|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
6.6.2007 21:27:23   
barba
Ojla,
za mano je nor dan. user posted image  Zjutraj sem šibala v službo, kjer mam kup dela. Mi mine delovni cajt tok hitro, da me je kar groza ko je tok hitro ura 15. Pol sem šibala po moža v službo, domov pojest en jogurt in naprej v LJ na faks po diplomsko. user posted image  Najhujše je to, da sva bili z Meto skupaj samo 2 uri. user posted image  Bova jutri nadoknadili. Ja, končno imam diplomsko pri sebi.user posted image Še popravim nekaj malenkosti in dam vezat. Kar ne morem verjet, da bom enkrat (do konc junija) diplomirala. user posted image  Počasi in »z andrhtjo«! user posted image user posted image user posted image
Kola in cegla nisem uporabila sam zato, ker se mi je zdel škoda roke mazat.user posted image user posted image user posted image

Krista – se bo … počasi se daleč pride … sam mene poglejuser posted image

Maychika – hvala za slikce … smo jih v službi že gledal user posted image  … si me na peso spomnila … jst bi tud user posted image
Mojčika – zlo lepo sta narediliuser posted image

Eya – sem predstojniku za našo smer že namenila eno grajajoče pismo, samo poslati ga še morem. Bom pa to storila takoj po zagovoru, ker nočem imeti še tam kakšnih težav.

Še to vam morem povedat, da jutri pride na obisk moževa sestra iz Amerike.user posted image To je ena tok zoprna ženska, da ne moreš verjet. V vse se vtakne, mene ne mara, ker ji nazaj povem kar ji gre in ne delam tako kot bi ona hotela.user posted image No, po njenem bi morala hodit v skupino za doječe matere, uporabljat le naravno kontracepcijo, hodit na zakonska srečanja, da bi se znala z možem pogovarjat, ….user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da sem vse povedala.user posted image

Zdej grem pa spat …

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
6.6.2007 21:49:40   
livia
Punce in fant, jaz sem tako fuč, da me bo pobralo.
Tamala je bolna, čeprav že veliko bolje, ampak tečna pa še zmeraj, pred dvema dnevoma sem dobila vročino še jaz, danes pa še mož, ki ima kar 39 vročine in se trese ko šiba na vodi in že kar malo bluzi. Vse je na meni in če bo tako še par dni, bom crknila. user posted image
Sem prav zmatrana, da ni za povedat.

Krista,
pozdravite se kmalu. Ste pa dolgo zdržali brez bolezni.

Mojčika,
dej malo povej s čim si to okrasila stene, če jih ne smeš porisat. A si kaj limala, al kaj? Jaz morem tud kaj takega naredit. A te lahko najamem? Zgleda lušno.

Barba,
sploh ne bom komentirala tega tvojega mentorja, ker bi ga jaz že zdavnaj na gobec.

Eya,
groza je s temi boleznimi in vrtci. Verjetno bo to tudi eden izmed faktorjev, da bo Neli kar ostala pri varuški. Vsaj jaz se nagibam k tej rešitvi, čeprav so pritiski za v vrtec od povsod. Tašča je delala v šoli, svakinja je pa vzgojiteljica.

Rok,
vidim, da naše misli Nenyi pomagajo, saj se odločno drži. Le tako naprej. Ima pa tvoja tamala noro rada vodo. Sem mislila, da jo ima Neli tudi, ampak to kar je videt na slikah, zgleda super. Trma je pa po mojem počasi že pri vseh prisotna. Pri nas kar tuli, če ne doseže svojega.
Naša je jedla že več vrst rib, od osliča, mola, ribona, škarpene, orade, ugorja,.... Sem primorka, pa imamo kar dosti ribjega na jedilniku.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
6.6.2007 22:24:37   
ksenija.
Po dolgem času se spet malo oglašam, ste spet toliko načvekale, da sem vas komaj prebrala za nazaj. Jaz sploh več ne pridem do računalnika, ta odgovor sem sedaj pisala dva dni, da sem prišla vse skozi. Pa upam, da ne zamerite, ker vam bom sedaj pravo litanijo gor nalimala.

