cofek
|
pa je petek!!! sicer jutri še delam, ampak vikend je tu, pol gremo pa še 3x spat pa za tri dni na morje ...v soboto mamo pa namen it v adrenalinski park, pa se še nisem odločila, če bi si tudi jaz spustila malo adrenalina po žilah... a je katera že bila? auroraa a greste naslednji vikend v Bovec? drugače pa so res trenutki, ko maš vsega dost, čez minutko (al pa še to ne) ti je pa tooooooolko žal, da si bil malce osoren, ampak taki smo, mal se je treba spucat ...baje tudi jaz ponoči, ko Ažbe kaj kolovrati, ne prav dobre volje rečem: PANČAT!!! (pa se tega ne spomnim ), se pa spomnim kak mesec nazaj, ko so bile borbe za spat, ko sem po 1 uri rekla tega mam dost in ga dala v naročje (itak, da je bil poli še večji jok)...pa sem se po nekaj minutah pomirila, seveda mi je blo žal in sva spet šla spat...sam s to razliko, da ga jaz ne nosim (dobra si, ker meni bi odpadel hrbet), ampak leživa in on cuza prstek, drugo rokico pa tebi rine v usta oz. okrog ust in če nima nohtkov na frišno postriženih je RES groza, ker sem bila tudi že "porezana" po ustnicah.... znajo pa res bit to zobki al pa luna (bo v ponedeljek prazna) mojca tudi jaz držim pesti, da bo šlo brez krčev mimo - pa čimprej maya a lahko poveš kdo vam prekriva streho - mamo v bližnji prihodnosti v planu, pa bi izbrali najugodnejšega (predvidevam, da ste zbirali po predračunih!?) a ste to sam prekrili al tudi kaj obnovili ostrešje, pa še to me zanima - katero kritino ste dali in cena...sem firbčna a? lahko tudi na ZS, da ne bomo tukaj smetile... mene je tudi zadnjič prijelo, da bi si nabavila malo nove jesenske garderobe...
|