|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
29.8.2007 11:05:08   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: marsovka

user posted image  Eno uro na dan je zelo lahko špilati zadovoljnega starša!

user posted image user posted image user posted image se podpišem, za nas mamice je starševstvo v teh prvih letih popolnoma drugačna izkušnja kot za očke...

hranjenje: Karin se počasi izoblikuje okus.... je že začela izbirat, če si zamisli sadje za malico ga mora dobituser posted image user posted image , pa kaj naj 2x na dan za malico sadje je???, vmes bi pa seveda 'lado' pa so (smoki), pa še kakšno podobno dobroto...user posted image
Jo grem dat spat, potem pa urejat papirje za službouser posted image , imam toooooooliko fascikolov za pregledat da se mi že meša, v teh 2 letih sem že popolnoma pozabila kaj imam kjeuser posted image

Auroraa: uživajte maximalno!!! za jutri se pa še slišimouser posted image

lp

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 5101
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 11:23:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5102
29.8.2007 14:02:55   
žmož
Ola!
Tiasara pohvale še z moje strani-zelo srčkano!
Mi pa se že od ponedeljka uvajamo v vrtec. včeraj sem jo samo pustila pol urce, je bilo ok, danes pa urco pa pol, je bilo malo jokeca, ma nič hujšega. Mi pa imamo obraten problem z dudami . Dude namreč nima in seveda vsi sparašujejo; a nima dudike, da bi se potolažla? Tudi v vrtcu je rekla, naj ji prinesem kaj, s čimer bi se lahko mal potolažla, če bo jokala, a kaj ko nima nič razen njene račke za spančkat. Aha, se je zbudila, čao!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5103
29.8.2007 14:53:09   
maya2
Punce a ima katera kakšen lep verz za čestitko ob poroki??? V soboto greva namreč na poroko dveh kolegov, pa nimam ničesar (še nisem poročenauser posted image user posted image user posted image user posted image )... lahko pošljete na zs... tnx

lp

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5104
29.8.2007 14:55:45   
tea
Dober dan!

Vidim, da imate debato o dudah. Tudi moja dva fanta sta brez dude- ker imata oz.sta imela mamo dudouser posted image  Seveda pa ne morem pustit joške doma in sem jih zadnjič spet poslušala od moje mame, da le zakaj nisem otrok navadla na dudo. Nikoli ni prav. Če bi jo imela, bi jih pa verjetno poslušala, da še kar okrog z dudo hoditauser posted image  Ja taka je pač naša mama, ampak je kljub temu zlata.
Maya- sem ti kar mal fouš zaradi morja. Upam, da bomo mi tudi še kaj šli.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5105
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 15:02:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5106
29.8.2007 16:01:11   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

čeprav bi Mayči tut rada šla, pa gre rajši na poroko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5107
   [Brisano sporočilo]
29.8.2007 18:44:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5108
29.8.2007 21:41:37   
TiaSara
Andraž se zahvaljuje za vse komplimente, mislim, da mu je kar malo nerodno ratalo. user posted image

Aurora, uživaj na morju, Maya, ti pa na poroki.

Žmož - čestitke za uspešne začetke uvajanja. Mi začnemo naslednji teden. Ja, pri nas bo za tolažbo duda - ampak mu bomo dali samo eno user posted image .

Mojsonček - me veseli, da spet pridno jeste user posted image . Tisto s hruško je pa res simpatično.

MarijaPo - Andraž res še ni zaseden, tako da... Ampak pride v paketu z dudouser posted image

Marsovka -  včasih morajo res sami sprobati, kako je biti mama po cele dneve. Naš ati je sicer zlat in za Andraža super poskrbi, ampak kuhinja je pa po moji daljši odsotnosti kot po terorističnem napadu user posted image

Pravkar gledam neko oddajo o lepotnih operacijah otrok - res je največ vredno, da je otrok zdrav!!!! Kaj vse se lahko zgodi na tem svetuuser posted image . Veste punce, me imamo res srečo, da imamo take krasne sončke!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5109
30.8.2007 8:41:51   
MarijaPo
TiaSara, mi tud dudo vzamemo z Andrazem, bomo pac ponovili vajo. :)

Mi smo kar v redu, Igor ima stalo v sluzbi in je precej nesrecen (to se nam zal pogosto dogaja), jaz pa se ze bolje pocutim. Ko si bom oprala lase, bom pa ze cist na zeleni veji.
Kar pa je sploh idealno - vceraj je prisla nova Burda!!!!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 5110
30.8.2007 9:04:16   
mojsoncek
hej hej!

samo na hitro se pofockam... dans sem cist vremenska, pa se guzvo imam v sluzbi user posted image . Najraje bi zlezla v posteljo, se pokrila cez glavo in spala (oz. se delala da spim).

Vceraj so nam spet kopali po praceli in sem tamalega celo popoldne in cel vecer poslusala ko je tulil bagi bagi, bagel... Sva sla kar z vozickom en krog, malo bikce in konjcke pogledat, da sem si malo usesa spocila user posted image .

Imate kaksen recept, kako zvecer zaspati brez 1-2 urnega premetavanja. Jaz imam spet probleme in potem spim samo stiri do pet ur na noc. Razni nasveti z macolo in podobno ne pridejo v postev user posted image .

marija - si ze kaj lepega nasla za sesit v Burdi? Na moji masini se samo se prah nabira... od Anzetovega rojstva je sploh se nisem premaknila (razen takrat, ko smo se selili).