Blaž mi vsak dan ušpiči kaj novega, prejšnji teden mi je pol litra kisa zlil po kuhinji, smrdelo je kot hudič, jaz pa sem na silo morala kuhinjo počistit. Medtem ko sem jaz kuhala je prišel do kisa in si potem še cel čas prste oblizoval, mu kot zgleda paše kislo. Seveda je bil polit tudi po hlačah in copatah. Kasneje isti dan pa si je roke umival v posodici za WC ščetko med tem, ko sem jaz jemala cote iz sušilca, saj ne vem če je kaj poskusil tudi.

Je pa sedaj ful nor na ribez in češnje. Ribeza imamo dosti okoli hiše in si ga gre kar sam trgat. Za češnje pa se postavi pod vsako drevo (pa tudi pod magnolijo), ki je na dvorišču gleda gor in pravi am, am.

Ja Eya, Zali bi naj kar spraskali, upam, da do tega ne bo prišlo, sedaj sva bili že dvakrat tam, da ji mažejo, pa se vedno dere, ko hudič takoj ko stopiva v ordinacijo. Zunaj pa je vedno tako pogumna, kako bo ona sama šla not, pa kak ne bo nič jokala…

Prejšnji teden smo hodili z Zalo malo pogledat kako poteka gimnastika za malčke. Je bila Zala ful navdušena in sva jo kar vpisala, tako da od septembra naprej začne hodit k gimnastiki, me sedaj vsak dan sprašuje kdaj bova spet šli. JE pa cenovno kar ugodno.

Marelica, nič ne skrbi, ziher nismo pri vas staknili prehlada. No sedaj smo že boljši, je tudi Katarina že zdrava? Veš Marelica, sploh ne gledam pri hrani, da bi zdravo jedla, jem ful dosti,pa ful sladkarij, pa še vedno kilogrami nočejo gor.

Sem pa bila včeraj na ponovnem UZ-ju in sem malo pomirjena. Bebica se je v 14 dneh zredila za skoraj 150 g (iz 370 g na 515 g), jaz pa sem tudi pridelala dober kilogram.

Marelica, je pa tvoj res priden, da je že stopnice naredil. Škoda, da me nisi poklicala, če si bila na Ptuju, bi lahko prišla vsaj na eno kavico. Tudi jaz upam, da se s Katarino čimprej pripeljeta na obisk.

Rok oz. Nenyin ŽŠ, tudi mi stiskamo pesti za vašo bebico, upam, da bo vse OK. Drugače pa tudi Blaž ful uživa, če mu grizem roko ali prst. Še bolj všeč pa mu je, ko ga spravljam spat in mi roke tišči v usta med zobe, pa v uhe, pa nos….

Blaž je iz dveh dnevnih spancev prišel na dva, spi pa ponoči zato ful boljše, se že cel teden ponoči sploh ne prebudi. Spi nekje od devetih do devetih, podnevi pa ponavadi eno do dve uri. Se pa moram ponoči zaradi Zale vstajat, ki gre vsaj dvakrat lulat. Spi pa Blaž ful nemirno in se cele noči premetava. Ga pa sedaj navajam, da zaspi v kinderpetu, prej je zaspal zraven mene na postelji, pa sem ga potem dala v kinderpet, sedaj pa že dva dni zaspi v kinderpetu in to čisto z mirnega. Parkrat se vstane, pa mu rečem, Blaž aj, aj pa slončka si stisni, pa se uleže, jaz pojem pesmice, pa oba lepo zaspita. Upam, da tako tudi ostane.

Naredila sem test na por, če se spomnite smo ugotovili, da ima Blaž alergijo na por, ampak je ni več, sem prejšnji teden kuhala juho in ni bilo nobene reakcije. Sedaj moram še samo mandarine sprobat.

Zala je dobila rešeno vlogo za vrtec, ampak sem ful razočarana, ker ni dobila vrtca tukaj v bližini, ampak bi jo morali vozit v center mesta, kar nama ne diši, ker je zjutraj vedno ful gužva in bi se moj moral vozit v center, jo tam odložit in potem spet ven iz centra v Maribor v službo, kar bi mu vzelo vsaj pol ure. Sicer sem danes podpisala pogodbo in imam sedaj čas do 1.8., da javim kako sem se odločila. Na vprašanje, zakaj so nas dali tja, pa sem dobila odgovor, da zato ker nismo iz ptujske občine. Naša občina pa sploh nima vrtca, je danes moj hodil k županu in so mu rekli, da bo vrtec v naši občini leta 2009.

