|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
23.8.2007 8:21:18   
MarijaPo
Najprej naj okaram Barbs za nic sporocila. Barbs, tako pac je, najprej si nas razvadila, da rade beremo tvoje poste, zdaj nam jih pa ne das. To je priblizno tako, kot ce bi Evi pokazala zjutraj, ko je najbolj lacna, polno flasko mleka, pol ji je pa ne bi dala. :)
In pa, kako naj Eva ve kaksno frizuro naj si da narest, ce niti ne vemo, kako se ima kaj Aleks?

Vceraj sem bila pri nasi bodoci varuski (Eva gre v varstvo 3.9.) in mi je bilo do amena zalostno. Saj vem, da se ne morem prilepit na to Evo kot klop, ampak to, da ne bova vec skos skupaj mi je neskoncno zalostno. V varstvo gre predvsem zato, ker ratujem nepokretna in tezko skrbim zanjo. Sem pa iztrzila, da bo Eva v varstvu manj ur kot 9, kar je super.
Igor gre cez en teden v nemcijo za cel drekast mesec in se mi niti ne sanja, kako bova s Pevko to zmogli. Nisem glih dobre volje. :(

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5026
23.8.2007 8:38:47   
mojca75
Mojsonček - ja bogi Anže, pa mami in ati tud! pocajtejte se! take noči so grozne in celo večnost trajajo!

MArija - a Eva gre privat v varstvo, bodo samo njo merkal, kolk pa to košta, cca?

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5027
23.8.2007 9:21:20   
MarijaPo
Ja, v privat varstvo gre. Varujeta moz in zena, stara okrog 50 let, v varstvu bosta imela mojo malo Pevko in se eno puncko, staro 1 leto. Stalo nas bo 300 evrov (originalno za 9 ur, ampak mi bomo evo manj ur tam puscali, placevali pa valda isto).
Je pa to mal po vezah, varuje mama od moje bivse sosolke iz osnovne sole, kar je prikladno tud zato, ker blizu stanujejo.
So zelo zelo v redu druzina in glede tega nimam nobenih dvomov.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5028
23.8.2007 10:28:39   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Igor gre cez en teden v nemcijo za cel drekast mesec in se mi niti ne sanja, kako bova s Pevko to zmogli

user posted image user posted image user posted image A gre spet s trebuhom za kruhom... Pa saj vama bo zneslo, Evica bo cez dan v varstvu, ti bos ta cas pocivala, kaksno popoldne in vecer ti bo pa sigurno tvoja mami ali kdo drug prisla kej pomagat. Ja, bi bila pa tudi jaz ne prevec dobre volje, ce bi bila na tvojem mestu.

Eno vprasanje: dejte mi povedat, s cim si "pomagate", kadar je za vami cisto neprespana noc, drugi dan pa morate sedet v sluzbi za racunalnikom (in po moznosti se ukvarjate s kaksno spehasto analizo user posted image , crke in tabele mi kar plesejo po monitorju user posted image ). Pa ne mi napisat kava, ker nic ne pomaga... Res ne vem, kako bom zdrzala vsaj do treh, ker tako gnila kot sem danes, res ne pomnim, da bi ze kdaj bila user posted image . Potem me caka pa se voznja domov... HELP!!!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5029
23.8.2007 10:33:20   
mojca75
Mojsonček - men pomaga limonada. pomaranče...vglevnem C Vitamin v obilju in pa odprto okno in mrzel zrak oz vsaj svež! Edino to. Sicer pa poznam občutek in ti ne zavidam!

Marija - tud Igorjeve odsotnosti ti nisem fovš, ampak sej ti si vedno zmagovalka in točno tko kot je napisala Mojsonček, naj ti kdo pomaga! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5030
23.8.2007 10:48:00   
Lara28
Marijapo - 300 eur user posted image user posted image user posted image
Meni je to ogromno. Mi plačujemo 160 Eur (prej 38000 SIT) za približno 6-7 ur dnevno, se pa zgodi da je tam tudi dalj časa, če jje kak panika v službi.  Res ne komplicira glede časa. Pa smo tudi zeloooo zadovoljni. In pazi še enega fantka, od okt pa dobi še eno deklico.
A so tudi drugje v LJ take cene? Nam to sploh ne bi zneslo. Sem računala da bi vrtec plačevali približno enako.

