|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.8.2007 19:13:24   
TiaSara
Ojla punce, da se malo javim.
Mi smo se tudi imeli super na dopustu in Andraž je tudi naredil prve samostojne korake prav tam. Prav lepo že hodi, tudi vstane že čisto sam, ampak doma če se le da po kolenčkih okoli šiba user posted image . Je pa spet staknil trebušno virozo. Je imel celo noč vročino nad 39,  tudi po Calpolu, tako da smo ga zraven še kopali, da smo zdržali čez noč. K sreči mu je naslednji dam proti večeru vročina padla, začel je pa driskati - in smo spet tam. Cel teden ne sme v varstvo, pa ravno sedaj, ko bi dobil družbo in bi mu bilo res luštnouser posted image .

Mojca75 a vi ste že ugotovili, kaj je bilo  z Mojco? Upam, da je sedaj zdrava.

Mojsonček - res lepo, da je mali tako rad v vrtcu user posted image .

Vsem majčkom in majčicam, ki so shodili user posted image user posted image (jih je bilo kar nekaj odkar sem nazadnje pisala).

Pa iskrene čestitke Mari  - dobra si!!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
14.8.2007 7:34:57   
tea
Dobro jutro!

Zdaj se pa res že dolgo nisem nič oglasila, a kaj ko nekako ne najdem časauser posted image  V službi ni ravno časa, doma ga pa sploh ni. Me moji fantje čisto okupirajo ko pridem. Potem se pa trudimo "kvalitetno" preživet čas, ko smo skupaj. Zvečer pa gospodinjska opravila- v kolikor imam še kaj volje.
Včeraj smo malo kolesarili in komaj ušli plohi. Jaša me ves čas klofa po ta zadnji in vpije pozen. Halo, le kje je to pobral?! Že zadnjič ko sva rolala se mi je zdelo, da to vpije, včeraj pa spet. Tako da zgleda ve zakaj se greuser posted image  Ko je mami mal utrujene in se tempo upočasni je potrebno mal spodbudeuser posted image
Drugače že strašno šiba naokrog. Odkar je shodil, je ves leteči. Sicer je bil malo pozen, ampak je zdaj tako stabilen, kot bi hodil že najmanj 2 mesecauser posted image
Marija- bi prosila za filmček!
Mari- ko sem brala tvoj post, mi je bilo kar toplo pri srčku. Sem se spomnila kako je bilo pri nas. A niso luškani ta veliki, ko se trudijo bit nežni z dojenčkomuser posted image  Res je lepo videt. Naša dva pa že veselo šibata naokrog, se igrata, pa tudi kak ravs je že vmesuser posted image
enodnevni izlet- ima katera kak dober predlog kam bi se jutri odpravili? Me mika kaka Lisca, ali pa Šmarna gora. Zbiram predloge!
Danes še preživim službo, jutri bomo pa spet skupaj uživali. Imejte se lepo in se še kaj oglasim.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
14.8.2007 7:48:45   
mojsoncek
Guten morgen! Ta teden bomo imeli kar dva petka in danes je ze ta prvi user posted image .

lenika - kako je z Maticem, je ze kaj bolje?

puncica - cestitam, da sta se z mozekom le odlocila, da data otrocke v varstvo. Na zacetku je res malo tezko in te daje obcutek krivde, ampak je potem vsakic lazje. A ti bi sla pa kar kri darovat... PRIDNA! Jaz tudi ce bi imela mocno zeljo, ne morem, ker ne izpolnjujem enega pogoja user posted image .

maya2 - zelim ti lep in miren povratek v sluzbo!

prebita ustnica - poznamo... izgleda grozno in tudi jaz sem ga ze skoraj enkrat napokala v avto na sivanje, pa se je potem le umirila kri.

TiaSara in tea - lepo, da sta se oglasili!

tea - mi imamo v planu (eno soboto) iti v zagrebski ZOO na izlet. Baje je ful lepo...

Zdej pa malo delat! Bodite pridne in uzivajte...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
14.8.2007 8:07:32   
mojca75
darovanje krvi - jaz sem tud razmišljala, sam zdej pa vsi govorijo o nekih hudih pogojih (petrle, lenika), a so kje na netu da vidim ?
če se mi kri ne strjuje glih ok mi je najbrž naujo vzel, ane? al še raje?user posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 8:12:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4905
14.8.2007 8:14:21   
mojsoncek
mojca75 - tukaj si poglej pogoje:

http://www.ztm.si/sl/krvodajalstvo/postanite_krvodajalec_v_petih_korakih/

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
14.8.2007 8:17:07   
mojca75
sm najdla - po moje nisem primrna!user posted image
No pa sej je prav tko, moj oče je dal več kot 50xkri, pa se mi zdi to ful lepo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 8:31:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4908
14.8.2007 11:34:33   
mojsoncek
Komi cakam, da grem domov! Delam eno analizo pa se mi ze kar mesa...

Dejte kej napisat ali pa zacet kaksno fajn debato (rabim vmes malo odklopit), da ne bom zastonj klikala "refresh" user posted image .

