Barbs
|
Pa je za nama prvi pregled! Cela štala, da sva prišla do tja - halo!!! Spadamo pod Črnuče, kjer pa danes niso delali in je bila naša zdravnica v ZD Bežigrad ...pa lilo kot iz škafa...pa parkirat nikjer... res se mormo odselit še bolj na VAS, če ne mi bo pisker odkrilo od tega mesta... OK, bom preskočila ta del; Aleks ima danes 4150 g in 56 cm.... glava mu je iz 35 cm zrasla na 38cm... kar je menda vse vredu... Le neki mi je razlagala, da bi se proporcionalno, glede na to, da je zrastel 6 cm, lahko tudi več zredil, vendar ker je dojen je ok...pač pomeni, da bo visok in vitek... Jajčka so se mu že spustila ... sem rekla, aja, vredu, sploh nisem vedela, da je to tako pomembno že zdaj in sem bila presenečena, ker pri puncah tega nekak nismo kontrolirali Je pa kvalitetno usmeril lulčka v lepo kiklo od tete zdravnice, da je le ta zavreščala in poskočila v stran in se pri tem nasadila na rob pisalne mize - Ati je rekel "prav ji je, kaj ga pa šlata in stiska tam, kjer ni treba..." Zdaj smo doma, sem prav utrujena - ponoči je bilo sicer ok, zvečer smo ga "trenirali", da bi bil dlje buden, ampak, potem je pa tako zmahan, da še težje zaspi. Zaspal je ob pol enajstih in se zbudil ob dveh, potem pa spet ob šestih zjutraj, tako, da sem danes kar zadovoljna z njim Včeraj zvečer SPET nisem ničesar nalimala v album, ker sem samo padla v posteljo ... vi ste pa vsi tako lepi... jaz imam sicer cel kup fotk in moram pazit, da atija ne limam, ker (saj že veste) ima neke zacementirane ideje o fotkah na netu - čeprav je pa privolil, da ostale nas lahko lepim, ampak samo za majčice, ker ste tako fajn... Skoraj vse pozna po niknejmih, včasih kaj prebere, jaz mu pa itak vse našnoflam, ker ne znam bit tiho... Joj,kako so lepi naši majčki in majčice - jih gledam v vaših albumih... pa to so res posebni otročički Aja, glede povijanja... jaz bom do 24. julija, ko ima UZ kolkov, dajala čez pampersko eno plenico in povijalno čez; je dovolj, tudi patronažna zadnjič in danes zdravnica sta rekli... potem bom pa samo pampersko poleti, da mu ne bo prevroče... Sicer ga pa že zdaj kdaj dopoldne pustim med enim in drugim previjanjem samo v pamperski - ko je "pod tomy telovadnico" lažje brca in je bolj spreten in gibčen, če ni kot kak kokon... Dež mi bo požrl vse živce ... Panda, a si me ti vprašala za ta druge smeškote? Jih bom probala na en način nalimat nekam... so pa z našega motorističnega foruma... Punce, jaz se že nekaj časa nisem nič shujšala.... pa kar naprej sem lačna... kot kaka kepa sem Najprej sem šest kil v trenutku, potem sem še dve, potem pa nič več...še nazaj sem skoraj dve dobila... ne vem, ne vem... pa ne morem, da ne bi jedla... kako naj hujšam? Marija , a je 172 cm zate bolj visoko? Nič, grem probat nalimat kakšnga Aleksa not... pa moji punci tudi, da ne bo kakšne faušije...