Tudi jaz Blaža drugje kot na tleh sploh ne morem previjat, pa ga moram zraven ful animirat, pa deset igrač okoli nastavit, pa včasih še lase dat, da ima vsaj toliko mira, da mu plenico gor nataknem. Včeraj sem ga razvila in potem seveda šus z nago ritjo po stanovanju, se usede pri balkonskih vratih (k sreči zraven tepiha) in se mi smeji, ko ga dvignem, pa pod njim kup….
Kot vidite, mi ni dolgčas. O kopanju pa raje ne bi govorila, ker je kopalnica mokra do stropa, pa seveda tudi jaz zraven. Se namreč Zala in Blaž kopata kar oba skupaj in se škropita. Je prava veselica, potem pa jok, ko je treba iz vode. Ko jih prineseva na posteljo, kjer jih oblačiva, pa obe nagi ritki pobegneta. Sta se zadnje časa začela tako oponašat, da se mi včasih res zdi, da imam dvojčka, še malo, pa bomo imeli trojčke….

No, pa da se še malo pohvalim, če ima katera naročeno revijo Mama, je v aprilski številki slikica naše Zale in dedija.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
7.6.2007 8:37:43   
Nenya
Se zlo na hitro javljam, sem spet pozen v službi.

Včeraj sem bil tko utrujen zvečer, da sem lahko samo prebral vaše čveke in padu dol. Tko da nisem uspel nič napisat, pa tud zdele nimam časa. Bom med malco nadoknadil oziroma takrat, ko se mi ne bo več dalo delat. Aja, spet bolj slabo kaže z Luninim festivalom, je napovedan dež, ..... tale vreme zadnje čase, jejhata....

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
7.6.2007 9:57:29   
Krista28
Barba, dobrodošla v klubu zaposlenih. Sej se navadiš, sem pa jst prvi teden tudi kar nekaj user posted image . Sej mali se hitro navadijo. težje je za nas.

Kristjan je bil danes že brez enega kašljauser posted image . Je pa še vedno utrujen, tko da spi 2x na dan. Prej samo po 1x.Začel se je spuščati in naredi že par korakovuser posted image user posted image .  Kako pa ve jemljete bolniške. A jih mame mirkajo ko so bolani? Jst mam kar slabo vest, ko bom 3 dni doma. user posted image Pa 3 šterice ima zunaj, četrta pa bo glihj zdej. Je bil sicer mal siten, sam so se kar pojavle.....Ko si v službi ful manj opazuješ. To zdaj vidim, ko sem doma.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
7.6.2007 10:51:02   
Nenya
Ja, Maychika res je. Ker nisem verjel sem šel prav štet za nazaj do začetka junija in videl, da imaš prav. Je pa tudi res, da ne zaostajaš prav veliko, hi hi.user posted image user posted image user posted image Očitno bom moral v službi začet bolj delat. Nenya ne bo vesela, ko bo videla, da stalno visim na forumu.user posted image

Krista, saj počasi pa bo mali ozdravel. Se pa res pozna, če so otroci v vrtcu.  Naša Mina  praktično še ni bila  resno bolna. Enkrat je sicer imela dva dni vročino 39 pa še to se je nalezla od naju. Poznam kolegico, ki je bila praktično vsak teden na bolniški zaradi tamalega, se ga je čisto vse prijelo. Drugače pa, ne se sekirat, če je otrok bolan, če le ni prevečkrat. Zadnje raziskave namreč kažejo, da je to naložba za poznejše obdobje. Pri otrocih namreč imunski sistem na ta način ˝trenira˝ in zato je potem manjša verjetnost, da bi kasneje staknil kakšno alergijo, poleg tega pa še postane odporen na določene tipe bakterij, virusov.... Sicer, meni je lahko bit pameten, bomo videli, kako bo, ko bo Mina resno zbolela.user posted image user posted image

Ksenija....še zbiram pogum, da bom prebral tvoje epsko delo.