Drugače pri nas nič strašno novega. Jaz sem že ta teden v službi, ampak je vse skupaj še bolj polakouser posted image
Naslednji teden štartamo zaresno, potem pa tako že otroci pridejo in smo spet v starem tempu.

Plezanje - Anej je priden, plezanje tudi mi obvladamo. Zadnjič sem šla samo lulat, ko se je lepo mirno igral s kockami in pridem nazaj in je mali stal na MIZI!!! Splezal je na stol in potm na mizo. Mala malca za njega. Mogoče je krivo to da že kar nekaj časa hodimo po otroških igriščih in tam pleza na tobogan, na manjša plezala in valjda potem tudi doma ni ovir za njega. Res ga niti za pol sekunde ne smem spustit iz vida. user posted image
Zvečer zaspi okoli 20ih in spi zjutraj do 7ih.user posted image Če je mir npr. čez vikend potegne tudi do 8ih ali pol devetih. POtem gre čez dan spat okrog enih in spi od ene do treh urc, odvisno. Ko pa je buden je akcija skozi. Se zaigra občasno s kako igračo, ampak več kot 5 minut mu ne znese. Rad gleda telebajske in Bombažke, to mu uspe tudi do 15 min, ampak ga moram dat v stolček. Sicer pa smo cele dneve zunaj, če je le možno. Pri hrani še vedno ni med najboljšimi jedci, ampak lepo napreduje, trenutno ima po mojem enih 10 kg, je pa kar zrasel čez poletje. Hlače in trenirkice ki jih je nosil junija, so mu zdaj 3/4 hlače. Pa nogica nam je zrasla iz 20 na skoraj že 23. Čevlje in copatke kupujemo kot po tekočem traku. Zdj moram pa še počasi v nabavo za jesensko-zimsko kolekcijao. Joj moj proračun... Spet ne bo nič zame ostalo.user posted image

Zobki - mi iammo vse enke dvojke in štirke, zgornje trojke, zdaj rastejo še spodnje. Mučijo ga v glavnem ponoči, se zbudi v kjoku, ampak duda s calgelom pomaga in takoj zaspi nazaj. No včasih vajo ponovimo tudi 5x na noč ampak res takoj zaspi nazaj.

Govorjenje - obvlada kitajsko, v slovenščini pa enih 10 besed -  reče mama, ata, gaga (račka), uza(kuža) in doj (dol),papa, ama (lačen) pijo (kadar je žejen, ali če vidi pijačo kje), pa na morju je osvojil oda (voda) . TA zadnja je njegova najljubša. Drugače pa veliko kaže in žlabudra zraven po kitajsko, tako da ga nič ne razumemo. In potem je jezen

Trma - groza. Ene dva do trikrat na dan je ipičen, ko kaj ni po njegovem in se vrže na tla in tuli. Ga skušamo preusmeriti in včasih to uspe. Sicer pa je res dobrovoljček 

Lokali - ja na kako kavico lahko gremo. če so zraven igrala, kljub temu eden ponavadi za njim dirka, v restavracijo pa gremo tja, kjer majo otroške stolčke. POtem navadno lahko "v miru" pojemo, ampak je potrebno to pač bolj na hitro in ga zraven še malo animirat. Je pa izvedljivo. No na  slow foode pa ne bi mogli it.  

Ups zdaj pa sem se kar preveč razpisala, moram še malo delat, če sem že v službi. Lepo se mejte!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5031
23.8.2007 11:22:52   
puncica
Marija pa kaj si nor 300 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image , mi za našo tavečjo plačujemo vrtec tam okol 190, ko bosta pa oba v vtcu bo pa naneslo tam 318 EUR, da pa bi dala sam za enega tolk mi je pa res mal tu mač.