No, pa bom jaz zastavila eno vprasanje... Koliko vam kaj uspeva opravljati gospodinjska opravila, kadar so prisotni vasi mali nadebudnezi?
Anze se mi/nama vedno pridruzi in potem ne naredim/va nic vec (od likanja, kuhanja, ciscenja, sesanja, pomavati po tleh niti ne upam, da ne govorim o ciscenju kopalnice). Tako da vse kar je za naredit delava po osmi zvecer, ce pa imava npr. cez vikend kaj vecjega za pospravit ali cistit, je pa ze dobro, da kdo tamalega na kaksen sprehod odpelje. Pa se to, med tednom pridemo domov okrog petih, ob vikendih pa cez dan spi od pol do ene ure. Tako da med njegovim pocitkom ne uspem narediti kaj dosti, razen to da kuham kosilo in vmes se kaksno stvar malo pocistim.
In sedaj se sprasujem... Sem jaz tako nesposobna in nezorganizirana? Je Anze tako priden, da bi vedno "pomagal"? In kako je kaj s tem pri vas?

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 14.8.2007 11:36:14 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
14.8.2007 11:46:40   
MarijaPo
dajanje krvi - jaz sem ponavadi pod 50 kg in zato ne padem v primerne kandidate. Sicer pa imam AB skupino, tako da bi me imeli najbrz radi. :)

film kako Eva shodi - je se vedno navoljo, ce bi katera rada link, naj izrazi zeljo, pa ji posljem link na ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 4910
14.8.2007 11:58:14   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

dajanje krvi - jaz sem ponavadi pod 50 kg in zato ne padem v primerne kandidate.

sva ze dve user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 12:01:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4912
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 12:03:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4913
14.8.2007 12:06:05   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

dajanje krvi - jaz sem ponavadi pod 50 kg in zato ne padem v primerne kandidate.

sva ze dve user posted image

Jaz sem tudi včasih spadala v to kategorijo, pa ne več. user posted image

Drugače je pa Matic že veliko bolje in tudi malo bolj že je, pa tudi sitnoba ga mineva.user posted image

MarijaPo jaz bi tudi filmček.

Neposredna povezava do sporočila: 4914
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 12:07:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4915
14.8.2007 12:07:57   
mojca75
Jaz nisem nikol pod 50kguser posted image , tko da bi bila idealen kandidatuser posted image , sam nam "hemofilikom" ne jemljejo (sem preverila). Sicer sem pa A+ (nič posebnega).

pospravljanje - edin na način da je en z Mojči en pa nekaj dela uspemo kaj narest  tud čez dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4916
14.8.2007 13:21:43   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

sam zdej pa vsi govorijo o nekih hudih pogojih (petrle, lenika), a so kje na netu da vidim ?

user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
14.8.2007 13:25:05   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

se opravičujem; lenika trdi, da ni več user posted image

Sem imela pred nosečnostjo 47kg, 3 mesece po porodu 49kg user posted image , pri 7. mesecih sem nehala dojit in teža je narasla na nekje 56-57 kg in se ne premakne niti za gram, ne glede na to koliko pojem. Ok, saj se ne sekiram, samo, da teža ne narašča več. Mi pa vsi govorijo, da mi ti dodatni kilogrami pašejo in da sem bila prej preveč suha. Ja no, kakšna kilica več mi takrat res ne bi škodila, a deset je vseeno preveč. Pa dobro, naj se vidi, da sem mama in gospa pri tridesetih. user posted image  Dobra tolažba, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4918
14.8.2007 13:26:05   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

sam nam "hemofilikom"

Kako pa to izgleda, kadar se porežeš?

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 13:26:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4920
14.8.2007 13:27:34   
lenika

lenika - srečka user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4921
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 13:30:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4922
14.8.2007 13:33:33   
lenika

če je pa res user posted image

men se 10 kil ORTO pozna - v plus al pa v minus user posted image

Saj se meni  tudi, verjemi mi, sploh pri moji mini višini.

Neposredna povezava do sporočila: 4923
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 13:35:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4924
14.8.2007 13:36:02   
mojca75
lenika - to zgleda tko da kri zelo dolgo teče - tko to zgleda. Pa da če grem mal bl bliz kakega vogla mam tako modrico kot da bi me kdo namlatil in to ne prav nežno.
Že malo bl grob prijem se mi včasih pozna, še posebej če so kake bl podkožne žile v bližini.

Sej jest nisem klasičen hemofilik, jaz mam neko VonWillebradovo bolezen. Nič groznega, mal slabše se mi kri strjuje. Ruvanje zob in podobne zgodbe so mal bl "škatlive" da ne omenim da so porodničarji mal grdo gledal k sem mela to v materinski knjižici napisano, pa una anastezistka k mi je EA dajala je bla pa sploh čist posrana, čeprav sem mela mnenje da ni nevarno (EA in nestrjevanje krvi sta kontraindicirani). Se pa vsi ti faktorji povečajo oz izboljšajo v nosečnosti.
je pa nevarno da pride do zelo velike slabokrvnosti takoj po porodu in to se je dejansko zgodilo,...

Tolk za občutek, sicer pa sem ko roža, nič mi ne fali, sam društvo hemofilikov me vsake tolk cajta povabi na kako srečanje in vstrajno mi pošiljajo svojo revijo, čeprav se nisem nikol včlanla k njim sam v registru sem zabeležena! 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?