Mina se je zgleda že navadila, s kom lahko afne gunca. Včeraj se mi je takoj, ko sem prišel domov začela skrivat za mizo. In potem, ko sem pogledal proti njej in ji kaj rekel, se je zasmejala in hitro stekla na drugi konec mize. Pa sva se začela lovit, je blo kar zabavno. Sem pa tudi jaz začutil tiste misteriozne zobke, ki jih Nenya opazila že pred enim tednom, eni pa mamo talent, hi hi.user posted image user posted image user posted image

Zgleda da vaše misli Nenyi res pomagajo. Danes je nastopila 30 teden, jupiii.user posted image user posted image Sicer imamo zdaj že nove skrbi, o katerih še ne bom pisal, ja vedno je kaj.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
7.6.2007 12:42:07   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Eya – sem predstojniku za našo smer že namenila eno grajajoče pismo, samo poslati ga še morem. Bom pa to storila takoj po zagovoru, ker nočem imeti še tam kakšnih težav.

tako ja...najprej doploma pol pa popljuvaj spredi pa zadi...

uno "sestro iz amerike" pa pošlji nazaj...uni so itak vsi potrebni ornk terapij (no...so izjeme, ampak....no...saj veste)

livia, zdržite še malo in pozdravite se čimprej. potem pa naj mož prevzame, da še ti kak dan počiješ, ker čene te bo spet vrglo, ko ne boš prebolela kot se zagre. je pač tko, da so običajno ženske močnejši člen, kadar se gre za "skupinsko bolehanje"...in seveda...spet....so tudi izjeme....ampak redke.
moj je že pri 37,5 ves ubogi (ampak samo sebi), jaz pa pri 39 temperature še funkcioniram kolikor toliko v redu in se mi mož samo čudi. Tko da se kar sam od sebe ne spomni, da bi mi ponudil kak čaj ali juho...ga je treba spomnit...da ne omenim tega, da mi sprazni celo domačo lekarno, ki je običajno založena do vrha. Ojej ojej...tega ne bom nikdar razumela.

ksenija....kaj naj rečem...k sreči je Blaž falil tepih...

hi hi imate pestro ni kaj

nič grem spet malo zabušavat. Tia je mrknila že ob dvanajstih....danes spet tečna ko hudič...le zadnjo uro pred spanjem sva se zabavali ko ne vem kaj. pol pa ko vstane, pa jest, pa na fizioterapijo pol bo pa spet dolg dan, ker gre ati na en sestanek, pa bova spet sami. Ojej ojej.

Včeraj smo bili v Kranju v merkurju in se vsedeva na kavico in je Tia nekaj hotela in sem rekla da ne sme in kakšen krik smo slišali. Kako lahko tako majhno bitje izvije nekaj takega iz sebe....to mi ni jasno. V glavnem je za vsak ne začela glasno protestirat oz. kričat in to kolikor časa je sapa....in pol smo užaljeni ojej koliko.... bo treba eno tehniko pogruntat kako jo umirit, da se neha dret, čene bova sama po trgovinah mogla hodite...pa ne mislim v paru ampak on ali jaz...to pa ni užitek. Res je tulila...ajooj

no, mejte se...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
7.6.2007 13:23:37   
Nenya
Maychika, imaš srečo, da sploh razume besedo ne. Za Mino je to beseda iz slovarja tujk. Pri nas je tako, da če ji rečem ne, me samo za trenutek malo pogleda v stilu, kaj si že rekel, nisem te razumela, se mi mogoče malo nasmeji in potem akcija naprej. 
Je pa res, da pri nas načelom (zaenkrat) še nimamo tako glasnih protestov, so pa seveda tudi izjeme, ko se lahko na ves glas dere dve minuti in to tako glasno, da še en odrasel ne bi mogel tako kričat.

Sem pa prebral od Ksenije. So nagajivi tile tamali, ni kaj.user posted image user posted image

Lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
7.6.2007 14:43:38   
mojčika
Hm, se moram še prebite, res ste čveke čvekasteuser posted image

Samo toliko sem uspela, Nenya bravo zate in 30. teden, mož ti pa le pridno čvekaj, pohvalno, da bo žena imela kaj brati, res se trudiš...

