Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 29.8.2007 11:05:08
|
|
|
|
maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: marsovka Eno uro na dan je zelo lahko špilati zadovoljnega starša! se podpišem, za nas mamice je starševstvo v teh prvih letih popolnoma drugačna izkušnja kot za očke... hranjenje: Karin se počasi izoblikuje okus.... je že začela izbirat, če si zamisli sadje za malico ga mora dobit , pa kaj naj 2x na dan za malico sadje je???, vmes bi pa seveda 'lado' pa so (smoki), pa še kakšno podobno dobroto... Jo grem dat spat, potem pa urejat papirje za službo , imam toooooooliko fascikolov za pregledat da se mi že meša, v teh 2 letih sem že popolnoma pozabila kaj imam kje Auroraa: uživajte maximalno!!! za jutri se pa še slišimo lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2007 11:23:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 29.8.2007 14:02:55
|
|
|
|
žmož
|
Ola! Tiasara pohvale še z moje strani-zelo srčkano! Mi pa se že od ponedeljka uvajamo v vrtec. včeraj sem jo samo pustila pol urce, je bilo ok, danes pa urco pa pol, je bilo malo jokeca, ma nič hujšega. Mi pa imamo obraten problem z dudami . Dude namreč nima in seveda vsi sparašujejo; a nima dudike, da bi se potolažla? Tudi v vrtcu je rekla, naj ji prinesem kaj, s čimer bi se lahko mal potolažla, če bo jokala, a kaj ko nima nič razen njene račke za spančkat. Aha, se je zbudila, čao!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 29.8.2007 14:53:09
|
|
|
|
maya2
|
Punce a ima katera kakšen lep verz za čestitko ob poroki??? V soboto greva namreč na poroko dveh kolegov, pa nimam ničesar (še nisem poročena )... lahko pošljete na zs... tnx lp
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 29.8.2007 14:55:45
|
|
|
|
tea
|
Dober dan! Vidim, da imate debato o dudah. Tudi moja dva fanta sta brez dude- ker imata oz.sta imela mamo dudo Seveda pa ne morem pustit joške doma in sem jih zadnjič spet poslušala od moje mame, da le zakaj nisem otrok navadla na dudo. Nikoli ni prav. Če bi jo imela, bi jih pa verjetno poslušala, da še kar okrog z dudo hodita Ja taka je pač naša mama, ampak je kljub temu zlata. Maya- sem ti kar mal fouš zaradi morja. Upam, da bomo mi tudi še kaj šli.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2007 15:02:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 29.8.2007 16:01:11
|
|
|
|
maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa čeprav bi Mayči tut rada šla, pa gre rajši na poroko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2007 18:44:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 29.8.2007 21:41:37
|
|
|
|
TiaSara
|
Andraž se zahvaljuje za vse komplimente, mislim, da mu je kar malo nerodno ratalo. Aurora, uživaj na morju, Maya, ti pa na poroki. Žmož - čestitke za uspešne začetke uvajanja. Mi začnemo naslednji teden. Ja, pri nas bo za tolažbo duda - ampak mu bomo dali samo eno . Mojsonček - me veseli, da spet pridno jeste . Tisto s hruško je pa res simpatično. MarijaPo - Andraž res še ni zaseden, tako da... Ampak pride v paketu z dudo Marsovka - včasih morajo res sami sprobati, kako je biti mama po cele dneve. Naš ati je sicer zlat in za Andraža super poskrbi, ampak kuhinja je pa po moji daljši odsotnosti kot po terorističnem napadu Pravkar gledam neko oddajo o lepotnih operacijah otrok - res je največ vredno, da je otrok zdrav!!!! Kaj vse se lahko zgodi na tem svetu . Veste punce, me imamo res srečo, da imamo take krasne sončke!!!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 30.8.2007 8:41:51
|
|
|
|
MarijaPo
|
TiaSara, mi tud dudo vzamemo z Andrazem, bomo pac ponovili vajo. :) Mi smo kar v redu, Igor ima stalo v sluzbi in je precej nesrecen (to se nam zal pogosto dogaja), jaz pa se ze bolje pocutim. Ko si bom oprala lase, bom pa ze cist na zeleni veji. Kar pa je sploh idealno - vceraj je prisla nova Burda!!!!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 30.8.2007 9:04:16
|
|
|
|
mojsoncek
|
hej hej! samo na hitro se pofockam... dans sem cist vremenska, pa se guzvo imam v sluzbi . Najraje bi zlezla v posteljo, se pokrila cez glavo in spala (oz. se delala da spim). Vceraj so nam spet kopali po praceli in sem tamalega celo popoldne in cel vecer poslusala ko je tulil bagi bagi, bagel... Sva sla kar z vozickom en krog, malo bikce in konjcke pogledat, da sem si malo usesa spocila . Imate kaksen recept, kako zvecer zaspati brez 1-2 urnega premetavanja. Jaz imam spet probleme in potem spim samo stiri do pet ur na noc. Razni nasveti z macolo in podobno ne pridejo v postev . marija - si ze kaj lepega nasla za sesit v Burdi? Na moji masini se samo se prah nabira... od Anzetovega rojstva je sploh se nisem premaknila (razen takrat, ko smo se selili). Drugace nic novega, vse je OK, samo spanje manjka (no, vsaj meni)... lep dan