Zakaj pa je ne dasta v vrtec, tam bi bilo sigurno bol poceni. Pa kaj ti nudijo samo oskrbo pa hrano al tud plenice pa to. Pa kako se kaj ukvarjajo z njimi al jih sam pustijo pa naj se igrajo sami, men je všeč vrtec predvsem zato, ker so skoz zaposleni, pa pojejo, pa rišejo, pa se igrajo igrice, pa pravlice poslušajo, tud živalce so prinesli v vrtec, naučijo se jest, pospravljat, nekak red no to je men všeč,. Res da je kriza prve dni ampak zdaj pa se mi zdi da naša tavečja fuuuul uživa v vrtcu, upam da bo tako tud s tamalim.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 5032
23.8.2007 11:27:46   
marsovka
dober dan, pri nas že od noči lije, lije, lije

hja, mojsonček, prav to se sprašujem jaz zadnje dni, ker so očitno zobki na pohodu, ima dlesni spet čist zatečene, ponoči se zbuja, joka, zjutraj potem spi kot top, jaz pa ...brez komentarja..in potem na šihtuser posted image
pa po možnosti kar takoj zjutraj k šefu na sestanek, ko je treba biti ves buden in v alertu, jaz pa hmhmhm

kafe ne nuca niiiič, pijem veliko vode, pa nekako preguram...z mislijo na vikend, ko ga bo pač prevzel fant zjutraj in bom (recimo) potegnila...

mislim, da ne nuca nič kot sprijazniti se in čim manj misliti!!!

Marija, joj, nič ti nisem fovšuser posted image  Tudi moj je veliko zdoma, a ponavadi največ za en teden skupaj...lahko ti samo želim, da bi ti čas hitro tekel in da bi imela kakšno oporo, pomoč v mami ali drugi osebi.

Ponavadi, no, vsaj pri nas, je tako, da si mislim, da sama pa res ne bom zmogla, a potem, ko je dejstvo pač tu, kar potisnem nemoč nekam zadaj, ker je za otroka pač potrebno biti prisoten in miren in tako potem tudi je! Ugotovim, da veliko bolje funkcioniram kot v času, ko smo vsi doma, ko kar malo prelagam odgovornost na atija. tamaučki pa tudi čutijo vse in so velikokrat kar nekam bolj pridni, kot da bi vedeli, da smo same za vse.
Torej, drži se!user posted image user posted image

Naš pa obožuje hojo po stopnicah, in sicer bi on navzdol šel kar brez rok. Kjer so kakšne stopnice, je nujn o iti ene parkrat gor in dol, pa bog ne daj, da se obrnem proč za sekundo.

Včeraj je spet pikiral v mestu in si do krvi odrgnil kolena. Tudi usta je imel polne peska (v roki pa še vedno trdno držal češpo - jih obožuje), na srečo nobene hujše poškodbe.

O, zdej se je pa nehalo deževat, neverjetno.

naredite si lep dan

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 5033
23.8.2007 11:35:05   
maya2
pozdravljene

varstvo: mene tudi zanimajo cene v privat varstvu, midva se greva ta vikend zmenit, smo morali na hitro poiskati eno varianto, pa me tudi zanima cenauser posted image user posted image , je pa 300 res veliko po eni strani, po drugi pa če lahko človeku zaupaš, če je zadeva res preverjena...., ena sorodnica je plačevala 130 za sina pri eni gospe pa je samo njega pazila....user posted image

pri nas se je panika malo umirila... je še zmeraj sitna, pa ponoči bi non stop pila, pa jokca v spanju, ampak je boljše, upam da zobek kmalu prideuser posted image

trma: jaz skoraj ne morem verjeti kako je lahko en tak mali cmokec trmast, zadnje čase tako vrešči, da gre skozi ušesa... zadnjič sem jo kregala, pa me gleda, pride k meni, mi da lubčka, mi reče: 'mama' in se nasmejiuser posted image user posted image user posted image  pa bodi jezen če lahko....user posted image

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5034
23.8.2007 11:48:48   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Marija pa kaj si nor 300 EUR , mi za našo tavečjo plačujemo vrtec tam okol 190, ko bosta pa oba v vtcu bo pa naneslo tam 318 EUR, da pa bi dala sam za enega tolk mi je pa res mal tu mač.

