TiaSara
|
Živjo prfokse in ostale! MarijaPo - drži se! Jaz te čisto razumem, ko praviš, da ti je hudo zato, ker so se vama z Igorjem vsi plani podrli. Sem tudi sama tako čutila, pa so minili trije meseci in vsi plani so spet oživeli :-), pa še vas sem za povrh dobila . Sploh danes, ko pogledam Andraža, ki ga sicer ne bi imela, vidim, da je bilo tako prav. Mojsonček - a ima Anže tudi kaj driske, ali je samo bruhal? No ja, mislim, da je možno, da mali ne je pač zaradi viroze in je to čisto začasno. Če pa dalj časa ne bo jedel, bi ga pa jaz peljala k pediatru (pravzaprav bi želela napotnico za gastro). Punčica - mi smo imeli drisko več kot štirinajst dni, predno smo pristali na infuziji, pa še potem ni bilo zelo hudo. Vas so pa res hitro poslali - morda Vid ni nič pil, ali pa je tako bruhal? Lenika - ti naši otroci - mame so itak vedno na voljo, pa jih sploh ni treba klicati. Edina beseda našega zakladka je "še" (če ne štejem oponašanja živalc), pa se s tem čisto vse zmenimo - no pa glavica miga sem in tja in prstek kaže vse naokoli. Varstvo - naš gre tudi v vrtec. Pa bi ga raje dala k kakšni preverjeno dobri varuški s par otroci. Trenutno se čuva pri eni gospe, skupaj z njenima vnukoma, ki sta stara 5 in 8 in uživa 100 na uro. Sem prepričana, da mu v vrtcu ne bo tako fajn. Samo kaj, ko so take varuške redke kot diamanti. No malo večjega otročka (kake 3) bi pa sigurno dala v vrtec. Tea - želim vam, da čimprej odkrijete, kaj muči malega Jašeka. Res so zoprne tele alergije, ampak k sreči večinoma minejo. No, pa da pohvalim našega mladička; vendarle je tudi on pogruntal, da je luštno hodit in se končno več premika po dveh kot po štirih ! Pleza pa še vedno na vsako stvar, ki jo vidi, s to razliko, da bi sedaj po stopnicah on rad že kar hodil . Včasih je prav nevarno! No pa lepo se imejte vse - mislim, da sedaj povečini mamice v službah. Ne pozabit si vzet kaj časa zase - saj zato pa so atiji/očiji tu, ne?!
|