puncica
|
MARIJA DRAGICA, uh kako sem te pogrešala in tvoje komentarje predvsem prav zares sem se vsak dan spomnla nate na evico, no pa na tvojga ful čednega Igorja Bravo Evici da je shodila, to je bilo veselja a ne, pa da imaš tako fajn moža da te je masiral in razvajal, skratka super da ste se lepo imel. No sicer imava pa midva z dragim dva dni mal hanimuna Ja otroke sva dala PRVIČ!!!! v varstvo k mojim staršem 100 km daleč za ponedeljek in torek. NO včeraj sva šla zvečer domov, pa mi je bilo kr malo hudo, pa prideva domov, valda fuuuuuul mir, je moj rekel evo pa ni drenja (ponavad ko pridemo domov se tavečja kake pol urce dere ker je v avtu spala pa se mora zbudit in ji nič ne paše). Mi je bilo kr mal dolgčas, sem vse odprtine pod hladilnikom, omarami, postlami, pralnim strojem, pomivalnem strojem, ni da ni preiskala, pa potegnala svašta ven od enga balinčka ki ga iščemo že pol leta pa do 2 žličke, 1 piskr od mini kuhinje, 2 svinčnika, 1 barvica, 1 flumaster, 3 koščke puzlov, nekaj lego kock, 2 žeblička za noter vstavlat v tako tablo,.... Ja se vidi da nisem tegale naredila že fuuuuuul dolgo in kako veselje je pol ko nekaj najdeš, ja pa valda kup praha, drobtin od keksov, 1 košček stolet posušene hrenovke. NOOOOOO po tem iskanju pa sem si zakurblala televizijo in jo po 1 letu v sobi gledala kjer spimo mi je bilo prav čudno, pa se zavila v kovter pol je še moj dragi prišel sva se mal stiskala , in se pogovarjala, zanimivo samo o tem kako kaj najina otroka preživljata čisto prave počitnice. Uh sem tole pogrešala a kaj ko imam kr slabo vest ko sta tamale dva tam, imam tak občutek kot d bi ju pustila na cedilu Mah bo že, še danes uživam, jutri pa valda šibam k njima.