|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
8.8.2007 10:39:38   
žmož
Dan!
Evo še mene! Se par dni nidem nič  javila, ker smo imeli priprave na eno fešto in res ni bilo časa. Vidim,da ste vsi več ali manj dobro, počasi se vračate z dopustov (lepe fotke), res pa je nekaj pogrešanih, ki se niso javile že doooolgo. Upam, da pridejo na plan, Marija Po se bo tud kmalu vrnila in vem, da nas bo razveselila z kakšnim dolgim postom. Res pa je čudno, da se Kalina in Barbs nič ne javita-pa seveda vse ostale, ki vas pogrešamo.
Mi smo tudi med tistimi, ki še ne hodijo, čeprav je ravno včeraj vstala na nogice in naredila tri korake, čofnila na ritko in spet ponovila. Potem pa spet vse po starem-hodi ob opori in po vseh štirih. Mislim, da bo v roku meseca samostojno hodila-upam.
Drgač je več ali manj vse po starem. Ta večjega imam na počitnicah in verjemite mi, da so dnevi ful pestri. Edino jaz sem mal bogica-v nedeljo sem pojedla mal orehovega peciva (čeprav vem, da ga ne smem) in seveda sem bila že v ponedeljek v herpesu. Za povrh pa me še križ ful boli. Ma bomo preživeli.
No, tudi nas čaka v kratkem uvajanje v vrtec, bega me samo to, da še vedno nisem dobila odločbe za znižano pl.vrtca, čeprav sem jo oddala že začetek junija. A ima katera podoben primer?
Bodite fanj, mi se počasi odpravljamo na NFHT, da je slučajno še danes ne bi falile. Čao

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
8.8.2007 11:31:46   
mojsoncek
zmoz - ti kar poklici ali v vrtec ali na obcino (tja kamor si oddala vlogo), pa naj ti povejo, kaj se caka. Po zakonu ti morajo poslati odlocbo v roku 30 dni. Pa pocajtaj kriz in herpes!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
8.8.2007 11:36:44   
Kalina
Oj miske siske. Sam na hitr se javim, mamo katastrofo. 1 avgusta je oce od moza umru. V ponedeljek je bil pogreb. Pred ne se 1 letom smo pa tasco pokopali, tko da si lahko zamislite kako nam je, sploh mozu. Groza. Nasledn teden se tud selimo, je mozek dobu od sluzbe 2s stanovanje, komaj cakam, Za nas je to luksuz iz garsonjere v 2ss. Trenutno edina dobra stvar v nasem zivljenju.

Kalinca je neki bolna, dons gremo k zdravniku. Hodi se ne, vsake tolko nardi par korakov sama in to je to. Laufam jo crkljat k skoz neki jokca.

Fajn bodte.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
   [Brisano sporočilo]
8.8.2007 11:46:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4829
8.8.2007 12:28:35   
lenika
Puncica si me zopet nasmejala z vašimi dogodivščinami. user posted image

Mojsonček super, da se je Anže tako lepo navadil na vrtec.

Mojca75 uspešno cepljenje.

Auroaraa uspešno v službi, čeprav si nekoliko neprespana.

Zungi boš videla, kako bo potem pestro, ko bo začel hodit, kar uživaj še malo.user posted image  Ne, saj se hecam. Meni je sedaj, ko hodi veliko lažje. Lažje mi je šibat za njim, kot pa nosit ga.

Žmož uspešno na pregledu.

Mojsonček, meni tudi še niso poslali odločbe, pa je že 4 tedne odkar sem dala vlogo.

Kalina, moje sožalje.user posted image user posted image user posted image

Uživajte. Upam, da danes ne bo dežja, ker sva cel dan sama in bi se nama cel popoldne notri po moje kar zmešalo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
8.8.2007 14:48:23   
maya2
Kalina: moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image , bogi tvojuser posted image

Auroraa: kako je kaj Zarja?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
8.8.2007 14:58:51   
mojsoncek
Kalina - iskreno sozalje user posted image user posted image user posted image ... 

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
8.8.2007 19:55:40   
žmož
Kriza! Zdejle sem domov od bivše sosede. Sem bila z mulčki na obisku in me kliče kolegica, da če mogoče vem, kaj se je zgodilo, ker sta šla dva gasilna, pa rešilec in policija... Nič nisem vedela, pa pravi soseda, da če gremo z mulčki na sladoled, pa se enkrat pelat. In smo šle en krog okoli bližnjih vasi. In seveda smo šle tudi mimo te nesreče. Oče je z cepilcem cepil drva, njegov 4 letni fantič je bil z njim in ga je cepilc potegnil. Žal je fantiček na mestu umrluser posted image . Mi je ful hudo, sploh pa ko sem vidla tam objokane ljudi. Groza, le kako mora bit njegovemu očetu in njegovi celi družini.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4833
8.8.2007 20:09:57   
zungi
Kalina - iskreno sožalje tvoji družini user posted image .

Jaooo, te nesreče, user posted image  nikoli ne počiva. Ubogi starši otročka user posted image .

Povejte mi, kaj ima Mari, fantka ali punčko??

Našega Gala je tudi stehtala danes v RA. Tehta 9300 in je velik 79 cm. Zelo uredu glede na to kako drobčken se je rodil.
Je pa tok živahen, da vse kar poje porabi z energijo ali pa pokaka. Kaka ca 2 na dan. Vsak dan brez izjeme.
Saj ni čudno, da nima nič maščobnih blazinic.
Hehee, ima pravo "športno postavo" user posted image user posted image .

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
   [Brisano sporočilo]
8.8.2007 20:23:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zungi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4835
8.8.2007 20:24:35   
žmož
Zungi Mari  ma punčko Živo.
Tvoj Galček pa je kar "konkreten" fantič.user posted image  Naša ima nekaj malega čez 80 cm, pa le dobrih 8700.  Koliko pa je bil veli in težek ob rojstvu?

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
8.8.2007 20:25:22   
žmož
Si me prehitela Auroraa.user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
8.8.2007 20:30:46   
mojca75
Cepljeni, upam da ne bo reakcije!

mere: 83cm in 10.200g! Bl velika, ampak ne de!

Kalina - moje sožalje!

Žmož - joj, kr zmrazi me!

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 8.8.2007 20:33:54 >

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
8.8.2007 20:48:39   
zungi
Gal je bil ob rojstvu velik 48 cm in tehtal 2670.
Bil je zahiranček.
Sj se mi zdi, da je kr ujel svoje vrstnike.

MARI - če kej bereš - ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image ,user posted image user posted image JUPIIIII, ŽIVA - DOBRODOŠLA MED NAMI. UPAM, DA SE KMALU SPOZNAMO.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
   [Brisano sporočilo]
9.8.2007 7:05:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zungi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4840
9.8.2007 9:28:16   
mojsoncek
Oj!

Namesto dobro jutro ali kaksne jutranje dogodivscine s strani puncice, me je kar streso, ko sem prebrala post od zmoz. Joj, ampak nesreca pa res nikoli ne pociva, pa se vedno najuser posted image nedolzni. user posted image user posted image user posted image

mojca75 - upam, da ni bilo/ne bo nobene reakcije!

mere - nimam pojma koliko je mali velik in tezak. Na sistematskem pri enem letu je imel 8800 g in 74 cm. Bom prosila, da ga zmerijo, ko bova sla na cepljenje. Ja, se vedno nismo bili cepljeni, ker smo zaradi tega vrtca non stop nekaj prehlajeni ali pa na bolniski. Upam, da nam bo uspelo se pred septembrom user posted image ...

auroraa - lustne slikice... si mi pa naredila luste s ta drugo slikico... se kar vidim kako plavamo user posted image

Sibam nazaj delat, ker imam guzvo. Bodite lepo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
9.8.2007 12:08:03   
lenika
Žmož, to je pa res grozno. Si me spomnila na dogodek pri nas pred kakšnima dvema letoma. V bližnji vasi se je prav tako zgodila tragedija. 1,5 letni fantek, je bil doma z babico in atijem. Ati je odšel in pustil otroka z babico, pri tem pa pustil odprta vhodna vrata. Mali je stekel za njim, on pa ga ni opazil. Ko se je usedel v avto in vzvratno speljal, je do smrti povozil svojega sinčka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4842
9.8.2007 13:16:37   
Mari71
Drage moje majčice,
nikakor ne morem brez vas. Hvala vsem za čestitke za Živo, krasne ste. Ne bom poimensko se zahvaljevala, da katero po pomoti ne izpustim.
Drugi porod je bil še lažji od prvega, vsega skupaj uro in pol. Babica Darja v LJ porodnišnici pa carica.
Mi 4je smo OK, le malo mi dojenje nagaja, a bo. Živa je fuuul lušten bebe, Gašper pa krasen BB.
Je neki včeri jokcala, pa ji je svojo dudico prineseluser posted image . Jo ful lubcka, res je super. Imamo pa kar veliko dela, sploh ho smo vsi 4je doma. Še dobro, da je možiček utečen še iz prejšnje vajeuser posted image user posted image user posted image , da lahko fejst pomaga. Gašperja pretežno on rihta, ko mali ni v varstvu. No, par ritualov (dat spat, hranjenje) sem zase obdržala tudi pri Gašperju.
Se vam bom še kaj javila,..... imamo trenutno le tehnično težavo, ker so nam v času, ko sem bila v porodnišnici, iz stanovanja (!!!) računalnik ukradli. Smo naročili novega, a ga dobimo šele čez 10 dni (sedaj imamo izposojenega od sestre).
Lupčka vsem majčicam od Gašperja in majčkom od Žive.
Od mene pa enuser posted image za vse vas, drage mamice.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
9.8.2007 13:19:58   
puncica
Mari slikca! slikca! slikca! hočemo slikco user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
9.8.2007 13:21:07   
lenika
Mari71 lepo se rihtajte.

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
9.8.2007 13:26:47   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Mari slikca! slikca! slikca! hočemo slikco user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaa, slikico!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
9.8.2007 13:40:55   
mojsoncek
Mari71 super si! Dobro se pedenajte in uzivajte!

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
9.8.2007 13:46:57   
mojca75
Mari71 user posted image  in user posted image ! ti si  carica!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

Neposredna povezava do sporočila: 4848
9.8.2007 13:55:38   
cofek
Kalina moje sožalje! user posted image

Mari71 tudi mene firbec matra - slikica? super, da je Gašper lepo sprejel sestrico user posted image

pri nas pa nič novega - razen prask in bušk po čelu in nosku - zgleda kot ta pravi razbojnik user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   [Brisano sporočilo]
9.8.2007 14:03:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?