Mi smo tudi začeli trmat, sploh če jo jaz dam na tla, doma bi bila po rokah, zunaj pa na tleh, narobe svet, pa glavo začne tiščat v tla, da me ne gleda, ker bi se sicer pomirila, tako pa je ne morem, ker gleda dol, mož je pri tem definitvno bolj uspešen, jaz pa jo tudi kar pustim, a mala falotka je tolk vstrajnauser posted image ...

Imamo totalno kisel dan, bova kar not...

Livia dekoracije so iz šeleshamerja, nič težkega, kar narišem in istrižem, pikapolonce bom pa enkrat pofotkala kose, pa boš lahko idela, kako jih naredim, če hočeš... Danes bom še kaj naredila, da si malo popestrim dan...

Sem pa danes 5 ur nadomeščala v 3. razredu in smo naredili lepe sončnice, na sredino smo celo sončnična semena lepli, a mali faloti so mi skoraj vse pojedliuser posted image , če bi jim doma dala za jest to, bi sigurno vse spljuvaliuser posted image

Tako, se še kaj oglasim tekom dneva....

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
7.6.2007 15:36:22   
eya
Oj!

Aja, seveda, Marelica popisuje.. Pa bi se ja moral zdaj kaj mož javituser posted image

Ja, Rok kar pridno klepeta, ampak je največja klepetulja samo zato, ker je meni net crkniluser posted image user posted image

Barba, glej da boš kaj bio skuhala za vaš obisk…user posted image user posted image user posted image

Ojej, Livia, pozdravite se čimprej. Pa jaz sem vedno mislila, da se zboleva zaradi teh viroz samo jeseni in pozimi…očitno sem se motila…user posted image

Ha, ha, Ksenija, Blaževim vragolijam sem se pa tudi nasmejalauser posted image . Super za ne-alergijo na por, se spomnim, da je imel kar precej težav z alergijo. Še dobro, da alergije ponavadi kmalu izvenijo. Pa moram it pošpegat v mamo vašo Zalo.

Držim pesti za Nenyouser posted image .

A gobe ste ta malim že dali? Žiga je že parkrat jedel malo juhe z jurčki, pa šampinjone v omaki tudi, pa ni bilo nič videti narobe.

Glede otroškega dodatka, če še katero zanima-sem se šla zadnjič pozanimat in res velja za otroke, ki niso v vrtcu, da dobijo 20% več. So mi popravili odločbo in se mi celo opravičiliuser posted image .

Midva sva bila pa na kontroli teže in se je zdaj lepo zredil, ni več na spodnji meji, tako da sva bila kar pohvaljena. Pa še s tem, da zadnji teden štrajka pri hrani, verjetno zaradi nove dvojke.

Lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
7.6.2007 16:31:09   
mojčika
A gobe ste ta malim že dali? Žiga je že parkrat jedel malo juhe z jurčki, pa šampinjone v omaki tudi, pa ni bilo nič videti narobe.

Pobruhali celo mizo takoj po kosilu.user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
7.6.2007 20:37:06   
Nenya
Ojla!

Mino sem dal spat, tko da imam malo časa, da še kaj napišem.

Barba, tale tvoja žlahta iz inozemstva je pa zlo zanimiva. Me pa prav zanima, kakšna zgleda ta njena naravna kontracepcija, bi se blo zanimivo naučit kaj novega, hi hi.user posted image user posted image

Livia, ti se pa čimprej pozdravi, da boš lahko še naprej podpirala vseh sto vogalov hiše. Pa če možiček kaj prej ozdravi, ga kar lepo vpreži, da bo še on malo tebe razvajal (in poprijel vsaj za en vogal user posted image user posted image ).

Mojčika, se vidi, da delaš v šoli. Z Nenyo imava namreč eno prijateljico, ki je učiteljica razrednega pouka in stalno nekaj ustvarja iz papirja in iz drugih vsakodnevnih materialov. Zna pa naredit ful enih lepih zadev, ki se jih midva ne bi niti približno upala podstopit. Ja, eni pa majo talent. Nama bo verjetno kar Mina okrasila steno, ji bom iz službe prinesel ene flumastre za po tabli čečkat ali kaj podobnega, hi hi.user posted image user posted image

Eya, komaj čakam, da dobiš Internet. Sam se mi zdi, da bo to zame prehuda konkurencauser posted image user posted image .