Mi pa za nasega placujemo 80% vrtca, kar na zalost znese se vec kot 300€. OD na druzinskega clana se razdeli samo na tri in ravno za misji drekec pademo v najvisji razred. Najvecja zalost je pa ta, da nam nocejo upostevati stanovanjskega kredita, ki pa je mimogrede ogroooooooomen. Ne vem zakaj ga ene obcine upostevajo, ene pa ne. Ene navadne barabe so s temi placili vrtcev... varuske pa nismo na zalost nismo dobili v nasih koncih. O tem, kako bo, ko se nam pridruzi se kaksen druzinski clan, pa ne upam niti razmisljati.

mojca75 - hvala za nasvet z vitaminom C... v noge me pa ze prav posteno zebe user posted image .

lara28 - hello, hello!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5035
23.8.2007 12:21:30   
mojca75
Ne mi omenjat cene vrtcev ker lahk koga užgem (pa niso moji sodelavci nič krivi) . Sicer še ne vem kolk bomo plačevali zares (računam cca 250 €), ampak prou malo ne bo! Tolk o stimuliranju mladih družin k večji rodnosti.

sicer pa sem jaz kar pristaš vrtcev kot pa varušk (razen če bi res vedla za kako dobro, pa žel ne, kar tako eni ženski je pa ne bi pustila).
Babice imajo pa še kar nekaj do penzije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5036
23.8.2007 13:17:07   
lenika
Hojla!

Ste se pa razpisale. Predvsem Barbs.user posted image

Marija dobra si, kar pogumno.

Varstvo: Naš gre v vrtec, padli smo v 5.plačilni razred in bomoplačevali okoli 200 evrov.

Lara28 se nam kmalu začne zares, a ne?

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5037
23.8.2007 14:33:41   
Lara28
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Lara28 se nam kmalu začne zares, a ne?

Jp, prav zares. Sem se maja in junija še malo švercala skozi zdaj pa bo treba zaresno zagrabit!
Ampak po drugi strani pa se prav veselim!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5038
23.8.2007 14:39:15   
mojsoncek
Kot kaze bom le zdrzala do konca, se preden mi zmrznejo noge user posted image . Tale analiza, s katero se ukvarjam, je definitivno pripomogla k temu, da mi cas kar bezi. 3x hura za analize user posted image .

Je pa nas pisek spet bruhal po kosilu. Sicer je bolj na suhi hrani in cajcku danes, ampak se ni mogel upreti atijevemu krozniku. Potem je slo pa vse ven user posted image . Vas lepo prosim, ce mi katera lahko napise kaj naj mu dam za papcat, da bo ostalo v njemu. Prezganka, prepecenec ali kaksni neslani in nemastni krekerji, kruh,... Kaj se?! Hvala vam bejbike!!!

Grem se dokoncat, kar imam za danes v planu, potem pa hitro domov...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5039
23.8.2007 14:48:35   
mojca75
Mojsonček - Bobipalčke, babane!

Neposredna povezava do sporočila: 5040
23.8.2007 15:17:35   
marsovka
mojsonček- riž kuhan na vodi

nasploh pa karkoli po žličkah (čajnih) vsake par minut ena žlička, največ 4 žličke

za pit pa tudi samo po žličkah, tudi vsake nekaj minut

to je palilo pri nas

pa user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5041
23.8.2007 20:41:01   
mojsoncek
mojca75 in marsovka - hvala za predloge... mu pa riza ne bom dala, ker je ponoci zbruhal rizoto...

No, v celem dnevu je pojedel vsega skupaj en kos kruha, ter spil zjutraj in zvecer po 100 ml mleka. Sicer sem bila malo skepticna glede tega mleka, ampak za njega je to rutina in je ni hotel preskocit. Mogoce mu je pa pasalo user posted image . Vse drugo je pa striktno odklanjal, se dobro da je vsaj pil, sicer samo vodo, ker caja ni hotel.
Joj, mi je pa tako hudo, ker sem vajena, da vedno vse poje, kar vidi... sploh si ne znam predstavljati, kaj prezivljate tiste, katerih malcki niso prevec jesci in se morate matrati za vsako zlicko.

