|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.8.2007 13:40:20   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Tolk za občutek, sicer pa sem ko roža, nič mi ne fali, sam društvo hemofilikov me vsake tolk cajta povabi na kako srečanje  

user posted image user posted image user posted image  Samo, da se fešta.user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
14.8.2007 13:40:51   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

ah, dej, dej....

po mojem si zdej glih taprava user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
14.8.2007 13:45:21   
mojca75
ne sej to niso kake fešte, zadnič so me vabili na neko spominsko slovesnost user posted image , kjer naj bi se spomnili naših umrlih članovuser posted image ,....maša etc... vglavnem tako morbidno vabilo, da me je kar nekam prijelo! res, ne hecam se, sem spravila tisto vabilo.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
14.8.2007 13:53:54   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

ne sej to niso kake fešte, zadnič so me vabili na neko spominsko slovesnost user posted image , kjer naj bi se spomnili naših umrlih članovuser posted image ,....maša etc... vglavnem tako morbidno vabilo, da me je kar nekam prijelo! res, ne hecam se, sem spravila tisto vabilo.

Svašta.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
14.8.2007 14:37:58   
cofek
helo!

pa sem dočakala "petek", sam zdej me pa glava boli (murphyuser posted image ), pa pokat moram, pa se mi tooooolk NE DA!!!user posted image user posted image
bomo danes prvič prakticirali "spanje v avtu" - gremo pozno zvečer na morje, pa bo šel Ažbe že prej spat. Upam, da ne bo kakih problemov - se zadnje čase ful ustraši za kako stvar, ki bi znala bit čist samoumevna user posted image ..

ja, tole družno pospravljanje tudi pri nas nikamor ne pelje - sploh sesanje ne, ker bi tolk rad on pomagal in posesal - pač po svoje...pospravljam zvečer, ko že spi al pa kadar mam dopoldanski turnus, ko pridem prej domov, pa na hitro še malo stanovanje v red spravim

krvodajalstvo - sem že tuhtala ja, sam sem na meji slabokrvnosti, tko da dvomim...

marija - jaz bi tudi link, da vidim evico hodit

moram končat je že ful ura, pa mam še velik dela...
lepo preživite praznik(e)

lp,t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
14.8.2007 15:18:46   
mojsoncek
zdej pa sibam domov... moja dva fanta sta ze na poti da me pobereta...

Ce se nic vec ne oglasim, vam zelim lep praznik oz. mini dopust tistim, ki si boste privoscili malo daljsi oddih. Cofek, ti pa le pridno pakiraj in upam, da bo voznja BP.

p.s. no, me veseli, da pri vsem tem pospravljanju bolj ko ne povsod enako in da le nisem jaz tista nesposobna in nezorganizirana user posted image ...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
14.8.2007 15:49:00   
F*S*M
OJ

samo na hitro Filip je v varstvu midva pa greva na en piknik pa se mi full ne da sam se mi tut ne da kregat pa bom rajš tih.

drgač pa marija jaz bi tut link sem upala da spada pod evin prvi roj. dan pa ni nič novega gor.

mejte se in lep praznični dan vsem mojim majčkom in majčicam

papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
14.8.2007 18:54:48   
MarijaPo
Da se jaz povem kaj na temo kil. :)
Meni se zdi, da lenika ful bols zgleda (vsaj na fotkah z morja je prava krasotica), Aurori pa njeno zmohtnost (upam, da ne bos uzaljena) ful zavidam.
Po moje je pri teh kilah najbolj vazno, da se dobro pocutis, torej, da nisi tok suh, da se ti stalno vrti in da si kot cunja, in tud da nisi tok debel, da imas skos 90 pulza in obcutek, da te bo razneslo.
Po porodu mi je uspelo obdrzat eno kilo vec, kot pred nosecnostjo (pa ze pred nosecnostjo sem bila od hanimuna malo poredena) in zdaj mi to ful prav pride, ker sem spet zacela hujsat (na zacetku nosecnosti tezko jem).

