tea
|
Marija- tako mi je žal zate Vendar vidim, da si polna optimizma in tako je tudi prav! Želim ti, da čimprej okrevaš in upam, da nam čimprej ponovno sporočiš veselo novico. Pri nas je zadnji čas zelo pestro. Jaša govori kot ta velik , vsak dan so kake nove besede. Kar precej že pove, porednež mali- oci (oči), gega (Grega), tea (tako me kliče, mama sicer zna, samo je nikoli ne uporabi ), denka(Zdenka je moja mami) eda (Heda je moja babi), deja (Andreja), nina, aka (jaka), ana (Hana), muca, kuzi (kuži), ato (avto), dedo, ajs (ko odpira predale, te gleda, se reži in govori ajs), ojsa-ojsa (ko se gunca)... Pa zapoje nina nana beba pana (nina nana beba je zaspana) in osja gojsa beja juca (ojsa gojsa dva debela junca). Je prav smešen, ko se trudi prepevat Tudi nam kar krepko nagajajo zobki. Takrat ko se rinejo na plan, spimo bore malo. Posledično izgledam zelo fajn Pa bo že, saj sem navajena. Drugače nas zopet muči alergija. Težava je v tem, da ne ugotovimo v čem je vzrok. Zgleda, da bomo tudi mi morali probat z bio resonanco. Če ne drugega, bomo vsaj vedeli pri čem smo. Alergologa imamo šele konec oktobra, tako da je kar zoprno, ko je ves pikast. Pa še srbi ga in se ves čas praska Pa je tako potrpežljiv otrok, nič se ne pritožuje in se ves čas veselo smeji. Res se joče samo takrat, ko je kaj narobe. Ali pa zadnje čase takrat, ko ni kaj po njegovo No, ni ravno taka trma kot je Gregi, malo pa tudi mora uveljavljati svoj jaz. Naš Jaša ostaja v varstvu pri moji babici, Gregi gre pa 3.9. v vrtec. Tako da bomo tudi mi imeli uvajanje. Se pa tudi jaz bolj nagibam k vrtcu kot k privat varstvu. Mama, to se mi zdi nekaj drugega, neka tuja oseba pa mi ni najbolj po godu. Sem bolj nezaupljiva okrog tega. No, čas moje malice je mimo in bo treba še kaj naredit. Da ne bodo rekli, da nisem profitabilna
|