Ja nic, danes grem pa prej spat, da malo not prinesem, kar mi manjka od danasnje noci.

Lepo nocko vsem!

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 5042
24.8.2007 9:29:46   
žmož
Živ!
Danes pa smo mi imeli katastrofalno noč-nonstop jok, ma kaj jok, dretje! Vendar mislim, da vem, v čem tiči problem. Zadnje dva dni je bolj zaprta, včeraj pa se je 2x napokala fižolovke. In seveda jo je dobesedno napihnilo. Ponavadi kaka vsaj 2x na dan, dva dni brez pa je zanjo že preveč. Zdaj sladko spančka, mami kuha sladke kamilice (upam, da ji bodo pmagale), resno pa razmišljam, da bi šla še jaz ulovit kakšno minutko spanca.
Kar se pa tiče cen varstva, mislim, da Marija nima pretirane cene-že pred 4 leti, ko sem jaz iskala varstvo za tavečjega, je bila cena cca 40.000,00 do 45.000,00 bivših SIT + plenice in kakšni priboljški. Je pa res, da je bila ful kriza koga dobit za čuvat, še ta gospa je čuvala že 3. Verjetno je tudi to dejstvo vplivalo na visoko ceno. Še dobro, da sem potem dobila mesto v vrtcu, je bilo dosti ceneje. Kolko bomo plačevali vrtca za ta malo ne vem, ker še vedno nisem dobila odločbe. Je pa res, da se cena za tavečjega znižala za cca 8.000,00 bivših sit ko sem prijavla ta malo. In še padli bomo za en cenovni razred nižje, to pa zato, ker bosta oba otroka v vrtcu. Upam, da ne bo pretirane cene-ko zvem, vam sporočim.
Je pa res, da če je otrok malo bolj problematičen (naprimer glede hrane kot je Taja pa tudi Eva), se ti vedno poraja vprašanje, če ni mogoče boljše najti privat varstvo. Jaz vem, da se še najbolj sekiram glede tega, pa mogoče tudi zato, ker še ne hodi. 14 dni bo kriza, to je sigurno, a ko se bo enkrat naučila pri miru sedet za mizo in jest, bo boljše. V glavnem, jaz upam na najboljše.
Aja, kako pa je kaj z prostimi mesti v vrtcih pri vas? A je tudi kriza in je potrebno otroke vpisavat tudi eno leto prej?

Neposredna povezava do sporočila: 5043
24.8.2007 10:09:19   
Lara28
Pri nas je ful kriza glede jaslic. Ga je treba res skoraj takoj ko se rodi vpisat, pa še potem ni nujno da dobiš prostor. Sicer mi nismo sploh dali vloge, ker sem od začetka vedela, da bo pri tej varuški.
Gospo zelo dobro poznam, pazila je že veliko otrok in vsi so bili zadovoljni. Sloh ne komplicira, kdaj pripelješ, kdaj prideš, samo pač če je kaka spremeba, moramo kak dan prej povedat. Otroci so pri njej zadovoljni, napredujejo, ona pa kar sije, ko jih dobi. Naš mi kar maha zjutraj, ko jo vidi kar začne roke k njej stegovat in že dobim "mama papa"   Otroci imajo tam vsak dan zajtrk in kosilo (Mimogrede Anej pri njej je vse, tudi to česar doma niti pogledat noče - npr. špinače), ostale priboljške kot so skutice in sadje, pa nosimo sproti na začetku tedna. Ker sta dva sva se z drugo mamico zmenile, da vsak teden prinese ena za oba otroka, da nimata različnih reči, ker je potem seveda kreganje.
Moj sonček - nam je zelo pomagala banana z zdrobljenim prepečencem. To je res hranljivo in je bilo edino kar je pojedel, ko smo enkrat imeli podobno situacijo.  Pojedel p je mogoče pol bnane in en oni mali prepečenec. Hitro okrevanje  user posted image        