Danes je sicer prav fleten dan. Igor se je zacel rekreirat in hodi s Pevko (to je Eva) vsak dan za 2 uri cez Roznik, v pospeseni hoji in potem pride domov tak, da sem zihr, da ju je dobil dez, pa ju ni, ker gre le za tok svica na Igorju. Skratka, rekreacija deluje. Jaz medtem spim (kar je zakon), ali pa kaj berem.

Jutri gremo na Bled (najprej gremo v restavracijo na letaliscu Lesce - tam je Igor vcasih letel Cesne, zdaj pa tega ne pocne vec, ker je drago in ker ni casa, potem jo bomo pa mahnili na Bled, jaz bom najbrz oblezala na Zaki, Igor pa bo sel s Pevko okrog jezera, ful se ze veselim).

Uzivajte!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 19:05:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4934
14.8.2007 21:17:57   
mojca75
kako eva hodi se mi še "dounlouda" zato pa moram takoj povedat da je danes tudi MOJČI SHODILA!
Da je zgodba še bolj zanimiva vam moram povedat da sva pred cca mesecem in pol z mojim očetom stavila kdaj bo shodila, jaz sem rekla da pred 15 avgustom sigurno ne, on pa da je samo še vprašanje kdaj (teden, dva) in čas je tekel in tekel in kazalo je že da fotr časti celo familijo, ampak poglejte datumuser posted image  14.8 in Mojči se je danes gladko spustila in naredila 7-8 korakov do očita (njenega) user posted image . In to pomeni da JAZ častim pico celo familijo.
Vglavnem, jeeeeeee Tudi mi hodimo, sicer se še vedno fulll radi šlepamo na en mali prst ampak nič ne de. Seveda nismo tko multimedijska familija kot Marijina in tega seveda nismom pribeležili, ampak sej mi verjamete na besedo, ob priliki pa prilimam kako sliko.

zdej sem videla tudi EVO!!!!user posted image user posted image user posted image  carica. No nam taka razdalja še ne uspe. tam do 10 korakov maksimalno.

Sicer pa je pred nami mini dopust, z urejanjem moje sobe (pri mojih doma) da bo to Mojčina babi rezidenca. Seveda se mojadva kar topita ko se pripeljemo s kolesom in Mojči vpije "babi" in "dedi" ali "deda"

Neposredna povezava do sporočila: 4935
14.8.2007 21:53:43   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Meni se zdi, da lenika ful bols zgleda (vsaj na fotkah z morja je prava krasotica), 

user posted image user posted image user posted image

user posted image Mojči, za prve korake.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
15.8.2007 19:10:23   
Mari71
Bravo Mojči in Evica za prve korake!

Evo par slkic male Žive: http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=javni&albumid=19112&asortType=3&apage=1

Trenutno se javljam iz ležečega položaja, ker me je v križu fejst zvilouser posted image user posted image user posted image user posted image . Gašperja so moji starši odpeljali za par dni, da lahko možek skrbi za naju z Živo. Še dobro, da smo kdaj prej prakticirali par dnevno varstvo pri mojih.

Pozdravček!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
   [Brisano sporočilo]
15.8.2007 20:08:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mari71)
  Neposredna povezava do sporočila: 4938
15.8.2007 20:39:42   
lenika
Hojla!

Joj kako je lušna mala Živa. Mari, ti pa čim prej okrevaj.

Drugače smo bili pa mi danes na Kolpi. Sicer se nismo kopali, ker je voda kar mrzla, smo pa namakali nogice, se sprehajali, šli na pijačko in nam je bilo prav lušno.

Lepo se imejte, jutri pa nas čaka nov delovni dan in bova zopet sama.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4939
15.8.2007 21:09:33   
mojca75
Mari, Živa je prava krasotica, in ti čim prej okrevaj, res te občudujem dva mladička. sej vem ko boste vi že s tahudga ven bomo pa mi spet v "deeku" user posted image  

MOjči ima nekako zabasan nos, sploh ne vem kako, ni nič gnoja oz smrklja, sam ne more dihat čez nos. Čez dan diha čez usta za spanje je pa štala ker je treba v usta dat dudouser posted image . Smrči kot star dec, tko da je cel žur v spalnici!
Tašča pravi da ima najbrž nabreklo nosno in žrelnično sluznico (ja in kaj naj zdajuser posted image ) in da naj ji dam mal antihistaminika (zmanjšuje otekanje sluznice).
Sem najprej misla da smo jo mal prehhladil pri unem zbijanju vročine, sam že 3 dni enako pa tud mal ni priteklo iz noska. Tko jo spet filam z eno kemijo, Mojči je pa taka bio puncauser posted image

No ja, danes smo bili cel dan pri mojih - sem v njighovi letni kuhinji skuhala breskovo marmelado - iz 12kg breskev!user posted image

Jutri pa akcija - prerihtamo mojo sobo.

user posted image  za vse ki ste izkoristili lep dan za izlete!!!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
15.8.2007 22:56:07   
žmož
Oj!
Še jaz na hitro-najprej Pohvale mali lepotički Živi in njeni mamici Mari. Mala je pravi cukerček-ravno take laske je imela Tajica.user posted image  Gašper pa prav šarmira tam v ozadju.
Nimam časa se kaj preveč javljat, ker imamo ful natrpane dneve-pozdrav Mariji ob prihodu domov, tiste, ki še odhajata na lepše pa en lušten pozdravček. Bom drugič kaj več napisla.
Lahko noč.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
16.8.2007 8:06:40   
mojsoncek
Dan!

Vceraj je bil res en lep dan... Za juzno smo se svercali, ker je tasca praznovala in smo bili delezni slow food kosila. Njami njami bi rekel Anze. Anze je uzival v druzbi bratranca in dveh sestricen, so se prav lepo igrali (ce izvzamem to, da mu je ta mlajsa sestricna skoraj vsako stvar vzela iz rok in rekla MOJE user posted image ). Domov smo prisli siti kot uske, da se nam ni prav nic dalo. Sem imela v planu zvecer malo sivat, ko je sel mali spat, da se mi NIIIIIII DALO...

Verjamem, da ste uzivali vsi, ker je bilo tako lepo vreme!!!

Mojca75 - user posted image te je zafrknila tvoja bejba user posted image ... BRAVO MOJCAuser posted image user posted image user posted image ! Tudi pri mojih doma jaz nimam vec svoje sobe user posted image in je to sedaj Anzetova soba (sta mi jo kar "vzela"). Pa zrihtajte noska...

Mari - lusna je tale vasa mala Ziva! In kot je napisala zmoz, Gasper v ozadju ponosno pozira. Upam, da bos hitro pocajtala kriz!

Zdej grem pa delat! Tiste, ki ste v sluzbi naj vam hitro mine, ostale pa uzivajte!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
16.8.2007 8:53:12   
žmož
Jutro, jutro!Danes smo pa zgodnji-vsaj jaz pa tavečji, tamala še spi. Si je namreč zaželel, da gre v vrtec, da je že predolgo doma. In tako smo zjutraj pokali v vrtec in prav lepo mi ga je bilo videt, kako je bil navdušen, ko je prišel med svoje vrstnikeuser posted image . Vsaj glede tega res ni bilo nikoli problemov. No, drug teden pa bom začela budit tudi Tajico, da ne bo prevelik šok, ko bo morala kar od enkrat zgodaj vstajat. Pa kaj ko je taka zaspanka.
Vidim, da ste dobro izkoristili praznik. Mi smo pa bili lepo doma, ker je user posted image  fasal angino in smo imeli le lokalno vozičkanje.
Kako pa kaj zgleda vaše kosilo, ko greste jest ven, v restavracijo ali kam drugam? Pri nas je to ena sama dirka okrog miz. Že ko se bližamo gostilni, kriči opa, opa. Da bi sedela v vozičku ali pa stolčku ni variante.  Po vseh štirih šiba okrog miz, se tlači pod mizo.... V naročju ali če imajo stolček prisedi le toliko časa, da poje par žličk in potem spet akcija. In seveda posledično ne moremo pojesti v miru. Ponavadi vedno hitim, da grem lahko potem z njo ven ali na kakšna igrala. Kako pa to zgleda pri vas?