Mi Mini zaenkrat še ne dajemo gob, jaz osebno nimam dobrega občutka. Še za prebavni sistem odraslega človeka se mi zdijo velik zalogaj, tko da jih zaenkrat  še ne bomo dodajali.

Mina je bila danes kljub kislemu vremenu ful dobre volje.user posted image Je pa zvečer zlo malo pojedla, upam da so ji prej dali veliko za jest in da je to vzrok. Če ne bo ponoči pestro.user posted image

OK, grem še malo zabušavat.

Lep večer!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
7.6.2007 21:12:18   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Barba, glej da boš kaj bio skuhala za vaš obisk…user posted image user posted image user posted image  

ja kkšne šnicle utopljene v olju, pa prato pa kake ocvrte miške ipd...

eya super da ste se zredili

grem še malo bsurfat po netu...tio sem dala spat, bo po moje mrknila, ker je bila danes prava mala telovadka. madona je bla aktivna...je kar sama delala svoje vaje za fizioterapijo... zelo je bla pridna. midva pa sva zraven navdušeno navijala in ploskala...saj ni čudno, da je pol samo delala...lih da si nisva navijaške tribune postavila tko sva bla zagreta...

lepo bodite...

maja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
7.6.2007 21:14:26   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Barba, tale tvoja žlahta iz inozemstva je pa zlo zanimiva. Me pa prav zanima, kakšna zgleda ta njena naravna kontracepcija, bi se blo zanimivo naučit kaj novega, hi hi.user posted image user posted image

za večino itak loh rečeš da raje v mcdonaldsa zavije kot v posteljo...khm khmuser posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
7.6.2007 21:21:58   
mojčika
No danes je nastala ta četica, zdaj grem pa spat, sem že od 5.00 na nogah, lepo spite

user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
7.6.2007 21:40:46   
livia
Mojčika,
fenomenalno zgleda. Ko bom rabila, te kontaktiram za inštrukcije.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
7.6.2007 21:58:47   
eya
Mojčika, prav res, pingvini so pa še boljši, prav super. 100x boljše kot naše preveč umetne nalepke iz baby centra. Saj na začetku so mi bile všeč, zdaj sem se jih pa že naveličala.

Ja, glede gob sem pa tudi jaz malo skeptična, jih je do sedaj dobil po zelo malo, ko smo kje zunaj jedli in sem si naročila gobovo juho, pa jo je dobil malo za okusit. Pa enkrat ali dvakrat je doma malo omake s šampinjoni poskusil. Nisem pa nikjer zasledila, da bi bile prepovedane, vsaj zdaj po 1. RDju.

Lepo spite!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
7.6.2007 22:29:40   
alička
Nenya user posted image user posted image , kar tako naprej.

Gobe- naša jih je poizkusila na pizzi (obožuje jo user posted image  - saj vem da ni ravno hrana za otroke, ampak če midva jeva ji pač dava, ker itak hoče vse probat). Danes je jedla kokice user posted image , je bila tudi navdušena, aja pa papriko in paradižnik, kar tako v roko surovo. Pa tudi varuška jo pohvali, da je čisto vse (za razliko od drugih).
No zdaj smo se končno tudi mi naučili piti po slamici!

Mojčika - pridni pohvaljeni lepe izdelke imata user posted image .

Barba, čestitke za službo user posted image .

Moja mami in oči gresta na morje, pa me mami nagovarja, da bi vzela Živo..., sej ne da je ne bi zaupala, ampak si sploh ne predstavljam, da je ne bi videla en teden user posted image ... sploh ne vem kako naj se odločim. Moj pa pravi naj gre kar za celih 14 dni z njima user posted image . No ja, on je navajen bit brez nje (je bil že 2x po tri tedne odsoten, pa poleti sva bili sami 1,5 mesca na morju...).

