govorjenja - sem videla, da te skrbi....ma mene pa niti ne, pa naš reče še manj kot vaš. torej: mama (za vse: mama, ata, duda)), ba (ko se skriva) in bu (za vse od traktorja do helikoptra), pa e (za še) No? pa se nič ne sekiram, ker vidim, da totalno vse razume (zapri, odnesi, daj nazaj, itd). Počakajmo do dveh let. saj jaz bi tudi rada, da bi kaj povedal, samo ne morš prehitet, pa če se na glavo postavimo, ahhahauser posted image user posted image

joooj, kaj se mi nič ne da, delo mi gre takooo počas od rok, pa vroče mi je, pa vse mi je nekaj odveč (a me že luna trka)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 14:00:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marsovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

ime otroka
danuska

katero ime vam je najbolj všeč?

zala (43%)

zara (11%)

zarja (10%)

zora (2%)

zoja (34%)

Število vseh glasov: 802

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!