Drugace nic novega, vse je OK, samo spanje manjka (no, vsaj meni)...  lep dan

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5111
30.8.2007 9:38:24   
mojsoncek
A ja, Anze je osvojil se dve besedi user posted image
IŠ = križ
TAPATA = copata (izhaja iz tega, ko ga vprasam ce bova obula copatke) 

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 30.8.2007 9:48:24 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5112
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 10:23:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5113
30.8.2007 10:46:49   
MarijaPo
MojSoncek - ja, ena krasna obleka je notri. Sam kaj ko je od 38 naprej. Jaz pa sem zdaj konkretno shujsala (borih 50 jih imam, startala sem pa z 52.5) in bi rabila 36. Mogoce bom kaj prilagodila.

Aurora - super fotke. Jaz sem sicer zelo zprisezena ateistka, ampak kul. Vsaj fino ste se imeli. :)

Neposredna povezava do sporočila: 5114
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 10:52:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5115
31.8.2007 7:29:33   
mojsoncek
zaspanke, ste cisto vremenske?!

Smo bile vceraj tako "pridne", da smo se za las se obdrzale na prvi strani...

no, jaz bom samo na hitro povedala eno novo foro, ki jo ima Anze. Na rokico (do komolca) si obesi ali vrecko ali njegov nahrbtnik za v vrtec ali pa kaksno torbico. Se obrne, pomaha, rece ta-ta, pride dati lubcka in potem se s svojo "torbico" sprehaja po dnevni, jedilnici in kuhinji. Vsake toliko casa, ko pride mimo, pa da se kaksnega lubcka in spet pomaha ta-ta. Ena mala pojava je tale nas mali moz user posted image

no, toliko navsezgodaj...

Neposredna povezava do sporočila: 5116
   [Brisano sporočilo]
31.8.2007 7:50:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5117
31.8.2007 8:15:22   
maya2
Auroraa: kaj še niste šli?

Karin pa za vse kar je na moji koži (znamenja), pravi da sem 'uma' - umazana in potem drgne s prstkom, da bi jih zbrisalauser posted image user posted image , pri nas so še vedno najbolj popularne žoge...user posted image jih imamo že toliko, vseh vrst... moram pa mal v šoping da ji kupim še kakšne igrače za 'malo starejše'user posted image Karin tudi rada 'kuha' ima take posodice in potem meša in poizkuša kar je skuhalauser posted image user posted image , je tko hecna, še malo pa mi bo že lahko pomagalauser posted image user posted image .

Nas čaka spet naporen vikend, imava fuuuul planov, Karin gre jutri spet k našim prespat, zadnjič se je ful dobro obneslo, bomo spet probaliuser posted image , da bova midva lahko mirno malo dlje na poroki ostala. user posted image

lep vikend vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5118
31.8.2007 8:38:44   
MarijaPo
maya - ful sem ti fovs, da gres na poroko. Meni so poroke strasansko fajn. Vsi so dobre volje, pa lepo obleceni, pa vsi se tko porogljivo smejijo in namigujejo na seks. Babice so nazgane in govorijo smesne prigode. Skratka, zelo zelo sem ti fovs.

Mi smo kar v redu. Ker je petek, smo pa v bistvu zelo v redu, ceprav nismo tako fensi kot aurora, ki gre na morje. (tud tebi sem fovs, aurora) Kaj se ti ze zgodi, ce si skos vsem neki fovs? Ti zraste zelen jezik al kaj ze?

Aja, pa se to: kje je puncica? Nic se ne oglasa.  No, jaz jo ful pogresam.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5119
31.8.2007 8:56:13   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

maya - ful sem ti fovs, da gres na poroko. Meni so poroke strasansko fajn. Vsi so dobre volje, pa lepo obleceni, pa vsi se tko porogljivo smejijo in namigujejo na seks. Babice so nazgane in govorijo smesne prigode. Skratka, zelo zelo sem ti fovs.

Aja, pa se to: kje je puncica? Nic se ne oglasa.  No, jaz jo ful pogresam.

ne vem če bo ravno tako je 2/3 povabljenih kolegov, tako da bomo malo 'mlajši' tam, malo me skrbi ker bo pod šotorom na prostem, me zna zebsti..... tolk o 'fensi' oblekah.... še zmeri ne vem kaj naj oblečemuser posted image , grem danes v šoping (dober izgovoruser posted image user posted image )

Puncica
: po mojem uživa v mojem najljubšem kampuuser posted image user posted image , če se prav spomnimuser posted image

nič letim v službo po urnik, upam da ne bo prehudo..

lp

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5120
   [Brisano sporočilo]
31.8.2007 9:12:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5121
   [Brisano sporočilo]
31.8.2007 9:14:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5122
   [Brisano sporočilo]
31.8.2007 9:16:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5123
31.8.2007 9:41:03   
mojsoncek
evo ga... johnny walker v elementu s svojo "torbico"
user posted image

(malo je sicer slabse kvalitete, ampak ne morem pomagat, ce pa tako siba)

Neposredna povezava do sporočila: 5124
31.8.2007 14:36:00   
MarijaPo
Uau, mojsoncek, kaksno mate vi to kuhno. Zgleda kot iz kaksne reklame. Pa kako je vse cisto in pospravljeno, nobene navlake nikjer.
Bravo!

Neposredna povezava do sporočila: 5125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!