Glede bolniške moram pa jaz ful trkat!!! Sem že 2 meseca v službi, pa še ni bilo potrebe user posted image . Ne bom se preveč hvalila. Je pa tako, da moja varuška vzame otročka, tudi če ni prehudo bolan. Potem ga malo "izolira" od ostalih, pa ostane z njim doma, mož pa gre z ostalimi ven. Bolniško pri nas lahko itak vzamem samo jaz, ker ŽS ni prijavljen na istem naslovu kot otrok, ne more vzeti zanjo bolniške.

Naša se zaenkrat še previja leže, na previjalni mizi, če pa jo previjam na postelji mi pa z nago ritko šiba okrog.

Rok res si priden čvekač user posted image . Ane kako človeka tole zasvoji!

Ziher sem kaj pozabla komentirat, k tok napišete. V službi pa imam toliko dela, da mi sploh več ne znese kaj prebrat, tako vmes, za pavzo. Tista punca, ki je bila vzeta za zamenjavo mene v času porodniške , je dobila podaljšano, zdaj pa je kar naenkrat dala odpoved (je dobila zanjo bolj ugodno službo), tako da je to kar sva delali dve spet vse na meni, pa še obseg dela se je povečal. Tako da se je mojih 6 ur, že večkrat raztegnilo...user posted image .
Se bila na pregledu pri g. pa ni bil ravno najbolj zadovoljen z mano. Moram spet priti že čez pol leta... Sicer me je tolažil, ko sem vprašala kaj je narobe, da verjetno ni nič (odebeljen maternični vrat), pa me bo vseeno pogledal, ker bom čez pol leta tako prišla po nove recepte za tabletke. Samo mi pa ni bil čisto nič všeč izraz na njegovem obrazu med pregledom user posted image .
Tako dost je bilo, grem pod tuš pa lase oprat, pa spat, če ne bo jutri zjutraj hudič. Aja še to, mi spimo cele noči user posted image user posted image user posted image  že ene 14 dni (kljub kašljanju in zamašenem nosku-prehlad, ni kaj hujšega).
Vsi bolančki pozdravite se! Vsem skupaj pa čimprej kaj sonca in malo toplejših dni!
Mirne sanje!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
7.6.2007 22:32:47   
Krista28
Gobe oz. šampinjone pri nas jemo redno. Seveda je Kristjan isto kot midva razen par stvari. Jih ima ful rad in nikoli težav. Jih kar z roko ven pobira. Jst nism nikjer zasledila da bi škodile (jurči npr. so težje prebavljivi kot šampinjoni). Če katera kaj ve naj sporoči.

Mi smo bli pa na enem pikniku in je blo ful majčkenih  user posted image  - do 1 leta. Kristjana so ful hvalili. Je bil tolk pridn.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
7.6.2007 23:20:59   
alička

user posted image
Navihanka...

user posted image
Tudi pet sekund nisem več pri miru, daljinc za televizijo je pa sam še moj!

user posted image

Končno en nasmeh za fotografinjo!

< Sporočilo je popravil alička -- 7.6.2007 23:33:30 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
8.6.2007 6:19:38   
Nenya
Danes bom Nenyi verjetno spet nesel laptop nazaj, da bo lahko cele dneve gledala CSI. TV tuner je na servisu in kot kaže še ne bo tko hitr.

Mojčika, za tele pingvine sploh nimam besed.

Glede gob bomo še vidli. Če jih bomo slučajno kje dobili v restavraciji, potem OK, drugače pa sem še vedno mal skeptičen. Verjetno pa itak preveč kompliciram.

Mi smo se naučili piti po slamci prejšnji teden. Jo je moja mami naučila. Prej je samo pihala v slamco, tko da je zgledalo kar mal čudn, zdaj pa že kar lepo vleče.
Midva Mino zlo nerada zaupava drugim, tako da si ne predstavljam, da bi šla z mojimi za en teden. Moja mami bi jo ziher nabutala s saldkarijami in potem ta mala ne bi hotla ničesar druzga jest, ko bi prišla domov. Mogoče sva preveč zaščitniška. Alička, se bom včlanil v društvo anonimnih forumašov....imaš kar prav, hi hi.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
8.6.2007 12:26:45   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Midva Mino zlo nerada zaupava drugim, tako da si ne predstavljam, da bi šla z mojimi za en teden. Moja mami bi jo ziher nabutala s saldkarijami in potem ta mala ne bi hotla ničesar druzga jest, ko bi prišla domov. Mogoče sva preveč zaščitniška.