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5044
24.8.2007 11:05:00   
puncica
Men pa neki ni jasno, tolk vam otroc sračkajo in bruhajo in ne vem kaj, naš je imel pa sam pol dneva drisko, pa nič bruhal, no vročino je še imel, pa so nas takoj poslal na infuzijouser posted image user posted image in to brez pregleda krvi , blata in urina, šele potem ko sva bila tam so ga pregledal, izvide sem pa dobila šele danes, pa nič ne zastopim user posted image Drugač pa mi nismo nič kej posebno jedl, le to sem pazila da ni veliko sadja jedel ker potem je spet driskal, zdaj pa imamo že ok blato. Kaj pa če mu daš kamilični al pa komarčkov čaj, baje pomiraj želodec, no ne vem, lahko pa poskusiš. Kaj pa čokolino pa te variante baje da je to lahka hranauser posted image , pa mogoče mehkokuhan jajček z kruhom.

Aja pa še to glede vrtca sem podobnega mišljenja kot je mojca, kaj pa vem men se tud zdi da več dobijo v vrtcu kot v privat varstvu čeprav je na začetku kriza. Pa nobenga ne obsojam, da ne bo kakšna prizadeta. Smo pa mi tud v 5 za tamalega in 4 za tavečjo, kar bo če sem prav računala 318 EURuser posted image IN se mi zdi tole privat kot bo Marija plačevala čist tuuuuuu mač res, sigruno se najde kje kej bol poceni, predvsem v ljubljani ko je varstva za moje pojme ko listja in trave. Pri nas smo plačevali za tamalega 20.000 SIT za mesec, sam kaj ko tale varuška ni hotela več varstva oz. ima kot penzjonistka polne roke dela user posted image pa tud hotel smo ga dat v vrtec.

< Sporočilo je popravil puncica -- 24.8.2007 11:07:37 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 5045
24.8.2007 11:16:41   
mojsoncek
Ziv'

samo na hitro...
Anzetu gre pocasi na bolje user posted image . Spali smo lepo, celo nocko (jaz sem sicer mislila, da bom ob petih zjutraj budilko nekam zabrisala user posted image ), danes je pojedel ze malo kruha in malo banane in seveda zjutraj svojo dozico mleka. Tudi drugace je dobre volje in ze nagaja atiju user posted image .

prosta mesta v vrtcu - pri nas je bila letos ful kriza, ker je bilo lani se malo vec kot 2x vec otrockov, ko jih je v povprecju, drugace pa mogoce niti ni take krize. Je pa res, da se jih dosti cuva kar doma (babice). Pri nas je se en drugi problem... en vrtec je odprt do 15.00, drugi pa do 15.30 in nimamo pogojev, da prideva z mozekom do casa v vrtec, tudi, ce greva ob 15.00 iz LJ. In zato niti nisva oddala vloge v nasa dva vrtca, ampak sva ga vpisala v LJ. Sicer jaz se vedno upam, da bom v bliznji prihodnosti lahko zacela delati od doma (imam ze nekaj casa zelo mocno zeljo po tem) in se bomo takrat ukvarjali s tem, ce bo prosto mesto v vrtcu tudi za nasega.

Zdej moram pa res sibat...

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 5046
24.8.2007 12:06:42   
MarijaPo
Bili smo na nuhalni in zvedeli zalostno novico - mali zarodek je ze v 9. tednu odmrl, tako da je ze 3 tedne mrtev. Jutri grem na ciscenje.
Niti mi ni tako hudo, kot to nekatere zenske opisujejo. Bolj kot za zarodkom mi je hudo za vsemi plani, ki sva jih z Igorjem naredila okrog tega. Najbrz res razumem, da je dobro, da zarodki, ki se jim zgodi kaka huda genetska napaka odmrejo, kot da se rodijo in zivijo nesrecno in trpece zivljenje.

Neposredna povezava do sporočila: 5047
   [Brisano sporočilo]
24.8.2007 12:13:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5048
24.8.2007 12:27:03   
mojsoncek
MarijaPo - user posted image user posted image user posted image drzi se! Drugace pa, kot si ze sama napisala, bolje da  zarodek odmre, kot pa da ima/te potem tezko zivljenje. Kar pogumno naprej!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5049
24.8.2007 12:27:37   
mojca75
Ah, Marija, ...sej ne vem kaj nej napišem.user posted image
Drži se jutri.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?