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 30.8.2007 9:38:24
|
|
|
|
mojsoncek
|
A ja, Anze je osvojil se dve besedi IŠ = križ TAPATA = copata (izhaja iz tega, ko ga vprasam ce bova obula copatke)
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 30.8.2007 9:48:24 >
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2007 10:23:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 30.8.2007 10:46:49
|
|
|
|
MarijaPo
|
MojSoncek - ja, ena krasna obleka je notri. Sam kaj ko je od 38 naprej. Jaz pa sem zdaj konkretno shujsala (borih 50 jih imam, startala sem pa z 52.5) in bi rabila 36. Mogoce bom kaj prilagodila. Aurora - super fotke. Jaz sem sicer zelo zprisezena ateistka, ampak kul. Vsaj fino ste se imeli. :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2007 10:52:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 31.8.2007 7:29:33
|
|
|
|
mojsoncek
|
zaspanke, ste cisto vremenske?! Smo bile vceraj tako "pridne", da smo se za las se obdrzale na prvi strani... no, jaz bom samo na hitro povedala eno novo foro, ki jo ima Anze. Na rokico (do komolca) si obesi ali vrecko ali njegov nahrbtnik za v vrtec ali pa kaksno torbico. Se obrne, pomaha, rece ta-ta, pride dati lubcka in potem se s svojo "torbico" sprehaja po dnevni, jedilnici in kuhinji. Vsake toliko casa, ko pride mimo, pa da se kaksnega lubcka in spet pomaha ta-ta. Ena mala pojava je tale nas mali moz no, toliko navsezgodaj...
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2007 7:50:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 31.8.2007 8:15:22
|
|
|
|
maya2
|
Auroraa: kaj še niste šli? Karin pa za vse kar je na moji koži (znamenja), pravi da sem 'uma' - umazana in potem drgne s prstkom, da bi jih zbrisala , pri nas so še vedno najbolj popularne žoge... jih imamo že toliko, vseh vrst... moram pa mal v šoping da ji kupim še kakšne igrače za 'malo starejše' Karin tudi rada 'kuha' ima take posodice in potem meša in poizkuša kar je skuhala , je tko hecna, še malo pa mi bo že lahko pomagala . Nas čaka spet naporen vikend, imava fuuuul planov, Karin gre jutri spet k našim prespat, zadnjič se je ful dobro obneslo, bomo spet probali , da bova midva lahko mirno malo dlje na poroki ostala. lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 31.8.2007 8:38:44
|
|
|
|
MarijaPo
|
maya - ful sem ti fovs, da gres na poroko. Meni so poroke strasansko fajn. Vsi so dobre volje, pa lepo obleceni, pa vsi se tko porogljivo smejijo in namigujejo na seks. Babice so nazgane in govorijo smesne prigode. Skratka, zelo zelo sem ti fovs. Mi smo kar v redu. Ker je petek, smo pa v bistvu zelo v redu, ceprav nismo tako fensi kot aurora, ki gre na morje. (tud tebi sem fovs, aurora) Kaj se ti ze zgodi, ce si skos vsem neki fovs? Ti zraste zelen jezik al kaj ze? Aja, pa se to: kje je puncica? Nic se ne oglasa. No, jaz jo ful pogresam.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 31.8.2007 8:56:13
|
|
|
|
maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo maya - ful sem ti fovs, da gres na poroko. Meni so poroke strasansko fajn. Vsi so dobre volje, pa lepo obleceni, pa vsi se tko porogljivo smejijo in namigujejo na seks. Babice so nazgane in govorijo smesne prigode. Skratka, zelo zelo sem ti fovs. Aja, pa se to: kje je puncica? Nic se ne oglasa. No, jaz jo ful pogresam. ne vem če bo ravno tako je 2/3 povabljenih kolegov, tako da bomo malo 'mlajši' tam, malo me skrbi ker bo pod šotorom na prostem, me zna zebsti..... tolk o 'fensi' oblekah.... še zmeri ne vem kaj naj oblečem , grem danes v šoping (dober izgovor ) Puncica: po mojem uživa v mojem najljubšem kampu , če se prav spomnim nič letim v službo po urnik, upam da ne bo prehudo.. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2007 9:12:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2007 9:14:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2007 9:16:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 31.8.2007 9:41:03
|
|
|
|
mojsoncek
|
evo ga... johnny walker v elementu s svojo "torbico" (malo je sicer slabse kvalitete, ampak ne morem pomagat, ce pa tako siba)
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 31.8.2007 14:36:00
|
|
|
|
MarijaPo
|
Uau, mojsoncek, kaksno mate vi to kuhno. Zgleda kot iz kaksne reklame. Pa kako je vse cisto in pospravljeno, nobene navlake nikjer. Bravo!
|
|
|
Vprasanje za mamice -kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?pogosteje kot 1x tedensko (
16%)
1x na teden (
13%)
1x na mesec (
18%)
redkeje (
52%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!