a veš kaj te čist zastopim. mi bi otroke še zaupali, če bi se naši starši malo ravnali po naših željah. konec koncev gre za naše otroke in jih vzgajamo po svojih močeh, pravilih...itd. Največkrat pa je tako da nam solijo pamet in vsak na koncu doda, da je pa že kakšnega gor spravil. Sej to še preslišimo, če dejansko upoštevajo naše želje, največkrat je pa to točno tko, da pol čaj ful sladkajo ne glede na to, da jim 100 x povemo, da mi ga nikoli nismo in da sladkanega ne bo pogrešal...ali kaj podobnega seveda...to je samo primer.
Če pa zaupaš staršem, da bojo za malega/malo poskrbeli tako da bo tebi po godu pa za kak teden kar oddaj otroka. Boš videla, da bo pasalo. Sej bo hudo, ker ti bo manjkala in to, ampak zamisli si koliko boš lahko medtem storila tudi zase. Priložnost je enkratna. Mislim pa, da če bojo šli čez mejo, da je treba na Upravni enoti eno potrdilo oz. dovoljenje podpisat, da dovoliš otroku iti čez mejo s starimi starši. Mislim, da morajo oni to pol s sabo imeti.

Nič...grem še malo postorit, pol pa ležat, ker kmalu gremo na morje...no v Izolo čez vikend. Baje bo ravno vikend lep.

lp

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
8.6.2007 12:27:23   
maychika
Aja, mojčika...enkratno res...mi bi  tudi take naročili....hi hi hi

a maš to kake šablonice al ti tko lepo rišeš...?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
8.6.2007 12:28:55   
ČebelicaMaja
Ojla! Mi smo pa prodali stanovanjeuser posted image  sem ful vesela, je eno breme manj...

Drugače pa Alička, sta Živa in naša Hana še kako podobni, pri jedi... je vse, ampak najboljše je pa tisto, kar mami in oči nosita v usta, pa tud, če je to kisla solata ali kumarce...ja, no, da o pici ne govorim, pa bog ne daj, da je prevroča in moram še pihat, ker naša šjora ne čaka...user posted image

Po slamici smo jo pa mi enkrat kar "prisilili", da se je naučila pit, ker smo doma pozabili čaj v flaški, šli smo pa v Avstrijo...tam sem v DMu kupila nek otroški sok brez sladkorja na slamico in naša jo je malček pogrizla na začetku, potem pa pogruntala, da po tej zadevi dejansko tud teče nekaj okusnega... joj je blo veselje- potem je pa kar vlekla in vlekla, sok je pa na obeh straneh ustk lepo curljal na tla, ker se je napila že zdavnaj, ji je blo pa zanimivo vlečt slamcouser posted image ...

Mi spimo še vedno, al pa že spet ne- prav noče sama poiskat dude- ne vem, kako jo bomo odvadli, ker ji trenutno ven prihajajo štirice in bog ne daj, da nima nekaj v ustih...

Me je pa včeraj presenetilo, ko ji je moja mama na glavi našla ful temenc, tako, da ji je potem naoljila glavco in razčesala- pa je bil ves glavniček rjav... sploh nisem vedla, da jih še imauser posted image

Gobic ji pa tud jaz še ne dajem, čeprav bi jo najbrž z veseljem probala... še cipreso je pojedla, kaj ne bi gobicuser posted image ...

Lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
8.6.2007 12:35:43   
Krista28
Mojčika, tvojim ročnim spretnostim same pohvaleuser posted image user posted image

Jst sm pa od zobarja. Sem brez modrostnega pa še ob dnaruser posted image user posted image

Sem zgleda zadnje čase tam kar abonirana. kristjan je dons že čist dobr, sem pa tja še pokašlja, nosek pridno čistimo - sem nabavila baterijsko pumpico za nos. Se mi zdi zlo vredu, sam mali nič ne pusti šarat tam kjer mu ne paše.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prihaja nova serija logopedskih Lahkonočnic
Evropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost
Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namr...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: