|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.8.2007 16:49:30   
žmož
Mari super, da si se oglasila in da se lepo rihtate vsi skupaj user posted image . Uživajte v sožitju.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
9.8.2007 17:15:11   
SelmaC
Mari čestite in dobrodošla mala Živa!!!!!!

Kalina iskreno sožalje
Da povem mi smo fajn, Maj veselo teka okoli, spimo še ne celo noč. Ampak glavno da smo vsi zdravi in veseli. Jaz se psihično pripravljam na službo in na bližajočo se poroko. Je kar pestro, upam da bomo vse lepo porihtali.
Malo sem v zamudi z branjem (spet) tako da šibam brat kar ste napisale
papa

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
9.8.2007 20:55:30   
mojca75
nič sam da mal pojamram, mal nas kuha vročina, dala sem ji Calpol in upam da se ne prikuha spet do kakih krčev.
ma tud za oreh veliko zatrdlino na nogici in rdečico. Ma... sej mine vem, sicer je dobrovoljna, jedla je Ok,... upam na najboljše.

Jutri je spet petek - jeeeee vikend pred nami!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 7:23:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4854
10.8.2007 7:46:06   
mojsoncek
Guten morgen miske!

auroraa - ja ti sment no. Lahko, da so res samo zobki, ker ima nas Anze tudi ponavadi nocne manevre, preden mu kaksen zobek ven pokuka, pa drugace spi celo noc. Je pa tudi res to, da tisti, ki ze od mickenega ponoci spijo, ga zacnejo tam med enim in drugim letom malo srackat ponoci. No, vsaj tako "vsi" pravijo. Skratka, drzim pesti, da kmalu mine in da se bos lahko posteno naspala. Vem kako tezko je po taksnih noceh se it v sluzbo, ko bi pa clovek najraje kar prespal cel dan (no vsaj jaz user posted image ).

mojca75 - ja bogica Mojci. Upam, da cez noc ni bilo kaj hujsega in da je danes ze kaj bolje! user posted image

Anze se je resno odlocil, da on popoldan ne bi sel domov, ko ga pridemo iskat v vrtec. Kar nekaj se buni, ko ga po nekaj minutah cakanja, odneses v garderobo user posted image .

No, drugace pa pri nas nic novega ...

Imejte se lepo!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 4855
10.8.2007 8:26:13   
zungi
Dan!

Aurorra: nimam pojma kaj bi lahko bilo in upam, da čimpreje mine. user posted image
Mojca: držte se in hitro okrevajte. user posted image

Mi gremo pa v nedeljo na morje v Umag, nas je moja mami povabila. Sicer mož ne gre, ker mora delati, greva kar sama z Galčkom. Upam, da bo vsaj ne bo dežja. Če je pa malo manj stopinj me pa ne moti.
V petek se vračamo domov, pol pa 24 avgusta še za par dni v toplice.

Mejte se lepo, pa lep vikend vsem!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
10.8.2007 8:27:39   
F*S*M
Jutro

mi smo se pa danes po kakšnem tednu naspali, je bil gospodič tako utrujen da je šel spat brez flaše in spal do 7. jupi

smo pa imeli prejšne noči katastrofalne sploh ne spat v svoji postelji, ko je prišel k nama pa bi se gospod igral in potem sta z atijem ga srala tut po 2 uri in se kregala da je treba spat, da od tega da imaš enkrat noge na glavi drugič glavo sploh ne govorim. Zobov mi tako noče pokazat zato upam da je pa mogoče že ta 9 udaru ven.

Nevesta naša pozdravi se in naj vročina hitro mine.

Mari pozdravljena, upamo na kakšno slikico

Čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 4857
10.8.2007 8:56:45   
mojca75
katastrofa!

pa vidim =berem da ni samo pri nas! Auroraa - sočustvujem s tabo, ne vem kaj bi svetovala, upam da so res zobki in da minejo.

No Mojči je potem zaspala brez problemov, tud vročna je padla. ob pol štirih jo pa tipam (itak sem se zbujala na uro in tipala če kej kuha) in je bla ful topla - zmerim 38, ob pol šestih pa že 39!
sm ji dala še eno dozo Calpola, počakal da je prijel in šla v službo, zdej pa skoz čakam če bo kak klic al sms al kej....
Moj pravi da je sicer dobrovoljna, da je pojedla en umešan jajček in da se igra. Ah,... ja!

