marsovka
|
dober dan, pri nas že od noči lije, lije, lije hja, mojsonček, prav to se sprašujem jaz zadnje dni, ker so očitno zobki na pohodu, ima dlesni spet čist zatečene, ponoči se zbuja, joka, zjutraj potem spi kot top, jaz pa ...brez komentarja..in potem na šiht pa po možnosti kar takoj zjutraj k šefu na sestanek, ko je treba biti ves buden in v alertu, jaz pa hmhmhm kafe ne nuca niiiič, pijem veliko vode, pa nekako preguram...z mislijo na vikend, ko ga bo pač prevzel fant zjutraj in bom (recimo) potegnila... mislim, da ne nuca nič kot sprijazniti se in čim manj misliti!!! Marija, joj, nič ti nisem fovš Tudi moj je veliko zdoma, a ponavadi največ za en teden skupaj...lahko ti samo želim, da bi ti čas hitro tekel in da bi imela kakšno oporo, pomoč v mami ali drugi osebi. Ponavadi, no, vsaj pri nas, je tako, da si mislim, da sama pa res ne bom zmogla, a potem, ko je dejstvo pač tu, kar potisnem nemoč nekam zadaj, ker je za otroka pač potrebno biti prisoten in miren in tako potem tudi je! Ugotovim, da veliko bolje funkcioniram kot v času, ko smo vsi doma, ko kar malo prelagam odgovornost na atija. tamaučki pa tudi čutijo vse in so velikokrat kar nekam bolj pridni, kot da bi vedeli, da smo same za vse. Torej, drži se! Naš pa obožuje hojo po stopnicah, in sicer bi on navzdol šel kar brez rok. Kjer so kakšne stopnice, je nujn o iti ene parkrat gor in dol, pa bog ne daj, da se obrnem proč za sekundo. Včeraj je spet pikiral v mestu in si do krvi odrgnil kolena. Tudi usta je imel polne peska (v roki pa še vedno trdno držal češpo - jih obožuje), na srečo nobene hujše poškodbe. O, zdej se je pa nehalo deževat, neverjetno. naredite si lep dan
|