mojca75
|
ha ha Auroraa - filmček na poti!! sicer je pri nas foto kar zanimiva stvar, ampak tokrat je bila hoja bl zanimiva. Sicer mi je sedaj že žal saj je sedaj bistveno bolj suverena (ma iz dneva v dan se pozna napredek). besednjak - ponavlja vse živo, pozna ogromno živali (jbg oba sva biologa) - od pajka ="pa" - do pikepolonice. besednjak - mami, tati, babi, dedi, tator (traktor), tator (ventilator), pa(pajk), popi (popek), pa-pa, aja-aja, am-am, mmmmmm (nekaj je dobro), pui =pujski, aba =žaba, oponaža kužata, muco, kravce, ia (osliček), puske, bbbbb (čebelica dela bzzzzz,... bagi (bager)...moi (moj moj - stisne igračo k vratu) pa še bi se našlo. najboljša pa je tale - če jo vprašaš kje ima ritko - pokaže, kako pa dela ritka - reče "pu" =puk (prdec ) Pospravi vrečko s plenico v smeti: daš jo iz postelje (kjer se previjamo), gre do omare kjer so smeti, odpre vrata - potegne koš ven, da vrečko s plenico not, porine koš notri (je na enih vodilih), zapre vrata ! seveda ve da potem sledi umivanje rok! Ja mamo pestro. Vsekakor se ji pozna da je tudi mami čvekave vrste (evo kolk sem že naklofala) , tko da kakrkoli bo študirala (če bo) bo na koncu najbrž PR-ovka - zakaj - jaz sem biolog pa sem PRovka, moja sestra pa sociolog pa je tud PRovka... se pravi ni važno kaj študiraš PRovec si vedno lahko