Bomo videli! še kr držite pesti!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 10:17:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4859
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 10:25:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4860
10.8.2007 10:33:31   
mojca75
Auroraa - ja pri nas so bile štirice kr zabavne, mogoče je to, poleg tega so pa pri nas vse 4 (oz vsaj 3) naenkrat udarile ven!
Zgolj v vednost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4861
10.8.2007 10:45:04   
mojsoncek
auroraa - pri nas so bile nocne kolobocije (plus vrocina in prehlad) pri stiricah in sedaj pri trojkah tudi... enke in dvojke pa cisto brez problemov...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 10:58:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4863
10.8.2007 11:04:09   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

rinejo (prav ta trenutek):
- obe sp. 3
- obe zg. 2
- štirice - ne vem katere in koliko, ker mi noče pokazat.

o boga pikica user posted image

mojca75 - kako je kaj z Mojco?

Neposredna povezava do sporočila: 4864
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 11:24:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4865
10.8.2007 11:40:05   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

imam zdaj prav slabo vest, k mi je šla tolk na živce včeri.... saj je res bogica....

I know the feeling

Neposredna povezava do sporočila: 4866
10.8.2007 11:41:38   
mojca75
Mojči je glihkar dobila Voltaren svečko, ker je imela PO KOPANJU še vedno 39,2!!!! vročine.
Bogi naš oči ker je danes pokasiral tole, sej ne da mu privoščim, ampak včasih je pa fajn da vidi da sam z bolanim otrokom tud ni lahko - mojči je zdej zaspala!!!!!

jest sem sicer v službi, o produktivnosti pa ne bi zgubljala besed. še dobr da pripravljam nekaj za eno bazo in bolj ali manj COPY-PASTAM

Neposredna povezava do sporočila: 4867
10.8.2007 11:53:40   
žmož
Mojca upam, da bo šlo skozi brez vročinskih krčev in da se stanje umiri.
Auroraa tudi jaz sem skoraj 100% prepričana, da jo mučijo zobki-čisto isti vzorec obnašanja je imela tudi naša in to se je dogajalo cek teden. Ponoči jok-prav grozljivo dreteje, čez dan se me je sam za nogo držala in jokala. Kakšen dan je imela tudi vročinko-in na koncu so pokukali 4 zobki v enem dnevu. Po moje jomučijo zobki.
Mene pa muči grožen glavobol, grlo me boli za znoret, križ že cel teden, za povrh vsega mi je bilo zjutraj kar dvakrat slabo. Kar stemnilo se mi je pred očmi. Še dobro, da je tavečji doma, da mi je hitro prinesel vodo, drgač bi verjetno kar skup zlezla. Da ne rečem, koliko tablet sem že vzela od zjutraj, pa mi čisto nič ne pomaga. Ni druge kot zdržat do ure, ko gre Taja spat, da se tudi jaz mal uležem. Tako pa je, če ti nima kdo mulčkov pričuvat.user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
10.8.2007 11:59:42   
maya2
Mojca75: boga Mojči, a to je od cepljenja?

Auroraa: a se spomniš kak mesec nazaj smo pri nas imeli tak halo, je dobivala štirice pa malo je bila prehlajena in ni mogla dihat leže (kar sva šele čez dva dni stuhtala), tako da upam da bo pri vas tudi kmalu bolje, je pa res da ti mali palčki takoj zavohajo lažjo pot, pa tudi če se samo enkrat 'spozabiš' user posted image user posted image

Nama so prišli streho prekrivat, so Karin vrgli ob 7. pokonci, zdaj sva jo pa k nam peljala, ker tle ni variante da bi spala, gor pa ji je tud novo (ponavadi se v spalnici najde kaj zanimivega za igratuser posted image user posted image ), je imela tudi paniko zaspat. jaz bom pa ta čas izkoristila da malo pospravim, čeprav ne mislim ravno praha brisat glede na to, da še niso končali. Smo imeli pa spet štorije s sosediuser posted image , ja eni očitno nimajo nič pametnega za počet... ko bi se vsaj vsak človek zase brigal pa bi bilo pol manj težav na tem svetu....