Neposredna povezava do sporočila: 4943
16.8.2007 8:54:47   
žmož
Kje pa je Puncica in njeni jutranji posti? A je mogoče na dopustu?

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
16.8.2007 8:59:59   
F*S*M
Jutro oziroma dober dan

mi smo včerajšni dan preživeli doma, in sta ga gpspoda in moja sestrica oz. tetica pol prespali. Tako da nismo šli nikamor smo imeli namen ta vikend iti v železnike oz. v selce na en slofutsal turnir ki se bo odvijel v njihovem prečudovitem športnem parku sam bo vrjetno šel ker ati ker je napovedan dež, čeprav sem se full veselila da bomo mal kampirali in se trudili filipa prepričati da bi šel v šotor user posted image user posted image user posted image , jker doma niti blizu mu noče it.

Sem videla da nas bere pikicaa in pa mermaid pa se nič ne javijo škoda

zdele pa grem od mojga k omi okna pucat in zavese menjat tako za eno uro in pol dela sej okne pomit sploh ni problem bolj je problem zavese menjat ker ima take smotane krnise

mejte se čao

Neposredna povezava do sporočila: 4945
16.8.2007 9:01:51   
pikicaa
Ojla

Da se vam po dolgem času malo javim. Imamo se zelo pestro. Bili smo dva tedna na morju. Ko smo prišli iz morja je mojemu user posted image  umrla stara mama. V torek smo imeli pogreb za povrh vsega pa je še Maja zbolela tako, da nisem šla za pogrebom ampak sem visela pri zdravniku z njo. Danes popldan pa imamo kontrolo. Ne vejo ali je viroza ali bo dobila šesto bolezen. Povrhu vsega pa nas še zobi mučijo. Tko, da smo cele noči spet bolj budni. Tale user posted image  plus služba in vročina pa še bolj ubija.

Čestitke vsem, ki ste tačas shodili user posted image user posted image user posted image .
čestitke Mari za Živo user posted image user posted image user posted image .

Mi tudi potihem upamo, da bomo imeli parček. Upam, da bomo izvedeli na morfologiji v začetku septembra.

Zdaj grem pa še malo za nazaj prebrat potem pa že šibam v službo. Se pišemo.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
16.8.2007 9:03:34   
F*S*M
žmož jaz ti lahko povem da imamo kar srečo kar se gostilen tiče je full priden in lepo sedi, če pa je zmatran pol je pa druga, je pa res da zdele čez poletje ravno nismo hodili glih ven jest. tako da mogoče se je kaj spremenilo. Smo pa bilči na morju v slaščičarni pa ni bilo nekega problema je lepo bil pri mizi na tleh sedel in se igral al pa pri nama v rokah, ker od kolegice punčka ki je 5 dni mlajša od našga pa ni bila sekunde pri miru

lp

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
16.8.2007 10:35:24   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: žmož

Kako pa kaj zgleda vaše kosilo, ko greste jest ven, v restavracijo ali kam drugam?

Ce ni stolcka za hranjenje zgleda katastrofalno. Samo letanje okrog, sedenje v narocju, na stolu ali klopi ni izvedljivo. Kljub temu, da je drugace en mali "pozeruhec", lahko letamo okrog za njim z zlico. V stolcku vsaj poje in potem leta naokrog. Se pa spravi tudi "fehtat" k drugim mizam user posted image in druge goste nadleguje s svojim NJAMI, NJAMI user posted image , tako da potem zgleda kot da mu nismo dali nic za jest.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
16.8.2007 11:56:24   
lenika
Sem mislila, da je samo pri nas v gostilni pestro.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4949
16.8.2007 14:25:00   
mojsoncek
sploh ne vem kaj delam danes v sluzbi... itak ni skoraj nikjer nobenega in ze cel dan samo na netu visim... jutri bo pa verjetno ista zgodba user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?