Popoldan bomo šli pa najbrž v Celje v šoping, si mora user posted image par stvari nabavituser posted image user posted image , jaz se bom probala zadržatuser posted image user posted image

lep vikend

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
10.8.2007 12:08:42   
mojca75
maya  - ja to je od cepljenja, sej smo že navajeni user posted image

Vglavnem Kolpa jutri za naju po moje odpade (naj gre ati sam, da se mal relaksira)- se ne mislim cel dan svalkat tam in gruntat a ma še kej vročine al ne, pa v vodo jo itak ne bom pustila (baje ma 19 stopinj Kolpa v Dolu) etc,... "kače dražit" pa tud ne mislim, itak da bo hotla po vodi tackat! kakšno bajbo vreme ni napovedano, da naju naščije pa tud ni treba.

Žmož - pocajtaj se tudi ti!user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
10.8.2007 14:32:51   
cofek
pa je petek!!! sicer jutri še delam, ampak vikend je tu, pol gremo pa še 3x spat pa za tri dni na morje user posted image user posted image user posted image ...v soboto mamo pa namen it v adrenalinski park, pa se še nisem odločila, če bi si tudi jaz spustila malo adrenalina po žilah... a je katera že bila?

auroraa a greste naslednji vikend v Bovec? drugače pa so res trenutki, ko maš vsega dost, čez minutko (al pa še to ne) ti je pa tooooooolko žal, da si bil malce osoren, ampak taki smo, mal se je treba spucat user posted image ...baje tudi jaz ponoči, ko Ažbe kaj kolovrati, ne prav dobre volje rečem: PANČAT!!! (pa se tega ne spomnim user posted image ), se pa spomnim kak mesec nazaj, ko so bile borbe za spat, ko sem po 1 uri rekla tega mam dost in ga dala user posted image v naročje (itak, da je bil poli še večji jok)...pa sem se po nekaj minutah pomirila, seveda mi je blo žal in sva spet šla spat...sam s to razliko, da ga jaz ne nosim (dobra si, ker meni bi odpadel hrbet), ampak leživa in on cuza prstek, drugo rokico pa tebi rine v usta oz. okrog ust in če nima nohtkov na frišno postriženih je RES groza, ker sem bila tudi že "porezana" po ustnicah....
znajo pa res bit to zobki al pa luna (bo v ponedeljek prazna) user posted image

mojca tudi jaz držim pesti, da bo šlo brez krčev mimo - pa čimprej

maya a lahko poveš kdo vam prekriva streho - mamo v bližnji prihodnosti v planu, pa bi izbrali najugodnejšega (predvidevam, da ste zbirali po predračunih!?) a ste to sam prekrili al tudi kaj obnovili ostrešje, pa še to me zanima - katero kritino ste dali in cena...sem firbčna a? user posted image lahko tudi na ZS, da ne bomo tukaj smetile...

mene je tudi zadnjič prijelo, da bi si nabavila malo nove jesenske garderobe...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 14:50:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4872
10.8.2007 20:53:20   
mojca75
Kolpa odpovedana, zaradi vremena! No ja, glede na razmere doma, bi jo itak vsaj midve z Mojči.
Pozno popoldan nama je še enkrat zakuhala na 39,2 in sva ji dala še en Voltaren. Ma upam da je zdej konec! Si bom sicer ponoči uro naštimala na eno, ko bo tud ta svečka popustila da mi ne bi spet zakuhala, tko da jo mal monitoritam.
Plan je pod tuš in spat, dan je bil naporen.

Vglavnem hotla sem napisat LEP vikend, sploh tistim ki ga boste podaljšali do srede zvečer. Jaz bom raje četrtek in petek doma. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4873
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 22:39:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4874
11.8.2007 9:32:02   
cofek
auroraa - a vi ste tale stolček vzeli s sabo na Kolpo? najbolj me pa zanima  (tole je antilopa iz ikee, ne?) a pride "mizica" zraven - mi mamo tako brez mizice user posted image

mojca tudi jaz bom frej v četrtek in petek user posted image in srčno upam (da ne bo gužve oz. da bo večina doma ponedeljek in torek), da bo lepše vreme kot tale vikenduser posted image gremo na morje!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?